Mamy lipcowe 2018 cz. IV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-05-16, 09:07   #3331
KarolinaK
Zakorzenienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cześć Dziewczęta!
Miałam wczoraj potworny dzien. Dzis juz lepiej wracam do Was.
Troche poczytałam ale nie wsyztsko.
Z dobrych wiadomości nasz bryka jest do odbioru wiec pojedziemy moze w ta niedziele ja odebrac i kupic ostatnie rzeczy dla maluszka. Pozniej czeka mnie pakowanie torby do szpitala, pranie o prasowanie. Poki co, pracuje dzis ale okropnie nie mam motywacji .

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Aha No i dzis oficjalnie zaczynam trzydziesty tydzien ciazy, 30+0.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-16, 09:09   #3332
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczęta!
Z dobrych wiadomości nasz bryka jest do odbioru wiec pojedziemy moze w ta niedziele ja odebrac i kupic ostatnie rzeczy dla maluszka. Pozniej czeka mnie pakowanie torby do szpitala, pranie o prasowanie. Poki co, pracuje dzis ale okropnie nie mam motywacji .

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Gratki

Wczoraj w ogóle był taki dzień dziwny dla większości

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-16, 09:13   #3333
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniama6 Pokaż wiadomość
Naema mam nadzieje ze z maluszkiem będzie wszystko w porządku i nadrobi waga i wzrostem. A ty jeszcze pracujesz? Jeśli tak to podziwiam plus jeszcze starsze dziecko i nie dziwie się ze masz mało czasu. Kropka nad mata się nie zastanawiałam, tyle tego jest, mnie podobają się takie w stonowanych kolorach. A szczerze mówiąc to nawet 2 by mi się przydały do 2 domów, ale myśle ze to będzie dobra rzecz zażyczyć sobie na prezent od większej grupy np z pracy, lub może koleżanki będą chciały składkowo coś kupić, jak nie to sama kupię. U mnie leje, dla mojego samopoczucia to lepiej ale jest trochę ponuro wiec z domu wychodzić się nie chce. Narazie czytam książkę i zaraz wskakuje na orbitreka żeby się rozruszać. Macie może jakieś fajne pomysły co zrobić ze świeżego szpinaku? Trochę mi wyrosło już na działce.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dobry pomysł, żeby zażyczyć sobie od znajomych czy rodziny!

Kochana ze świeżego szpinaku możesz zrobić wszystko! Sałatki, położyć na kanapki, zrobić makaron ze szpinakiem, szpinak na gęsto z jajkiem sadzonym i młodymi ziemniaczkami, smoothie z owocami! Zazdroszczę Ci własnego szpinaku! Ja kupuję w biedrze albo lidlu...

Cytat:
Cześć Dziewczęta!

Co się działo Karolina?
Gratuluję bryki i 30tc!

Mi od kilku dni strasznie puchnie jedna noga- przez noc trochę schodzi ale nie całkowicie. Jak stoję albo siedzę to jest najgorzej... Jutro idę na wizytę, to mam nadzieję, że coś mi zaradzi...

Anima zmotywowałaś mnie- rozwijam matę do jogi

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-16, 09:17   #3334
Patrycja28100
Rozeznanie

Hej.
Śniło mi sie dzisiaj ze mialam cc i przywiezli mi dziecko w inkubatorze zebym zobaczyla i okazalo sie ze mam syna 😱

Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app
Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-16, 09:23   #3335
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Naeema, zycze duzo zdrowka, oby Maluszek nadrobil !
Summer jak mialam w glowie tiny love to tez raczej myslalam nad uzywanym tak max do 200 zl, ale teraz ten unimo jakos tak mnie pochłonął
Kropko, moja dzisiejsza noc minela na wierceniu sie i budzeniu co jakis czas, ale i tak wole to niz refluksowa bezsenność - przynajmniej coś pospalam, a od czwartej zasnelam jak kamień
Karilinka, co sie stalo ?
Ja wlasnie zjadlam sniadanko i chwilowo odpoczywam. Potem wstawie pranie i zaczne przygotowywac miejsce, bo dzis mąż z sąsiadem mają skrecac komode

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-16, 09:26   #3336
pola25
Zakorzenienie

Aniama ciasto.leśny.mech
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-16, 09:27   #3337
aaska92
Zadomowienie

Hej
Naeema Trzymam za Was kciuki. U mojej koleżanki synek też miał mały przyrost i się zamartwiali, ale po urodzeniu szybko nadrobił i jest teraz chłopczyk duży i zdrowy i Wam tego również życzę.
Filetowe Za Was również trzymam mocno kciuki ! Dużo zdrówka.

Dziś mnie zgaga pomęczyła, ale też mały nóżkę mi wbija jedna pod żebra jakoś wysoko. W ogóle miałam koszmar taki br.. nawet nie chce sobie przypominać.
Pogoda też ponura, ale w końcu trochę deszczu i chłodu, dziś chyba nie będę mieć za ambitnego planu i dziś zrobię sobie bardziej leniwy dzień.
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-05-16, 09:47   #3338
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Gratki

Wczoraj w ogóle był taki dzień dziwny dla większości

potwierdzam, wypiłam nawet dwie kawy w tym tę drugą o przed 17 i poszłam spać przed 22 dzisiaj jest już trochę lepiej

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Zaczęłam przeglądać ciuszki i aż w szoku jestem - mam 22szt spodenek/ leginsów ogólnie dołów! większość dość sporych na 62 czy 68, ale to chyba i tak dużo
za to mało mam tych maleństw, a chce coś zabrać ze sobą do szpitala, mimo, iż piszą, że można używać szpitalnych. Jednak chyba lepiej jest mieć coś swojego pod ręką niż w nocy prosić położną o ubranko na przebranie?
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-16, 09:50   #3339
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Naeema Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Nie wiem nawet czy mnie jeszcze pamiętacie tyle czasu się nie odzywałam za co przepraszam, ale po prostu nie mam kiedy pisać. Praca (i masa problemów w firmie), synek który uwielbia być na spacerach i dom pochłaniają cały mój czas i energię. Staram się czasem zaglądać, ale nie mam szans na nadrobienie tyle piszecie.
U mojego maluszka w brzuszku niestety bez rewelacji. Na razie nic bardzo poważnego(na szczęście i tak trzymać), ale stres ogromny i jesteśmy pod opieką poradni patologii ciąży. Tak w skrócie to synek słabo rośnie i jest małym okruszkiem. Nastraszyli mnie jeszcze porodem w innym mieście jakby wszystkiego było mało. Głęboko wierzę, że wzrost nie wyhamuje gwałtownie i dotrwam w dwupaku do końca lipca. Cieszę się ogromnie, że zrobiliśmy badanie wolnego dna po kiepskich wynikach pappy bo przynajmniej poważne wady są wykluczone, jedno zmartwienie mniej ( a przy nieprawidłowościach które wyszły na usg mogły by być jednym z podejrzeń).
Muszę się jednak szybciej wziąć za wyprawkę (nie zaczęłam jeszcze, ale większość mam po starszym synku więc nie panikuję). Jestem w trakcie porządków w domu, żeby zrobić miejsce dla maluszka. Myślę że pójdzie sprawnie i do końca maja wszystko ogarnę a potem tylko pranie ciuszków.
Trzymam za was kciuki i mocno kibicuję wszystkim
Może uda mi się czasem coś napisać, o ile wybaczycie że tylko z doskoku
Naema mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, wpadaj do nas wtedy kiedy masz czas

Cytat:
Napisane przez summer_overture Pokaż wiadomość
Fioletowe, oby to był fałszywy alarm. Trzymamy wszystkie kciuki za ciebie i pisz do nas częściej, jak będzie ci się nudzić w szpitalu

Polu, a jakie bułki jadłaś? Pieczywo pszenne i to jeszcze z marketów albo innych mało wiarygodnych źródeł, jest potworne i podnosi cukier masakrycznie :/
A Mustelę używałaś już od pierwszych dni życia?

Oo, co prawda nic nie widzę, ale jeśli ty jesteś przekonana do Emolium to czemu nie . I tak pewnie wszystko wyjdzie po kilku pierwszych kąpielach i to dziecko zweryfikuje, co dla niego najlepsze

Blanko, jak pies? Powiem ci, że dokładnie znam ten ból, bo mój kiedyś dobrał się do zakupów i zjadł całą kostkę masła. Z nerwów prawie zawału dostałam, bo bałam się m.in. o jego wątrobie. Skończyło się na spektakularnym rzyganiu masłem. Mam nadzieję, że twój też w jakiś sposób się pozbędzie oleju, choć chyba nadmiar tłuszczu może powodować raczej zaparcia niż biegunkę?

Kropko, ja miałam 107 kilka dni temu, teraz już wolę nie mierzyć. Przed ciążą 170 cm wzrostu i trochę ponad 60 cm w talii, tak więc ja się czuję z tym brzuchem jak mastodont

Zua, powodzenia na wizycie, kciukasy trzymam!
Co do bujaczka - jeśli kupię ten używany za stówkę z hakiem to nie będzie mi szkoda i nie będę ronić łez, jeśli okaże się mało komfortowy. Ale nowy, za jakieś 350 zł - Wtedy bardziej przekonuje mnie Kinderkraft.

Cześć, Naema,
Pisz nam częściej, zwłaszcza, jak jest ci smutno czy źle, czy martwisz się o malucha. My jesteśmy taką (nie)anonimową grupą wsparcia
Mam nadzieję, że z dzieciaczkiem będzie ok i te miesiące stresu zamienią się w jedno wielkie "UFFF...!" po porodzie

Witam dziś, w ten pochmurny dzień!
Akurat jak muszę gdzieś wyjść, coś załatwić i pokręcić się na piechotę, to musi lać deszcz
Summer może lepiej że jest taka pogoda, przynajmniej mniej się będziesz męczyła Wydaje mi się że Ty i Zua pisałyście o tym leżaczku Unimo - z tego co wiem można go zobaczyć w sklepach 5-10-15

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
Hej.
Śniło mi sie dzisiaj ze mialam cc i przywiezli mi dziecko w inkubatorze zebym zobaczyla i okazalo sie ze mam syna 😱

Pati to tylko zły sen, w brzuszku z pewnością siedzi Igusia

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Hej
Naeema Trzymam za Was kciuki. U mojej koleżanki synek też miał mały przyrost i się zamartwiali, ale po urodzeniu szybko nadrobił i jest teraz chłopczyk duży i zdrowy i Wam tego również życzę.
Filetowe Za Was również trzymam mocno kciuki ! Dużo zdrówka.

Dziś mnie zgaga pomęczyła, ale też mały nóżkę mi wbija jedna pod żebra jakoś wysoko. W ogóle miałam koszmar taki br.. nawet nie chce sobie przypominać.
Pogoda też ponura, ale w końcu trochę deszczu i chłodu, dziś chyba nie będę mieć za ambitnego planu i dziś zrobię sobie bardziej leniwy dzień.
Ty miałaś koszmar a mnie w tamtym tygodniu mój mąż złapał przez sen za szyję i ścisnął jakby chciał udusić Ale on nic nie pamięta, nawet nie wie co mu się śniło
Stary 2018-05-16, 09:52   #3340
dorka24
Rozeznanie

Widziałam wczoraj, że rozmawiałyście o kosmetykach do kąpieli i pielęgnacji. Na szkole rodzenia położna mówiła, że emolienty stosować dopiero wtedy gdy skóra jest mocno podrażniona (czerwone plamy), do tłustej z kolei najlepiej mydełko w kostce, a gdy nic się nie dzieje to po prostu mleczkiem czy płynem do kąpieli. Oliwkę używać tylko wtedy gdy wykonujemy masaż u dziecka, nie ma potrzeby codziennie dodatkowo go natłuszczać.

Mieliśmy wczoraj spotkanie z babeczką od chustowania. Pokazała trzy wiązania najlepsze na początek i jeszcze bardziej mnie przekonała że warto z tego skorzystać. Jednak żeby nauczyć się poprawnie wiązać, najlepiej spotkać się z taką osobą indywidualnie, filmiki nie pokazują wszystkiego.

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

Edytowane przez dorka24
Czas edycji: 2018-05-16 o 09:53
dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-16, 09:59   #3341
aaska92
Zadomowienie

Camelitos To musiał z kimś walczyć przez sen, ładnie Cię musiał wystraszyć. Ja od swojego dostałam przez sen na samym początku jak zamieszkaliśmy razem, jeszcze nie był przyzwyczajony, że z kimś śpi i miał głupi zwyczaj prostować ręce na boki
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-16, 10:00   #3342
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Camelitos To musiał z kimś walczyć przez sen, ładnie Cię musiał wystraszyć. Ja od swojego dostałam przez sen na samym początku jak zamieszkaliśmy razem, jeszcze nie był przyzwyczajony, że z kimś śpi i miał głupi zwyczaj prostować ręce na boki
być może ale ścisnął mnie dość mocno na szczescie szybko sie odsunelam i powietrza mi nie brakło
Stary 2018-05-16, 10:05   #3343
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Dokładnie!

Dziewczyny ponawiam pytanie o kurzajkę!

Pyt nr 2:co kupujecie do wózka-przesciaradlo?jesli tak to jakie?
Ja dla syna używam brodacid i kurzajki prawie kuz nie ma.

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-16, 10:33   #3344
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczęta!

Gratuluję pełnej 30tki

Nie pamiętam, która z Was wczoraj pisała o fasolce po bretońsku, ale dziś leciałam po składniki, nie myślę o niczym innym

Stary 2018-05-16, 10:38   #3345
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Gratuluję pełnej 30tki

Nie pamiętam, która z Was wczoraj pisała o fasolce po bretońsku, ale dziś leciałam po składniki, nie myślę o niczym innym

To bylam ja z tą fasolką na dzis na szczescie jeszcze mam
Dziewczyny zaczelam odróżniać starą komode, tragedia, nie mam jak sie ppruszac po salonie dobrze, że mam kawe, to sobie usiadlam na chwilę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-05-16, 10:47   #3346
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
To bylam ja z tą fasolką na dzis na szczescie jeszcze mam
Dziewczyny zaczelam odróżniać starą komode, tragedia, nie mam jak sie ppruszac po salonie dobrze, że mam kawe, to sobie usiadlam na chwilę

Zrobiłaś mi smak tego tygodnia też zrobię gar na 2 dni dla całej rodzinki ♡
Szybkiego porządkowania życzę

Stary 2018-05-16, 10:54   #3347
Camelitos
Wtajemniczenie

Ta ciąża zrobiła ze mnie bardzo nerwową osobę, normalnie proste sytuacje potrafią wyprowadzić mnie z równowagi..

Dziewczyny powiedzcie mi/poradzcie mi jak delikatnie komuś z rodziny powiedzieć że nie ma się ochoty aby ta osoba ciągle wydzwaniała do Was bo nie potrafi sobie sama z danym problemem poradzić tylko oczekuje ode mnie pomocy?
To już staje się mega męczące... Dzwoni do mnie i tekst typu: Wyświetliło mi się coś na telefonie kliknęłam ok - nie wiesz co to mogło być?
Albo nie sprawdzi w necie odpowiedzi na pytanie tylko do mnie wydzwania..

Serio już nie mam siły na te oczekiwania że ja zawsze muszę wszystko wiedzieć, pomóc a najlepiej rzucić wszystko i przyjechać ;/
Stary 2018-05-16, 11:16   #3348
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
Ta ciąża zrobiła ze mnie bardzo nerwową osobę, normalnie proste sytuacje potrafią wyprowadzić mnie z równowagi..

Dziewczyny powiedzcie mi/poradzcie mi jak delikatnie komuś z rodziny powiedzieć że nie ma się ochoty aby ta osoba ciągle wydzwaniała do Was bo nie potrafi sobie sama z danym problemem poradzić tylko oczekuje ode mnie pomocy?
To już staje się mega męczące... Dzwoni do mnie i tekst typu: Wyświetliło mi się coś na telefonie kliknęłam ok - nie wiesz co to mogło być?
Albo nie sprawdzi w necie odpowiedzi na pytanie tylko do mnie wydzwania..

Serio już nie mam siły na te oczekiwania że ja zawsze muszę wszystko wiedzieć, pomóc a najlepiej rzucić wszystko i przyjechać ;/
A może po prostu nie odbieraj telefonu, bo zwyczajnie nie masz na to ochoty. Nie wiem jak bliska jest to osoba ?

Stary 2018-05-16, 11:22   #3349
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
A może po prostu nie odbieraj telefonu, bo zwyczajnie nie masz na to ochoty. Nie wiem jak bliska jest to osoba ?
siostra...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-05-16, 11:30   #3350
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
siostra...
hmm to bym wprost powiedziała, żeby nie dzwoniła do mnie z takimi błahymi rzeczami, no i nie odbierać telefonu na zawołanie. Oddzwoń za 2-3 godziny, do tego czasu może upora się z problemem. Jeśli się obrazi to trudno, za jakiś czas może zrozumie... pewnie młodsza?

Stary 2018-05-16, 11:36   #3351
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm to bym wprost powiedziała, żeby nie dzwoniła do mnie z takimi błahymi rzeczami, no i nie odbierać telefonu na zawołanie. Oddzwoń za 2-3 godziny, do tego czasu może upora się z problemem. Jeśli się obrazi to trudno, za jakiś czas może zrozumie... pewnie młodsza?
tak, juz raz jej powiedzialam ze polowe spraw moze sama zalatwic nie wydzwaniajac do mnie, jest Internet i w ogole.. ale do niej mowic to jak grochem o sciane...
Stary 2018-05-16, 12:07   #3352
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Cytat:
Dorka dobrze radzi Camel! Nie odbieraj, oddzwon za kilka godzin. Pewnie upora sie z tym sama. A jezeli to jakas nagla sytuacja, to bedzie dzwonić. Albo zacznij odpowiadać nie wiem, jeżeli już nie reaguje na Twoje prosby, zeby przestala dzwonic z takimi hm... ☠☠☠☠☠☠☠ami...

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-05-16, 12:36   #3353
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
tak, juz raz jej powiedzialam ze polowe spraw moze sama zalatwic nie wydzwaniajac do mnie, jest Internet i w ogole.. ale do niej mowic to jak grochem o sciane...
W dzisiejszej dobie Internetu i iphone'ów gdzie wydaje mi się, że dzieci w podstawówce lepiej znają się na telefonach niż ja to aż dziwne, że młodsza siostra Cię tak nęka tymi pytaniami, może ona po prostu szuka kontaktu, nudzi jej się czy coś? To trwa ileś dni czy idzie już w tygodnie? W każdym razie współczuję, w pierwszej kolejności nie lubię nachalnych ludzi.

Stary 2018-05-16, 12:42   #3354
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
W dzisiejszej dobie Internetu i iphone'ów gdzie wydaje mi się, że dzieci w podstawówce lepiej znają się na telefonach niż ja to aż dziwne, że młodsza siostra Cię tak nęka tymi pytaniami, może ona po prostu szuka kontaktu, nudzi jej się czy coś? To trwa ileś dni czy idzie już w tygodnie? W każdym razie współczuję, w pierwszej kolejności nie lubię nachalnych ludzi.

Moja siostra jest młodsza o rok ode mnie a w życiu takim codziennym zachowuje się jak .upa wołowa

Za to jeśli chodzi o dzieci (ma jedno) to myśli że jest pępkiem świata i skarbnicą wiedzy - potrafi przy okazji wydzwaniania do mnie prawić mi morały co ja mam mieć, czego nie mieć, co robić przy dziecku a czego nie robić.. Jak jej mowię już wprost że nie chcę tego słuchac i ze i tak bede robiła według własnej intuicji i że jej rad nie potrzebuje a jak bede potrzebowała to poproszę to ona się wtedy obraża.. Bo ona jest dowiadczona matka przeciez tylko co z tego że obraza się na 1 dzien a potem znowu dzwoni..
Chyba faktycznie przestane odbierac i tyle..

problem jest jeden... teraz mieszka 200 km ode mnie ale od wrzesnia przeprowadza sie i bedzie mieszkala jakies 5 km ode mnie... nie wiem jak ja to przeżyę
Stary 2018-05-16, 13:02   #3355
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja siostra jest młodsza o rok ode mnie a w życiu takim codziennym zachowuje się jak .upa wołowa

Za to jeśli chodzi o dzieci (ma jedno) to myśli że jest pępkiem świata i skarbnicą wiedzy - potrafi przy okazji wydzwaniania do mnie prawić mi morały co ja mam mieć, czego nie mieć, co robić przy dziecku a czego nie robić.. Jak jej mowię już wprost że nie chcę tego słuchac i ze i tak bede robiła według własnej intuicji i że jej rad nie potrzebuje a jak bede potrzebowała to poproszę to ona się wtedy obraża.. Bo ona jest dowiadczona matka przeciez tylko co z tego że obraza się na 1 dzien a potem znowu dzwoni..
Chyba faktycznie przestane odbierac i tyle..

problem jest jeden... teraz mieszka 200 km ode mnie ale od wrzesnia przeprowadza sie i bedzie mieszkala jakies 5 km ode mnie... nie wiem jak ja to przeżyę
dobrze dziewczyny radzą nie odbierałabym telefonu
rzeczywiście może być trochę gorzej jak będziecie bliżej mieszkać, ale w sumie w tygodniu dużo wolnego czasu nie ma, częściej może chcieć Cię odwiedzić weekendami
Stary 2018-05-16, 13:06   #3356
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emma90 Pokaż wiadomość
dobrze dziewczyny radzą nie odbierałabym telefonu
rzeczywiście może być trochę gorzej jak będziecie bliżej mieszkać, ale w sumie w tygodniu dużo wolnego czasu nie ma, częściej może chcieć Cię odwiedzić weekendami
Problem jest taki że ona w kwietniu powinna iść do pracy bo skonczył się jej urlop macierzynski a nie poszła.. I znając zycie będzie z dzieckiem siedziała w domu więc czasu będzie miala sporo i tu jest problem

No nic jakos trzeba będzie to ogarnąć i tyle
Stary 2018-05-16, 13:49   #3357
kitosa
Zadomowienie

Witam się ze szpitala z szyjka 1,5 cm. Mam lezec. Przy okazji sprawdzają wyniki. Spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba. Jestem dobrej myśli musi być dobrze.
Stary 2018-05-16, 13:51   #3358
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Witam się ze szpitala z szyjka 1,5 cm. Mam lezec. Przy okazji sprawdzają wyniki. Spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba. Jestem dobrej myśli musi być dobrze.
Ojej, trzymaj się

Stary 2018-05-16, 13:54   #3359
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cami, wspolczuje Ci Twojego problemu, ja tez bym nie wiedziala co zrobic, szczegolnie jezeli chcialabym zachowac dobre stosunki, a ta druga osoba nalezy do tych wrażliwych/ obrazalskich. Nie wiem tez jak to jest w siostrzanych relacjach, bo jestem jedynaczka

Kitosa trzymaj sie, na pewno bedzie dobrze !!!!

Stary 2018-05-16, 13:56   #3360
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
aby to jeszcze nie był ten moment, a nasze dzieciaczki są już spore, więc nawet gdyby coś się działo to będzie dobrze

Dzisiaj na lipcówkach urodziła jedna dziewczyna dziecko 1800g i wszystko jest ok
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości