|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo to może mój psiak też oleje Młodego Fajnie, że Witek ma twardy sen i nic go nie rusza. Oby mu już tak zostało ![]() Ewusia super choinka, leżaczek i literki Magda bardzo fajna ta torba Najważniejsze, że się dużo w nią zmieści ![]() Wróciliśmy z kolacyjki i się tak najadłam, że ledwo chodzę
|
|
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą patrz po karku jak mu będzie zimno to go zabierzesz do środka ![]() Niepozorna - no właśnie to najważniejsze nigdy nie miałam brązowej torebki to poszalałam |
|
|
|
|
#3334 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Nie odzywałam się bo miałam duzo spraw do załatwienia.Byłam w Szpitalu Bielańskim, chciałam wypełnic papiery wcześniej to mi powiedzieli ze nie ma zadnej rezerwacji miejsca i nie mozna wypełnic wczesniej bo nie wiadomo czy mnie w ogole przyjma bo mają duzo porodów. Dała kartke co mam ze soba mieć do szpitala itp. Powiedziala ze jakby co na Inflancką jechać gdy mnie tu nie przyjmą ![]() Dotka super ze sobie radzicie w domku, niedługo wszystko ogarniesz ![]() Gratuluje wszystkich udanych wizyt i tygodni ![]() Co do masażu też bym sie nie zgodziła Strasznie mnie nogi bolą dziś ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Magda super torba i nie droga
|
|
|
|
#3335 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzie to Malwi na Śląsku będziecie?? Cytat:
Kuruj się kuruj kochana!!! Zazdroszczę Ci tych 2 nocy^^ ![]() Cytat:
![]() Choć ja jutro jadę na wizytę i jakimś cudem będe musiała zostać, o tyle gorzej że nie w klinice a w szpitalu ale to już bym jakoś przeżyła ![]() Cytat:
Dotka SUPERRRR!!! ja sobie obiecuje że Dorian w moim łóżku nie będzie spał...cóż zobaczymy![]() ![]() a monitor ja mam pieluszkowy bo boję się jak cholera - śmierci łóżeczkowej- to nie jest cena warta tego ryzyka...ja wogóle schizolka jestem jeśli chodzi o takie rzeczy.Jest 20:40 oświadczam że od 8 rano siadłam na doopie juz po kolacji i kąpieli...kupe roboty dziś ogarnęliśmy w domu. Ostatni moment żeby męża wykorzystać bo od poniedziałku na nowo otwieranie starej działalności, przepisywanie towarów, zmiany aukcji, tony papierów itp itd.....jestem przerażona tym bardziej wiedząc że SYN był chyba najważniejszą rzeczą na jaką czekał odkąd ze mną był, a teraz mało co będzie miał czasu żeby tak naprawdę się nim nacieszyć przez tego gnoja- wspólnika:/:/ <płacze>
|
||||
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Magda bardzo fajna ta torebka i jeszcze za 50 zł
To dlaczego on go nie chce kupić, chyba nie pozostaje Ci nic jak zamówić samej. |
|
|
|
#3337 |
|
Rozeznanie
|
A po co ten masaż? Jak to się fachowo nazywa? Bo nie ogarniam
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Magda mega miły prezent od tż i fajna torebka - ja kupować torebek nie lubię, ale marzy mi się taka turbotrwała i ultrauniwersalna... Ale póki co cierpliwie na nią czekam ![]() Baby rozumiem Cię... Tzn. generalnie za przeciążanie się, ale z drugiej strony wiem jakie o uczucie zmuszać do robienia kogoś kto wraca padnięty... I patrzeć na "nieporobione" rzeczy Ale postaraj się oszczędzać chociaż trochę ![]() U nas we wtorek jest zaplanowany finisz prac w tych dwóch pokojach ![]() W ogóle wyszłam sobie dziś na zakupy i pani w Pepco zapytała mnie czy bliźniaki
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia dużo pracy jeszcze przed świetami was czeka z firmą. Mam nadzieje, że dacie radę sie ze wszystkim sami uporać.
|
|
|
|
#3340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki A tekst Pani w Pepco...
|
|
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
Hariett wielkimi krokami zbliżacie się do końca
|
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiem. Tego z tą budka nie widziałam na żywo. One poza tym to żadnych istotnych różnic chyba nie mają.
|
|
|
|
#3343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
No na promocji
z 119 Cytat:
Ja chciałam dość pojemną, na długim i krótkim pasku, a wszystkie albo sztywne albo malutkie albo tylko krótkie paski albo takie wielkie jak podróżne I przejrzałam z 10 sklepów i tylko 2 wpadły mi w oko także no Torebki jak portfele - kupuję jak się już zaczną drzeć i mi głupio z taką chodzić między ludzi Super, że wszystko już na finiszu A pani w Pepco
|
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma to jak ploteczki po sąsiadach
Mąż spotkał sąsiadkę na schodach i pyta go czy już jest tatusiem? Mówi, że nie, ale już niedługo. A ona "no bo my tu wszyscy czekamy już" |
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba by babę zatkało
|
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
No może następnym razem by się zastanowiła nad tym co plecie
Dzisiaj byliśmy w galerii, idziemy sobie, a Tż do mnie, że wszyscy na mnie patrzą.. No kurcze każdy
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na nas też tak pewnie patrzą Patrzą i zazdroszczą, że takie seksi fleksi jesteśmy wszystkie
|
|
|
|
|
#3350 | |
|
Zadomowienie
|
Wreszcie!
![]() Cytat:
Mnie to w sumie rozbawiło, ale ogólnie to takie niezbyt miłe jest. Szczególnie że wiele kobiet ma kompleksy na temat wielkości brzucha, a taki tekst tylko podkreśla że jest duży ![]() Ale zauważyłam że wśród ludzi trudno liczyć na jakąkolwiek empatię w słowach
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna - tak sobie tłumaczyłam
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zauważyłam, że odkąd mi tak mocno brzuch wyskoczył ludzie zaczęli się tak bezczelnie oglądać. Ostatnio dzwoniłam do mamy i mówię, że zaczęłam zwracać na siebie uwagę chyba, mówi bym jej wysłała aktualne zdjęcie i mi odpowiedziała "no faktycznie możesz zwracać na siebie uwagę", aha dzięki
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała szary leżaczek, ale nie ze względu ze ma budkę tylko dlatego, że szary najbardziej odpowiada mi kolorystycznie. Na masaż szyjki też bym się nie zgodziła, bo wiem że jest to cholernie bolesny zabieg, ciekawa jestem tylko jak się go robi. Torebkę też bym chciała, ale potrzebuje taka malusią tylko na portfel w sumie. Czekam na gwiazdora
może mi przyniesie, a jak nie to wtedy kupie sobie sama.
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula ja się nie dziwię, że za Tobą się ludzie odwracają.
Jak jesteście w galerii, sklepie, autobusie czy gdziekolwiek w miejscu publicznym to głaskacie się po brzuchu? |
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, czasami robię to całkowicie nieświadomie.
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja też
Wczoraj jechałam dwa przystanki autobusem, siadłam i mały zaczął się wiercić to go pogłaskałam (miałam rozpięta kurtkę, u nas ciepło), podniosłam głowę, a wszystkie oczy patrzą na mnie, głupio mi się zrobiło.
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
A tam
w końcu w ciąży nie jest się cały czas, więc głaskanie nie powinno dziwić innych.
|
#3358 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z resztą mam teraz tak bujający się krok, że wcale mnie to nie dziwi jak ktoś się gapi
|
|
#3359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale uważam, że jak ktoś zobaczył jak głaszczesz brzuszek to żaden powód do wstydu
|
||
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się zdarza właśnie jak mnie mała za mocno gdzieś kopnie albo się dużo wierci. W nosie mam co sobie ludzie wtedy myślą, przecież nie robić nic złego.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

powąchała go (założyliśmy jej kaganiec, bo ona jest nieoblizalna) i tyle

za przeciążanie się, ale z drugiej strony wiem jakie o uczucie zmuszać do robienia kogoś kto wraca padnięty... I patrzeć na "nieporobione" rzeczy 

z 119
Ja chciałam dość pojemną, na długim i krótkim pasku, a wszystkie albo sztywne albo malutkie albo tylko krótkie paski albo takie wielkie jak podróżne