|
|
#3481 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() wiem że ludzie potrafią mieć urządzone, niektórzy pewnie nawet sami wystrój obmyślają a nie zlecają, ja niestety jestem całkowitym dnem projektowym..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja teściowa też p ![]() kurcze, musze do Jade zrobić podejscie nr 3, bo jak na razie to się nie przekonałam jeszcze ;yyyy: no w sumie, chyba fajnie tzn wolałabym mieć jednak normalne umowy a nie ciągle od projektu do projektu, no ale cóż ale mogło by być gorzej więc nie narzekam (bo wolne mam dlatego ze jedna umowa się mi skończyła a druga nie zaczęła jeszcze) Cytat:
czyli raz na tydzień godzina głupoty Red, wybieram kolory: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1317320710 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1317320710 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1317320710 cobytu Byłam dziś kupić prezent na nowe mieszkanie siss, bo parapetówę robią, poszłam do Duki i byłam w szoku bo nie dość że nie zapłaciłam majątku to jeszcze pani mi ślicznie zapakowała i nie muszę się juz tym w ogóle przejmować Idę robić pastę z tuniora
|
||
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Valentino Gold.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3484 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Żałuję, że nie wzięłam tu fuksjowych butów- jakbym w nich i w Rushu poszła do sklepu, to by mnie zapamiętali Cytat:
![]() Co do zabawy w chowanego- zdarza mi się, tyle, że na serio- kompletnie nie mam orientacji- wychodzę ze sklepu i idę w tym kierunku, z którego przyszłam Aczkolwiek dziś poszłam do lasu- zostawiając facecików w domku i zrobiłam ponad 10km, wróciłam tylko dlatego, że było już po 19stej a ja się- jeszcze- boję ciemnego lasu Cytat:
Cytat:
![]() Biedaczko... Cytat:
Mnie kadzidła i dymy nie biorą, poza bardzo nielicznymi wyjątkami, suszone owoce też nie, wystrzegam się wszystkich wędzeń- odrzuca mnie, ale skórę kocham- w dzingu i Cuir Ottomanie, od przypraw jestem z daleka- co będę się podpierniczać jako piernik, natomiast zioła- o tak, żywice i drewno, terpentyna, pasta do butów, do podłogi, mydła wszelkie Dla mnie Safari i Habanita No i meskie- teren do odkrycia
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-09-29 o 21:49 |
||||||
|
|
|
#3486 | ||
|
Panaroja
|
P. jak Ped. nie jak Piel.
![]() Oto jest pytanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie będę mieć takich ładnych zdjęć na halołyn... :/ A różyczki do złota bym 5 dała, niech się odznaczają. Ale jest jestem bezgustowna... ![]() Rachell, Maja, Aileen Kamena, punkcik za wrzesień, a raczej a brak września I kbnsa zazdraszczam, ja dziś jestem na żarciu dla kosmonauty... ![]() Cytat:
Ale jak siebie znam, to nie koniec Wędzonek też nie lubię, przyprawy i zioła też zależy jak leży, bo np. jakieś ziółka prowansalskie to nie... Ostatnio wielbię np. Cocoona, Histoire D'Eau, Mauboussina, Burning Leaves, Ambre Russe, Ambre Narguille, Feu De Bois, Maroussię, za Angelem też tęsknię... Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-09-29 o 22:08 |
||
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3489 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O, to jak teściowa mojego starszego brata
![]() Wylazłam z wanny, peeling kawowy za mną i spać chyba pójdę teraz
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
O jeju, na All są 3 pierścionki we wzorze, który zbieram
Kamena widziała na żywo mój zbiorek - całe 3 Muszę skądś wytrzasnąć 120zł
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na marmury i biurwy w NFZ i ZUS.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze powróż z peelingu
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/493205/prokrastynacja.html edit: youtube na dziś: 500 Internal Server Error Niestety, wystąpiła jakaś nieprawidłowość. Do rozwiązania problemu wysłano zespół świetnie przeszkolonych małp
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 22:27 |
|
|
|
#3494 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie da rady, peeling w formie mydła,które Mić kupiła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3495 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ano na wyprzach i likwidacjach sklepuf ![]() Cytat:
hehe ![]() ja na konspolu chowana od małego ![]() co do nuk- moze to i rozpietosc..ale chodziło mi o to ze taka rozkraczna lampa musi miec jakis luz wookoło zeby sie prezentowac, a nie tak ze jedna noga włazi na sciane,a druga w wersalke...a u mnie tak by było, bo mam miedzy sciana a wersalą jakies 30-35 cm , więc ino lampa na pojedynczym patyku wchodzi w greco do larendogry....ja nie szukam kolońskich ziół...tylko takie co prawie jeszcze rosną na łące nie snam kompletnie Cytat:
a ty zbierasz identyczne te pirdzionki?
|
|
|
#3496 | |||||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki za wszystkie anonimowe opinie I chyba coś mi się nie cytnęło... Cytat:
![]() Bo na mnie zazwyczaj daje taki klimacik ale raz miałam ziołowy szampon a czasami w otwarciu jest chamsko kwiatowo-mydlane. Cytat:
Cytat:
![]() 2. fajny, w sumie zamówiłam podobny na alledrogo. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-09-29 o 22:57 |
|||||||
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Tak
Mam już z mlecznym oczkiem, beżowym w paski, brązowo- zielonym, leci do mnie brudny róż i teraz jest szmaragdowa zieleń A sprzedałam- idiotka
|
#3498 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Idę analizować wyniki
|
|
|
|
|
#3499 |
|
Wpisz tu zomzing
|
poka poka, warmety z "koszyczkiem"?
|
|
|
|
#3500 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3501 |
|
Wpisz tu zomzing
|
na żyw ładniejszy, zimny, bez brązakowych podtonów
![]() aha, szafeu czyszczeu, reflektuje kto? rozmiar mniej więcej S, rozciąg, większy dek z tyłu, rękodzieło (Miciodzieło), włóczka czeska bawełna z wiskozą 50/50 (wiskoza jak satyna, bawełna mat i przez to wygląda mnie intensywnie), noszone może ze 2 razy kiedyś Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-09-29 o 22:45 |
|
|
|
#3502 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Może czytaliście ten optymistyczny art.
http://wyborcza.pl/1,75480,10369723,...as=1&startsz=x
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3505 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Długi łon? |
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Oesu a żesz nie mogłaś poprawić tego mojego byka w słowie wahać
(dopiero teraz to zauważyłam ).Weno to edytuj w cytacie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3507 |
|
Wpisz tu zomzing
|
coś jakby krótki sukien lub długi tunik, tak gdzieś okolice połowy uda
jutr, jak zdążę (albo w sobotę, jak nie zdążę) sprawdzę, czy aby faktycznie |
|
|
|
#3508 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dokładnie tak je pamiętam to było chyba jedno z moich najwiekszych rozczarowań ![]() Cytat:
, myslałam ze identyko-pytka w pytke ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() pewnie by mi kolana dekoldem wyszły
|
|
|
#3509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i jak werdykt? ![]() Chyba ideu się ukompać |
||
|
|
|
#3510 |
|
BAN stały
|
Dzięki za podpowiedź, bo bym na to nie wpadła
![]() Mydeło fajnie wygląda! I tanio. Przynajmniej syf się nie robi, jak po tradycyjnym peelingu kawowym. Ja się czaję na coś w stylu lushowego Buffy, od dawna za mną chodzi, tylko lushowe ceny mniej zachęcające. ![]() Ufarbowanam, podciętam, idę się wyspać, bo jutro mam ostatni dzień na załatwianie tak zwanych spraw
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

Nie dość, że jestem technikiem to jeszcze słowo "siostrzyczko" mnie i koleżanki drażni
A na zaprzeczenie słyszymy- przepraszam pani Doktor 

(bo wolne mam dlatego ze jedna umowa się mi skończyła a druga nie zaczęła jeszcze)
no to dzwonię do centrali DHL a oni mi na to że już wróciła paczka do Rzeszowa.. ale pan w dziele interwencji powiedział że bez problemu mi ją zawrócą i że mogę zamówić dostawę na po 18 w piątek.. tia, jak to samo chciałam ustalić z panem kurierem to wciskał mi kit że tak się nie da na za parę dni i na po 18 i że po prostu przesyłka wróci do nadawcy.. no i jak DHL ma mieć dobrą opinię jak ludzie mają bezpośredni kontakt z kurierami którzy na wszystko leją 
takie 135% kbnsa w kbnsie, bezśmieciowe, firmy konspol, zjadłam jednego i się najadłam jakbym duży obiad zjadła 

Ja tam bardzo rzadko bywam, nawet bardziej niż rzadko