Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-06, 17:18   #3331
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

strippi a nie można zgłosić do portalu nadużycie, że koles taki nachalny?
Najlepiej nie odpisuj mu nic teraz, po prostu lekceważ.

popscene myślę, że dałoby się skrócić
tiul bez problemu
a ten muslin albo woal nie wiem co to konkretnie, też da rade ale to już musiałaby zorbić fachowo i delikatnie krawcowa, i objechac owerlokiem, co zreszta tez jest teraz zrobione.
I musi to równo obciąć żeby przypału nie było
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 17:20   #3332
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
MisQa przeczytaj na ulotce antybiotyku czy nie ma takich efektów ubocznych
no właśnie wygrzebałam ze smietnika pudełko i napisali, ze rzadko pojawiajace sie skutki uboczne to wlasnie alergie, pokrzywki.... cale cialo juz prawie w tym mam....
a lekarz kazal brac do konca tabletek, zostalo mi jeszcze 8, no i nie wiem..... chce sie do konca wyleczyc ale taka w ciapki tez nie chce chodzic

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki po tak dlugiej nieobecnosci Ciekawe ile mam nadrabiania i kiedy to nadrobie mam nadzieje ze sie nie rozpisywalyscie za bardzo. Przez ostatnich 5 dni w ogole tu nie zagladalam. Mialam pierwsza zmiane od 6-14 i musialam wstawac o 4.30, a w pracy ciagle mi cos pokazywali i czegos uczyli takze jak przychodzilam do domu to marzylam tylko o lozku W poniedzialek i wtorek juz bylam sama na recepcji i tylko w razie jak czegos nie wiedzialam to mialam ich wolac Wolalalm bardzo czesto bo kurde kazdy przypadek jest inny a ja niestety jeszcze wszystkiego nie wiem No ale szefowa mowi ze dobrze mi idzie W kazdym razie to myslalam szczerze mowiac ze na tej recepcji to nie bedzie tyle roboty, a tu nawet nie mam czasu zjesc sniadania, bo jeszcze nie zdaze skonczyc gadac przez jeden telefon a juz mi dzwoni nastepny a szefowa mowi ze to na razie pol gwizdka W ogole to jeszcze w tym hotelu jest tak ze jest dziewczyna od wydawania sniadan ale ten kto jest na recepcji ma jej pomagac, a w weekendy to recepcjonistka zajmuje sie i sniadaniami i recepcja a po sniadaniu jeszcze trzeba posprzatac restauracje, wiec ja sobie tego w ogole nie wyobrazam Teraz pracowalam w weekend ale jeszcze z 1 dziewczyna wiec lekko dalysmy rade ale w pojedynke to ciezko to widze dzis mam wreszcie upragnione wolne a jutro ide na nocke...

oj praca na recepcji tylko z boku wyglada tak fajnie, ja na praktykach bylam kilka tygodni na recepcji i odpodobalo mi sie jak dla mnie troche to nudne...no, czasem niezle przypały sie zdarzaja ale jednak doszlam do wniosku, ze to zawod nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez diamondbabe Pokaż wiadomość
hejaho!!! jestem juz, cieszycie sie??
wrociłam od lekarza i powiedział mi co ciekawe ze cierpie na stan przewlekłego przemeczenia dostałam tabletki, ktore ponoc przepisuje sie osobom chorujacym na depresje :/
ale ze maja mi pomoc... zobaczymy.... za 3 tyg. do kontroli
dzieki ze trzymałyscie kciuki, jestescie kochane
przeczytałam co tu naklikałyscie i widze ze ostro sie zabieracie do przygotowan, ja sie boje ze sie ockne za pozno, choc mam jeszcze rok czasu to nie wiem kiedy mam zaczac zeby bylo na spokojnie...
to odpoczywaj tam i kuruj sie , bo przewklekłe zmeczenie prowadzi do naprawde wielu powaznych chorob.... sama sporo z tym przezylam wiec cos wiem.... Tak wiec, ZDRÓWKA

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 17:28   #3333
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
popscene myślę, że dałoby się skrócić
tiul bez problemu
a ten muslin albo woal nie wiem co to konkretnie, też da rade ale to już musiałaby zorbić fachowo i delikatnie krawcowa, i objechac owerlokiem, co zreszta tez jest teraz zrobione.
I musi to równo obciąć żeby przypału nie było
Wydaje mi się, z tego co ta pani w mailu pisala, że ten woal to halka, halkę zawsze można wymienić na inną
Stary 2008-08-06, 17:48   #3334
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
dziekuje wiadomo, kazdy ma swoje upodobania ale ten ma cos w sobie takiego ze innego juz nie chce chcialam jakiegos zabytkowego rolls royce'a na poczatku, ale... gdy poszlismy na targi ślubne - ten samochod swoim wygladem spowodował ze innego nie chce
my jedziemy swoim

Cytat:
strippi a nie można zgłosić do portalu nadużycie, że koles taki nachalny?
Najlepiej nie odpisuj mu nic teraz, po prostu lekceważ.
wlasnie nic nie odpisuje...a ten dalej
zablokowalam go
Stary 2008-08-06, 18:19   #3335
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

wrociłam byłam w sklepie kupic swiezy chlebek i kakao bo dzis TZ cos jęczal, ze by sie napił i mi tez tym smaka narobił my tez do slub jedziemy swpim samochodem albo znajmego samochodem ma audi a8 limuzyna

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 18:31   #3336
kliwia
Zakorzenienie

popscene to co wystaje to tiul (sztywny), a woal/muślin to to na zewnatrz, to co okrywa tiul
czaisz bazę?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 18:54   #3337
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
hejaho!!! jestem juz, cieszycie sie??
wrociłam od lekarza i powiedział mi co ciekawe ze cierpie na stan przewlekłego przemeczenia dostałam tabletki, ktore ponoc przepisuje sie osobom chorujacym na depresje :/
ale ze maja mi pomoc... zobaczymy.... za 3 tyg. do kontroli
dzieki ze trzymałyscie kciuki, jestescie kochane
przeczytałam co tu naklikałyscie i widze ze ostro sie zabieracie do przygotowan, ja sie boje ze sie ockne za pozno, choc mam jeszcze rok czasu to nie wiem kiedy mam zaczac zeby bylo na spokojnie...
mam nadzieje, ze juz teraz z kazdym dniem bedzie lepiej...ed depresja to starszny stan a cio do przygotowan sama jakos stoje w miejscu ze wszystkim..chyba jestem zawalona innymi sprawami ale mam nadzieje, ze ze wszystkim zdaze

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
dzieki kochane za rady wczoraj miałam mu napomnąknosc na temat tego pierscionka ale biedny przyszedł taki zmeczony i kregosłup go bolał, ze od razu go pod prysznic wysłalam a jak juz wrócił to ja spalam dzis w pracy bylam w tych rekawiczkach jendorazowych i one puder mają i jak je zdjełam to mialam na ekach ten wlasnie puder. Siedzimy sobie z TZ na przerwie a on wział moja reke i tak mnie masuje akurat tam gdzie był mój kochany pierscioneczek. ale nie chciałam nic wtedy mówic bo masa ludzi tam siedziała hehe
postaram sie dzis mu o tym powiedziec jak wroci o ile nie bedzie znouw tak zmeczony. na szczęscie jest między nami wręcz idealnie (tfu tfu co by nie zapeszyc) ale pierscioneczka mi brakuje. jego siostra mówi ze on tak specjalnie i na złosc za to ze w niego nim rzuciłam. a moja mama mi wczoraj powiedziała abym była teraz dla niego grzeczna a na drugi raz jak bede rzucała piersconekiem to żebym uwazała aby okno nie bylo otwarte hehe

Jupik gratulacje

Kliwia to az 4 miesące czekałas az TZ ci odda piersconek??
ja dostala m piescionek po 3 dniach i obiecal mi ze nastepnymr azme juz mi go nie odda mam nadzieje, ze od dzisiaj juz spowrotem bedziesz go miala przy sobie

Cytat:
dziewczynki wklejam zdjecia samochodu jaki zarezerwowalismy cadillac eldorado z 1975 r. , co o nim sadziicie??
super samochodzik podoba mi sie

Cytat:
a ja chce juz weekend. bo teraz mamy bardzo mało czasu dla siebie z TZ tyle co w pracy sie widzimy i potem troche w domu. a potem ja ide spac i wstaje o 5 rano jak on jeszcze spi buuuu
eh rozumiem cie...my z tz tez czasem mamy takie tygodnie ze widzimy sie w sumie z 5 min rano, i wieczorekiem chwile wtedy z upragnieniem na weelend czekam..ale da sie jakos wytrzymac

a ja w sumie dzis mialam jakis taki maloobroptny dzien..normalnie spiaca bylam i jestem od rana nio i poza zakupami i obiadkiem-spagetti niezrobialm nic gdyby nie Tezus to juz bym spac poszla...kurcze wy tez sie takie zmeczone, slabe czujecie ?
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 18:56   #3338
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczynki wklejam zdjecia samochodu jaki zarezerwowalismy cadillac eldorado z 1975 r. , co o nim sadziicie??
Super samochodzik piękny!!!! My szukaliśmy w rodzinie jakiegoś, ale nikt nie ma odpowiedniego auta do ślubu...musimy wynająć
My zastanawiamy się nad tym co myślicie???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 393577131.jpg (26,1 KB, 7 załadowań)

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 18:59   #3339
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
kurcze wy tez sie takie zmeczone, slabe czujecie ?
oj tak, chyba ta pogoda tak działa....
pierwszy dzien po chorobie poszlam do pracy i taka przerzuta, wypluta jakas bylam, ale trafilam na super zmiane i az fajnie bylo popracowac...
a teraz tak siedze i nawet nie wiem czy dotrwam do 21 na film na polsacie
objadlam sie i siedze

Stary 2008-08-06, 19:01   #3340
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

wlasnie nic nie odpisuje...a ten dalej
zablokowalam go
Od razu widać,że to jakiś cwaniak.Dobrze,że dałaś sobie z nim spokój,bo nic dobrago by z tego nie wyszło...
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 19:10   #3341
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kochane a ja dzis o 5 wstałam potem 9 godzin w pracy i o 16 bylam w domku i powiem wam ze wcale a wcale mi sie spac nie chce chyba to czekanie na TZ mnie tak ozywia przed chwila mama na skypa dzwoniła bo za tydzien do ans znajmi przyjade z Polski i pytala co mi podac

a tak w ogóle mam mega ochote na nektarynki. dzis z TZ caly dzien mielismy na nie ochote. na tej przerwie długiej co trwa 45 min pojechalismy so sklepu i kupilismy cała torbe nektarynek i co?? i zostały w samochodzie TZ wrrrr a on bedzie o 21.40 dopiero.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 19:13   #3342
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
kochane a ja dzis o 5 wstałam potem 9 godzin w pracy i o 16 bylam w domku i powiem wam ze wcale a wcale mi sie spac nie chce chyba to czekanie na TZ mnie tak ozywia przed chwila mama na skypa dzwoniła bo za tydzien do ans znajmi przyjade z Polski i pytala co mi podac

a tak w ogóle mam mega ochote na nektarynki. dzis z TZ caly dzien mielismy na nie ochote. na tej przerwie długiej co trwa 45 min pojechalismy so sklepu i kupilismy cała torbe nektarynek i co?? i zostały w samochodzie TZ wrrrr a on bedzie o 21.40 dopiero.
nawet nic nie mów, ja od poczatku lata chodze i chce zjesc nektarynke i sliwke wegierke i co.... do dzis nawet nie powąchałam

Stary 2008-08-06, 19:15   #3343
baja_86
Zakorzenienie

Ja nektarynkami się już delektowałam, ale śliwek w tym roku nie miałam okazji próbować
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 19:22   #3344
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ee to ja juz wcinałam nektarynki w weekend ale dzis mam na nie mega ochote. a w ogóle dzis bylam z TZ w sklepie a tam degustacja truskawek. i ja jak głupek tam stalam i wcinałam a co?? hehe daja to biore

Stary 2008-08-06, 19:32   #3345
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
popscene to co wystaje to tiul (sztywny), a woal/muślin to to na zewnatrz, to co okrywa tiul
czaisz bazę?
to w takim razie ten ciul należy do halki chyba
no nic, zobaczę na żywca, zrobię zdjęcia i najwyżej spytam się jeszcze mamy dodatkowo, ona trochę się w życiu naszyła

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-06, 20:23   #3346
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Super samochodzik piękny!!!! My szukaliśmy w rodzinie jakiegoś, ale nikt nie ma odpowiedniego auta do ślubu...musimy wynająć
mnie on sie bardzo podoba, patrzyłam nawet za takim na slub ale jak spotkałam swojego cadillac'a to amba

wyobrazcie sobie ze u mnie to auto co mamy wynajete kosztuje za caly slub 600 zł + w dzien pleneru gratis, zeby z samochodem fajne zdjecia porobic dla mnie to taniutko, bo np. taka biala długa (osobiscie dla mnie jest juz oklepana i mi sie nie podoba ale to moje zdanie) limuzyna lincoln u mnie kosztuje wynajecie 1100 zł to ja wole cadillac'a
Stary 2008-08-06, 20:39   #3347
anuulaa
Wtajemniczenie

Witam Was kochane, stęskniłam się za Wami.

Niestety nie mogę tak jak często tu zaglądać, po prostu z braku czasu A jak już go znajdę trochę i mam przeczytać te zaległości to się już zmęczona robię, tak np. jak teraz jetem padnięta po całym dniu. Prawie całymi dniami pracuję, jedynie wczoraj i dzisiaj pracowałam po 6h, skończyłam o 15, ale zaraz pojechałam na mieszkanie brata, bo kupili z żoną kilak miesięcy temu i teraz remontują, spieszą się, bo za miesiąc będzie dzidzia i chcą już na swoje pójść, więc im pomagamy, bo bratowa nie może się przemęczać.

Mi też już się zdarzało oddawać pierścionek, nawet 3 razy chyba....Ale szybko zakładałam z powrotem. Może to śmieszne, ale czasami to działa na faceta, bo przemyśli co zrobił źle

A od jutra będę mieszkać z moim kochanym przez całe 2 tygodnie, bo jego rodzice lecą do Tunezji. Już nie mogę się doczekać!!! Jutro mam wolne, w piątek na 6h i cały weekend znowu wolny, co się zdarza bardzo rzadko.

A dzisiaj zrobiłam sobie małe zakupy i cieszę się jak dziecko hihi
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 20:40   #3348
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katarzynka86 Pokaż wiadomość
za to mój tż chce frak!!! i to z cylindrem!!! a ja tylko jak sobie to wyobrażę to się zachodzę ze śmiechu mam nadzieję, że ten pomysł mu przejdzie
moj chce surdut tez z kapeluszem ale no co ja chce suknie i mam taka jaka mi sie marzyla.. to czemu on ma nie miec kapelusza

SAMBAdiJANEIRO super... jestem z Ciebie dumna, oby tak dalej.. pamietaj dasz sobie rade

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Odważne te nasze dziewczyny są! Ja to bym nie potrafiła. Chyba! Tak się teraz zastanawiam, to my się z TŻ w ogóle nie kłócimy Podejrzane to jakieś
my tez nie przyjaciele nam mowia ze dzien w dzien jak golabeczki
zawsze jak jest jakies spiecie to zaczynamy ze soba rozmawiac.. i odrazu jest lepiej

Cytat:
prosze kochane piszcie na pw. do mnie to bede wam dawac haslo i nazwe uzytkownika....
wczoraj okazalo sie ze moi dobrzy znajomi sa falszywi jak nie wiem...
popieprzency ( sorki za slowo. )

z tym gosciem od tej firmy....napisalam mu ze dziekuje...a ten dalej cos do mnie pisze... no szok
i dobrze ze nie pisze.. a znajomymi sie nieprzejmuj jst niestety wiele falszywych ludzi na swiecie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
sliczny

Cytat:
mnie on sie bardzo podoba, patrzyłam nawet za takim na slub ale jak spotkałam swojego cadillac'a to amba

wyobrazcie sobie ze u mnie to auto co mamy wynajete kosztuje za caly slub 600 zł + w dzien pleneru gratis, zeby z samochodem fajne zdjecia porobic dla mnie to taniutko, bo np. taka biala długa (osobiscie dla mnie jest juz oklepana i mi sie nie podoba ale to moje zdanie) limuzyna lincoln u mnie kosztuje wynajecie 1100 zł to ja wole cadillac'a
duzo duzo zdrowia przede wszytkim! a co do auta to super
Stary 2008-08-06, 20:50   #3349
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
Od razu widać,że to jakiś cwaniak.Dobrze,że dałaś sobie z nim spokój,bo nic dobrago by z tego nie wyszło...
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

i dobrze ze nie pisze.. a znajomymi sie nieprzejmuj jst niestety wiele falszywych ludzi na swiecie
gościu właśnie to mi napisał

On-liczy sie kreatywnosc ale nie jestem juz zainteresowany wspolpraca poniewaz szukam osob rownie kreatywnych a nie zyjacych starymi schematami.
Swietnie ze Pania to dziwi bo jeszcze pewnie nie jadna szanse w zyciu Pani utraci zanim sie nauczy zyc poza stereotypowo, tylko inni beda juz daleko przed Pania w sensie pieniedzy i rozwoju. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Stary 2008-08-06, 20:52   #3350
popscene
Wtajemniczenie

Strippi, bezczelny i niewychowany typ!
Tyle mogę powiedzieć na jego temat.
Stary 2008-08-06, 20:59   #3351
diamondbabe
Raczkowanie

GG do diamondbabe

Cytat:
gościu właśnie to mi napisał

On-liczy sie kreatywnosc ale nie jestem juz zainteresowany wspolpraca poniewaz szukam osob rownie kreatywnych a nie zyjacych starymi schematami.
Swietnie ze Pania to dziwi bo jeszcze pewnie nie jadna szanse w zyciu Pani utraci zanim sie nauczy zyc poza stereotypowo, tylko inni beda juz daleko przed Pania w sensie pieniedzy i rozwoju. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
gadke ma ale stereotypami czlowiek nie zyje tylko nie wierzy w cuda, nigdy jeszcze nie slyszałam, zeby tak pracodawca zabiegał o pracownika. No, chyba ze ktos jest juz doswiadczonym , wysokiej klasy w jakiejs tam dziedzinie specjalista i ma nie wiadomo jakie osiagniecia + jest duzy popyt na takich specjalistow - to rozumiem.. Ale ten przypadek jest podejrzany, poza tym czemu on sie nie odczepi w koncu???
Stary 2008-08-06, 20:59   #3352
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Strippi, bezczelny i niewychowany typ!
Tyle mogę powiedzieć na jego temat.
no ja też mogę tak powiedzieć...żałosny jest
Stary 2008-08-06, 21:00   #3353
anuulaa
Wtajemniczenie

Strippi, on jakiś bezczelny nooooo. Ale mnie wkurzył. Co on sobie myśli, że kim jest??:/
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 21:06   #3354
ktosia86
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Właśnie wróciłam z dzisiejszej wyprawy po salonach ślubnych. Przymierzyłam jakieś 15-20 sukni (już nawet straciłam rachubę) i mam straszny mętlik w głowie.
Znalazłam wiele pięknych sukni, ale jedna powaliła mnie na kolana. Cena niestety też
Oto "moje" cudo

A co tutaj tak głucho? Wszyscy śpią?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3aaa.jpg (68,9 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2008-08-06 o 21:36
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-06, 21:40   #3355
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ja zawsze tworzę rodzinkę Magda i Michał M. A dzieci nazywam tak, jak byśmy chcieli, żeby nasze się nazywały Ostatnio pokazywałam TŻowi efekty... Jedna z dziewczynek była niegrzeczna, płakała, rzucała się, krzyczała itd, a mój TŻ: "Oooo, charakterek ma po mamusi!"
Też tworze taką rodzinke w sensie naszą własną

SAMBAdiJANEIRo super że szefowa jest zadowolona i napewno na nocce będzie mniej roboty

popscene suknia super sama bym chętnie przymierzyła, bo chorzów to prawie za rogiem, ale to ty ją sobie znalazłaś

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Właśnie ja też bym chyba nie potrafiła mamy swoje fochy, ale bez takich zagrań.
Też mówiłam, że bym niepotrafiła, aż do wczoraj, poprostu kłótnia, taki spontan i poszło.. na szczęście TŻ wiedział jak mnie złamać odrazu..

MisQa mój tata raz po antybiotyku też dostał takich plam.. zeszły mu jakoś po tygodniu.. z tym, że odrazu o tym jak mu wyskoczyły przestał brać ten antybiotyk

Strippi ten facet specjalnie tak pisze, chce cie zmanipulować, teraz próbuje cię podejść od innej strony bo wcześniej mu się nie udało..

Umówiłam się na wizyte do dentysty na 8 września na wyrywanie dolnych zębów mądrości bo podobno krzywią mi szczęke.. jestem zrozpaczona bo podobno to nierzyjemne i po zabiegu boli na szczęście mój dentysta jest naprawde profesjonalny i tylko to mnie pociesza..
Stary 2008-08-06, 22:07   #3356
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Właśnie wróciłam z dzisiejszej wyprawy po salonach ślubnych. Przymierzyłam jakieś 15-20 sukni (już nawet straciłam rachubę) i mam straszny mętlik w głowie.
Znalazłam wiele pięknych sukni, ale jedna powaliła mnie na kolana. Cena niestety też
Oto "moje" cudo

A co tutaj tak głucho? Wszyscy śpią?
przepiekna..... bardzo mi sie podoba... a inne? ile ta kosztowala? jest sliczna..

strippi nie przejmuj sie;*
Stary 2008-08-06, 22:40   #3357
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Mam nadzieje ze koles sie odczepi raz na zawsze
Stary 2008-08-07, 07:03   #3358
Ana***
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-07, 08:09   #3359
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

popscene suknia super sama bym chętnie przymierzyła, bo chorzów to prawie za rogiem, ale to ty ją sobie znalazłaś
A jaki masz rozmiar?
Bo ona była szyta na wymiary 92 - 65 - 98 i troszkę można ją podregulować. Wzrost 166 + 5cm obcasy. Najwyżej jak mi nie będzie pasić to dam Ci namiary do tej pani
Stary 2008-08-07, 08:16   #3360
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dzien dobry kobitki

heh...ja juz poczte zwiedziłam teraz siedze i jak zwykle seriale
na 17 dzis mam, musze w koncu włosy pomalowac, bo juz chodze z tymi odrostami jakis czas i tak zle sie z tym czuje

no i czekam 15, moje kochanie przyjedzie wczoraj sie nie widzieliśmy..... dzis tez krociutko, ale dobre i tyle

a to uczulenie rzeczywiscie mam od antybiotyku, jak tylko zaczelam brac to cos zaczelo mi na dekolcie sie dziac, ale nie skojarzylam, ze to moze byc od tego.... a teraz masakra, nogi mnie swedza jak cholerka
nie wiem co sie dzieje, nigdy na nic uczulona nie bylam, no ale coz....

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości