![]() |
#3301 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
![]()
#3302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U Was też dziś taka kijowa pogoda? Chociaż humor mam odwrotnie proporcjonalny do aury za oknem ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- co jest? ![]()
![]() |
#3303 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ej, mam coś podobnego właśnie... 2 tygodnie temu kochałam się ostatni raz, i jakieś dwa dni po tym "zakończył" się nasz związek. zabezpieczaliśmy się gumką. historii pisać nie będę, bo jest trochę kontrowersyjna, teraz on jest obrażony, ja wściekła. i tęsknię. mijają właśnie dwa lata odkąd się znamy. co prawda miałam ostatnio okres, o czasie, ale dziwny. zawsze boli mnie brzuch - teraz nie bolał. zawsze na początku jest obfity - teraz przez trzy dni było ledwo plamienie, już nawet miałam iść do lekarza, ale w końcu pojawiło się normalne krwawienie. zaraz po zakończeniu się okresu dostałam jakby zatrucia - biegunka, ból brzucha, nudności, zawroty głowy, nawet w nocy budziłam się z uczuciem zbierania się na wymioty, ale ich nie było. drugiego dnia poszłam do apteki, i po różnych tam lekach przeszło. dziś, po dniu spokoju znowu. nudności, dziwne uczucie w brzuchu, nawet mama pytała, czy w ciąży nie jestem ![]() super, byłabym samotną mamusią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 |
Rozeznanie
|
Co jest, waderka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o Twój problem, to jedyne co mogę Ci doradzić - kup test albo wybierz się do lekarza. Sprawa się wyjaśni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Rozeznanie
|
waderka co się stało?
Do dziewczyn, które obawiają się, że są w ciąży: kupcie test, zróbcie go i będziecie wiedziały. |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Wtajemniczenie
|
smutno mi, bo wyjeżdżam
![]() przez tydzień nie będę miała z Wami kontaktu ![]()
![]() |
#3308 |
Rozeznanie
|
Siemaaneczkoo
![]() Miałam opowiedzieć, więc opowiadam. Poznałam takiego chłopaka na nk. Co prawda znamy sie od wczoraj, ale gadaliśmy do 3 nad ranem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co roooobić? ![]()
#3309 |
Raczkowanie
|
Halo Laleczki!
wystarczy, że mnie dzień jeden nie było, a tu takie dramaty! waderka wyjeżdża, lenka87 i mimika się zamartwiają ewentualnymi ciążami... olaboga! Waderka my na Ciebie poczekamy, nie martw się! ![]() lenka87 & mimimka: lassssski... jak daleko macie do najbliższej apteki? Nie wiem, jak Wy potraficie tak siedzieć i dumać, zamiast po prostu się DOWIEDZIEĆ! Zróbcie test i już. Właśnie skończyłam robić Farmville'a na FB, boże, to zajmuje mi jakąś koszmarną ilość czasu :/ Dwie godziny temu wróciłam od J. (mojego obecnego... a parę dni temu Eksia:P ), było ok, pogadaliśmy czego każde oczekuje od tego drugiego, i mam nadzieję, że będzie ok. Muszę tylko pozbyć się jego cholernej koleżanki-mąciwody. Tylko jak? :/
#3310 |
Wtajemniczenie
|
albo wrócę a Was już tu nie będzie, bo wszystkie się szczęśliwie zakochają...
#3311 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ej.... ![]() Żartuję - muszę Ci przyznać całkowitą rację, też nie lubię tego zwrotu na początku wypowiedzi, i nie wiem, co mnie poniosło, że tak napisałam ![]() Dobra, przechodząc koło apteki kupię test. W sumie szczęściara ze mnie - 2o parę lat na karku i jeszcze nigdy po test nie sięgałam ![]() Wiem, co on dziś robi i z tego powodu potrójnie mi przykro. Pociesza mnie jedynie świadomość, że jego też to męczy. I mogę dać wam swoją radę na zaprzestanie nadmiernego myślenia o problemie - czytanie. Jak łapię się na tym, że za dużo wolnego czasu spędzam na rozmyślaniu o nim itd, sięgam po książkę i zupełnie się z nią nie rozstaję - wyciągam w każdym momencie, gdy jestem sama, np w autobusie. Gdzieś nawet znalazłam cytat o tym, że książka to najlepszy bandaż na rany ![]() Edytowane przez Lenka87 Czas edycji: 2010-08-28 o 15:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ta piosenka mi dziś spokoju nie daje http://www.youtube.com/watch?v=hJkitQ77J-w Edytowane przez kopamatakawa Czas edycji: 2010-08-28 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje, że następny zlot będzie w Krakowie, bo na Wawę mnie nie stać
![]() dziewczyny, kiedy to minie? Za 2 miechy stuknie rok od rozstania i nic ![]() Cały czas on, on i on w głowie. W myślach 24 na dobę. Miesiąc temu urwał się nam kontakt całkowicie. I ani trochę nie jest lepiej. A każdy powtarzał, że czas leczy rany :<
#3315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo juz bym sie tak to zakochała a tu ni widu ni słychu. ![]() Nikogo ciekawego na horyzoncie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3316 |
Rozeznanie
|
taa...też widzę to swoje zakochanie, dobija się drzwiami i oknami non stop....tylko jakoś dobić się nie może ...fatum jakieś czy coś...
#3317 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]() Mimimka, test ciążowy chyba dychę kosztuje. Weź sobie kup, bo Ci odbije. Elve, zaczne odkładać na tego kota. Jest boski ![]() Monilkaa, dzięki za komplement ![]() ![]() ps. nie wyglądasz jak pies ![]() ![]() ![]() Edytowane przez krolowazimy Czas edycji: 2010-08-28 o 15:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3319 |
Raczkowanie
|
Ale to nie był regularny kontakt. Było takie coś, że się odzywał raz na kilka tygodni ni stąd ni zowąd i wszystko wracało, a ja byłam taka głupia, że nie umiałam go zignorować. A teraz przestał się odzywać, a ja sama nigdy do niego nie odezwałam się pierwsza i tego nie zrobię.
I to nie jest tak prosto urwać całkowicie kontakt, jak ma się wspólną paczkę znajomych. To jest rezygnacja ze wspólnych wyjść, imprez, wypadów za miasto. Każdy zawsze o nim coś tam wspomni, bo wszyscy myślą, że mam go daleko w tyłku. A tak nie jest ;/
#3320 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3322 |
Raczkowanie
|
Wy jesteście takie tutaj wszystkie silne. Ja cały czas udaję przed rodziną i znajomymi, że jest wszystko ok, że mam się za***iśc*e i już nie myślę o tym dupku. Ten wątek to moja jedyna chwila słabości, kiedy mogę napisać co mi leży na sercu. Nie pisałam tutaj bardzo dawno (głównie w 9 części), ale dzisiaj mam kryzys i liczyłam, że dostane tutaj wspracie od Was, że ktoś mi napisze, że będzie niedługo lepiej, że to minie.
Chyba właśnie jest ten wątek po to, żeby sobie ulżyc tutaj i uzyskac wsparcie zamiast robic głupoty, takie jak desperackie wypisywanie do eksa w momencie kryzysu.
#3323 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ex chyba downa ma albo jest ślepy ![]() Ewentualnie w życiu psa na oczy nie widział ![]()
![]() |
#3324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem w tym wieku, co by się chciało staro wyglądać, nie dobijajcie mnie ![]() ![]() Dzięki dziewczyny, wreszcie ktoś mnie utwierdził w przekonaniu, że nie jestem psem! hau, hau! A ex ma downa, to udowodnione naukowo. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Będzie dobrze ![]()
Lepszy tragiczny koniec niż tragedia bez końca ![]() Edytowane przez rafinka Czas edycji: 2010-08-28 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Komuś się chce powalczyć (o siebie), komuś nie, tyle. Jakiego wsparcia oczekujesz? Mamy Ci napisać, że za 2 lata będzie lepiej? Nie będzie, jeśli będziesz rozgrzebywać sytuację. A rozgrzebywać nie warto, bo on do Ciebie nie wróci. Nigdy. I pewnie - nawet jeśli by chciał - Ty byś go olała. Po co chcesz do niego pisać? Żeby cierpieć do 30-stki i pierwszą miłość podnosić do rangi tej jedynej, wielkiej, ostatecznej i absolutnej? No przestań. Zacznie się rok akademicki lada dzień, myśl o tym. Nie o przeszłości. Nie psuj sobie przyjemnych lat młodości. ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Ja bym chciałaaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3327 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to stw.nawet go nie widząc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już sie nie mogę doczekać baletów z wami ![]() ![]() ![]() ![]() A ja bym chciała młodziej;/ Mając 16 kupowałam piwo i nikt o dowód nie pytał to nie chcę wiedzieć jak jest teraz ![]() Chociaż facet ost.w sklepie spytał o dowód to zdębiałam!!?? Ale powiedział,że 17-stki wyglądają tak jak my(byłam z koleżanką) wiec wolał spytać ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- "To co leży na dnie" mogłabym wysłać Ci takiego smsa: 'przepraszam nie mogę teraz pisać, niestety potrącił mnie samochód, wybacz, naprawdę tego nie chciałam. pa' Ty i tak napisałbyś: 'spoko, pa.' ![]() jakie to życiowe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Zakochałam się!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
po drugiej stronie szafy
|
Ja chorowałam na nią 2 lata
![]() Teraz zbieram na bengalskiego ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale niebrzydkie, fakt ![]() Chociaż mnie generalnie sportowe fury nie podniecają ![]()
![]() |
#3330 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Po długiej przerwie piszę ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jutro... Jutro go zobaczę ![]() ![]() Boję sie jak cholera. Bo chciałabym juz mieć zdrowy stosunek do tego. On unika kontaktu jak ognia i w dodatku robi na złość- typu konkurencyjna impreza do mojego grilla.. I odbijanie znajomych ![]() Ale cholernie sie stresuję tego spotkania. Nawet jeśli nie zamienimy ze sobą ani słowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.