|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Cytat:
dzemiki nie wybuchly ![]() i prosze mi tu nie czarować ![]() nawet jak na złość wszystkie 10 sloiczkow sie zawekowało a liczyłam, że choć jeden nie złapie i tak chodze koło nich i chodze i chyba jeden sobie otworze bo tak apetycznie wyglądają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wogole robili moze USG? pytalas co bedzie jak dziecko bedzie ponad 4 kilo wazylo? mnie wlasnie wiatr i grzmoty wygoniły z ogrodu ![]() ale nie pada.. postraszy tylko i przejdzie niestety ale mam nadzieje, ze od jutra bedzie padac... licze na pare dni deszczu qurcze nigdy tak na deszcz nie czekalam hehe ![]()
![]() |
#3483 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A mi właśnie zabrali kanapę i komody i resztę bajerów - i okazało się że nie mam na czym siedzieć!!!!!!!! została tylko szafa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | ||
Zadomowienie
|
Cos dzis zadna rodzic nie chce
![]() jaszczka kochana ![]() Cytat:
![]() alutka podziwiam, ze jeszcze wesele zaliczysz ![]() daj znac jak bedziesz kiedys w poblizu ![]() Ja zawsze chetna na spotkania, nawet w Krakowie sie mialam z dziewczynami spotkac no ale akurat w ten dzien farminka urodzila wiec jakos nie wyszlo nic z tego ![]() Cytat:
![]() jak dla mnie jeszcze nie opadl |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3485 | |
Wtajemniczenie
|
Nie czytałam całości, ale na studiach zaglądałam często.
Powiem tak- ciekawa teoria, ale gdyby chcieć się tak na 100% stosować do książki to by człowiek zwariował. No i każde dziecko jest jednak inne moim zdaniem. Już wróciłam ![]() Jaaaaaa... ![]() Cytat:
Wiadomo, że teraz dziecko jest całym światem- rozumiemy ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Rozeznanie
|
lazurka a jakaś fotka fryzurki??????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo chętnie ale ciężko sobie samej zrobić fajne foto.
Zjem zupkę to pokombinuję coś.
#3489 |
Zakorzenienie
|
Co do infekcji w ciąży, drożdżaków i wogóle. No to niestety u mnie zaczęło się w pierwszej ciąży. Wcześniej rzadko kiedy miałam taki problem. W ciąży z Łucja co chwilę powracało coś do mnie,po ciąży niestety też. No i teraz znowu nasilone to wszystko. Swoją droga czuje się dziś TAM na dole jak po porodzie a nie przed. Masakra. U nas niby coś tam grzmiało chwilę,ale nic raczej nie przyjdzie. A buu!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 |
Rozeznanie
|
co do Ktg to wszystko zależy od tego jak są te gumy naciągnięte i wktórym miejscu czujki leżą i od tego jak położna wyzeruje maszynę( tak mi mówiła położna kiedy leżałam w szpitalu) - mi jak było na "0" i zaczynały się skurcze to dochodziły do 50 ale to już bolało innym razem cały czas było na 30 i nic nie bolało więc to chyba wina samej maszyny
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- wiem coś o trudnościach w zrobieniu sobie samej fajnej foty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3491 | ||
Zadomowienie
|
hmmmm pachwiny mnie pobolewaja czy cos?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
majowki bardzo chwalily ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do szpitala wyparzone miałam nakładki i zamknięte w pojemniczku również wyparzonym, więc raczej dziadostwa się nie przedostały... z resztą nakładki i tak mi się nie przydały.. ani te co miałam w szpitalu - bo za małe.. ani większe jak mąż dokupił po powrocie do domu.. i ponad 30zł poszło w kosz.
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zakorzenienie
|
oj ja sie czuje znakomicie pomijajac wysypke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja kuzynka miała to samo, non stop coś wracało. Ginek już nie wiedział co robić i dał leki dla jej narzeczonego. Oboje się wyleczyli i jak ręką odjął. Ja patrzę na takie książki troszkę inaczej... Nie jak rodzic a jak pedagog/nauczyciel.. ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo ladne brzuszki powklejalyscie
![]() Cytat:
Przesliczna!!! ![]() w koncu do brodnowskiego bo najblizej jak mam lezec i znam w sumie juz wszystkich ![]() no od razu jestes spokojniejsza i widzisz zaden problem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
kurcze bez tego klimatyzatora to bysmy tu zdechli chyba z goraca a tak to fajny chlodek. nie mielismy pradu jakis czas i maly strasznie sie zloscil dopiero jak do golaska go rozebralam to si euspokoil (oczywiscie przewijak zasikal
![]() ja jak juz rodzilam to na ktg wychodzily skurcze takie do 50 a ja ich nie czulam wogole, i tak bylo do rozwaria na 7 cm ![]() wiec to chyba rzeczywiscie zalezy jak tam to wszystko podepna i ustawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja w sumie smaruje już teraz sutki, pisało że można i że to niby hartuje sutki, ale czy to coś da?? Mnie w ciąży i tak sutki jakieś takie dziwne się zrobiły jak nie moje, a po tej maści lepiej wyglądają
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |
Rozeznanie
|
ja już ją przeczytałam nawet. Nie wiem, czy sprawdzi się ta teoria. Pewnie niektórych rzeczy postaram się przestrzegać. Zastanawiam się tylko, czy jej teoria z karmieniem nie spowoduje braku pokarmu, albo zapalenia piersi...
Cytat:
![]() My dzisiaj mamy z tż dzień sprzątania na przybycie dziecka. Ja zrobiłam łazienkę, a tż wypucował kuchnię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez
![]() ![]() a ty jutro do szpitala nie? chyba dobrze pamietam. a bedziesz miala neta? ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- u mnie sie mowi czego zamiast dlaczego a w gdansku ludzie na mnie dziwnie ppatrzyli wiec musialam sie przestawic. |
![]() ![]() |
![]() |
#3500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A potem jak miałam takie mega mega skurcze to były niby w okolicach 90. Mąż mówił, że najsilniejszy był 96. Dziwna sprawa bo nieraz te 18 mnie bolały bardziej niż np 40 xD ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
wychodzę na dwór ![]() a u mojej kuzynki z okolic Oświęcimia się wychodzi na pole xD U mojej babci - w okoliach Radomia też się często mówi "czego" jak chcą zapytać "po co", "dlaczego". Co u nas jest zupełnie dziwne i niepoprawne ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
Ja po ktg, skurcze 40 czyli zadne, jutro mam sie zglosic na czczo o 9 na wywolywanie oxy oczywiscie jak beda miejsca eh... zabronili mi pic nawet po 24 dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Rozeznanie
|
Ja mam coraz większego pietra! o 23 biorę ostatni fenoterol. Boję się że coś się rozkręci i w nocy będę na porodówkę leciała
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- a powiem wam że cały czas mam napięty brzuś mimo fenka, twardy jak skała...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() boisz sie lewatywy? ja bym sie tak nie glodzila |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Rozeznanie
|
boję się przy cesarce żeby nie było jakiegoś powikłania......
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- nawet wody??????? |
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do fenka to ja po odstawieniu pierwszy raz mialam bolesne skurcze i pojechalam na izbe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3507 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Która z was to Ilona"B"???????? bo chcę powiedziec że ma piękne zdjęcia ślubne nad morzem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Poloz sie kobieto i odpoczywaj i bedzie Ok ![]() kurcze dlaczego przed cesarka nie mozna nawet jednego lyczka wody? przeciez podlaczaja cewnik do cesarki? ![]()
![]() |
#3509 | ||
Zadomowienie
|
bajka1807 oby te maści i zyrtec pomogły... a 800 zł to jest kosmos
![]() Cytat:
![]() entertete też myśle, że w kryzysowych sytuacjach się nie patrzy na kase ![]() ![]() pilotka f16 no jakoś muszę dawać rade ogólnie to zimna kąpiel co 2 godzinki i siedze w samych majtkach i biustonoszu także sąsiedzi dobrze poznali moje ciało ![]() vette ja przeczytałam "jezyk niemowląt" i bardzo mi się podobają te teorie ale zobaczymy czy uda się je wprowadzić w rzeczywistości ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.