|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Cytat:
![]() Co do mandatu to oczywiście zachwycona nie jestem ![]() ![]() W ogóle kasa i problemy z nią nie robią na mnie większego wrażenia - dopóki jakoś starcza to jest ok - bylebyśmy wszyscy zdrowi byli ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Faktem jest że przy -6 za dużo się bez okularów nie widzi - na szczęście istnieją soczewki kontaktowe ![]() Właśnie wrzuciłam wędzoną makrelę - i tyle by było z jedzenia w miarę lekko i oszczędzania żołądka ![]() ![]() U nas dosyć paskudnie- siąpi mżawka, słońca ani widu ani słychu, niebo zasnute szarymi chmurzyskami... Ale mimo to jakoś lepiej po spacerku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Ja tam się nie znam na wadach wzroku
![]() ![]() ![]() Joanna a co jest złego w wędzonej makreli ![]() ![]()
#303 |
Zadomowienie
|
Właśnie, co złego w makreli?
Ashya ale te Air Maxy mam nadzieję, że do chodzenia? Bo one do ćwiczeń się nie nadają. A co do ceny moich butów-prezent urodzinowy od siostry ![]() Tamlin to zależy. Niektóre buty do biegania mają większą amortyzację, inne mniejszą. Moje nadają się do chodzenia na pewno. Na fitness mam inne to nie próbowałam ich.
#304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#305 |
Rozeznanie
|
Moja mama ostatnio się zatruła wędzoną makrelą - więc chyba długo po nią nie sięgnę a też lubię
![]() Ashya, świnka, śliczne buty ![]() ![]() ![]() http://www.decathlon.pl/buty-do-bieg...d_8295050.html I jak dla osoby, która nie wiedziała czy pokocha bieg buty spisały się świetnie, po dwóch latach intensywnego używania jedynymi oznakami zużycia są starte podeszwy na śródstopiu i troszkę zmechacona siatka. Żadnych pękających i odklejąjacych się podeszw, w środku też, jak nowe - wkładka na swoim miejscu. jeżeli ktoś jest zainteresowany butami do biegania w niskiej cenie to polecam z całego serca. Używam wciąż, nie tylko do biegania - są tak wygodne, lekkie i warte swojej ceny ![]() ![]() Ja mam obecnie -2, nie mam soczewek. Lepiej czuję się w okularach ![]()
Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-03-12 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Jak młody Bóg się czuję w nowej fryzurce
![]() Do obejrzenia na fb ![]() Świnko okularki dopiero we wtorek do od odbioru, ale jak chcesz to link jest tu ![]() http://www.specsavers.co.uk/glasses/...a?sku=24990875 Będę miała 2 pary czarne i fioletowe ![]() ostatnio w Pl, ponad rok temu wymieniałam tylko oprawki. Wzrok troszkę się pogorszył ale źle nie jest. Jedno oko -1,5 drugie coś koło -0.7... ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- A dieta nie najgorzej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
A ja dostałam zwrot podatku dziś
![]() Teraz trzeba zrobić tak, żeby tego nie wydać ![]() A już ciężko idzie, bo poszłam Paulę ubrać, bo ze spodni powyrastała. |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Rozeznanie
|
swinka czasem z nimi masakra jest. Kurde co mu szkodzic zadzwonic skoro i tak wjechal spory kawal pod brame do skrzynki(mieszkam spory kawal od ulicy) Jak sie ich nie ochrzani tak dupa z tego. Mysla, ze sa niewiadomo kim skoro wiemy, ze tego dnia maja byc i im sie wydaje, ze caly dzien z domu sie nie bedziemy ruszac poki laskawie nie przyjda. ehhh powinna byc opcja wyboru godziny przy zamawianiu czegos
tamlin hehe i wez tu nie wydaj takiej sumy jak panstwo raz na rok da ci kilka groszy za to, ze masz dziecko ![]() pozniej wam po opowiadam bo jestem zla, zirytowana, wsciekla i co tylko sobie mozna wyobrazic. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się podniosłam z dołka psychicznego to ty wpadłaś?? Zdjęcia poproszę w nowej fryz ![]() Cytat:
powiedziała pierwsza rowerzystka tego wątku. jakbym dopadła w moje łapy to bym przejechała złodzieja-dziada! Może używany holender? Po 300-500pln w miarę wyględne i przeserwisowane stoją Cytat:
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
No La'Mbria on tyle waży. A ma 2,5 roku. Ale on jest ubity strasznie, nie widac po nim tej wagi, znaczy aż tej, bo okrąglutki jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Rozeznanie
|
wkurzylam sie na przysylke z formami, bo przyszla niekompletna i to bardzo niekompletna, w dodatku tel czynny jedynie od 8-15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U dermatologa nic nie zdzialam, dal mi skierowanie na dermatoskopie, na ktora ide rano wiec spie z dzieckiem u niej i po tym badaniu bede wiedziec co dalej. Normalnie dla mnie dzis juz sie zaczal piatek 13 ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa i dodatkowo glowa mi peka od rana |
![]() ![]() |
![]() |
#312 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale sama biegam tez w decathlonowych (tylko mam wersję białoróżową) - i też je sobie bardzo chwalę ![]() Moje oszczędzanie na jedzeniu sprowadza się do gotowania, wykluczenia słodyczy i zamawianego jedzenia (typu pizza, ew. jedzenie na mieście, kawy, ciacha). No i na pewnych rzeczach można oszczędzić - np ryby mrożone są tańsze niż świeże (które są jak dla mnie zdecydowanie lepsze), można kupować w promocji (ale ja to robię automatycznie -studencki nawyk). U mnie najważniejsze żeby nie kupować za dużo i wyjadać zapasy (a nie wyrzucać). Mój mąż wrócił z tą nieszczęsną czekoladą ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Rozeznanie
|
moje kolejne podejscie do yogi z p90x skonczylo sie glosnym chrupnieciem ktorego nie zlokalizowalam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() jak sobie przypomnę ile straciłam kasy na pizze na telefon to nie mogę sobie tego wybaczyć. teraz piekę sama - może nie jest taka smaczna jak z mojej ulubionej pizzerii ale da się zjeść ze smakiem ![]() Nie rozumiem też najazdu na jadłospisy chodakowskiej, wcale nie wychodzi jakoś strasznie drogo ![]()
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Znam fajny sposob na oszczedzanie. Jeden albo kilka dni w miesiacu nie robimy zakupow. Tylko chleb. Wyjadamy resztki np. kasze makarony platki....takie rzeczy ktore kupione postawilismy gdzies z tylu szafki i o tym zapomnielismy. Myk w tym by przezyc z tego co mamy nie dokupujac. Oczywiscie robimy to bez wczesniejszczego zapelnienia lodowki po brzegi. Ta metosa sie jakos nazywa. Czytalam o niej na tym blogu, ktory wam wklejalam. Czasem to stosuje (zwykle gdy musze a nie chce
![]() Buty przepiekne. Bardziej mnie kreca te soczyste kolorki sportowych butow niz jakies szpile. Uwielbialam swego czasu sportowy look. Nie drechy luzne ale ciuvhy do biegania bardzo mi sie podobaly. Nawet po pulsomierzu, ktory mozna nosic jak zegarek, rozpoznaqalam "swoich" ... ale jak wiadomo to bylo dawno ![]() Ktora ze mna przystepuje do akcji picia drozdzy? Polepszyc chcialam i ucharatalam se pol wlosow. Mialam przed zauszczaniem wyroqnac je bo boba mialam asymetrycznwgo i teraz mam na glowie tzw pazia. Omg. Najgorsza fryzura ever. Oj juz ja w poniedzialek na wywiadowke nie pojde ![]() ![]()
#315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Marta z tym wyjadaniem resztek to dobry pomysł. Ja muszę wprowadzić bo mam mnóstwo rzeczy w zamrażarce i takich suchych w pojemnikach, jak kasze, ryże, makarony itd. A ciągle kupuje i narzekam, że kasy brak ![]() ![]() Tamlin nasz Mały ma 7 lat i waży niecałe 22kg ![]()
![]() |
#316 |
Zakorzenienie
|
ja też nie jestem za piciem drożdży, więc się nie skuszę.
ale codziennie piję skrzyp i pokrzywę, do tego olejowanie i jestem z moich włosów zadowolona;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Przyszła odżywka białkowa i matko boska to jest pyszne
![]() ![]() ![]() ![]() Marta ja piję bratek, pokrzywe i olejuje ale jak mi się przypomni i rosną dosyć szybko ![]() ![]() ![]()
#318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() jestem strasznie spieta tym odsylaniem nie z jednego lekarza do drugiego czy trzech i mnostwa badan przez to moja dieta kwiczy... Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2015-03-12 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() dlaczego drożdże niezdrowe? podobno jak sie zalewa wrzatkiem to sie je zabija i nie powoduja zadnych dolegliwosci z układu trawiennego. chętnie dowiem sie czegos zanim zacznę. Również nie narzekam na wrost włosów, bo jak co m-c nie pójde do fryzjera to mam byle co na głowie, wiec rosną, ale...teraz to chyba chcę cudu, bo tak mi strasznie źle w tych udziabanych włosach ![]() Ashya chyba znalazlas swoj sposob na motywację ![]() ![]() Panie Boże daj mi spokojnie przeżyć ten piątek w pracy ![]()
#322 |
Zakorzenienie
|
La'mbria to jest to co mi Tamlin wysłała
![]() ![]() nie wiem czy jest bezglutenowe więc wrzucę Ci skład(zdj na dole) ![]() Marta no sposób fajny tylko chyba finansowo na niego nie wyrobię ![]() ![]() ![]()
#323 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
![]() Moja siostra ma 11.5 roku i po ad 40 kg juz wazy ![]() ![]() O wadach wzroku gadacie... Duże macie! Ja mam +3 i +1.5. Nosze okulary tylko do kompa, do pracy, do czytania. Ale bez nich tez widzę spoko, tylko po calym dniu pracy prawie codziennie bolala mnie Glowa. Odkąd mam okulary jest ok. Z dieta slabo ![]() no dramat. Ogarniam sie!!! Jutro ważenie a ja będę miec wzrost... ![]()
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Dobry.
Ja białko piję na noc ale tylko jak za mało go przyjęła w ciągu dnia. Bakus ale czegos konkretnego u Ciebie szukają czy to tylko tak profilaktycznie się badasz? Nie pamiętam czy pisałaś. Insane no mój Boczek też dość wysoki jak na swój wiek, ubrania na 4 latka nosi, stopa 27. Ten tydzień to tragedia, jutro będzie wzrost na bank, bo nie dietkuję no i codziennie jem słodkie. A do tego @ w poniedziałek przyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Rozeznanie
|
Insane nie tylko Ty zaliczysz wzrost
![]()
#326 |
Zakorzenienie
|
ja tez raczej pelnego kilograma nie osiagne do jutra. wazylam sie dzis i nadal tylko 0,6kg spadku.
Insane chora jestes? Zatoki? Ashya raz wybulisz a będziesz miała ![]() ![]()
#327 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
A właśnie miałam pisać, sposób z wyjadaniem resztek
![]() Martus weź wrzuć jeszcze raz linka do tego bloga. |
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Marta no tylko czekać jak się znudzą i będę chciała nowe, ładne
![]() ![]() ![]() Ja mam takie zapasy właśnie suchych rzeczy i nigdy nie mam nic co mogę do nich dodać żeby to zjeść ![]() Właśnie dzwonił kurier ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
wiadomo...trzeba wybierac to co nam odpowiada
![]() ![]() tutaj macie o tym Finansowym Detoksie http://godnezycie.blogspot.com/2014/...wy-detoks.html a tutaj caly dział z jej wpisów o oszczedzaniu. jedne porady rewelacyjne inne juz dla mnie przesadzone, ale kopalnia dobrych rad na pewno http://godnezycie.blogspot.com/searc...ie%20finansami
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2015-03-13 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.