|
|
#301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
poza tym miałam się przeprowadzić, wiec raczej odliczałam czas do przeprowadzki niż martwiłam się o odległość, ale życie to wszystko zweryfikowało![]() Chociaz wiadomo, że bardzo za nim tęskniłam, ale miałam nadzieje, ze to sie zmieni i to mi dodawało siły Ale może teraz spotkam kogos u siebie w miescie, u mnie na osiedlu pełno studentów wynajmuje mieszkania, może się wbije do kogos na impreze jak sie zacznie rok akademicki
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najwygodniej jest jednak być z kimś ze swojego miasta czy okolic. Samo to, że nie trzeba podróżować godzinami, jest już wielkim plusem ![]() Masz fajne osiedle U mnie niestety nie ma tak dobrze
|
|
#303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale czasami miłość sama nie wystarcza
Trzeba być bardzo zawziętym, żeby to utrzymać i generalnie jest dużo trudniej niż parom "na miejscu". Wiadomo, że jak się znowy zakocham na odległość(proszę nieeeeee )to też będę jeździć jak cymbał nawet na drugi koniec Polski i nie spać po nocach, wykańczając tym samym organizm, no ale wolałabym spróbować czegoś tutaj---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Sam mnie prosił, żebym z nim była, żebym dała nam szansę. I dałam. Naprawdę tego nie żałuję, zebrałam mnóstwo doświadczenia przez to. Tak dzisiaj zrywając poziomki na działce (tak, zawsze mam rozkminy "w owocach" ), pomyślałam sobie, że mam takie obrzydzenie do ex, że był takim bucem, że aż szkoda mi siebie, że tyle czasu przez niego zmarnowałam po rozstaniu. Nie wiem, co te poziomki miały, ale nastroiły mnie bojowo Tęsknota jest ciężka, ale do przeżycia. W sumie myślisz tylko o tych dniach, które spędzicie razem i to Cię trzyma przy życiu![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
To było czasami jedyne co mnie trzymało przy życiu Ofelia, z tego co czytam u Ciebie, wszystkie związki na odległość są podobne, odnajduję siebie w Twoich postach
|
|
|
#304 |
|
Nie depcze krokusów
|
A ja jestem obecnie na odległość i nie chcę tego zmieniać. Po 8 latach mieszkania z kimś to dla mnie egzotyka.
|
|
#305 |
|
Zadomowienie
|
Dzis bylam z X w kinie. Tak sie "odwalilam" ze idac ogladali sie za mna faceci i 2 razy zatrabily na mnie samochody
Dziwne, bo zalozylam raptem buty na obcasach, spodniczke(przed kolana!) i koszule - zapewne to te buciki tak dzialaja na facetow Zreszta X tez stwierdzil ze slicznie dzis wygladalam ;PA z X caly film trzymalismy sie za rece
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2010-08-09 o 23:51 |
|
|
|
#306 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyjazdy, nieprzespane noce jak mówisz, ale tak szczerze, to też bym wolała poznać kogoś u siebie, jest o wiele łatwiej Ja generalnie nie jestem z tych co z chłopakiem musza sie widziec, kazdego dnia, mam tez duzo własnych spraw, pasje na które potrzebuje czasu, ale jak wiesz, że ktoś jest niedaleko to niewazne, że nie mozesz się spotkac we wtorek, bo zawsze można sie spotkać w srode albo czwartek. A tak, na odleglosc zostają tylko weekendy, swieta itd.Ja tez myślałam, ze nic z tego nie będzie nawet nie chcialam!! Poczatkowo ciagle mowiłam, ze taki związek nie ma przyszłości, ale zakochałam sie i zaufałam mu też niczego nie załuje![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
jest dużo małych mieszkan i 5 minut do uczelni, takze studenci się panoszą po okolicy
|
||
|
|
|
#307 |
|
Zadomowienie
|
Uważam, że związki na odległość są fajne. Może dlatego, że w tym "na miejscu" miałam terror, ale kiedy byłam w takim (dzieliło nas 200km) i było ok. Oczekiwanie na spotkanie, później, kiedy już się spotkaliśmy, opowiadanie co u mnie, co u niego, ciągłe przytulanie, zawsze coś się działo i mimo tego że on znalazł sobie inną, to dobrze wspominam czas spędzony z tym człowiekiem, byłam wtedy szczęśliwa...
|
|
#308 |
|
Rozeznanie
|
Już wiem, czy będę chodzić na te treningi.
![]() Jaki temat... Pewnie mnie ochrzanicie, że nadal mam Go na gg, ale dobra. Teraz patrzę, a On już ustawia w opisie, że... ją kocha :O A tydzień temu powiedział to MNIE Hahaha Pamiętam jak to było ze mną, też ustawiał opisiki na gg, ale takie subtelne, mówiące po prostu, że tyle dla Niego znaczę itd., że jestem kimś wyjątkowym, ale ubierał to w dyskretniejsze słowa i było to o wiele bardziej urocze. A teraz po prostu wiem, że On chce mnie pogrążyć, że chce, żebym się dołowała i patrzyła, jaki to On jest szczęśliwy. Pffff... Co za skończony kretyn... ;/ Nawet jeśli sobie kogoś tam kocha (ta, jasne), to i tak nie musiałby tego okazywać w opisach, bo nigdy tego nie robił. A teraz? Chce mi zrobić na złość. Ale ja się zbytnio nie złoszczę ;] I owszem, będę się pojawiać na treningach nadal! Niech zobaczy, że wcale mnie nie boli patrzenie na Niego! Kretyn... |
|
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
witam witam!!! sto lat dziewczyny, widze wiele nowego sie wydarzylo i wiele nowych przybylo... u mnie wszystko super, jesli sie o mnie martwilyscie to musze Wam powiedziec ze jestem totalnie uzdrowiona i czuje sie super i mialam znajomych u siebie z pl i swietnie sie bawilam
no ale to tylko do Waszej informacji w razie byscie sie o mnie martwily
|
|
|
|
#310 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj ex się odezwał, trochę pogadaliśmy, oczywiście jego ochy achy spławiałam. W nocy śnił mi się, ogólnie sen pozytywny, z tym że na koniec mocno mnie przytulił i powiedział "kocham Cię nad życie". Jak się obudziłam nie wiedziałam przez chwilę czy to prawda czy nie... no cóż...
idę do pracy
|
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam od paru dni parszywe myśli
chcę żeby on wrócił nikt mi go nie zastąpi echh |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#312 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Dla mnie to też był pierwszy poważny związek więc się bardzo zaangażowałam. Odliczałam czas od weekendu do weekendu, a potem do końca studiów bo planowaliśmy zamieszkac razem po moich studiach u mnie w mieście, ale cóż rozstalismy się :/ |
|||||
|
|
|
#313 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nadrobiłam szybciutko wczorajsze posty i powiem wam,że ja tam nie miałam problemów z odległością:P Jakoś lepiej mi było jak się porządnie stęskniłam niż miała bym go oglądać codziennie i popaść w monotonie Ogólnie ex ex już wyrwał kolejną naiwną i już kocha ją nad życie ![]() Żal,bida i rozczarowanie :P A kolejny weekend zamiast romantycznej kolacji i kąpieli spędzimy razem przed tv z browarem w ręku:P Bo ja zawsze lubię na przekór robić ![]() Miłego kochane
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2010-08-10 o 09:57 |
|
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej w tym wszystkim niecierpię swoich huśtawek nastrojów. Raz jest dobrze i cieszę się, że nie jesteśmy już razem, a drugim razem wracam z pracy i płaczę całe popołudnie. Czy to kiedyś minie? Czy w końcu będę mogła powiedziec jestem szczęśliwa? Odetchnę i powiem mam już to wszystko za sobą? Nie cierpię samotności, nie chcę byc sama, chcę miec do kogo się przytulic kogoś kto będzie o mnie dbał i kochał.
|
|
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry... Mało ostatnio piszę, bo jakoś smutno mi i nie chcę tutaj wszystkich zamulać. Czuję się jak wyprana z uczuć, jakbym była robotem...
|
#316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
Idzcie sobie do kina na "Incepcje"-naprawde super film
Tak mi sie spodobal ze chyba na niego pojde jeszcze raz
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#319 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
madzius90, też tak myślałam ogólnie to lepiej dużo, ale takie fazy mam ostatnio, że szok no ale nie dam się ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
mogłoby tak być już potem zawsze
|
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Wam ze spotkania ze znajomymi i "wygadanie sie" tak oczyszczaja mysli, ze potem moze byc tylko lepiej ![]() A slowo przyjaciolek mowiace ze to byl "kretyn" tez bardzo pomaga. Mi pomoglo. Zobaczcie. Ile minelo od mojego rozstania? 1,5 miesiaca... A w moim zyciu juz przewinelo sie 3 facetow, z czego z jednym krece dalej i sa to poczati nowego zwiazku ![]() O eksie mysle tylko wtedy gdy wchodze na to forum i czytam jak faceci traktuja dziewczyny-wtedy sobie przypominam jak ja bylam traktowana Nie sni mi sie wcale, nie mysle o nim... generalnie mam go juz gdzies Nawet zadnego wrazenia nie zrobil na mnie jego opis na gg "Wyrywam maniurki nad morzem" Co zapewne mialo u mnie wywolac zazdrosc ![]() Zostalam wyleczona ![]() Narazie "goraco mi sie robi" tylko wtedy gdy go widze na zywo. Ale mysle ze mi przejdzie z czasem bo i tak bede zmuszona go ogladac bo studiujemy na tym samym wydziale
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#321 |
|
Zadomowienie
|
Bo to chyba przez okres. Tzn ja powinnam dostać jakoś już kilka dni temu i nic... Pewnie przez stres to wszystko i że nie jem... Nienawidzę siebie za to, że tak mu zaufałam, że tak wierzyłam w każde słowo, że opowiedziałam mu o swoich najskrytszych marzeniach, obawach, że obdarzyłam go takim pięknym uczuciem... najpiękniejszym.
|
#322 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Ja z moim bylym zawsze trzymalam sie za rece w kinie :p Nawet po paru latach... Wiec to o "uczuciu" nie swiadczy
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#325 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie, widzę że trochę smętne nastroje..no i u mnie też podobnie, nie wiem jakaś deprecha czy coś...wczoraj namiętnie romansowałam na sympatyjiii a dziś jakiś dół . zobaczyłam opis na gg byłego i jest na żaglach...rok temu o tej porze razem żeglowaliśmy ...w życiu bym nie pomyslała wtedy że rok później....no nic trzeba się czyms zająć bo inaczej depresja murowana na dzien dzisiejszy
|
#326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kompletna bzdura. Tym bardziej powinnaś się cieszyć, że nie jesteś z takim palantem![]() Ja w opisie na gg miałam zawsze " " albo cos takiego, mój eks tak samo, nie było nigdy "Kocham Cie"itp Mówiliśmy to sobie na zywo, albo przez telefon. Mam gg eksa i facet ten sam opis, chyba od miesiaca. Wiem, że jezeli zobacze kiedys jakies "całuski" to sobie kogos znalazl na powaznie.
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
O ja głupia
i jej imię!".Niedobrze mi. Nie jem od 3 dni praktycznie nic. Strasznie ściska mnie w środku i nie wiem już czy to z niejedzenia czy z tego bólu . Pomóżcie
|
|
|
|
#328 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem średnio szczesliwa, mozna tak powiedziec brakuje mi chłopaka, ale cała reszta jest jak była, zawsze miałam, duzo swoich spraw, wiec sie spotykam ze znajomymi, robie rzeczy, które sprawiają mi przyjemność, tylko brakuje tej drugiej osoby...Ja też bym wolała kogos mieć, ale wydaje mi sie, że umiem życ sama przed eks nie mialam w sumie nikogo, jestem jedynaczką bardzo często siedziałam sama w domu itd i juz sie przyzwyczaiłam.---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
A kiedy sie rozstaliscie? Na pewo w watku jest, ale znim znajde... |
||
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Rozstaliśmy się 1,5 miesiąca temu. On po niecałych 2tyg miał już nową pannę. No i teraz są razem szczęśliwi. A ja co? Siedzę i ryczę. Najgorsze, że nikt nie jest w stanie mi przemówić do rozsądku . Gdybym chciała to mogłabym być z kimś innym. Fajny chłopak, wszystko super ale po co? Żeby będąc z nim myśleć o ex. A sama też nie umiem być |
|
|
|
|
#330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

tęsknota mnie odstrasza i taki kontakt przez dłuższy czas jedynie telefonicznie lub przez Internet. 
poza tym miałam się przeprowadzić, wiec raczej odliczałam czas do przeprowadzki niż martwiłam się o odległość, ale życie to wszystko zweryfikowało
)to też będę jeździć jak cymbał nawet na drugi koniec Polski i nie spać po nocach, wykańczając tym samym organizm, no ale wolałabym spróbować czegoś tutaj
Sam mnie prosił, żebym z nim była, żebym dała nam szansę. I dałam. Naprawdę tego nie żałuję, zebrałam mnóstwo doświadczenia przez to. Tak dzisiaj zrywając poziomki na działce (tak, zawsze mam rozkminy "w owocach"
Dziwne, bo zalozylam raptem buty na obcasach, spodniczke(przed kolana!) i koszule - zapewne to te buciki

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg 

no ale nie dam się 

Kompletna bzdura. Tym bardziej powinnaś się cieszyć, że nie jesteś z takim palantem