![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Sabbath
![]() ![]() Za perfekcyjny makijaż dziękuję ![]() Edit: Aaaa...konwent. Straciłam rachubę, kiedy to było ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-03 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkich.tak czytam wasze kolorowkowe wynurzenia no i poczulam sie w obowiazku wtracic swoje 3 grosze
![]() ![]() jesli chodzi o cienie, to mi rewelacyjnie pasuja sephorowe- super trwalosc i bardzo fajna gama kolorystyczna. do rozow wielokrotnie robilam podejscia, problem chyba w tym ze w calym swoim zyciu nie nauczylam sie gdzie roz nakladac. mam w swojej skrzyneczce skarbow 3-4 przyzwoite roze, co jakis czas obiecuje sobie ze w koncu sie naucze, no i dorzucam nowy do kolekcji- ktory zazwyczaj po jednym uzyciu idzie w odstawke... pomadek i blyszczykow kiedys uzywalam na potege, oststnio jakos mnie znudzily i ograniczam sie do balsamow odzywczych Sabb a kiedy wystepujesz jako wampir? czy to juz minelo? Kaganku ja mamto samo tez bym chciala zeby mi ktos raz powiedzial, jakas dobra wrozka czy nie wiem- tak i tak powinnas sie malowac, tyle cienia takiego tu, rozu takiego tu, najlepiej rozrysowac na modelu przestrzennym mojej twarzy i jeszzce do tego dobrac fryzure idealna, idealny kolor wlosow, styl i sposob ubierania no i bym mogla byc piekna bez wysilkow...bo samodzielnie eksperymentowac mi sie nie chce... a ostatnio odkad bezrobotna jestem to snuje sie wkolo w dresie i owinieta kocykiem wkolo, zero makijazu, wlos sciagniety w ogon mysi, no i szczytem moich osiagniec na ten tydzien bylo przyzadzenie wlasnorecznie pyszniutkiego domowego twarozku...z ktorego potem przyzadzilam pyszna potrawe... Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-03 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 | ||||
BAN stały
|
[quote=Kagan;9950644]Kusicielka
![]() quote] Poprostu kobieta logicznie myslaca ![]() ![]() Cytat:
![]() Mialam faze na rozowe, fioletowe itd cienie, ale to taki kaprys byl. Kupilam wtedy paletke, kredke do oczu a teraz to trzymam w kuferku i chyba czas sie pozbyc, bo i tak tego nie bede uzywac. Ogolnie kolorowe oczy uwazam, ze sa strasznie fajne, szczegolnie czesto pokazowe makijaze MAC'a mnie kreca, no ale przeciez na ulice z zolto-zielono-rozowo-niebiesko-fioletowo-bialymi oczami to ja nie pojde ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
czyli Endżi
|
Mnie Meteoryty nie powaliły. Osławione Pucci mnie tak różowią że szok ... Ale na mamie bardzo ładnie się prezentują
![]() Ktoś pytał o jasne podkłady i już kompletnie mi umknęło kto ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-03 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Sabb czy w Katowicach jest MAC?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I ile można tego zamówić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3460 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Podobno mają też naprawdę cudowne pędzle - żałuję, że nie miałam szansy tego zweryfikować ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-03 o 16:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
babeczki ta popozycja pracy dla Sekretarza redakcji wizazu wyglada rewelacyjnie...gdybym mieszkala w warszawie to od razu bym sie o nia starala...nie chce ktoras z was sie ubiegac?
wow z tymi everydaymineralsami jestem pod wrazeniem bogactwa odcieni jesli chodzi o podklady poki co... Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-03 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
BAN stały
|
Madzik, to taka paletka Clarinsa
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Glamorous - gdybym mieszkała w Warszawie, już bym gnała z CV
![]() Co do everydayminerals, Sałata mnie skusiła, nawet wypełniłam już przelew do PayPala, ale łamię się....tyle innych wydatków, niby to tylko zestaw próbkowy, ale sama nie wiem... Brzydka, niedobra Sałata ![]() Princessko - ten ciemniejszy kolor to fiolet czy niebieskoszary? One mają drobinki czy są matowe?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-03 o 16:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja chodziłam dookoła tych pędzli chyba z pół godziny. Cholera no. Do pudru sypkiego mam, do różu mam, do rozświetlacza mam i kilka różnych do cieni też mam i z wszystkich jestem zadowolona ![]() ![]() Kagan, zamówienie to żadna filozofia ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-12-03 o 16:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Kaganiku - proszę nie bić
![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271653 W pierwszym poście jest m.in. instruktaż, jak zamawiać te bezpłatne próbki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-03 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zadomowienie
|
Mariolu, czy możesz napisać coś więcej na temat Midnight Butterfly? Czy bardzo różnią się np. od "standardowych" Meteorytów (ja jestem bladziocha i używam Mythic)?
![]() |
#3470 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
Będzie. Jutro o 6 wyjeźdżam. Cytat:
![]() Ale ja bym chyba nie chciała. Po co mi to? Zdolna bestyja powiedziałaby mi pewnie, że dobrze mi w jasnych klorach (co przecież widzę sama), że pasują mi fioltowe cienie (których nie uzyłabym za Chiny Ludowe) oraz wybrała styl ubierania, który nie obejmuje glanów i bluz Pantery. To ja wolę wyglądać mniej urodziwie, ale w swoim stylu. ![]() ![]() Nie minęło. Od jutra. ![]() Cytat:
![]() Z resztą ja nie lubię się malować - pierwszy pełny makijaż zrobiłam sobie w okolicach trzydziestki. Wcześniej szkoda mi było marnować życia na takie bzdury. Teraz tez mi szkoda, ale niestety, zaczynam odnosić wrażenie, że zaczynbam potrzebować poprawek. ![]() Princesko, zdjęcia będą po konwencie. ![]() ![]() Przykro mi, nie wiem. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-03 o 17:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3472 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baw się dobrze ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Wtajemniczenie
|
No dobra, byłam, poczytałam i
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Zakorzenienie
|
Kagan, to się jakoś przeciągało myszką - tzn ikonkę ( kolor, który wybierasz) do prawej strony, najpierw klikasz, że chcesz zestaw, a potem wybierasz kolorki i przeciąsz myszką daną ikonkę.
Pewnie nie pomogłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie częściowo zielone?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Wtajemniczenie
|
tak
tyle umiem zrobić ![]() 1.Wchodzisz na strone EDM: https://www.everydayminerals.com/ind...mart&Itemid=32 2.Po lewej stronie na stronie glownej wybierasz obcje makeup,nastepnie klikasz na opcje Custom Kits: https://www.everydayminerals.com/ind...d=26&Itemid=40 3.Pokazuja sie rozne kategorie.Na pozycjii nr 3 jest Free sample makeup Kit. Jak kliknę to wyświetla się: najpierw: Warning i szybko znika, a późniejYou've selected a Custom Kit! Now follows these fun and simple steps! Browse the colors you want in the categories allowed by the kit you have selected. When you find a color you like, Click and Drag the product to the Shopping Cart located on the right side of the page. It's that easy. Special Notes: Foundation categories will prompt you to select your formula. Skin and Body category click "add to kit" to place in shopping cart! Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.