|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Chora jestem
![]() ![]() Wiecie co zauważyłam? ![]() ![]()
![]() |
#3482 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uuu dieta+TŻ =porażka w rozmiarze XXL ![]() BŚ, praca w piątek?! no tsooo Ty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() biedaku leć pod ciepłą kolderkę ![]()
![]() |
#3483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Zakorzenienie
|
Tylko któryś musiałby ze mną wytrzymać do ślubu
![]() Z tatą kiedyś szłam i mówi 'wiesz co? nie dziwię się, że nie masz chłopaka, jak patrzysz na niego spod byka to koleś sobie myśli: nic tylko szubienica' ![]() Kochany jest ![]() ![]() ![]() ![]() Otworzyli u nas nową drogierię laboo, muszę tam skoczyć oblukać czy jest coś fajnego xD
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
A ja nawet nie jestem maniakiem kosmetycznym, wolę mieć mało kosmetyków, ale dobrej jakości, a mój codzienny makijaż to bb krem i tusz do rzęs
![]() ![]()
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje serce pęka ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() A kosmetyki - no kurde, czasem się skuszę na coś tak o, ale zazwyczaj nie używam. Tak kończą wszelkie kredki, eyelinery (chociaż takiego w żelu czasem PRÓBUJĘ używać, ale nadal narysowanie kreski zajmuje mi kilka godzin, więc jest to jednak rzadkość), konturówki do ust. Najgorzej jest z czerwonymi szminkami. Bo mi się same w sobie tak podobają ![]() Czasem kupuję coś pod wpływem wizażu, teraz się staram nie wkręcać w wątki, bo to mnie gubi. Kiedyś miałam jeden róż i mnie to cieszyło, teraz mam kilka i szlag mnie trafia, bo i tak używam tylko jednego, bo on wygląda na mnie najładniej. Kupiłam też pod wpływem wizażu brązowy róż do konturowania i dupa, jest chyba za ciemny czy coś, bo wyglądam jakbym się pobrudziła czekoladą w proszku ![]() Ale ostatnio pozbyłam się WIĘKSZOŚCi lakierów do paznokci, teraz pracuję nad resztą ![]() ![]() ![]() A porpos promocji - nie ma nic gorszego niż zakupy w trakcie wyprzedaży. Te tłumy, kolejki do przymiarzalni i kas, ten bałagan w sklepie ... nienawidzę tego! No ale jak sobie coś upatrzę taniej ... ![]() ![]()
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-11-18 o 10:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Zadomowienie
|
Ania cudne masz te włosy
![]() ![]() ![]() przez Ciebie znów zaczęłam chorować na proste ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tak, to super, będą sobie chodzić jak dwie przyjaciółki, już się umówiły w piątek 3 psiapsióły: mama, koleżanka mamy z pracy i moja siostra ![]() ![]() Ania, tacy ludzie sa fantastyczni, ale jak mają odpoczywać, to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zawsze widzę, że Ciebie nie ma, ale jestem spokojna, bo powracasz zawsze ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj wfistka mnie chciała zatrzymać w szkole, ale zdezerterowałam ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-11-18 o 11:37 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ALE to hoojnia ;p smród i tak jest nie do zniesienia. jakby gryzł każdy organ wewnątrz, fueeeeee fueeeee ! ja się bronilam przed tym jak mogłam. zamknęlam się w łazience, wlączylam wentylator, przytargałam 2 wiatraki. zzarłam holsy, zeby nie czuć tego beznadziejnego gryzienia w gardło, przy nakładaniu mialam też okulary, bo to okropnie szczypało w oczy. muszę wspomnieć, że nie pomyslalam nad tym, aby zmyć tusz do rzęs, także to dodatkowo mnie podrazniło ![]() co jakis czas wychodzilam do mojego lodowatego pokoju w ktorym mialam otwarte okno. no i jakos dalam rade ![]() 2. Winylek, myśle, że wartość Twoich kosmetyków bije mnie na głowę ![]() ![]() 3. tez nienawidze tego burdelu w sklepach podczas wyprzedazy ![]() ![]() ale ten balagan skutecznie mnie zniecheca, zwlaszcza ze u "siebie" ![]() ![]() Cytat:
![]() wlasnie wracam od lekarza. czulam sie jak bogini ![]() apropo lekarza, wyniki moczu mam beznadziejne. mam skierowanie do nefrologa no i wykryli mi anemię ![]() A Tata dziś wychodzi ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() 2. co Ty, on nie odpocznie. w niedziele tez planowal isc do pracy. Tata pracuje w kghm, musi zjezdzac na dol, bo tam nadzoruje te wszystkie prace. nienawidze jego roboty. pracuje w bardzo szkodliwych warunkach ![]() 3. Hahahahaha ![]()
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co?
Tak patrzę ba siebie w lustrze i doszłam do wniosku, że pomimo tego iż jestem niefotogeniczna i robię wtedy głupie miny, mam ładną twarz ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Agniesikkkkkk, żartujesz? ![]() Ja lubię chodzić na zakupy z mamą, bo ona dostaje małpiego rozumu i potrafi na mnie wydać niezliczoną ilość pieniędzy ![]() Ostatnio powiedziała 'ale tylko jedną rzecz'..... ![]() ![]() ![]() Dziewczyny poszukuję czarnej zamszowej torebki, listonoszki, żeby pomieściła format A4 bardziej pociągłej niż szerokiej i na obszyciach żeby miała ecru kożuszek. Widziała gdzieś któraś taką? ![]()
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Haha, to nie wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
Agniesikk, ile Twoja siostra ma lat?
![]()
![]() |
#3495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nigdzie nie widziałam takiej torebki.. nie podobaja mi sie te z futrem. ktoras laska z jakiegos watku zamawiala cos takiego z asosa, moze tam popatrz? czasami jest darmowa wysylka, ale to trzeba byc takim dzieckiem szczescia jak agniesik, w dodatku Jezus musi Cie kochac ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Jakby co to na ASOS jest ciągle darmowa przesyłka
![]() ![]() Psyhe, moja siostra ma 20 lat ![]() Dziewczyny, dostanę w drogerii rękawiczki takie do kremu do rąk? Pilnie mi takich potrzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa nie znoszę Was! Ciągle pluje w komputer ze smiechu kiedy Was czytam i wydaję z siebie dziwne odgłosy! Przez to ciągle ktoś na mnie patrzy podejrzliwie
![]() Wyrzucą mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocham Cieeeee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a Twoja siostra nosi bawelniane majtki, rajtuzy pod spodniami, wklada bawelniane koszulunie do spodni, nosi flanelowa pidzamke i potajemnie slucha hany montany? ![]() a ona tez ma kijki do nordic walkingu? ma prenumerate przyjaciolki? co za babol z niej ![]() wiesz co, nie wiem czy w naturze nie maja takich rekawiczek, w wielu naturach jest takie osobne stoisko z produktami starej mydlarni i tam sie chyba cyklicznie pojawiaja. Cytat:
![]() Cytat:
no i nie wiem czy Jezus bedzie Cie kochal jesli unikasz biskupa ![]() zezwolenie na bezplatny parking dla ludzi podczas dnia wszystkich swietych to nie wszystko ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3500 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() No to pora zacząć dietę! ![]() fakt,że dla mam karmiących piersią, ale to zawsze jakaś dieta ![]() dwa dni mnie nie było i już nie wyrabiam z postami ![]() dziewczyny! ![]() ![]() ![]() jestem mega szczęśliwa! wybacz, musiałam przeoczyć, albo nie umiem się tym obsługiwać ![]() Cytat:
![]() niestety została mi kreska na cały brzuch... mam nadzieje,że chociaż trochę zrobi się jaśniejsza ![]() nie wiem jakim cudem tak szybko mój brzuch wrócił do siebie ![]() ahhh no i tatuaż jest ciągle pięknie i idealny, nawet kawałeczek się nie rozciągnął ![]() Cytat:
![]() dziecko wyczuwa moje emocje,więc staram się ciągle być miła, grzeczna i spokojna ![]() ![]() a no troszkę mnie nie było i jestem bardzo do tyłu. czekam na zaproszenie Winylku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3501 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nieee, właśnie ona nie słucha Hany, tylko Adele i tych klimatów, czaisz ![]() ![]() ![]() Poszukam, bo muszę ratować moje ręce ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem rudym paprykarzem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
Winyl fajnie, że inwestujesz w jakość
![]() ![]() ![]() ![]() agniesikk, Twoja siostra musi być przerażająca ![]() agnesuk wow! gratuluje pieknej wagi po ciąży! Na pewno wyglądasz ekstra ![]() annabanna, w sumie to nie praca, tylko praktyki, oczywiście darmowe, bo jak by inaczej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
Hahaha, nie!
Jestem z nich zakochana! *________________* Może swoje tak potraktuję, bo lekko się wykręcają
#3506 |
Zakorzenienie
|
Śmietanka, ja bym chciała mieć kawiarnię. Albo restauracje, tak jak Magda Gessler i być sławna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
amor vincit omnia
|
aniabania wystawiłaś te ciuszki na allegro?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i tatuaz sie nie rozciagnal! balam sie co z nim bedzie! świetnie ![]() ejjj ja bylam w galerii w LUb w poniedzialek ;D mamy tam kumpla, a TZ akurat cos tam od niego potrzebowal. wiec przy okazji tam podjechalismy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Twoja siostra jest mistrzowska :P znowu zmienilas kolor? wczoraj chcialabys blondynka, ej ![]() Cytat:
a co do kosemtykow, to mam tak samo, lubie dobra jakosc, ale jak czesto okazywalo sie, ze cena czy marka nie zawsze idzie w parze z jakoscia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja bym miala swoja kawiarnie z nalesnikami i super klimatem, swieczkami i wysokimi cenami; i mialabym tez pub i budowalabym w nim super klimat i przyjacielska atmosfere! i jezdzilabym po personelu ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- jeszcze nie ![]() ale pamietam, zeby je wystawic i zeby wam podeslac link ![]()
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
Aniabania, będę ciemną blondynką, ale rozjaśniając brązowe włosy rudy paprykarz jest nieodzownym elementem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Kurde ciekawa jestem czy R. do końca weekendu wejdzie na maila ![]()
![]() |
#3510 |
Zakorzenienie
|
w rudym mi się kojarzylas z taka wulgarna laska z zawodowki :P aaa apropo rudego, to moj tz powiedzial, ze moge wyprostowac wlosy na stale pod warunkiem ze pozniej zafarbuje je na rudo; ja mysle ze to niewypal, a wy co o tym myslicie?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.