|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Chora jestem
I do tego jeszcze @ extra mieszanka ![]() Wiecie co zauważyłam?
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uuu dieta+TŻ =porażka w rozmiarze XXL ![]() BŚ, praca w piątek?! no tsooo Ty ja od przyszlego tygodnia postanowilam popracowac nad grafikiem i swoj wolny czas uczynic bardziej efektywnym. tez bede w piatek w pracy Cytat:
biedaku leć pod ciepłą kolderkę
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko któryś musiałby ze mną wytrzymać do ślubu
![]() Z tatą kiedyś szłam i mówi 'wiesz co? nie dziwię się, że nie masz chłopaka, jak patrzysz na niego spod byka to koleś sobie myśli: nic tylko szubienica' Kochany jest ![]() ![]() ![]() ![]() Otworzyli u nas nową drogierię laboo, muszę tam skoczyć oblukać czy jest coś fajnego xD
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nawet nie jestem maniakiem kosmetycznym, wolę mieć mało kosmetyków, ale dobrej jakości, a mój codzienny makijaż to bb krem i tusz do rzęs
. Nie wiem o co chodzi, to chyba po prostu zakupoholizm
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham promocje, przeceny i jak widze SALE to zamieniam sie w zwierzaka, nie panuje nad soba O_O tak samo z kosmetykami O_O
|
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje serce pęka ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
. I w ten sposób kupiłam sobie sweterm w H&M, uwielbiałam go strasznie, ale po kilku praniach już wygląda tragicznie ... to nic, że nadal go noszę A kosmetyki - no kurde, czasem się skuszę na coś tak o, ale zazwyczaj nie używam. Tak kończą wszelkie kredki, eyelinery (chociaż takiego w żelu czasem PRÓBUJĘ używać, ale nadal narysowanie kreski zajmuje mi kilka godzin, więc jest to jednak rzadkość), konturówki do ust. Najgorzej jest z czerwonymi szminkami. Bo mi się same w sobie tak podobają Czasem kupuję coś pod wpływem wizażu, teraz się staram nie wkręcać w wątki, bo to mnie gubi. Kiedyś miałam jeden róż i mnie to cieszyło, teraz mam kilka i szlag mnie trafia, bo i tak używam tylko jednego, bo on wygląda na mnie najładniej. Kupiłam też pod wpływem wizażu brązowy róż do konturowania i dupa, jest chyba za ciemny czy coś, bo wyglądam jakbym się pobrudziła czekoladą w proszku Ale ostatnio pozbyłam się WIĘKSZOŚCi lakierów do paznokci, teraz pracuję nad resztą . Chcę skończyć z jednym/dwoma (jeden w zapasie :P) bb kremami, 1/2 tuszami, milionem szminek, bo je uwielbiam , jednym eyelinerze w żelu, jednym bronzerze, jednym różu i malutkiej kolekcji lakierów do paznokci . A tak to stawiam na pielęgnację!A porpos promocji - nie ma nic gorszego niż zakupy w trakcie wyprzedaży. Te tłumy, kolejki do przymiarzalni i kas, ten bałagan w sklepie ... nienawidzę tego! No ale jak sobie coś upatrzę taniej ...
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2011-11-18 o 11:10 |
||
|
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
Ania cudne masz te włosy
przez Ciebie znów zaczęłam chorować na proste
|
|
|
|
#3489 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tak, to super, będą sobie chodzić jak dwie przyjaciółki, już się umówiły w piątek 3 psiapsióły: mama, koleżanka mamy z pracy i moja siostra Ania, tacy ludzie sa fantastyczni, ale jak mają odpoczywać, to Łańcuchami będziecie musieli tatę trzymać w domu, żeby odpoczął. TŻta babcia tak samo. Ledwo zawał miała, a już w domu robiła wszystko i oczywiście źle się poczuła, że aż TŻta mama musiała iść do niej nocować. Już jest ok, co nie zmienia faktu, że tacy ludzie mają taki charakter i koniec. Nie upilnujesz. Trzymam kciuki za Twojego tatę ![]() Cytat:
Wiesz, ja mniej choruję niż on, ale w tym Krakowie w wakacje to była masakra. Ciągle przeziębiona, grzybice, zapalenie pęcherza i chui wie co. W ogóle mój TŻ jak mieszkał na pomorzu, to był okaz zdrowia. Pojechał do Krakowa i o Nie mam pojęcia dlaczego tak... Chyba jesteśmy ludźmi jodu i nie służy nam inny klimat...Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zawsze widzę, że Ciebie nie ma, ale jestem spokojna, bo powracasz zawsze Chociaż miałaś kiedyś długą przerwę ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj wfistka mnie chciała zatrzymać w szkole, ale zdezerterowałam Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-11-18 o 12:37 |
|||||||
|
|
|
#3490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ALE to hoojnia ;p smród i tak jest nie do zniesienia. jakby gryzł każdy organ wewnątrz, fueeeeee fueeeee ! ja się bronilam przed tym jak mogłam. zamknęlam się w łazience, wlączylam wentylator, przytargałam 2 wiatraki. zzarłam holsy, zeby nie czuć tego beznadziejnego gryzienia w gardło, przy nakładaniu mialam też okulary, bo to okropnie szczypało w oczy. muszę wspomnieć, że nie pomyslalam nad tym, aby zmyć tusz do rzęs, także to dodatkowo mnie podrazniło ![]() co jakis czas wychodzilam do mojego lodowatego pokoju w ktorym mialam otwarte okno. no i jakos dalam rade najgorzej bylo przy suszeniu suszarka..... dzizas, wole nie wspominac.2. Winylek, myśle, że wartość Twoich kosmetyków bije mnie na głowę fajnie , że inwestujesz w jakość 3. tez nienawidze tego burdelu w sklepach podczas wyprzedazy ale ten balagan skutecznie mnie zniecheca, zwlaszcza ze u "siebie" w sklepie zajmuje sie visualem i strasznie mnie wkurzaja wystajace metki czy niekolorystyczne ulozenie czegokolwiek ![]() Cytat:
![]() wlasnie wracam od lekarza. czulam sie jak bogini apropo lekarza, wyniki moczu mam beznadziejne. mam skierowanie do nefrologa no i wykryli mi anemię ![]() A Tata dziś wychodzi ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
2. co Ty, on nie odpocznie. w niedziele tez planowal isc do pracy. Tata pracuje w kghm, musi zjezdzac na dol, bo tam nadzoruje te wszystkie prace. nienawidze jego roboty. pracuje w bardzo szkodliwych warunkach ![]() 3. Hahahahaha i zalozy wątek "grupa wsparcia dla chlopaków ktorych dziewczyny są uzaleznione od wizazu"
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co?
Tak patrzę ba siebie w lustrze i doszłam do wniosku, że pomimo tego iż jestem niefotogeniczna i robię wtedy głupie miny, mam ładną twarz ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Agniesikkkkkk, żartujesz? ![]() Ja lubię chodzić na zakupy z mamą, bo ona dostaje małpiego rozumu i potrafi na mnie wydać niezliczoną ilość pieniędzy Ostatnio powiedziała 'ale tylko jedną rzecz'..... No tak kupiłam sobie jasną skórzaną kurtkę, ale myślę sobie nieeeeeeeee........ Nie mam do niej butów! I buty też mi kupiła Dziewczyny poszukuję czarnej zamszowej torebki, listonoszki, żeby pomieściła format A4 bardziej pociągłej niż szerokiej i na obszyciach żeby miała ecru kożuszek. Widziała gdzieś któraś taką?
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, to nie wszystko
Przecież moja siostra chodziła z moją mamą i tą koleżanką do lasu, bo mama i ta babka uprawiają hehe... nordic walking Także jak widać moja siostra ma kumpele Nie powiem, nie jestem taka, że izoluję się od ludzi powyżej któregoś roku życia, ale na Boga, co innego spotkać jakąś mamy koleżankę w kolejce do lekarza i pogadać o dupie maryni, a co innego gdzieś wychodzić z nią i z mamą
|
|
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesikk, ile Twoja siostra ma lat?
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nigdzie nie widziałam takiej torebki.. nie podobaja mi sie te z futrem. ktoras laska z jakiegos watku zamawiala cos takiego z asosa, moze tam popatrz? czasami jest darmowa wysylka, ale to trzeba byc takim dzieckiem szczescia jak agniesik, w dodatku Jezus musi Cie kochac
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby co to na ASOS jest ciągle darmowa przesyłka
Tylko, żeby nie zaginęła po drodze Psyhe, moja siostra ma 20 lat Dziewczyny, dostanę w drogerii rękawiczki takie do kremu do rąk? Pilnie mi takich potrzeba. |
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa nie znoszę Was! Ciągle pluje w komputer ze smiechu kiedy Was czytam i wydaję z siebie dziwne odgłosy! Przez to ciągle ktoś na mnie patrzy podejrzliwie
Wyrzucą mnie
|
|
|
|
#3498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham Cieeeee ![]() Cytat:
Ale nie wiem czy w Rossmannie nie było kiedyś...Cytat:
![]() k laski:
|
|
|
#3499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko mam taka ochote na jakas seksowna kreacje na sylwestra, achhhhhhhhhhhhhha Twoja siostra nosi bawelniane majtki, rajtuzy pod spodniami, wklada bawelniane koszulunie do spodni, nosi flanelowa pidzamke i potajemnie slucha hany montany? ![]() a ona tez ma kijki do nordic walkingu? ma prenumerate przyjaciolki? co za babol z niej ![]() wiesz co, nie wiem czy w naturze nie maja takich rekawiczek, w wielu naturach jest takie osobne stoisko z produktami starej mydlarni i tam sie chyba cyklicznie pojawiaja. Cytat:
![]() Cytat:
no i nie wiem czy Jezus bedzie Cie kochal jesli unikasz biskupa ![]() zezwolenie na bezplatny parking dla ludzi podczas dnia wszystkich swietych to nie wszystko
|
|
#3500 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
No to pora zacząć dietę! fakt,że dla mam karmiących piersią, ale to zawsze jakaś dieta dwa dni mnie nie było i już nie wyrabiam z postami piszecie jak szalone! dziewczyny! jest cudownie! znalazłam wagę a na niej.... z 71 przed porodem zrobiło się 55 po porodzie jestem mega szczęśliwa! wybacz, musiałam przeoczyć, albo nie umiem się tym obsługiwać Cytat:
niestety została mi kreska na cały brzuch... mam nadzieje,że chociaż trochę zrobi się jaśniejsza nie wiem jakim cudem tak szybko mój brzuch wrócił do siebie ahhh no i tatuaż jest ciągle pięknie i idealny, nawet kawałeczek się nie rozciągnął Cytat:
dziecko wyczuwa moje emocje,więc staram się ciągle być miła, grzeczna i spokojna ![]() ![]() a no troszkę mnie nie było i jestem bardzo do tyłu. czekam na zaproszenie Winylku ![]() Cytat:
Cytat:
może w Lu? Cytat:
|
|
#3501 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieee, właśnie ona nie słucha Hany, tylko Adele i tych klimatów, czaisz I małpuje po mnie ubrania, 50% szafy mamy podobne. Kiedyś mi nawet majtek pozazdrościła ![]() Poszukam, bo muszę ratować moje ręce Cytat:
|
||
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jestem rudym paprykarzem
|
|
|
#3504 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl fajnie, że inwestujesz w jakość
Zraziłam się strasznie po tym jak 3 kroki clinique zepsuły mi cerę, róż diora nawet nie chciał się na niej utrzymywać Nie lubię przepłacać za takie rzeczy. A w pielęgnację inwestuję naturalną, więc zazwyczaj nie przepłacam. Zazwyczaj, bo aktualnie marzy mi się ten olejek: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ncentrate.html agniesikk, Twoja siostra musi być przerażająca agnesuk wow! gratuluje pieknej wagi po ciąży! Na pewno wyglądasz ekstra annabanna, w sumie to nie praca, tylko praktyki, oczywiście darmowe, bo jak by inaczej W życiu nie będę pracowac w tym zawodzie, nie ma szans. Otworzę kawiarnię i będę szczęśliwa |
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, nie!
Jestem z nich zakochana! *________________* Może swoje tak potraktuję, bo lekko się wykręcają
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Śmietanka, ja bym chciała mieć kawiarnię. Albo restauracje, tak jak Magda Gessler i być sławna
|
|
|
|
#3507 |
|
amor vincit omnia
|
aniabania wystawiłaś te ciuszki na allegro?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze napisz ksiazke jak kasia cichopek, sexy mama i tatuaz sie nie rozciagnal! balam sie co z nim bedzie! świetnie ejjj ja bylam w galerii w LUb w poniedzialek ;D mamy tam kumpla, a TZ akurat cos tam od niego potrzebowal. wiec przy okazji tam podjechalismy Cytat:
![]() Twoja siostra jest mistrzowska :P znowu zmienilas kolor? wczoraj chcialabys blondynka, ej ![]() Cytat:
a co do kosemtykow, to mam tak samo, lubie dobra jakosc, ale jak czesto okazywalo sie, ze cena czy marka nie zawsze idzie w parze z jakoscia daj stowe za kosmetyk i badz zawiedziona? nie lubie tego :O:Cytat:
ja tez jestem w nich zakochana! czuje sie seksownie jak mam proste wlosy! w lokach wygladam tak jakos slodko i niepowaznie ;/Cytat:
ja bym miala swoja kawiarnie z nalesnikami i super klimatem, swieczkami i wysokimi cenami; i mialabym tez pub i budowalabym w nim super klimat i przyjacielska atmosfere! i jezdzilabym po personelu ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- jeszcze nie ![]() ale pamietam, zeby je wystawic i zeby wam podeslac link
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, będę ciemną blondynką, ale rozjaśniając brązowe włosy rudy paprykarz jest nieodzownym elementem
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Kurde ciekawa jestem czy R. do końca weekendu wejdzie na maila
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
w rudym mi się kojarzylas z taka wulgarna laska z zawodowki :P aaa apropo rudego, to moj tz powiedzial, ze moge wyprostowac wlosy na stale pod warunkiem ze pozniej zafarbuje je na rudo; ja mysle ze to niewypal, a wy co o tym myslicie?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

I do tego jeszcze @ extra mieszanka 

i gratulacje za zdrowe jedzenie!

. Nie wiem o co chodzi, to chyba po prostu zakupoholizm
są w albumie

Nie mam pojęcia dlaczego tak... 

k laski:

Piekarnik Laury