|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, melduje sie. Wrocilam z silowni niedawno-1.5h takiego wycisku sobie dalam ze az mi sie teraz plakac chce tak mnie boli wszystko ![]() Zjadlam wlasnie 3 kurczakowe fajitas z papryka,cebula,podsmazany m puree z fasoli~(nie wiem jak to inaczej opisac-refried beans) i guacamole (pasta z avokado) Pycha poprostu ![]() teraz sie polozylam i ma w planach obejrzec Rodzine zastepcza nowy odcinek ale nie wiem czy nie zasne.. ![]() milego popoludnia ![]()
![]() |
#3482 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() np dzis niespodziewanie kupiłam troebkę ![]() Cytat:
bo choroby są złośliwe ![]() ![]() Cytat:
![]() znajdziesz w końcu swój ideał... albo pewnie zmieni Ci się typ jak trafisz na jakiegoś fajnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() powróciwszy ze stolicy Małopolski ![]() ![]() ![]() Do mieszkania kumpeli w Krk dotarliśmy grubo po 22, bo ona mieszka bardzo na uboczu i ciężko się tam dostać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na wieczór planuję raczej lenistwo, ale może dostanę weny i naniosę poprawki w moim fragmencie pracy który napisałam aby wysłać jak najszybciej promotorowi do sprawdzenia ![]() ![]() w ogóle stwierdziłam ze mój TŻ jest mega wielofunkcyjny i z każdą moją koleżanką sie dogaduje ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że Twoje samopoczucie uległo poprawie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ależ Ci zazdroszczę takiego wypadu na siłownię, tak dawno nie byłam, a cellulitu przybywa ![]() ![]()
![]() |
#3484 |
Raczkowanie
|
schism_ przyszły-były-niedoszły. nie ma co się zamartwiać. jesteś śliczną dziewczyną i gdzieś ten jedyny czeka
![]() ![]() Tarantulku herbata pokrzywowa? nigdy nie próbowałam. jaki to ma smak? ![]() ![]() agolek! aaaaaaa! powiem Ci, że uwielbiam zmęczenie po wysiłku ![]() ![]() Ewuś torebkę? jaką? wielofunkcyjny Tż świetna sprawa! może jakiś masaż na stopę? :P udanego wieczooru! ![]() Angeo sąsiadce zazdroszczę podróży. chociaż całe życie przede mną. ![]() ![]() dobry wieczór! ![]() stres i nerwy minęły. dam radę. wszystkie damy radę. musimy ![]() ![]() miałam dziś zamulony dzień, nawet usnęłam nad książką na pięć minut przed wyjściem na spacer. z Tż pogadałam i spędziłam miłe 'pół' wieczoru ![]() a jutro szkoła. będzie dobrze. powinnam się uczyć, bo wpadam tylko do szkoły o ósmej i od razu na pierwszej lekcji mam sprawdzian. ![]() uciekam. udanego wieczoru i tygodnia ![]() aaaaa! i mnóstwo słońca i uśmiechu w marcu! ![]()
#3485 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i Wam wszystkim kochane ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
melduję się co by potem nie było że nie pisze, ale nie skomentuje nic bo wybaczcie ale moje zdrowie jest kaput
#3487 | ||||||||
Zadomowienie
|
Hello
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hihi^^ Jaką? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moze bol stopy jutro przejdzie, tego Ci zycze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale jeśli chcesz to razzz dwa trzyyy mobilizuj sie, wiosna idzie, a wraz z nią więcej energii do ćwiczen ![]() Cytat:
![]() ochhhh jak już chcę zeby byla wiossssna... ![]() Cytat:
![]() ![]() Uffff dopiero wracam do życia... Weekend pracowniczo-imprezowy tak mnie wykończył, że dziś jak przyszłam to tylko zjadłam trochę i padłam po prostu! ![]() ![]() ![]() Zla jestem bo nie moge isc jutro na wyklad choc chcialam. Musze jechac do dziekanatu zalatwic pare spraw - pech chce ze dziekanat czynny w takich godzinach, ze moge to zalatwic tylko jutro, a i tak kosztem zajec ![]() ![]() Życzę Wam milego wieczoru bo milego ranka pożyczę pewnie jutro ![]()
![]() |
#3488 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja obejrzałam film pt: "Dom dusz"-bardzo mi się podobał ![]() ![]() Dobranoc kochane! ![]()
![]() |
#3489 | ||||||||
Zakorzenienie
|
taką niedużą, na portfel, dokumenty i komórkę
![]() ![]() proponował wczoraj, ale nie skorzystałam ostatecznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
własnie odczułam wiosnę i potrzebę ćwiczenie mojch sflaczałych już mieśni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zapytaj ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiem ![]() ![]() No i przebimbałam przy kompie i serialach cały wieczór ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz to powoli zmierzam do spania, bo jakoś nie bardzo wysypiałam sie w ten weekend ![]() dobranoc Słoneczka ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | ||||
Zadomowienie
|
A jeszcze wpadłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hihi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja też się zbieram, jutro pobudka jakoś przed 8 czyli o chorej jak dla mnie porze^^ Poćwiczyłam i od razu czuję się lepiej, pojde spać w dobrym humorze ![]() W ogóle to dostałam dziś wypłatę, większą niż się spodziewałam... ![]() ![]() ![]() Kurcze, nie wiem co się dzieje ze mną, czy któraś z was też tak miała? Mianowicie dostałam jakiegoś wstrętu do mięsa... jem tylko drób, ale ostatnio nie jestem w stanie zjeść uwielbianego przeze mnie dotąd kuraka czy indyka bo jest mi po nim niedobrze ![]() ![]() Lecę, do jutra! Muuua ![]()
![]() |
#3491 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Hah, Kochana ![]() A ja tam bym wolała znaleźć jakiegoś podchodzącego pod moje typy ![]() Ojjj, biedactwo ![]() ![]() Z pewnością fajnie mieć takiego TŻ ![]() Cytat:
Ale na pewno kiedyś będziesz miała okazję podróżować ![]() Zgadzam się - też lubię od czasu do czasu umilić sobie wieczór dobrym alkoholem ![]() Chętnie ![]() ![]() Powodzenia na sprawdzianie ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do żelu koniecznie daj znać, bo szukam jakiegoś dobrego smarowidła na moje cielsko ![]() Cytat:
![]() Takie weekendy są najlepsze! ![]() ![]() I oczywiście (dopiero teraz się zorientowalam, że mamy marzec ![]() ![]()
Nie jestem nowa na wizażu - "Mangolina" z tej strony... ![]() "Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest." — Kurt Cobain Edytowane przez Angeo Czas edycji: 2009-03-02 o 09:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słuszna uwaga ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
dobrze ze jesteś zdrowa prawie bo popatrz jakie słoneczko za oknem ![]() ![]() Cytat:
tegio Ci życzę ![]() ![]() Cytat:
komunikacja w Katowicach (a szczególnie tramwaje ![]() ![]() Cytat:
może ja by6m też na siłownie zaczęła czasem chodzić ![]() ![]() Jakie ładne słoneczko dziś ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
miłego dnia
![]() w przelocie - po wfie ale za godiznę analiza i egzam ![]() ![]()
#3494 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, ja wlasnie lunchuje,pogoda do bani ale gadam dzis z psiapsiolka z Londynu do ktorej lece w czwartek na 3 dni i nie moge sie juz doczekac!!! ![]() ![]() milego dzionka ![]()
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
Wpadam i wypadam
![]() U mnie średnio na jeża z przewagą na źle,ale co zrobic ![]() W końcu słonko wyszło ,więc może zaprocentuje dobrym humorem ![]() A tymczasem Stoooooooooo lat dla Agnieszki już w pełni dorosłej kobity ![]() ![]()
#3496 |
♥
|
Agness wszystkiego najlepszego
![]() Ewus - siłownia na siłowianie jest tania bo 45 zł za 30 wejsc -= chyba ze cos sie zmieniło, ale jest to siłownie nie duzo i ma troche marny sprzet - choc z drugiej strony zalezy kto jakiego sprzetu od siłowni wymaga. ![]() Mango gdzie bedziesz chodzic na siłownie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |||
Zakorzenienie
|
i jak po egzamie?
![]() u nas dziś prawie ja wiosna ale podobno jutro ma już padać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() właśnie wróciłam ze spacerku (biblioteka, poczta itp ![]() ![]() Agusiu - sto lat Kochana, zdrówka radości i spełnienia wszystkich marzeń ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-02 o 16:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zadomowienie
|
Ahoj ;>
Agness-Wszystkiego naj ;] Nefre-I jak tam exam ? Mam nadzieję,że Ci dobrze poszedł ![]() Angeo-Gratuluję weny do sportu ;P Mnie od lat odstręcza od jakichkolwiek ćwiczen ,gier zbiorowych,aerobów czy siłki,zresztą po wiadomym zabiegu mam takowe przez lekarzy zakazane ![]() ![]() ![]() zwłaszcza,że nie muszę robić powtórzen,mierzyć czasu ,napięcia mięśni et.c ,et.c , pełna samowolka. a jak relaksuje ![]() A żeby hmm schudnąć, cóż, licze na łut szczęścia i gotówkę na liposukcję, mej dziwnej figury, ot gdzieniegdzie skóra i kości,gdzieniegdzie zwały tłuszczu,a uważam z jedzeniem (ilościowo ,inaczej już już nie mam na to siły psychicznej ;P),że hej ,a raczej nie mam już na cokolwiek apetytu. ![]() Skrótowo mówiąc, przesilenie wiosenne u mnie ;P Wczoraj boska pogoda,słońce,błękit,nieb a,chmury pierzaste i kłębiaste toteż zdecydowałam się na spacer w orłowie ,w okolicach mola tegoż. Nader relaksujący, zwłaszcza gdy w słuchawkach leciała I-sza płyta 30 Seconds To Mars. jakoś,tak mam,że gdy zbliża się wiosna właśnie bierze mnie na nią niezmiernie. Niby słuchałam jej stokroć razy,tymczasem odkrywam ją na nowo, te gitary,te syntezatory,głos ostatnio nieogolonego morowo-borowego Dżeja Leto, nic tylko się rozpłynąć *__________* A już latem kolejna ich płytka tym razem produkcji Flood'a (ten od Depeche Mode i The Cure m.in. ![]() Po południu na gygy złapała mnie dobra,dawna kumpela, od słowa do słowa umówiłyśmy się na ploteczki,kawę,ciastko w środę i hmm wizytę na międzynarodowej ( oO) konferencji organizowanej przez wydział nauk społ mego uniwerku tyczącej się obecnosci 'kobiety w kulturze-kobieta mezczyzna,milosc' z udzialem znanych doktorow,profesorow et.c Jednym słowem zaspokoi mój głód wiedzy na ów temat ,dodatkowo trochę się tam ten teges przylansuję ,że niby taka otwarta ,gender,tolerancyjna,post feministyczna itd ![]() Nastepnie hmm ciut ją pocieszałam tudzież, jej 'pierwsza i wielka miłość' (ktora z nas tak nie miała ;> ) co rok temu też w marcu ją rzuciła, od lata znów hmm się jej uczepił,zagadywał et.c,jednym słowem zapowiadal się wielki come back. Aż tu nagle, niespodziewanie do niej napisał, gadka -szmatka,że ma kaca bo ów 'dojrzały' i 'zrównoważony' stjudent 5-roku handlu morskiego i ekonomii zarazem,)wieczór przed 3 butelki wina wyżłopał , niby nic a jednak, jak potem wyznał zainteresowanej odwiedziła go 'koleżanka' która p[o tej nocy będzie kimś więcej niż'koleżanką' To się dzioucha wkur...wiła i napisała,że poniekąd ją zranił,ze ten teges,coś czuła do ww i wiadomo. ów sardonicznie napomknął, czy planuje na nim brutalny mord i zablokował na liście. Niby błahostka,niby nic nie warty szczyl, ale ją to zabolało,zwłaszcza,że ciut ufała ,lubiła itd. Nie pozostało mi nic innego ,niz przywlec rolę matki-pocieszycielki. Czli prosto z mostu,szczerze że ój-muj,że żyć dalej,zająć się TYLKO sobą, korzystać z wolności cieszyć się,że ta znajomość się nie rozwinęła bo wtedy byłaby dopiero kaszana,z facetami na razie dać se spokój,przy tym nie mierzyć wszystkich jedną miarą,zarazem zachowując dystans,nie angażując się nigdy na 100% emocjonalnie,jak to płeć żeńska ma .Bo ot to oddanie ,poddanie się fali uczuć do tych panów z pięcioma kończynami wielokrotnie kończy się płaczu spazmami,czarną-imoł rozpaczą, a naprawdę nie warto, nie warto sie aż tak poświęcać... ![]() Przynajmniej potem będzie mniej bolało. Tak czy owak dziewczynę pokrzepiłam, fakt faktem,że przeżywa 'żałobę' zgodnie z rytmem Trenów Janka.K. pierw niedowierzenie,rozpacz,ws pomnienia,a teraz złość i kłuj.wica, ale się wykaraska.. jak nowa będzie ![]() Dziś z kolei, zaspałam po raz enty,na ćwiczenia z interprety , wógóle zbudziłam się z pieruńskim bólem głowy/oka, po tej nieszczęsnej prawej stronie + dreszcze. Bosko ,myślę se. Grypa, albo wznowa. jak nic. Ale kręcę się,kręcę (w sensie,że chodzę po mieszkaniu no;P) wyżlopałam herbatkę, dziabnęłam kromkę chleba,bo od jedzenia mniedrzucało i przeszło jak ręką odjął. Jako,ze pogoda za oknem 'bjutiful' postanowiłam znowuż przylansować na kolorowo,odzianiem się w przyduże i przyciasne w tyłku zarazem spodnie w odcieniu wscieklego blekitu, size 38 (=='),trampki i tęczową (les-sistar ![]() zaiste. Wybyłam, się zjawiłam. Akurat babsztyl nam zadal na następne spłodzenie streszczenia knigi -'ucieczka od wolności' + zanalizowanie ww tytułu. Fajnie. Mimo,że pisać umię (?) i lubię, znowuż jak to bywa w przypadku instytucji uczelnianej, nie mam chęci,nie mam weny . Po jakże owocnych w wiedzę 90 minutach ,wygłodniała pognałam do znajomej naleśnikarni (z częstotliwością wizyt,powinni jakąś platynową [sic!] kartę klienta zaproponować,a nie ![]() tłumy spore (a pitolą,że kryzys ![]() i na porcyjkę nalesniczka z twarożkiem,śmietanką,sose m czeko-podobnym i truskawkami czekałam z pół godziny, przyprawiwszy się głodowych zawrotów głowy ,hipoglikemii tudzież. no nic, zjadłam,popiłam,zapłaciła m i wio. Kierunek dworzec skm ,czas obrać, przeklinawszy w duchu,imidż 'na letniaka' bo pogoda cuś się popsuła,zimno,buro i ponuro. Jak w krematorium ![]() Przechodząc obok madia markt,komfortu i salonu z intstrumentami muzycznymi o wdzięcznej nazwie Rock'n'Roll, natężam wzrok, patrzę ,a z owego wychodzi podstarzały gwiazdor disco-m(h)roku vel Kombi dwa. ,Skawiński Grzesio, jak zwykle na czarno, świecący wyliniałą glacą (głową) w jakże czarnych okularach przeciwsłonecznych, niósł w rękach coś na kształt słuchawek do odsłuchu, ,wzbudzajac ogólne poruszenie (wiadomo -celebryt ![]() te uroki sławy xP Zważywszy na biegnącą ku końcowi porę dnia, coś tam ogarniam, w praktyce nie robię hmm nic, trochę poczytam,pooglądam tivi co by się odmóżdżyć zdeczka i tyle . Miłego ;] Ło Jezusku Chytrusku ile ja napisałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Hello
![]() Cytat:
![]() Ja po 2h hula hopu dziennie przy moim trybie życia chyba bym umarła ![]() A co do żelu - ja polecam serum chłodzące Eveline ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swoją drogą chciałabym żeby prognozy zapowiadające załamanie pogody pod koniec tygodnia się nie sprawdziły... ![]() Cytat:
![]() Dziś miałam swój pierwszy raz z pasztetem sojowym - pyyyycha ![]() W najbliższym czasie kostka i kotleciki sojowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A i TZ trochę "wolnego" na pewno dobrze zrobi, więc żyć nie umierać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dziś nul, pogapiłam się i owszem, ale nic poza tym, weny brak... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A kumpela na pewno prędzej czy później się wykaraska ![]() Cytat:
![]() ![]() Pisz tyle zawsze ![]() ![]() Dzień dobry wieczór kochane ![]() Mój dzień aktywny, rano z trudem wstałam bo zasnąć udało mi się dopiero grubo po 2. Pojechałam do dziekanatu i załatwiłam co miałam załatwić ![]() ![]() Później pojechałam do Bałyckiej szukać prezentu urodzinowego dla taty, który świętuje w środę ![]() ![]() Jutro same wykłady i to nudne jak flaki z olejem toteż odpuszczam w imię pracy ![]() A teraz zzzzzzzz....spać ![]() Miłej nocki ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-03-02 o 22:32 |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, spacerek nad morzem, nie to co around Katowice ![]() Cytat:
oj ciężka sprawa, z doświadczenia (nie swojego na szczęście ![]() a co do angażowania się w związki to ja zawsze sobie obiecuję ze nie będę się przywiązywać do ludzi jednak nie potrafię ![]() ![]() Cytat:
mniam ![]() Ty się normalnie marnujesz literacko pisząc elaboraty tylko do nas ![]() ![]() Cytat:
![]() do Słowiana z reszta mam stosunkowo najblizej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie nic nowego wiec nie piszę nic ![]() edit: dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-03 o 01:38 Powód: ;) |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Wtajemniczenie
|
Jabluszko bardzo fajny pomysl z tym prezentem
![]() ![]() dzien dobry, milego dzionka wszystkim. U mnie jak u Ewci - bez zmian ![]() ![]() aaa wczoraj pierwszy raz w zyciu gadalam z ciocia na skypie ![]() ![]() ![]() milego aniolki ![]()
#3503 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Z góry mówię, że post dziwnie się prezentuje bez cytatów :P: Ale za dużo z nimi problemów mam ostatnio ![]() Lolciu - A wyniki badań już są? ![]() Agness - Wszystkiego Najlepszego! ![]() ![]() Anniaa - Myślę nad centrum Sosnowca, mam jeszcze wstęp za darmo na siłownię w okolicach osiedla koło SCC ![]() ![]() Schism - co do Twojej aktywności, to gdybym miała możliwość, wybrałabym właśnie taką formę ![]() ![]() ![]() ![]() Odchudzanie sobie odpuść ![]() Faceci są straszni ![]() I talent pisarski to Ty masz Kochana, ogromny wręcz ![]() Mmm, aż mnie naszła ochota na odwiedzenie nowej naleśnikarni ![]() Apropo - zwracam się do Katowiczanek - czy odwiedziła już któraś z Was wspomnianą naleśnikarnię "O poranku" na Mickiewicza? ![]() Jabłuszko - (nie)Dziękuję ![]() Serum Eveline powiadasz ![]() ![]() Pogoda już dziś się trochę zepsuła ![]() Może nam się smaki po prostu na wiosnę zmieniają ![]() ![]() A co do prezentu - idealny ![]() ![]() Ewuś - "hmm, spacerek nad morzem, nie to co around Katowice" - Dokładnie ![]() "Ty się normalnie marnujesz literacko pisząc elaboraty tylko do nas ![]() ![]() ![]() ![]() Na siłowni w Słowianie nigdy nie byłam, ale fitness to podobno porażka ![]() Agolek- Skype to wynalazek wszechczasów ![]() ![]() Miłego dnia Wam życzę ![]() ![]()
Nie jestem nowa na wizażu - "Mangolina" z tej strony... ![]() "Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest." — Kurt Cobain Edytowane przez Angeo Czas edycji: 2009-03-03 o 10:20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale mi się dziś nie chciało wstawać, chyba przez tą pogodę ![]() ![]() edit: Mango - ja nie byłam w naleśnikarni alee brzmi zachęcająco więc na pewno pójdę ![]() ![]() miłego dnia ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-03 o 10:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurczę?Tylko madamme mi sie zacytowała ![]() ![]() No więc: Ewuś z tym spotkaniem to dobry pomysł jest, tylko pewnie na pomyśle się skonczy bo jak tu kazdego tak w czasie zgrac w w ogole...no ale nie traćmy nadziejii ![]() Lolcia-mam nadzieje ze humorek Ci dopisuje już ![]() Schism- ładnie wsparałas kolezankę na duchu, przyda się jej taka pokrzepiająca rozmowa, a ten facet to jakis pupalas ![]() ![]() A i zgadzam się z Marchewcią, z tym ze powinnaś zrobić coś ze swoim talentem pisarskim ![]() Agolek skype to naprawde fajna rzecz ![]() Mangolinka widze ze ty tez planujesz sie wziasc za siebie, ja tez bo dziś odkryłam ze moja kondycja lezy i kwiczi, no i mięsnie jakies takie wiotkie sie zrobily, ale mam zamiar zacząć niesmiało-od jakichs brzuszków, wymachów itp ![]() ![]() U mnie tez nic nowego, doła odpycham od siebie rękami i nogami-mówię mu a kysz a kysz szatanie i to nawet skutkuje ![]() ![]() ![]() ![]() Kurczę narobiłyście mi smaka na naleśniki! ![]() Dobra lecę, wpadnę pozniej! ![]() ![]()
![]() |
#3506 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() spędziłam dzień na wszystkim innym tylko nie zajmowaniu się pracą (a wyrzuty sumienia mi siedzą za uchem i smęcą ![]() ![]() ![]() aaa, pisałam do Yerby gdzie się podziewa i opisała ze niedługo powinna się znowu pojawić u nas ![]() do jutra Dziewczynki ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-03-03 o 17:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
bonjour
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam dziś zaparzacz połączony z termokubkiem, takie 2w1, bardzo ładny, a do teg kawę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Koleżanka pyta mnie dziś: "Jak tam praca?", odpowiadam- "hmm no póki co mam pierwszy podrozdział i kawałek drugiego, ale będzie dobrze. A Twoja jak?"... -"kończę pisać drugi rozdział"... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam niedawno z pracy i padam. Co więcej okazuje się, że z powodu chorob są luki w grafiku i będę musiała się poświęcic i poprzychozić więcej niż miałam i to na ranki (bo jak raz opuszczę nawet ćwiczenia to nic się nie stanie, w koncu juz lepiej opuścić je z powodu pracy niż, jak zazwyczaj bywa, z powodu lenistwa) Także szykuje się mały maratonik. No nic, bywa, przyszły tydzień wezmę sobie luźniejszy i zamierzam ostro zabrać się za pisanie. Żeby powiedzieć konkretniej - w poniedziałek na pewno przysiądę ostro i w piątek wieczór jeśli się uda! Póki co oddam się odpoczynkowi... ![]() Miłęgo dnia! ![]()
![]() |
#3508 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aprpos Winobrania to trwa tydzien, Zielona Gora to zaglebie winiarskie kiedys bylo,w sumei odradza sie tradycja znowu i co roku jest tydzien wielkiego swieta,zabawa,picie wina(tanie i pyszne,zjezdzaja producenci z calej Polski) ,sa setki straganow i budek ze wszystkim i niczym,targ staroci,karuzele. Jednym slowe szalenstwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobry wieczor, wrocilam z pracy, mialam strasznie stresujacy dzien a jutro mam zebrania w czasie lunchu wiec z lunchu nici.. Ostatnio nie mam sily zwlec sie rano z lozka.. nie moge sie skoncentrowac..stres... po pracy jade na silownie jutro,powiedzialo sie A to trzeba powiedziec B.. ![]() spakowalam sie pzred chwila i w czwartek lece. nie moge sie doczekac powiem wam.. juz nawet nie tyle ze sie zobacze z psiapsiolka ale ze 3 dni nie bede w pracy.. buziaki laleczki ![]()
![]() |
#3509 |
♥
|
Witam
![]() Ewus - dowiedziałam sie , ze moj kumpel chodzi na siłownie do słowianu i jest zadowolony ![]() jest kilka maszyn na których bedziesz mogła spokojnie ćwiczyc nogi bez obciazenia ![]() Angeo tez bym wybrała opcje 2 ![]() ![]() Co do naleśnikarni nigdy nie byłam - niestety nigdy nie jadam na miescie zadnych dan ze wzgledu na problemy zołądkowe. Agolku myślałam ze tylko ja ostatnio nie potrafie wstac , budzic tylko przestawiam o kolejne 5 min az nastaje juz ostateczna magiczna godz 6:30. z siłownia dasz rade , mi praktycznie zawsze na poczatku nie chce sie cwiczyc ale jak juz zaczne to potem skonczyc nie umiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja obejrzałam Kolekcjonera kosc, a teraz ide lulu ![]() Kolorowych snów kropeczki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.