Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-24, 11:16   #3301
kleo111
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Też uwielbiam tę piosenkę Słuchamy jej z mężem jadąc do domu na Święta Aż się wzruszam

Jeśli chodzi o foremki to mam różne, kompletowane przez lata powoli wymieniam je na tego typu (tzn tej firmy, bo są super) http://www.tortownia.pl/sklep,2298,1...a_kokarda.html

A te z ikei do mnie nie przemawiają, bo świąteczny jest tylko renifer (właściwie łoś chyba?), z tego co kojarzę to reszta jest raczej jesienna niż świąteczna? Czy się mylę?
No faktycznie, reszta zwierzaczków (wiewiórka, ślimak, jeż i lis) są bardziej jesienne, ale i tak mi to nie przeszkadza, bo wyglądają przesłodko

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 11:47   #3302
sugarfreeee
Zakorzenienie

Jak już się namęczyłam i wrzuciłam na nasze forum YC moją kolekcję, to tu wrzucę tylko serię świąteczną jej

Seria Festive:

Duży słój Happy Christmas, dwa woski (na zapas, kocham!), dwa samplery Gingerbread (tylko tym na razie mogę się zadowolić:P),
wosk Be Jolly
wosk Cranberry Peppermint
wosk North Pole
wosk Christmas Cookie
wosk Christmas Cupcake
wosk Apple & Pine Needle
wosk Christmas Tree
wosk Sparkling Snow
wosk Holiday Home Sweet Home
wosk Sparkling Cinnamon
wosk Red Berry & Cedar
pokrojony sampler Welcome Christmas
Illuma-Lid Pinecone
Winter Bird Crackle Jar Shade

Reszta świątecznych zapachów dostępnych w Polsce wypalona i nie lubiana na tyle, by wejść do ścisłej kolekcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2048.jpg (148,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2050.jpg (154,3 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez sugarfreeee
Czas edycji: 2013-09-24 o 11:48
sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 12:00   #3303
Nicole`_
Zakorzenienie

Piękna świąteczna kolekcja Ja w mojej póki co mam tylko woski, ale na pewno wpadnie jakaś świeca albo dwie Nie ukrywam, że jestem ciekawa co BBW nam zaproponuje w tym temacie
Stary 2013-09-24, 12:33   #3304
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Jak już się namęczyłam i wrzuciłam na nasze forum YC moją kolekcję, to tu wrzucę tylko serię świąteczną jej

Seria Festive:

Duży słój Happy Christmas, dwa woski (na zapas, kocham!), dwa samplery Gingerbread (tylko tym na razie mogę się zadowolić:P),
wosk Be Jolly
wosk North Pole
wosk Christmas Cookie
wosk Christmas Cupcake
wosk Apple & Pine Needle
wosk Christmas Tree
wosk Sparkling Snow
wosk Sparkling Cinnamon
wosk Red Berry & Cedar
Illuma-Lid Pinecone

Reszta świątecznych zapachów dostępnych w Polsce wypalona i nie lubiana na tyle, by wejść do ścisłej kolekcji
Ale to drogie

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 13:05   #3305
olanna
Zakorzenienie

Cytat:

Seria Festive:

wosk Be Jolly
wosk North Pole
wosk Christmas Cookie
wosk Christmas Cupcake
wosk Apple & Pine Needle
wosk Christmas Tree
wosk Sparkling Snow
wosk Sparkling Cinnamon
wosk Red Berry & Cedar
Illuma-Lid Pinecone

Ale kolekcja! Już się nie mogę doczekać moich wosków, żeby wypróbować. Obym tylko nie wpadła w nałóg, bo pójdę z torbami.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 13:13   #3306
Jelizawieta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Ja niby czekam z utęsknieniem na te święta, odliczam dni i piszczę jak szalona na samą myśl, że to już coraz bliżej, ale z drugiej strony - kiedy siadamy w końcu do wigilijnego stołu, obok ogromnej radości pojawia się też smutek, że za chwilę będzie już właściwie po wszystkim
Mam to samo już w pierwszy dzień świąt odczuwam, że to końcówka i jakoś smutno się robi...

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Ja w Wigilię to się nie smucę jeszcze, w 2 dzień Świąt przychodzi do mnie ta refleksja dopiero

A ja długo stoją u was choinki?
Do matki bożej gromnicznej

Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
Pewnie to jezyk Yoruba, wlasnie z Nigerii

I pytanie, jak dlugo przed świętami pieczecie pierniczki? Pamiętam moją nieudaną próbę przed kilkoma latami. Upiekłam w dzień Wigilii, ślicznie ozdobilam, w smaku też były idealne ale... Twarde jak kamień. Dopiero po długim, długim czasie dało się je zjeść. Ale wtedy to już wypatrywalo sie wiosny
Pierniczków nie piekłam do tej pory, ale ciasteczka tak 2-3tygodnie przed. W tym roku mój pierniczkowy debiut więc możecie wrzucić jakiś przepis, któego nie da się zepsuć

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
W tym roku z ciastek upiekę choinki czekoladowo-pomarańczowe. Raz już próbowałam ten przepis i były obłędne.
Przepis plis

Cytat:
Na razie umiem na zasadzie "Niambie jeść, Niambie pić" ;D

Smaka mi robisz! Chyba zacznę piec teraz i eksperymentować, bo moje zanim zmiękły musiały poleżeć dużo dłużej niż 1,5 tygodnia.
I muszę kupić foremki, bo moje zaginęły w akcji. Zresztą i tak nie były świąteczne
Też muszę kupić foremki, bo moje zwykłe blaszane mają takie banalne kształty, a chciałabym choineczkę,reniferka i bałwanka
Cytat:
Ja też jakoś dziwnie się czuję, kiedy składam życzenia dalszej rodzinie...
Właśnie piję gorącą czekoladę - czy tylko ja mam wrażenie, że niemieckie kawy, słodycze itd. są lepsze niż te w Polsce?
Też nie lubię składać życzeń dalszej rodzinie. To takie sztuczne. Bleee. A niemieckie produkty są o wiele wiele lepsze (np czekolada). Mniaaaam

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
Ale to drogie
strasznie

Wy też macie takie coś, że w trakcie świąt planujecie już następne? to chyba zakrawa pod psychoze
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 13:27   #3307
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelizawieta Pokaż wiadomość
Przepis plis

Wy też macie takie coś, że w trakcie świąt planujecie już następne? to chyba zakrawa pod psychoze
http://www.beawkuchni.com/2008/12/kr...ekoladowo.html

Proszę. A zapach podczas pieczenia... O mamooo, ja chcę już grudzień.

Normalne to chyba nie jest, ale ja też tak mam. "Na przyszłe Święta to..."- i patrzą na mnie jak na wariatkę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 13:43   #3308
wikajaga
Zadomowienie

Taki słój chyba sporo kosztuje!! Niech mnie przygarnie która co ma blisko do kik-a!!Ja mam prawie100 km (siora M.)i raczej już w tym roku nie pojadę a jak zobaczyłam te ledowe gwiazdki to przepadłam..

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:

Normalne to chyba nie jest, ale ja też tak mam. "Na przyszłe Święta to..."- i patrzą na mnie jak na wariatkę.
Skąd ja to znam..

Odliczam do kolejnych świąt BN..
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 14:11   #3309
Jelizawieta
Rozeznanie

Cytat:

Na mnie też :-P Po prostu jak na trolla który zamiast się cieszyć obecną chwilą myśli o czymś co będzie za rok
Jelizawieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 14:32   #3310
Malinovva
Rozeznanie

Dot.: Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
A swoja droga jakich foremek do pierniczków używacie? Ja mam te z Ikei, kosztowały cale 9,90 zł, a pierniczki wychodzą cudowne: np. w ksztalcie reniferka
Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
No faktycznie, reszta zwierzaczków (wiewiórka, ślimak, jeż i lis) są bardziej jesienne, ale i tak mi to nie przeszkadza, bo wyglądają przesłodko
A ja też mam z Ikei za całe 9,99, ale są świąteczne Ty pewnie masz TE, a ja mam TE

Cytat:
Mam to samo już w pierwszy dzień świąt odczuwam, że to końcówka i jakoś smutno się robi...

Też nie lubię składać życzeń dalszej rodzinie. To takie sztuczne. Bleee. A niemieckie produkty są o wiele wiele lepsze (np czekolada). Mniaaaam
A mi we wszystkie dni jest fajnie. Znaczy, o dziwo, najgorzej się czuję w Wigilię, bo smutno mi jest strasznie zawsze od kilku lat, ale dwa następne dni, kiedy zostaje świąteczne jedzenie, ciepełko, słodkie, można posiedzieć, pooglądać świąteczne filmy, pozwiedzać szopki... uwielbiam to I zamierzam w tym roku nakupować niemieckich słodyczy jak będę na jarmarkach

A co do życzeń to ja w ogóle ich nie lubię składać. Nienawidzę. Nigdy nie wiem co powiedzieć i ograniczam się do minimum..

Cytat:
Napisane przez wiki2501 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj tak przemarzlam ze żałowałam ze nie zalozyłam zimowej kurtki. Dobrze ze deszcz nie pada,bo chyba bym zamarzla x2. W dodatku dzisiejszy dzień jakoś kiepsko się zapowiada :/ przydałaby mi się gorąca czekolada i do tego jakis ładnie pachnący świąteczny wosk YC
Mam dokładnie to samo!

Cytat:
A ja kolejnej nocy nie przespalam... Sacze lecznicza herbatkę z cytryna i miodem wzięłam wolne na dziś, bo nie bylam w stanie rozmawiać z klientami.
Dzis dzień lozkowy skocze tylko do polskiego sklepu po lekarstwa i jakieś "zimowe" rozgrzewające herbatki i spowrotem zakopie się w koldrze ;D
Zdrówka! Ja też jestem chora strasznie, ale muszę normalnie funkcjonować. Jakoś jeszcze daję radę, ale byle do piątku... Musiałam zrezygnować z zawodów przez to głupie choróbsko

Wiecie co, zrobiłam sobie kakałko, wyciągnęłam kilka pierniczków z zeszłego roku, wsadziłam się pod koc, włączyłam RMF Święta iiii... mam święta! Jest cudownie Jeszcze YC brakuje!

Pisałam od wczoraj do dzisiaj włącznie 5 sprawdzianów. Oby dobrze poszło... z historii powinno cudem 4 wlecieć

I dostałam 4 z angielskiego z mega ważnego sprawdzianu. Pani powiedziała, że tylko Ci co dostali 4 mają szanse na zdanie matury powyżej 70%

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość
Taki słój chyba sporo kosztuje!! Niech mnie przygarnie która co ma blisko do kik-a!!Ja mam prawie100 km (siora M.)i raczej już w tym roku nie pojadę a jak zobaczyłam te ledowe gwiazdki to przepadłam..
Kupić Ci lampki? Przelewasz kasę, ja kupuję, wysyłam i możemy obie się cieszyć takimi gwiazdeczkami

Edytowane przez Malinovva
Czas edycji: 2013-09-24 o 14:33
Malinovva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 14:51   #3311
Kelis95
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!
Od tygodnia zbieram się do ujawnienia w tym temacie, ale jakoś nie mogłam się odważyć. Moja świąteczna obsesja nie zna granic. Zawsze we wrześniu łapie mnie przeziębienie i jak siedze w domku, zaczynam mentalne przygotowania do świąt Właśnie jestem w trakcie takiego przeziębienia i oglądam już świąteczne filmy, słucham RMF Święta, gram na pianinie kolędy i nie mogę myśleć o niczym innym. Dzięki Wam odkryłam YC i dzisiaj dotarła do mnie pierwsza paczka z kominkiem i 2 woskami. Aktualnie pali się w moim pokoju Season of peace. Zapach jest przepiękny, zawsze byłam negatywnie nastawiona do świeczek zapachowych itd. a w przypadku YC już wyczuwam kolejne uzależnienie

Dobrze wiedzieć, że są na tym świecie osoby, które tak jak ja kochają święta. Od razu człowiekowi raźniej
Kelis95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 14:55   #3312
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelis95 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Od tygodnia zbieram się do ujawnienia w tym temacie, ale jakoś nie mogłam się odważyć. Moja świąteczna obsesja nie zna granic. Zawsze we wrześniu łapie mnie przeziębienie i jak siedze w domku, zaczynam mentalne przygotowania do świąt Właśnie jestem w trakcie takiego przeziębienia i oglądam już świąteczne filmy, słucham RMF Święta, gram na pianinie kolędy i nie mogę myśleć o niczym innym. Dzięki Wam odkryłam YC i dzisiaj dotarła do mnie pierwsza paczka z kominkiem i 2 woskami. Aktualnie pali się w moim pokoju Season of peace. Zapach jest przepiękny, zawsze byłam negatywnie nastawiona do świeczek zapachowych itd. a w przypadku YC już wyczuwam kolejne uzależnienie

Dobrze wiedzieć, że są na tym świecie osoby, które tak jak ja kochają święta. Od razu człowiekowi raźniej
Witaj My nie gryziemy Umiesz grać na pianinie?!
Cytruskowa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 14:57   #3313
martyna_tina
Bang Bang Bang

Dot.: Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:

Seria Festive:

wosk Be Jolly
wosk North Pole
wosk Christmas Cookie
wosk Christmas Cupcake
wosk Apple & Pine Needle
wosk Christmas Tree
wosk Sparkling Snow
wosk Sparkling Cinnamon
wosk Red Berry & Cedar
Illuma-Lid Pinecone

Bardzo słuszna kolekcja Ja jeszcze typowo zimowe woski będę uzupełniać...

Cytat:
Ale to drogie
Świece faktycznie są drogie, ale są tego warte Woski natomiast są po 6zł (w promocji 4,5zł) i w odniesieniu do ich wydajności to też dobra inwestycja.

Cytat:
Ale kolekcja! Już się nie mogę doczekać moich wosków, żeby wypróbować. Obym tylko nie wpadła w nałóg, bo pójdę z torbami.
To ja powiem tak: szykuj już te torby

Cytat:

Dobrze, że mój tata przyjeżdża w weekend na urlop - uzupełnię zapasy PYSZNEJ, NIEMIECKIEJ, ROZPŁYWAJĄCEJ SIĘ W USTACH czekolady
Kochana, ja nie tylko podczas świąt planuję już kolejne... Ja ostatnio poinformowałam męża, że mam zamiar założyć skarbonę w celu zbierania funduszy na Boże Narodzenie 2014

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Skąd ja to znam..
Miałam właśnie pisać, że może będę w Kiku w ten lub przyszły weekend, ale widzę że Malinovva już się zaoferowała To w takim razie wrzucę chociaż zdjęcia : kikowe gwiazdki wiszące sobie na lampie i robiące klimacik wieczorem oraz jeden z kikowych, brokatowych podgrzewaczy Na żywo mienią się o wiele piękniej Cena też fajna, bo za 6 sztuk (ja wzięłam paczuszkę z czarnymi, srebrnymi i jasnoturkusowymi) zapłaciłam 4zł.

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
A ja też mam z Ikei za całe 9,99, ale są świąteczne Ty pewnie masz TE, a ja mam TE
A mi we wszystkie dni jest fajnie. Znaczy, o dziwo, najgorzej się czuję w Wigilię, bo smutno mi jest strasznie zawsze od kilku lat, ale dwa następne dni, kiedy zostaje świąteczne jedzenie, ciepełko, słodkie, można posiedzieć, pooglądać świąteczne filmy, pozwiedzać szopki... uwielbiam to I zamierzam w tym roku nakupować niemieckich słodyczy jak będę na jarmarkach

A co do życzeń to ja w ogóle ich nie lubię składać. Nienawidzę. Nigdy nie wiem co powiedzieć i ograniczam się do minimum..

Mam dokładnie to samo!

Zdrówka! Ja też jestem chora strasznie, ale muszę normalnie funkcjonować. Jakoś jeszcze daję radę, ale byle do piątku... Musiałam zrezygnować z zawodów przez to głupie choróbsko

Wiecie co, zrobiłam sobie kakałko, wyciągnęłam kilka pierniczków z zeszłego roku, wsadziłam się pod koc, włączyłam RMF Święta iiii... mam święta! Jest cudownie Jeszcze YC brakuje!

Pisałam od wczoraj do dzisiaj włącznie 5 sprawdzianów. Oby dobrze poszło... z historii powinno cudem 4 wlecieć

I dostałam 4 z angielskiego z mega ważnego sprawdzianu. Pani powiedziała, że tylko Ci co dostali 4 mają szanse na zdanie matury powyżej 70%

Kupić Ci lampki? Przelewasz kasę, ja kupuję, wysyłam i możemy obie się cieszyć takimi gwiazdeczkami
Ja też to uwielbiam, ale po prostu w wigilię czuję już, że to zaraz się skończy... Niestety nie mam koło siebie takich jarmarków, ale na szczęście na święta tatko przywozi całą torbę wyładowaną niemieckiemi słodyczami
A historii nie znosiłam - niby jestem humanistką, ale historia to dla mnie istna apokalipsa Za to angielski bardzo lubiłam i "wchodził" mi bez żadnych trudności Chciałam nawet zdawać go sobie na maturze tak rekreacyjnie , ale ostatecznie skupiłam się na rozszerzonym niemcu

Ta, wiedziałam, że zapomnę o zdjęciach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00148.jpg (74,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00151.jpg (74,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00152.jpg (80,5 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez martyna_tina
Czas edycji: 2013-09-24 o 15:05
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 15:01   #3314
Kelis95
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cytruskowa6 Pokaż wiadomość
Witaj My nie gryziemy Umiesz grać na pianinie?!
10 lat spędziłam w szkole muzycznej, a jak przychodzi co do czego i mam ochotę żeby pograć, to zamiast grać Chopiny itd wyciągam książki ze świątecznymi piosenkami, kolędami i mogę grać bez końca
Stary 2013-09-24, 15:07   #3315
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Martynka świetne rzeczy Moja mama bywa w Austrii i też zawsze mam reklamówę słodkości

Kelis chodź tu ze swoim pianinem i mi graaaj
Cytruskowa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 15:14   #3316
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Witamy
Podziwiam ludzi, którzy potrafią grać na pianinie Właściwie to na jakimkolwiek instrumencie, bo ja żadnego nie ogarniam Ogólnie to mam straszną słabość do muzyków
Ja Season Of Peace testowałam wczoraj i też jestem nim oczarowana A drugi wosk to...?
Stary 2013-09-24, 15:17   #3317
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Witamy!
Ja też zamówiłam YC skuszona wypowiedziami dziewczyn z tego wątku i na razie czekam na swój "pakiet startowy". Fajnie, że Season Of Peace Ci się podoba, bo ja też go zamówiłam.

A możesz rzucić tytułami filmów? Może akurat masz coś fajnego, czego jeszcze nie widziałam. Zamierzam zrobić taką świąteczną listę i wszelkie propozycje będą mile widziane.

Cytat:
Bardzo słuszna kolekcja Ja jeszcze typowo zimowe woski będę uzupełniać...

Świece faktycznie są drogie, ale są tego warte Woski natomiast są po 6zł (w promocji 4,5zł) i w odniesieniu do ich wydajności to też dobra inwestycja.

To ja powiem tak: szykuj już te torby

Dobrze, że mój tata przyjeżdża w weekend na urlop - uzupełnię zapasy PYSZNEJ, NIEMIECKIEJ, ROZPŁYWAJĄCEJ SIĘ W USTACH czekolady
Kochana, ja nie tylko podczas świąt planuję już kolejne... Ja ostatnio poinformowałam męża, że mam zamiar założyć skarbonę w celu zbierania funduszy na Boże Narodzenie 2014

Miałam właśnie pisać, że może będę w Kiku w ten lub przyszły weekend, ale widzę że Malinovva już się zaoferowała To w takim razie wrzucę chociaż zdjęcia : kikowe gwiazdki wiszące sobie na lampie i robiące klimacik wieczorem oraz jeden z kikowych, brokatowych podgrzewaczy Na żywo mienią się o wiele piękniej Cena też fajna, bo za 6 sztuk (ja wzięłam paczuszkę z czarnymi, srebrnymi i jasnoturkusowymi) zapłaciłam 4zł.

Ja też to uwielbiam, ale po prostu w wigilię czuję już, że to zaraz się skończy... Niestety nie mam koło siebie takich jarmarków, ale na szczęście na święta tatko przywozi całą torbę wyładowaną niemieckiemi słodyczami
A historii nie znosiłam - niby jestem humanistką, ale historia to dla mnie istna apokalipsa Za to angielski bardzo lubiłam i "wchodził" mi bez żadnych trudności Chciałam nawet zdawać go sobie na maturze tak rekreacyjnie , ale ostatecznie skupiłam się na rozszerzonym niemcu

Ta, wiedziałam, że zapomnę o zdjęciach
<----- Oto moja pierwsza torba bankruta, skoro woski są tego warte, to jestem gotowa!

Ale Wam zazdroszczę tych dostaw zagranicznych słodyczy... Chociaż może dla mnie to i lepiej, bo ile bym nie dostała, tyle bym zjadła.

Stary 2013-09-24, 15:20   #3318
Kelis95
Raczkowanie

Cytat:
Witamy
Podziwiam ludzi, którzy potrafią grać na pianinie Właściwie to na jakimkolwiek instrumencie, bo ja żadnego nie ogarniam Ogólnie to mam straszną słabość do muzyków
Ja Season Of Peace testowałam wczoraj i też jestem nim oczarowana A drugi wosk to...?
Nigdy nie jest za późno na naukę!

Drugi wosk to Snowflake cookie, a jutro powinny dotrzeć November Rain i Sparkling Snow )
Stary 2013-09-24, 15:21   #3319
Malinovva
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny!

Cześć, cześć! Jak masz na imię, ile masz lat? Matko, widzę, że Poznań, może w końcu kogos będę miała do świątecznych zakupów *_* Ojejku!

Dziewczyny, pomóżcie proszę, tak z innej beczki... jak wiecie, byłam na tym festynie i teraz w czwartek mamy takie spotkanie pofestynowe i będą tam osoby mniej więcej 15-22 lata i później dorośli. Każdy ma przynieśc coś do jedzenia, a osób będzie z 30 pewnie... NIE MAM POJĘCIA CO PRZYGOTOWAĆ? Co jest szybkie tanie i łatwe w zrobieniu na taką ''imprezkę''? Sałatki odpadają, bo będzie już ich full :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 15:27   #3320
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Witamy!
Ja też zamówiłam YC skuszona wypowiedziami dziewczyn z tego wątku i na razie czekam na swój "pakiet startowy". Fajnie, że Season Of Peace Ci się podoba, bo ja też go zamówiłam.

A możesz rzucić tytułami filmów? Może akurat masz coś fajnego, czego jeszcze nie widziałam. Zamierzam zrobić taką świąteczną listę i wszelkie propozycje będą mile widziane.

<----- Oto moja pierwsza torba bankruta, skoro woski są tego warte, to jestem gotowa!

Ale Wam zazdroszczę tych dostaw zagranicznych słodyczy... Chociaż może dla mnie to i lepiej, bo ile bym nie dostała, tyle bym zjadła.
Przeczytałam o tej torbie i parsknęłam śmiechem, a że akurat piłam wodę z butelki, nie muszę mówić jak to się skończyło
Oj kochana, nie Ty jedna, nie Ty jedna...
Cytat:
Nigdy nie jest za późno na naukę!

Drugi wosk to Snowflake cookie, a jutro powinny dotrzeć November Rain i Sparkling Snow )
Yhm... Kiedyś mój przyjaciel - gitarzysta - chciał nauczyć mnie podstaw... Po 2 minutach od momentu, kiedy chwyciłam jego gitarę elektryczną w ręce, zabrał mi ją, bo stwierdził, że musi dbać o swój słuch i zdrowie psychiczne...
Czyli wybrałaś dość różnorodne woski Sparkling Snow też lubię - pachnie choinką, ale w taki delikatny sposób, nie jak odświeżacz do kibelka
Stary 2013-09-24, 15:35   #3321
Kelis95
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Cześć, cześć! Jak masz na imię, ile masz lat? Matko, widzę, że Poznań, może w końcu kogos będę miała do świątecznych zakupów *_* Ojejku!
Hej, hej. Jestem Kasia i mam 18 lat matura trochę psuje mi wizje świąt, bo czuję, że w grudniu będę już nieźle spanikowana. A co do Poznania, to dzięki Wam dowiedziałam się, że jest w moim mieście taki sklep jak KIK. Musze się tam koniecznie wybrać skoro mają świąteczne ozdoby

Olanna podaję tytuły:
"Opowieść wigilijna" - kocham te bajke w ekranizacji Disneya!
"Święta Thomasa Kinkade'a" - piękny film, rzadko zdarza mi się płakać na filmach, a na tym nie mogłam się opanować.
"Miasteczko Halloween"
"Holiday" - pewnie już każdy widział
Jest też dużo "gniotów" ale dla mnie ważne, że jest świąteczny klimat:
"Gdzie jest pani Mikołajowa"
"Gwiazdka z Holly"
"Kolejne pierwsze wspólne święta"
"Święta Last Minute"
połowę tytułów oczywiście zapomniałam
btw. ostatnio trafiłam na taką listę http://www.imdb.com/list/C3AR8EiUvAs/

martyna_tina Właśnie bałam się tego, że woski będą miały bardzo chemiczny zapach, ale na szczęście nie Tylko mój tata już lata po domu i mówi, że to na pewno sama chemia i że na pewno te woski są szkodliwe haha, ale można się przyzwyczaić do tego jego gadania i robić swoje

Edytowane przez Kelis95
Czas edycji: 2013-09-24 o 15:39
Stary 2013-09-24, 15:38   #3322
Malinovva
Rozeznanie

Cytat:
Hej, hej. Jestem Kasia i mam 18 lat matura trochę psuje mi wizje świąt, bo czuję, że w grudniu będę już nieźle spanikowana. A co do Poznania, to dzięki Wam dowiedziałam się, że jest w moim mieście taki sklep jak KIK. Musze się tam koniecznie wybrać skoro mają świąteczne ozdoby
No to witam, ja jestem Patrycja, jestem z Poznania i mam również 18 lat 95' rządzi KIK jest najlepszy na świecie! Jest w galerii MM Jadę tam w weekend, nie mogę się doczekać
Stary 2013-09-24, 15:42   #3323
mika93
Zadomowienie

Cytat:

Seria Festive:

wosk Be Jolly
wosk North Pole
wosk Christmas Cookie
wosk Christmas Cupcake
wosk Apple & Pine Needle
wosk Christmas Tree
wosk Sparkling Snow
wosk Sparkling Cinnamon
wosk Red Berry & Cedar
Illuma-Lid Pinecone

O matko Sugar

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-24, 16:14   #3324
Lusja
Zakorzenienie

Kurdeeee, zbankrutuję Zastanawiam się nad:

WOSK SPICED ORANGE
WOSK WARM SPICE
WOSK FIRESIDE TREATS
WOSK NOVEMBER RAIN
WOSK HOME SWEET HOME
WOSK KITCHEN SPICE
WOSK MACINTOSH SPICE
WOSK MANDARIN CRANBERRY
WOSK MIDSUMMER'S NIGHT - zauważyłam, że jest baaardzo popularny
WOSK LAKE SUNSET

Niestety nie zauważyłam żadnych świątecznych zapachów

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 16:45   #3325
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam o tej torbie i parsknęłam śmiechem, a że akurat piłam wodę z butelki, nie muszę mówić jak to się skończyło
Oj kochana, nie Ty jedna, nie Ty jedna...

Yhm... Kiedyś mój przyjaciel - gitarzysta - chciał nauczyć mnie podstaw... Po 2 minutach od momentu, kiedy chwyciłam jego gitarę elektryczną w ręce, zabrał mi ją, bo stwierdził, że musi dbać o swój słuch i zdrowie psychiczne...
Czyli wybrałaś dość różnorodne woski Sparkling Snow też lubię - pachnie choinką, ale w taki delikatny sposób, nie jak odświeżacz do kibelka
Te torby nie są złe, także damy radę!

Ach, no i żeby już na starcie pójść na całość, domówiłam jeden bardziej jesienny wosk, idąc za Twoją radą. Padło na Honey&Spice.

Cytat:

Olanna podaję tytuły:
"Opowieść wigilijna" - kocham te bajke w ekranizacji Disneya!
"Święta Thomasa Kinkade'a" - piękny film, rzadko zdarza mi się płakać na filmach, a na tym nie mogłam się opanować.
"Miasteczko Halloween"
"Holiday" - pewnie już każdy widział
Jest też dużo "gniotów" ale dla mnie ważne, że jest świąteczny klimat:
"Gdzie jest pani Mikołajowa"
"Gwiazdka z Holly"
"Kolejne pierwsze wspólne święta"
"Święta Last Minute"
połowę tytułów oczywiście zapomniałam
btw. ostatnio trafiłam na taką listę http://www.imdb.com/list/C3AR8EiUvAs/

martyna_tina Właśnie bałam się tego, że woski będą miały bardzo chemiczny zapach, ale na szczęście nie Tylko mój tata już lata po domu i mówi, że to na pewno sama chemia i że na pewno te woski są szkodliwe haha, ale można się przyzwyczaić do tego jego gadania i robić swoje
Dzięki, już widzę kilka nowych tytułów. Zgadzam się- dla mnie też świąteczny film nie musi być wcale "ambitny", tylko wprowadzać odpowiedni nastrój.

Stary 2013-09-24, 16:52   #3326
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Kurdeeee, zbankrutuję Zastanawiam się nad:

WOSK SPICED ORANGE
WOSK WARM SPICE
WOSK FIRESIDE TREATS
WOSK NOVEMBER RAIN
WOSK HOME SWEET HOME
WOSK KITCHEN SPICE
WOSK MACINTOSH SPICE
WOSK MANDARIN CRANBERRY
WOSK MIDSUMMER'S NIGHT - zauważyłam, że jest baaardzo popularny
WOSK LAKE SUNSET

Niestety nie zauważyłam żadnych świątecznych zapachów
Spokojnie, to dopiero początek
Mi ostatnio mężu na szybko wyliczył, że w sumie na wszystkie woski (łącznie z tymi, które ostatecznie oddałam babci) wydałam mniej więcej 800zł Nie chcę ani myśleć nad tym jakie sumy wydały dziewczyny, które kupują głównie świece

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Te torby nie są złe, także damy radę!

Ach, no i żeby już na starcie pójść na całość, domówiłam jeden bardziej jesienny wosk, idąc za Twoją radą. Padło na Honey&Spice.

Dzięki, już widzę kilka nowych tytułów. Zgadzam się- dla mnie też świąteczny film nie musi być wcale "ambitny", tylko wprowadzać odpowiedni nastrój.
O tak, to jeden z moich ulubieńców
Ja też nie wymagam nie wiadomo czego od świątecznych filmów - chcę nacieszyć się ich klimatem i tyle
Stary 2013-09-24, 17:40   #3327
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Witam dziewczyny

Mam tymczasowy dostęp do kompa, mój legł. Może w sobotę brat przyjedzie i naprawi. Stary wyłącza się w najmniej spodziewanym momencie. Jak będę już miała naprawionego, to nadrobię

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

U mnie też jesiennie, ale tak porządnie. W mieście dużo kolorowych drzew, a nie tylko gdzieniegdzie liści. Pada, wieje, jest chłodno.
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:18   #3328
martuha20
Rozeznanie

ale naskrobałyście, zaraz was nadrobię jeszcze...widzę że był temat świątecznych wosków, Sugar-niezła kolekcja! Ja właśnie odebrałam moje Q4 i jedyne co odradzam to Christmas memories, chyba że ktoś lubi intesywny zapach surowego ciasta piernikowego mi kompletnie nie podszedł- teściowej sprezentuje może, chyba że któraś chce się wymienić za to season of peace bardzo ładny, delikatny perfumowany, lekko mroźny-czuję tam śnieg pozostałych dwóch jeszcze nie paliłam, ale przez folię czuję że są ok
Tak poza tym martyna tina, właśnie popijam tą Twoją hebratkę, pomarańcza z cynamonem i nie wiem co z sobą począć

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-24, 18:24   #3329
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
ale naskrobałyście, zaraz was nadrobię jeszcze...widzę że był temat świątecznych wosków, Sugar-niezła kolekcja! Ja właśnie odebrałam moje Q4 i jedyne co odradzam to Christmas memories, chyba że ktoś lubi intesywny zapach surowego ciasta piernikowego mi kompletnie nie podszedł- teściowej sprezentuje może, chyba że któraś chce się wymienić za to season of peace bardzo ładny, delikatny perfumowany, lekko mroźny-czuję tam śnieg pozostałych dwóch jeszcze nie paliłam, ale przez folię czuję że są ok
Tak poza tym martyna tina, właśnie popijam tą Twoją hebratkę, pomarańcza z cynamonem i nie wiem co z sobą począć
Ja Christmas Memories jeszcze nie paliłam - być może "na gorąco" pokaże swoje piękniejsze oblicze Miałam tak z kilkoma woskami - w opakowaniu jakoś mi nie podchodziły, ale w kominku było już o wiele lepiej
I co, smakuje herbatka?
Jak to co masz z sobą począć? Siedzieć z nami tutaj proszę
Stary 2013-09-24, 18:30   #3330
martuha20
Rozeznanie

Cytat:
Ja Christmas Memories jeszcze nie paliłam - być może "na gorąco" pokaże swoje piękniejsze oblicze Miałam tak z kilkoma woskami - w opakowaniu jakoś mi nie podchodziły, ale w kominku było już o wiele lepiej
I co, smakuje herbatka?
Jak to co masz z sobą począć? Siedzieć z nami tutaj proszę
No siedzę siedzę, szkoda że nie ma tu jakiegoś czatu no to jak rozpalisz memories to daj znac, mnie odrzucił, jeszcze ten zapach rozniósł się po całej kopercie fuuuj
a hebratka szału nie robi nie czuje w niej ani za dużo pomarańczy a cynamonu w ogóle...może ta z wnailią lepsza?
ale dziś jestem czepialska

Szkoda że u mnie nie ma nigdzie tego KIKa, chciałabym te gwiazdki ledowe, a już na pewno te błyszczące podgrzewacze

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą

Edytowane przez martuha20
Czas edycji: 2013-09-24 o 18:40
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości