Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-28, 10:57   #3301
aggie30
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o

Cytat:
Napisane przez 180380 Pokaż wiadomość
na sucho juz calkiem nie rusze! Dodawalam jajko, ogorki, serek wiejski, fuuuu nie idzie mi,
Ja bym ci powiedziała co możesz dodać, ale nie oficjalnie bo dziewczyny mnie zlinczują i na banicję poślą za takie pomysły. JAkby co to ci na priva napisze
aggie30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 10:58   #3302
Sparta
Wtajemniczenie

Ja mam pytanie za 100 punktów. Jak to jest z korniszonami w I fazie. Można jeść czy nie można, bo wszędzie słysze inne informacje!

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 11:02   #3303
blanche neige
Przyczajenie

aa i jeszcze zapomnialam dodac, ze z checia sluze pomoca, jezeli macie jakies pytania co do tlumaczenia francuski-polski nie mam co prawda doswiadczenia z dieta dukana, ale mam doswiadczenie z tlumaczeniem tego pieknego jezyka, wiec moze bede choc troche przydatna

pytanie: czy mozna pic mleko sojowe odtluszczone?
blanche neige jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 11:04   #3304
majowa_b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Ja mam pytanie za 100 punktów. Jak to jest z korniszonami w I fazie. Można jeść czy nie można, bo wszędzie słysze inne informacje!
Można dodać w ramach "przyprawy"więc w ilosciach sladowych, dla smaku, tak bym to okresliła
Stary 2010-05-28, 11:08   #3305
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blanche neige Pokaż wiadomość
aa i jeszcze zapomnialam dodac, ze z checia sluze pomoca, jezeli macie jakies pytania co do tlumaczenia francuski-polski nie mam co prawda doswiadczenia z dieta dukana, ale mam doswiadczenie z tlumaczeniem tego pieknego jezyka, wiec moze bede choc troche przydatna

pytanie: czy mozna pic mleko sojowe odtluszczone?
zobacz co jest na 3 liscie - cos tam bylo o sojowym mleku

a co do tlumaczenia - to moze zajrzyj na strone dukana, przejrzyj forum z tej strony i moze cos wyszukasz fajnego i nowego
ja tam nawet nie mam pojecia co tam są za zakladki, juz nie mowiac o zrozumieniu o czym gadaja
najlepsze bylyby wywiady z dukanem
oczywiscie jezeli to nie problem i bedzie Ci sie chcialo lub strasznie nudzilo
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 11:24   #3306
agatkasim
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny Jestem nowa i po raz yyy nie wiem który- 4(?) próbuję stracić zbędne kg metodą doktora Dukana. Czy mogłabym liczyć na Wasze wsparcie w trudniejszych chwilach?

Jest 70kg, zwykla waga to 58 kg, test dr Dukana obliczył, że właśnie tyle powinnam ważyć.

Więc nic mi nie zostało jak brać się do dzieła i poprawić swoje samopoczucie zmieniając swoją wagę i sylwetkę

Czy mogę do Was dołączyć?:P
agatkasim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 11:28   #3307
joanasz
Rozeznanie

Witam znad jajkownicy z pieczarkami, szynka, pomidorem i szczypiorkiem oraz kanapkami z cebula i nieodstepna kawusia
Qrcze jak mnie po tym nie pogoni to lece blonnik kupic
A teraz spadam Was doczytac
Do pozniej
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 11:30   #3308
suspense
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aggie30 Pokaż wiadomość
Nie kapuje jak można nie lubieć tuńczyka? czy wy go na sucho wcinacie? ja zawsze dodje szczypiorku, ogórek konserw. w kosteczke + przyprawy i jest pyyyycha, a jak to na śniadaniowe placki ułożyć mniam.

Cześć wszystkim,
ja też mam dzień dupowaty, właśnie sie rozpadało, potyczki słowne z mężem, nie staje na wadze bo na noc nażarłam się małosolnych i no właśnie... Tak mi sie nic nie chce, a nauka czeka
hej hej, głowa do góry! nie ma takiego smutania!

Cytat:
Napisane przez aggie30 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co niektóre coś tam znajdywały, ale ja dorwałam ketchup bio. nazwa "Rolnictwo Ekologiczne", producent Primavika o poj.320g. Na 100g:B-2g, W-12, T-0, Błonnik-2. Smaczny i nie używam go zbyt często ale jako dodatek.Polecam
a pamiętasz może gdzie go kupiłaś? ja wiem ,że nie można na okrągło (a szkoda :P ) ale od czasu do czasu zjadłabym

oczywiście moje jajka na miękko mi nie wyszły! tzn. jedno było kompletnym glutem, który musiałam wyrzucić bo nic się z nim nie dało zrobić, a drugie wsadziłam jeszcze na 1,5 minuty i no... uszło. ale szału nie było.

za to zakochałam się w serku wiejskim truskawkowym ja wiem,że to owocowe, i cholernie słodkie i nie powinnam ale nie mogłam się przekonać do tego,żeby zjeść sam serek wiejski. no nie wiem, jakaś psychiczna blokada czy coś tego truskawkowego zresztą też nie ruszałam 3 dni, a to i tak było już moje drugie podejście po ostatnim serku który leżał tyle w lodówce że się przeterminował
i teraz mam do was takie pytanie:
jak smakuje zwykły serek wiejski? tzn. czy on jest słony, czy można go też przyrządzać na słodko? nie wiem, jakiś słodzik, aromat, cokolwiek?
suspense jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 11:33   #3309
Krolowa_Margot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majowa_b Pokaż wiadomość
Można dodać w ramach "przyprawy"więc w ilosciach sladowych, dla smaku, tak bym to okresliła
a w fazie II w dni P tak samo? Gdzieś się zetknęłam z opinią, że można zjeść 1 na dzień, ale przecież... ogórek ogórkowi nie równy Nie podaje może Dukan dokładnej gramatury? ja sobie za waszą radą wlaśnie zjadłam jednego popijając kawą, bleeee. Mam nadzieje, że to cierpienie przy jedzeniu zostanie nagrodzone wizytą samewieciegdzie

A jeszcze jedno... Czy któras z was miała może na diecie dolegliwości z bólem głowy? Ja początkowo nie utożsamiałam tego bólu z diętą, ale wczoraj zaczęłam się zastanawiać gdyż: głowa zeczeła mnie boleć w 2/3 dniu I fazy i bolała do końca (do 5 dnia), w czasie drugiej fazy PW też bolała, ale troche rzadziej i słabiej, a wczoraj zaczęłam P i znowu ból jest silniejszy... Niepokoi mnie to troche, nigdy nie miałam takiego przedłużającego sie bólu głowy. Dziś z klolei przeszło, ale nie wiem na jak długo.
Dodam, że boli mnie tył głowy i promieniuje troche na kark i szyje. To taki tępy, denerwujący ból, jakby troche ogłuszający. Po tabletakch zwykle przechodzi, ale nie chce sie faszerować tabletami do końca diety
Krolowa_Margot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 11:44   #3310
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Napisane przez suspense Pokaż wiadomość
za to zakochałam się w serku wiejskim truskawkowym
Ale przeciez owocow nie mozna :/ A te w takim serku to sa na 100% dosladzane cukrem albo syropem glukozowo-fruktozowym...
A wiesniak smakuje jak wiesniak Nie jest za slony (mozna go przyrzadzic na slodko np z cynamonem, ale ja tak nie lubie) Ja najczesciej jadam samego albo z szyneczka

Witam wogole
Przyszlam sie pochwalic Wrocilam do wagi sprzed mojego wzrosto-zastoju Mam nadzieje ze ta tendencja spadkowa sie utrzyma (pewnie dopiero za pare dni, bo dzisiaj juz zaczelam PW) i niedlugo znowu zaczne tracic kilogramy i skonczy sie ten wstretny zastoj
Dzisiaj na sniadanko jajecznica z 3 jaj na szyneczce cebulce i pomidorkach zjedzona, potem byl twarozek na slodko z cynamonem na obiad papryki faszerowane a na kolacje jeszcze nie wiem Ale sie dowiem

life is what happens when you are busy making other plans

Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 11:49   #3311
suspense
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Korlat Pokaż wiadomość
Ale przeciez owocow nie mozna :/ A te w takim serku to sa na 100% dosladzane cukrem albo syropem glukozowo-fruktozowym...
A wiesniak smakuje jak wiesniak Nie jest za slony (mozna go przyrzadzic na slodko np z cynamonem, ale ja tak nie lubie) Ja najczesciej jadam samego albo z szyneczka
wiem,że nie można, ale skoro dopuszczalny jest jeden/dwa jogurty owocowe dziennie, to podpięłam to właśnie pod coś takiego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 11:53   #3312
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
wiem,że nie można, ale skoro dopuszczalny jest jeden/dwa jogurty owocowe dziennie, to podpięłam to właśnie pod coś takiego
No racja, pozwala na jogurty owocowe (z pulpa owocowa a wiec nie z kawalkami owocow) ale slodzone aspartamem a nie cukrem. A w tych truskawkach na pewno jest cukier wiec nie mozesz tego podpinac pod jogurty ktore dozwala

life is what happens when you are busy making other plans

Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 11:55   #3313
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
z takim kombinowanie daleko na diecie nie zajdziesz,
dukan pozwla tylko na jogurty z pulpa owocowa i slodzone aspartamem
a ten serek ma dzem dodany - pelno cukru ma
Stary 2010-05-28, 12:04   #3314
kataluna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Krolowa_Margot Pokaż wiadomość

A jeszcze jedno... Czy któras z was miała może na diecie dolegliwości z bólem głowy? Ja początkowo nie utożsamiałam tego bólu z diętą, ale wczoraj zaczęłam się zastanawiać gdyż: głowa zeczeła mnie boleć w 2/3 dniu I fazy i bolała do końca (do 5 dnia), w czasie drugiej fazy PW też bolała, ale troche rzadziej i słabiej, a wczoraj zaczęłam P i znowu ból jest silniejszy... Niepokoi mnie to troche, nigdy nie miałam takiego przedłużającego sie bólu głowy. Dziś z klolei przeszło, ale nie wiem na jak długo.
Dodam, że boli mnie tył głowy i promieniuje troche na kark i szyje. To taki tępy, denerwujący ból, jakby troche ogłuszający. Po tabletakch zwykle przechodzi, ale nie chce sie faszerować tabletami do końca diety
Bol glowy moze byc spowodowany podtruciem mozgu naszymi bialeczkami i odwodnieniem. Pij wiecej wody!

A tak wogole t o witam wszystkich
Moj restart nastapil dzisiaj. Na wadze 60kg. Mam nadzieje ze nie bedzie dlugotrwalych zastojow po weselnym obzarstwie.
Moj TeZet z racji pobytu w PL przesunal mi termin rozstrzygniecia zakladu. jak sie postaram to moze nie bede musiala spelniac jego zachcianek
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:07   #3315
katchleen81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
z takim kombinowanie daleko na diecie nie zajdziesz,
dukan pozwla tylko na jogurty z pulpa owocowa i slodzone aspartamem
a ten serek ma dzem dodany - pelno cukru ma
A co to jest ta pulpa owocowa? znalazl ktos taki jogurt?
Ja juz sie przyznalam do jednego dziennie takiego z tesco..bez cukru i odtluszczony, ma 6wegli/100g..ale ciezko powiedziec czy jak bym go nie jadla to waga spadalaby szybciej, wole nie wiedziec

A tak z innej beczki, chodzi o cellulit..nie powiem, ze nie mialam bo mialam i to chyba dosc duzo bo duzo przytylam ostatanio..i wiecie co..NIE MA!! nie ma nic, doslownie nic, i to tylko dzieki diecie i braku weglowodanow, bo sie przyznaje ze ze sportem u mnie cienko i smarowac tez sie nie smaruje niczym..po prostu cud
Będzie 57,0kg
Chociaż idealnie by było 55,0kg

Edytowane przez katchleen81
Czas edycji: 2010-05-28 o 12:09
katchleen81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:10   #3316
Anqa0210
Raczkowanie

Witam wszystkich ..... widzę że wywiązała się dyskusja na temat jogurtów owocowych jeść czy nie jeść.... ja od siebie mogę powiedzieć, że jadłam od samego początku diety jogurty, starałam się wybierać te z mniejszą ilością węgli ale jednak jadłam.... no i chudnę... dużo... może wolniej, nie wiem, ale tak sobie umilając dietę łatwiej jest z nią żyć
decyzję zostawiam do indywidualnego rozpatrzenia
pozdrawiam i życzę spadków
05.03.10 : 56,1
05.04.10 : 54,6
05.05.10: 53,0
będzie : 5048?

Anqa0210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:14   #3317
katchleen81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anqa0210 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich ..... widzę że wywiązała się dyskusja na temat jogurtów owocowych jeść czy nie jeść.... ja od siebie mogę powiedzieć, że jadłam od samego początku diety jogurty, starałam się wybierać te z mniejszą ilością węgli ale jednak jadłam.... no i chudnę... dużo... może wolniej, nie wiem, ale tak sobie umilając dietę łatwiej jest z nią żyć
decyzję zostawiam do indywidualnego rozpatrzenia
pozdrawiam i życzę spadków
Dokladnie, dieta dietą ale trzeba miec cos co sie lubi, bo lepiej zjesc i wytrzymac niz katowac sie tydzien i po prostu nie dac rady
Ale to wybor kazdej z nas
Będzie 57,0kg
Stary 2010-05-28, 12:20   #3318
Anqa0210
Raczkowanie

katchleen81 zgadzam się z tobą w 100%
05.03.10 : 56,1
05.04.10 : 54,6
05.05.10: 53,0
będzie : 5048?

Anqa0210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:23   #3319
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez Anqa0210 Pokaż wiadomość
katchleen81 zgadzam się z tobą w 100%
Z drugiej strony to jednak dieta i takie "umilanie" może się skończyć lawiną grzechów.
Stary 2010-05-28, 12:23   #3320
suspense
Zadomowienie

jogurtów owocowych nie jem, tylko naturalne.

a ten nieszczęsny serek truskawkowy, to tylko po to,żeby się do wieśniaka przekonać. bo próbowałam kiedyś, dawno temu, i tak mi zapadło w pamięć ,że był obrzydliwy,że nie mogłam się przekonać ,żeby go w ogóle do ust wziąć. ale ja go jadłam na słono, także chciałam spróbować na słodko. i ciesze się,że zjadłam go, bo wiem już że nie taki serek wiejski straszny pytałam się o smak wieśniaka, bo zastanawiam się czy kupić taki zwykły, czy kupować ten truskawkowy (który nie był słony) i po prostu nie dodawać tej części truskawkowej.
także, nie krzyczcie i nie bijcie, nie mam zamiaru na stałe włączać go do swojej diety, a wydaje mi się,że pokombinować od czasu do czasu trzeba
mi przynajmniej na dobre wyszło, bo już się serka wiejskiego nie boje

a co do grzeszenia/ nie grzeszenia, wydaję mi się ,że to od charakteru człowieka zależy.
bo ja np. jestem pewna,że jeśli bym teraz zjadła kostkę czekolady, to skończyłoby się na tabliczce i cała dieta poszłaby w las...
a mój tato np. ma tak, że ma ochotę na kostkę czekolady, zje te kostkę i jest zadowolony i dalej może dietować ( swoją drogą, w ciągu roku czasu schudł 20kg!).
więc jak dla mnie - kwestia czysto indywidualna.

Edytowane przez suspense
Czas edycji: 2010-05-28 o 12:27
Stary 2010-05-28, 12:25   #3321
89paulinaa
Raczkowanie

A ja nie jem owocowych jogurtów, wole serek wiejski z cebulka, sola i pieprzem... jesli mowa już o nabiałku

A dzisiaj zrobie sobie po pracy paste z tuńczyka, jajka i cebulki :P

CEL? 55
89paulinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:27   #3322
joanasz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
chyba przesadziłam dzisiaj ze śniadaniem.. Aż się 'pochwalę'..
Z okazji, że dzis ostatni dzien PW to wzięłam sobie 2 pudelka warzyw:
-pomidorki cherry tak z garść,
-1/3 ogórka,
-garść korniszonków,
-pol papryki
-2 liscie salaty,
-do tego oczywiście placki otrębowe
- 2 jajka...

....i to zjadlam zapiłam kawą i hmmm ruszać się nie mogę...
a kolezanka dziwnie patrzy i mowi: to tak wyglada ta dieta?
Ja tez sie nadziwic do tej pory nie moge - bez diety mniej jadlam zawsze po sniadaniu i obiedzie ruszac sie nie moge, a ostatnio jak sie wybralam na basen juz ponad godzinke po obiadku, nie moglam plywac, jakies bole brzucha mnie lapaly, to z przejedzenia dukanowym obiadem
Cytat:
Napisane przez saswati Pokaż wiadomość
ale tu musi być fajny zawód - psycholog zwierzęcy!

Dzień doberek wszystkim, tak w ogóle.
Poszlochałam sobie właśnie nad wagą, bo przez ostatnie dwa dni spadło mi ponad kilogram, a dzisiaj nic, a jestem jeszcze na P, jadłam wczoraj niczym święta Dukanka i jeszcze tuż przed ważeniem zahaczyłam o porcelankę. Także trochę mi smutno
Nie smuc sietwoje cialo musi sie przyzwyczaic do ostatniego dużego spadku, kilos w 2 dni to duzo ja tez mam to spadek to zastoj albo wzrost i czasem sie dziwie bo po PP takim miesny bezgrzesznym mysle o spadku a tu nie ale przeczekam, czasem powarcze, pospaceruje z waga i dukam grzecznie dalej Spadnie dalej, zobaczysz

Cytat:
u mnie sie wreszcie ruszylo
jeszcze 800 g i spadam na 3 faze
mysle ze do 7 czerwca powinnam sie wyrobic
po drodze jeszcze okres wypada i mam nadzieje ze herbatka z pokrzywy sobie z nim poradzi
no i juz blizej niz dalej - pewnie ze sie wyrobisz tez pije herbatke pokrzywowa, mam taka z koperkiem
Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
dzis mi sie snilo ze jestem w jakiejs cukierni i zlizywalam bita smietanez jakis babeczek a potem dali mi cala miske a ja jej nie zjadlam w senniku jesc bita smietane tzn ze osiagne powodzeniejesc a zlizywac to chyba to samo
To ty jakies horrory masz, albo pod erotyk to podpiac moznajuz sama nie wiem
Cytat:
zobacz co jest na 3 liscie - cos tam bylo o sojowym mleku

a co do tlumaczenia - to moze zajrzyj na strone dukana, przejrzyj forum z tej strony i moze cos wyszukasz fajnego i nowego
ja tam nawet nie mam pojecia co tam są za zakladki, juz nie mowiac o zrozumieniu o czym gadaja
najlepsze bylyby wywiady z dukanem
oczywiscie jezeli to nie problem i bedzie Ci sie chcialo lub strasznie nudzilo
Dobry pomysł - podczytaj nowosci u Dukana - ach francuski piekny jezyk (ale trudny)

Cytat:
oczywiście moje jajka na miękko mi nie wyszły! tzn. jedno było kompletnym glutem, który musiałam wyrzucić bo nic się z nim nie dało zrobić, a drugie wsadziłam jeszcze na 1,5 minuty i no... uszło. ale szału nie było.
Moj sposob na jajka na miekko - wkladam powoli (ogrzane pod ciepla woda jajca-nie prosto z lodowki, bo popekaja) do wrzatku, gotuje dokladnie 4,5 minuty. Wychodza takie jak lubie - bialko sciete, zoltko lejace nie za rzadkie. Jesli chcesz bardziej rzadsze 4 minuty wystarcza.
joanasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:28   #3323
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez 89paulinaa Pokaż wiadomość
A ja nie jem owocowych jogurtów, wole serek wiejski z cebulka, sola i pieprzem... jesli mowa już o nabiałku

A dzisiaj zrobie sobie po pracy paste z tuńczyka, jajka i cebulki :P
Ja dzisiaj w pracy miałam serek wiejski z pomidorem, wędliną drobiową, jajkiem, tuńczykiem i pieprzem. Coraz bogatsze te moje drugie śniadanka. Na początku był serek+jajko.
Stary 2010-05-28, 12:28   #3324
raszpel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katchleen81 Pokaż wiadomość
raszpel
masz tyle wzrostu co ja i dukan ci wyliczyl 56kg? kurde a mi 59
a ja chce tez ok 56,57kg..ciekawe od czego to zalezy
Wydaje mi się, że to nie zależy wyłącznie od wzrostu. Podajesz w końcu najmniejszą swoją wagę i taką, którą najłatwiej Ci utrzymać. Ja najmniej ważyłam ok 50 kg w LO. Najłatwiej utrzymać mi ok 58. A spasłam się w krótkim czasie i doktorkowi wyszło 56,7 czy jakoś tak ale ja już wyglądam całkiem dobrze, bo mam dość wysportowane ciało. I podejrzwam, że jak dojdę do 59 to będę zadowolona
raszpel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 12:30   #3325
suspense
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joanasz Pokaż wiadomość
Moj sposob na jajka na miekko - wkladam powoli (ogrzane pod ciepla woda jajca-nie prosto z lodowki, bo popekaja) do wrzatku, gotuje dokladnie 4,5 minuty. Wychodza takie jak lubie - bialko sciete, zoltko lejace nie za rzadkie. Jesli chcesz bardziej rzadsze 4 minuty wystarcza.
dzięki
następnym razem na pewno wypróbuje
Stary 2010-05-28, 12:30   #3326
katchleen81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Z drugiej strony to jednak dieta i takie "umilanie" może się skończyć lawiną grzechów.
Oczywiscie, ze to dieta, dlatego mozna isc na odstepstwo ale bez przesady, nie mozna wszystkiego, ja np. pozwalam sobie na tej nogurt ale za to nie jem innych jog. naturalnych wcale, nawet z nutelki zrezygnowalam, chociaz czasami i tak ja zjem ja bylam juz na setkach diety, przez ponad 10 lat sie odchudzalam ciagle, raz chudlam potem tylam, wlasnie dlatego ze na diecie dlugo nie wytrzymalam..tak szczerze na tej najdluzej..
Mam kumpele ktora raz po raz grzeszy 2,3 cukierkami, raz po raz kawalek ciasta i kurde chudnie szybciej niz ja..wrr wiec kazdy organizm jest inny, ale moj z jogurtow nie zrezygnuje
Będzie 57,0kg
Stary 2010-05-28, 12:32   #3327
89paulinaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj w pracy miałam serek wiejski z pomidorem, wędliną drobiową, jajkiem, tuńczykiem i pieprzem. Coraz bogatsze te moje drugie śniadanka. Na początku był serek+jajko.

Piszecie o serku wiejskim z tunczykiem... ja bym chyba sie dała rady tego zjesc, jakos nabiał i ryba... moja kolezanka tak je i jej smakuje... ja chyba nigdy tego do ust nie wezme

CEL? 55
89paulinaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 12:38   #3328
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Piszecie o serku wiejskim z tunczykiem... ja bym chyba sie dała rady tego zjesc, jakos nabiał i ryba... moja kolezanka tak je i jej smakuje... ja chyba nigdy tego do ust nie wezme
ja sie ostanio przekonalam bo juz mialam dosc ryb pieczonych
nawet zjadliwe bylo
Stary 2010-05-28, 12:43   #3329
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Cytat:
ja sie ostanio przekonalam bo juz mialam dosc ryb pieczonych
nawet zjadliwe bylo
Ja dzisiaj pierwszy raz dorzuciłam tuńczyka, ale naprawdę niewielką ilość. Tutaj łatwo przesadzić. Kiedyś jeszcze jak nie byłam na dukanie, to zjadłam serek z całą puszką. Bleeee. Zjadłam to za dużo powiedziane.
Stary 2010-05-28, 12:44   #3330
Sparta
Wtajemniczenie

Więc rozumiem że moge jeść korniszonki i cebula w 1 fazie miomo iż są to warzywka?

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości