|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIII
Cytat:
![]() Ale mam nadzieję, że umiem ocenić sytuację i dla bliskich znajomych staram się być lojalna i pomocna i jak ktoś mnie prosi o coś, co mogę zrobić bez większych trudów, to robię i nie wypominam potem ile razy i za co
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bez winy nie jest nikt
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3333 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję że jednak pójdą, przynajmniej część.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- dobra, pośmiałam się to teraz narzeknę.. na kuriera.. i sklep od stołu i krzeseł.. pamiętacie jak pisałam że sklep miał opóźnienie i miał wysłać w czwartek? no to wysyłka była dopiero w poniedziałek, oczywiście bez żadnej informacji.. kurier dzwonił we wtorek, a we wtroeek nie mogłam odebrać, ani w środę ani dziś też nie mogę bo w domu jestem dosłownie pół godziny i nie wiem dokładnie o której.. to ja mu na to że zadzwonię do centrali i się z nimi dogadam.. wczoraj sprawdzam przesyłkę w necie a tam status "odmowa odbioru przesyłki" no to dzwonię do centrali DHL a oni mi na to że już wróciła paczka do Rzeszowa.. ale pan w dziele interwencji powiedział że bez problemu mi ją zawrócą i że mogę zamówić dostawę na po 18 w piątek.. tia, jak to samo chciałam ustalić z panem kurierem to wciskał mi kit że tak się nie da na za parę dni i na po 18 i że po prostu przesyłka wróci do nadawcy.. no i jak DHL ma mieć dobrą opinię jak ludzie mają bezpośredni kontakt z kurierami którzy na wszystko leją
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
tulam Kamenę
bo to nie jest tak, że ja się poświęcam i robię wszystko dla wszystkich bez szemrania, a inni mnie wykorzystują i daję sobą manipulować jak mi zagrają ![]() tzn. kiedyś tak się czułam, ale to było jak miałam 18-19 lat. Się z czasem nauczyłam odmawiać jak na coś nie mam ochoty, wyrażać swoje zdanie, mieć dystans do świata i ludzi (podszyty cynizmem ), wyrażać sowje złośliwe pesymistyczne zdanie, a nie udawać hurra-optymistkę we wszystkim, nie być już taką niedojdą ze wsi, zahukaną i łatwowierną Teraz oczekuję znajomości z wymianą w obie strony - daję, ale też i biorę, i to zaczęłam uznawać za normalne - jak czegoś chcesz, to wal od razu i mów co ci trzeba, a jak ja będę w potrzebie, to mi pomóż.To mi mówią, że się strasznie zmieniłam na gorsze ![]() Chyba, że jej chodziło o coś innego ![]() No jestem wredna, upierdliwa, złośliwa, cyniczna, marudna i miewam wahania humorków Ale jak ktoś, kogo lubię poprosi o pomoc, to staram się zrobić co mogę i dla mnie osobiście to normalne, że w takich sytuacjach pomagam i nie wypominam ani nie chcę niczego w zamian.dla mnei zawsze najważniejsze było, żeby móc na kimś polegać, a to że się różnimy charakterem albo upodobaniami, to normalne, kazdy może mieć swoje zdanie i zainteresowania.
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 12:58 |
|
|
|
#3335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I dlatego jesteś już gorsza Ja chyba też się zmieniłam na gorsze ![]() Wiesz jak zawsze komuś pomagasz a on Tobie nie i raz mu odmówisz to jesteś zła, bo zawsze pomagałaś, a teraz nie? Przyzwyczajenia trudno się wyzbyć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3336 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Całkowicie się podpisuje Cytat:
Maju- wg mnie znajdujesz sobie kogoś, kto Cię zawiedzie, osobę najmniej odpowiednią do znajomości po to, żeby potem móc złorzeczyć i dać upust negatywnym emocjom, ktore się w Tobie kłębią i dokopać sobie przy okazji ("głupia Maja") i reszcie świata ("jak ja nienawidzę takich ludzi").
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-09-29 o 13:22 |
|||
|
|
|
#3337 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dziękuję
![]() Cytat:
mam nadzieję że jak już dowiozą to nie będzie to stół z powyłamywanymi nogami Cytat:
--- uświadomiłam sobie że wcześniej znikł mi cytat Skrb o lewarku biedna, widzieć takie coś.... ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#3338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kiedyś naprawdę było super i cacy ![]() A teraz jak kogoś poznaję, to się po prostu nie przejmuję ludźmi, z którymi się nie dogaduję Cytat:
Ale np. tu w barze siedzą ludzie co się lubią, o najróżniejszych upodobaniach (choćby muzycznych ) i nikt nie napisze nie obchodzi mnie co lubisz, czym się interesujesz itp. ![]() edit: Tym bardziej, że z tą koleżanką od zawsze dobrałyśmy się na zasadzie przeciwieństw, już w liceum z tego żartowałyśmy Mi nie przeszkadzało nigdy i nie przeszkadza, że słucha kompletnie innej muzyki, kupuje buty i ciuchy, których bym w życiu nie założyła, jeździ na imprezy żeby flirtować i podrywać, wybiera facetów, których bym kijem nie tkła itp, grunt, że się człowiek i tak potrafił dogadać ![]() (edit2: no dopra, ja też kiedyś słuchałam techno i interesowały mnie kluby i dyskoteki, ale mi przeszło)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 13:50 |
||
|
|
|
#3339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rispekt ![]() Cytat:
ja poznaję falami - coby zminimalizować ryzyko spodobnięcia się aleście som nienormalne - tak wam powiem z temi imionami ![]() ![]() dobra to zbieram sie nauczać - booooooooooooooooosze jak nie kceeeeeeee- czwartki to katorga - ja już kce być po ![]() a i dzie sprawdzic małą Spoorcię? |
||
|
|
|
#3340 | |||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-09-29 o 13:50 |
|||||
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie uświadomiłam ze chcę oldskulowy stół - i ze nie ma takich we sklepach - no niby mi niepoczebny teraz ale jak się na sklepach przymierzam do różnych (zasiadam) to mimo że ładne to nigdzie nie czuję się dobrze, przytulnie domowo i odpowiednio odjazdowo
ale to taka refleksja żeby zapomnieć o dzisiejszym anuczaniu adieu |
|
|
|
#3342 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze mi laska marudzi, że nie mamy wspólnych tematów "bo Ty tylko o muzyce i perfumach potrafisz pisać!"
No to się pytam - to o czym innym chcesz? zarzuć jakiś temat. To nic nie odpisała. No to próbuję "To może coś innego, o czym ostatnio dużo pisałam? Historia architektury? Biżuteria steampunk, nowe filmy, mitologia skandynawska, filozofia A.Camus, język fiński? ![]() "No właśnie nie pasujemy do siebie" Ale jak spytam co ją interesuje to nie powie ![]() edit: "ja sobie znalazłam teraz nowe koleżanki, z którymi piszę o czym chcę i pojadę gdzie chcę!" No to miej i nie zawracaj mi więcej głowy
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łoo, napisala mi "Kupisz mi suwak 85cm?" No dopra, będę w mieście to kupię... edit: a nie, to nie do mnie miało być, pomyliła numery ![]() No nic, idę do stodoły ziarka ładować. Koniec przynudzania o moich kuleżankach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 14:23 |
|
|
|
|
#3345 | |
|
Panaroja
|
Maja , niech pannica na drzewo się uda , daj sobie z nia spokój
zachowanie szczeniackie i niepoważne , dobre u 14-latki ale nie dorosłej kobity ![]() Ale nie straszę ich umyślnie , one sie boją niezależnie od mojego nastawienia , mimo przekonywania , że odkurzacz krzywdy nie zrobi ![]() Cytat:
Melduję , że deichmannowe buciki są nieprawdopodobnie wygodne i stabilne , wspaniale się w nich chodzi
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3346 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
czy oby na pewno było tak super i cacy i nigdy Ci nic nie przeszkadzało? bo z tego co już nam tu nie jeden raz pisałaś wynika coś zupełnie przeciwnego.. ad. drugi akapit: no proszę Cię, ja bym nie porównywała SB i stosunków koleżeńskich z druga osobą w świecie realnym... w barze jak kogoś coś nie interesuje to po prostu nie czyta i nie klika w linki do zdjęć czy muzyki czy co tam się wkleja.. Cytat:
tzn. w jakim stylu chciałabyś oldskulowy? trochę fajnych stołów jest na allegro, w kategorii antyki i sztuka --> meble, naprawdę można coś dla się upolować, oryginalnego a przy tym w znośnej cenie..mi się podobają takie z ceramicznymi płytkami na blacie, kiedyś takie mini stoliczki z mozaiką były, żałuję że nie kupiłam, ale może uda mi sie podobne kiedyś ustrzelić Cytat:
a gdyby to było do Ciebie to autentycznie byś jej ten suwak kupiła? żartujesz chyba......---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() przyznam sie Wam do czegoś - jak pierwszy raz była mowa o tym programie to ja na serio myślałam że tytuł jest Tap Madl
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-09-29 o 15:18 |
||||
|
|
|
#3347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w ostatnich 2-3 się dopiero psuć zaczęło ![]() Cytat:
![]() nawet jej odpisałam, że ok ![]() Aposzło to, że jak mi w ostatnich 2 latach pisała, że chce jej się na dyskotekę jechać, to mi się nie chciało. I to ją tak strasznie boli. Ze 3 razy się zmusiłam mimo braku chęci i byla kicha, to dałam spokój z jeżdżeniem. Zaproponowałam jakiś koncert, to ona nie chciała. pojechała raz bez przymuszania na clostera i się burmuszyła cały występ. A jak wcześniej ona nie chciała ze mną jeździć, jak prosiłam, błagałam, bo usychałam bez imprezy siedząc sama w domu na wsi, to "nie chce mi się, ja do faceta jadę! w Łodzi są lepsze imprezy niż na tej wsi" I to było cacy ![]() To się przez tamte 3 lata odzwyczaiłam od dyskotek, zaczęłam metalu słuchać sama w domu i już nie wróciłam do starych upodobań. edit: zanudzam Was, c'nie?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 15:48 |
||
|
|
|
#3348 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
ja bym mogła tak nazwać przeprosiny za olewactwo a nie prośbę o przysługę ![]() Dobra, już nic nie mówię, życzę Ci udanego odcięcia się od dziewczyny, bo życzyć żeby się zmieniła nie ma po co.... i pamiętaj - bez względu na to co masz zakorzenione gdzieś tam w podświadomości - bez niej nie będziesz sama i nie jest Ci ona do szczęścia potrzebna
|
||
|
|
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
powodzenia!
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad talerza po tostach
Zbiorowe przytulasy dla Skrb, Kameny i Mai i Dziś pierwszy raz w życiu omlety robiłam, udały się I chyba mi się gust perfumowy zmienił... ![]() A, i Skrb mi się śnił i cały SB, że jechałyśmy do Skrb i zabrała wszystkich do centrum handlowego w Lublinie i się tam bawiłyśmy w chowanego W drugim była Rachell, miałyśmy translatorium z angielskiego, na którym przepisywałyśmy książkę czytaną przez lektora i radziła, żeby rysować przy literach owadzie odnóża, żeby nikt nie mógł ściągnąć Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-09-29 o 16:07 |
|
|
|
#3351 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może i masz rację ![]() mi to wtedy wystarczało ![]() Cytat:
A jakbym odmówiła, to by było "widzisz? Ty ode mnie coś chcesz, a sama dla mnie nie zrobisz!" (Wiem, po tylu latach z taką osobą mam może letko spaczone podejście )Cytat:
jak trudno się odciąć, to Gryksiu wie ![]() no powolutku, powolutku próbuję... już na CP pojechałąm bez niej i było mi przegenialnie w innym towarzystwie A co do snów, to mi się ostatnio śniło, ze w mojej wiosce jakaś impreza/festyn się odbywał, coś z pogranicza fantasy bractw słowiańskich itp i pikny młody długopiór przyjechał... i poszlimy na łąkę się położyć i poleniuchować na słońcu. I jakoś tak się z tego leżenia do rękoczynów przeszło nagle... łomatulu jak szkoda było się obudzić
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-09-29 o 16:20 |
|||
|
|
|
#3352 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() poza tym nie rozumiem, co to w ogóle za "wymyślanie tematów" do rozmowy ze znajomymi... "a może porozmawiajmy o filozofii? a może o mitologii?" no błagam... do takich sztucznych rozmów, nerwowego szukania tematów na siłę można się uciekać w jakichś awaryjnych sytuacjach z obcymi ludźmi, a znajomi/koledzy/przyjaciele chyba mają to do siebie, że po prostu ma się z nimi o czym rozmawiać , ma się masę wspólnych tematów, wychodzi to zupełnie naturalnie i można gadać godzinami... a skoro wy nie macie, to widocznie niewiele was łączy i tyle. jak spotykam się raz na jakiś czas z kumpelą z podstawówki/liceum, to przez parę godzin dzioby nam się obu nie zamykają i bynajmniej nie rozmawiamy o filozofii. poza tym nie rozumiem, po co jej w ogóle zarzucasz jakimiś ąę tematami, o których dobrze wiesz, że nie ma pojęcia Raczej załamujesz... Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-09-29 o 16:37 |
||
|
|
|
#3353 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
Odpukać mnie nikt nie pobił, ale koledzy ratownicy oberwali I nie podarowali, do sądu podali agresywnych pacjentów Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|||
|
|
|
#3354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to gust Ci się zmienił co CI się spodobało
|
|
#3355 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dzieki
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
A chciałam jeszcze dodać, że może się z tego zrobić smętny glut o kupowatym kształcie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3357 | |||||||||
|
BAN stały
|
Macham znad talerza po sandwiczach i zimnej kawy
Maja, brak suf po prostu... i te jej esemesy, normalnie jakby pisane przez dwunastolatkę Ale ja ekspertem w "tych sprawach" nie jestem, mam swoje za uszami, więc się nie udzielam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Paczta no, mój adwokat się odezwał, dobre sobie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Spodziewaj się na dniach wizyty bojówki Wizoożu, Zielonych i Animalsów (czekamy teraz tylko na wywiad środowiskowy, dzisiaj powinien już wpłynąć) ![]() No przecież wiem, że nie specjalnie, bez przesady Pani Doktor --- Nie cierpię dużych miast, tłoku, autobusów i uczelni wyższych
|
|||||||||
|
|
|
#3358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zarzuca mi, że nie umiem o niczym innym gadać. I to osoba, która sama ma niewiele do powiedzenia poza ciuchami, dyskotekami, techno i podrywaniem facetów ![]() Nie mogę z Was o tych glutach Cytat:
czymam żebyś skończył jak najszybciej a co to za wielkie mniasto z uczelnią?
|
|
#3359 |
|
BAN stały
|
Trzeba Mai kuleżankę zeswatać z gryxowym P. i po sprawie.
|
|
|
|
#3360 | ||
|
Nindżopesz
|
Moja to typ potrzebujący brzydsiejszej i grubsiejszej kuleżanki żeby błyszczeć na jej tle. A tu lipa bo się w międzyczasie wylaszczyłam, na dodatek mam chuopa, chate, prace i dida a ona dopiero ledwo co znalazła robotę
![]() Cytat:
Cytat:
Kopę lat Nie To ta co na nią faceci lecą i nawet jakiś długopiór onegdaj?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

grałam w Kiełpinie 

kurier dzwonił we wtorek, a we wtroeek nie mogłam odebrać, ani w środę ani dziś też nie mogę bo w domu jestem dosłownie pół godziny i nie wiem dokładnie o której.. to ja mu na to że zadzwonię do centrali i się z nimi dogadam.. wczoraj sprawdzam przesyłkę w necie a tam status "odmowa odbioru przesyłki" 
I dlatego jesteś już gorsza 

tzn. w jakim stylu chciałabyś oldskulowy? trochę fajnych stołów jest na allegro, w kategorii antyki i sztuka --> meble, naprawdę można coś dla się upolować, oryginalnego a przy tym w znośnej cenie..

żebyś skończył jak najszybciej