|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hej dziewczyny
widzę że wypracowania cały czas tu piszecie, nie nadążam za Wami a moja waga spada, tylko że strasznie powoli... wczoraj nie zjadłam kolacji, a dzisiaj rano waga i tak nie ruszyła z miejsca. Tylko mi nie mówcie, że to spadek metabolizmu!! To tylko jedna ominięta kolacja, no way!! ![]()
|
|
|
|
#3482 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Cytat:
ale przykra historia mam nadzieję, że ostateczna diagnoza nie będzie strasznym wyrokiem trzymam za niego by mu się w życiu poukładało Cytat:
cały rytuał trzeba wykonać człowiek jest wtedy taki nieporadny i bezbronny... ehh, dobrze, że to już za Tobą ![]() Cytat:
Cytat:
życzę Ci jak najlepiej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#3483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ukochana galareta mnie też boli głowa ze zmęczenia ;/jak skończysz to zaczniesz nowy serial Cytat:
Ma Twoje oczka i w ogóle Twoje spojrzenie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
monia Jakoś dałam radę. Ciężko było, ale coż poradzę. Najgorzej, że sie dobrze nie przygotowałam, bo psychicznie jestem wykończona i sobie już z niczym nie radzę, nawet na nauke nie mam siły, a biologia to mój konik:/
Tak, ja ćwiczę 10minut brzuch, mam swoje serie na brzuszek. Kiedyś robiłam codziennie przez miesiąc i miałam boskie efekty Jak nie mam czasu albo siły to chociaz 100brrzuszków zrobie i tyle(tj półbrzuszków pomacham nożyce i spac
|
#3485 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski!
Może ja też wrzucę swoje zdjęcia ,żebyście widziały z kim macie doczynienia .Pierwsze zdjęcia sprzed ok 1,5 roku , ostatnie już 12 kg pózniej w rozm. 40 Miałam kiedyś piękne długie włosy , potem ścięłam, a teraz trochę żałuję i będę zapuszczać. oglądajcie szybko ,bo skasuję te zdjęcia jutro ![]() Monika , synuś do schrupania, jeszcze ma taki bobasowy pyszczek Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-03-28 o 08:51 |
|
|
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie masz już talię jak ta lala Przyszły?! Chcemy fotkę na Twojej nóżce
|
|
|
|
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna z Ciebie kobietka ![]() Cytat:
ale mam nadzieje ze niedluga beda efekty nogi mnie bola od stania przy kreceniuFoteczki napewno jutro dodam
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Hym, jak tak ładnie foteczki rozdajesz, to może i swojej talii cykniesz;>?
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolacja musi być
|
|
#3490 |
|
Zadomowienie
|
Hej KOchane...pamiętacie mnie jeszcze? wiem, że już dwa razy odchodziłam i wracałam...ale nie miałam czasu Was nadgonić...i tak odwlekałam to.
W tamtym tygodniu powiedziałam pass...byłam na zakupach...i dawniej mieściłam się w XS/S, a teraz? Kupiłam sukienkę M i to ledwo, ledwo się zapiełam Nie jest źle, ale ten mój brzuch i coraz większe problemy z @..zdarzało się, że cały tydzien nie byłam w WC. Teraz od 2dni jestem na diecie i czuję się o niebo lepiej...Od kwietnia przechodzę w pracy na pół etatu, żeby mieć więcej czasu na nauke, także będę z Wami częściej. Dzisiejsza spowiedź: 1. duży talerz otrąb, płatków czekoladowych Mlekołaki i owsianych 2. talerz rosołu 3 2 marchewki 4 nóżka gotowanego indyka z zestawem surówek, z białej i czerwonej kapusty. 5 jablko 6. 3 kanapki chleba Dukana( wreszcie sobie upiekłam 1,5 wody..i zaczęłąm biegać...60brzuszków na kołysce i 35min. szybkiego biegu. Także dzień zaliczony. Po pracy miałam wiele pokus. Kebab itp. Ale wygrałam dzisiejszy dzień
|
#3491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekamy
|
|
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z wc tez miałam prbl,więc współczuje, wiem jak to jest:/ Mhm...może sie skuszę na upieczenie tego chleba...chociaż ja preferuję jednak z otrębami i płatkami owsianymi
- wege od 8 lat - dbam o włosy i paznokcie - zdrowe odżywianie Edytowane przez zooska Czas edycji: 2012-03-27 o 22:07 |
|
|
|
|
#3493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bidulko dziś znowu Cie wymęczyli Myślisz, że się przyzwyczaisz? natury SOWY nie przestawisz :P ja przez 12 lat szkoły się nie przestawiłam/przyzwyczaiłam do wstawania rano. Zawsze spałam na lekcjach Cytat:
on ma tylko 27 lat.... Cytat:
Cytat:
całuje, ściskam, przytulam to taka moja cudowna przytulanka ten starszy synek nie lubi, on to zaraz ucieka a ten młodszy to co chwilę przychodzi się przytulać![]() Oczka ma moje bo zielone a reszta to nie wiem, ciężko mi stwierdzić ale pewnie jest tak jak mówisz
|
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też do tej pory nosiłam tylko czarne rurki czasami tylko białe lub błękitne ale rzadko kiedy. Teraz mam zamiar dodac sobie kolorów Noo do maja jeszcze troszkę czasu więc na pewno schudniesz ok to jutro czekamy na foteczki ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
połóż się dzisiaj szybciej i odeśpij wczorajsza noc to rano będziesz lepiej się czuła Ja kiedyś też brzuszki robiłam i miałam też widoczne efekty, teraz nie mam siły i czasu ćwiczyć ale chyba będę musiała zacząć jak wrócę z tych Niemiec w maju. Mam nadzieję że z TŻ już lepiej?
|
|
#3495 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za komplementy laski , teraz moje poczucie własnej wartości jest niskie, tym bardziej mi miło
Ja też sobie obiecałam ,że jak schudne chociaż do r. 38 to kupuje kobaltowe jeansy. Śpiąca już się robię ,jak wy to robicie ,że po nocach siedzicie ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Baletnica ,ale sobie rygor narzuciłaś ,ładnie . Na stówę schudniesz . Ja to w ogóle się nie biorę za pieczenie czegokolwiek ,więc podziwiam , podziwiam... |
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci szczerze, że różnicę widać ( te 12 kg) ale nie dużo. Nadal super wyglądasz a rozmiar 40 to przecież nie taki wielki Ogólnie ładna z Ciebie kobietka Dla pocieszenie pokażę Ci jak ja kiedyś wyglądałam wyślę Ci zaproszenie do znajomych i jak je zaakceptujesz to ujrzysz na moim profilu moje dwa albumy - sprzed odchudzania i po A synuś twój śliczny no i jaki juz duży Przystojniak taki Dziękuję
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
zooska, powiedz Mi, a jak osiągnęłaś zdrową cerę??
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Monia o Takie własnie mi chodziło jak te niebieskie
śliczny ten kolor jest no i dość już kupiłam w tym miesiącu ![]() Heroine hehe tak jakoś wyszło, że waga dziś spadła a na prawdę się nie spodziewałam ![]() Agunia ja też czekam na foteczki butków ![]() Aisza ślicznego masz synka i Ty też super laseczka Heroine aaa ja też codziennie ćwiczę, tylko weekendy odpuszczam ale zapominam tu pisać, że ćwiczyłam dziś 100 brzuszków melduję
|
#3499 |
|
Zadomowienie
|
hej
kupiłam sobie dziś agrafke...jej Medzik jak Ty dajesz robić 300 powtórzeń????
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3500 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że postanowiłaś się ogarnąć nie zostawiaj nas więcej to motywacja wróci Jadłospis bardzo ładny no i brawa za ćwiczenia jak na początek to jest super Cytat:
oj tak, przynajmniej trochę kalorii spalę lepszy rydz niż nic weź mnie nawet nie strasz Cytat:
ehhh, niezła lafi.rynda kurcze, taki młody człowiek... ![]() Super ![]() Cytat:
też mam zielone życie szalone (no i pop.ier.dolone
|
||||
|
|
|
#3501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aisza, rok temu z takim programem i z tym forum schudłam 15kg..w większości dzięki zasludze Moni, słuchajcie jej dziewczyny, bo ona zawsze dobrze radzi! a poza tym dwa wesela, bardzo ważne dla Mnie..jedno już za 3 tyg. także motywacja się obudziła![]() zooska mój chleb jest z samych otrębów, jogurtów naturalnych i jajek.. i ładnie usprawnia Mi jelita ten chlebek.. Meedzik widzę, że osiągnełaś cel!! Wreszcie. Gratulacje
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2012-03-27 o 22:34 |
|
|
|
|
#3502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aisza21 piękna kobietka z Ciebie
trzymam za Twoją dietkę Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej kochana ![]() ![]() ![]() ![]() boże jak ja tęskniłam tyle razy pisałam żebyś wróciła a Ty nic nie opuszczaj nas więcej Napisz koniecznie co tam u Ciebie, gdzie teraz mieszkasz? jak sobie radzisz? jak z TŻ? Widzę waga troszkę podskoczyła ale wierzę że dasz radę schudnąć Juz nie raz Ci się to udało będzie dobrze Menu bardzo ładne tak trzymaj!!!
|
|
#3504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Milena, co to jest agrafka? Poza tym gratuluje tak wyśmienitego wyniku w odchudzaniu!!!
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
taka nasza natura już
typowa Sowa ze mnie i z Heroine nasze dziewuszki to skowronki dlatego one już od samego rana napierniczają nam postami więc gdy ja wstaję ok. 12 to mam juz co czytać ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
też mi się podoba może w piątek koleżanka przywiezie to sobie kupię. Ogólnie to 3 pary ma mi przywieźć różnych rurek i kilka bokserek ciekawe czy jej sie uda wszystko w hurtowniach dostać nie mogę się już doczekać piątku ale chyba będę musiała na zeszyt u niej to wziąć bo też już z kasą krucho a wypłata dopiero za tydzień dobrze, że to moja dobra koleżanka to nie będzie problemu hihihihi
|
|
#3506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej Kochana bylam z Toba myślami, bo naprawdę często myślalam o Tobie, Murce, Lajla, , Ani, Meedzik..tak bardzo chciałam wrócić, ale pracuje od rana do nocy i jak wracam to padam na pysk. Z Tżtem wszystko ok, dalej pracuje w delegacji, ja nadal sama w Jowie dojeżdzam do pracy pociągiem 40km..W marcu pracowałam bardzo dużo, bo oszczędzam i potrzebuje kasy, a od kwietnia tylko 2dni w tyg. będę pracować.. A jak u Ciebie Monia? Wyjechałaś do Niemiec? Jak z mężem? Z teściami? MAMY MOTYWACJĘ, ZBLIŻA SIĘLATO,A Z LATEM WIĄŻE SIĘ BIKINI...A MY CHCEMY ŁADNIE WYGLĄDAC NA PLAŻY, TAK DZIEWCZYNY???!!!
|
|
#3507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama oliwka to dodatek, ale wzeszłym roku jak masowałam to udo z 57 ma 54cm spadło Póki co teraz mam 54 też ![]() Cytat:
Przypomina mi strasznie mojego kuzynka Ma już 10 lat a jak u niego jestem to sie tuli, albo siedzi obok i musi mnie za rękę trzymać Cytat:
Głównie mi zależy żeby cellulit zniknął A Ty mówisz, że nie masz Baletnico witamy z powrotem Jezu ja bym tylko chciała 6kg zbubić a Ty mi mówisz że 15 zleciałaś. Rygorystycznie przestrzegałaś diete i co ćwiczyłaś ? Dziewczyny a ja znowu nie miałam internetu Fuj u Kuby Wojewódzkiego są Grycanki co za baby Toż to ja dziękuje i pokłony za moje 55,4kg ![]() A Monia zapomniałam prześliczne spodnie !!! rozmiar 26 ? ja bym chyba musiała zszyć nogawki żeby chociaż jedną noge wciągnąć
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-03-27 o 22:58 |
|||
|
|
|
#3508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczysz! hehehe skąd ja to znam Boże ile razy ja też wlazłam na ścianę Ciężko jest funkcjonować za dnia heheheh dlatego ja bardzo lubiłam nocki w pracy wszyscy myśleli że ja coś biorę bo jako jedyna siedziałam prosto i nawijałam ciągle coś do każdego a oni siły nawet nie mieli ze mna gadać :P czasami to słuchawki z MP3 ubierałam i spiewałam dziewczynom to miały polewkę moment ich rozbudziłam ale w dzien w pracy na rannej zmianie to była masakra.... one mnie budziły ciągle Cytat:
oooo jak miło no to wszystko jasne czemu my takie głupoty nieraz piszemy ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
strasznie mi się miło zrobiło nawet nie wiesz jak się cieszę, że pomogłam Ci zgubic te 15 kg ale pamiętaj że to wyłącznie Twoja zasługa!!!! Bo ja sobie mogłam pogadać a od Ciebie zależało czy to zrobisz także jestem z Ciebie dumna A gdzie na wesele idziesz?
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Milenko zaczynałam od 100 powtórzeń w seriach po 10 ścisków i krótka przerwa
później robiłam już po 20 ścisków i krótka przerwa i przeważnie rozkładałam to na 2 raty czyli np rano 100-150 ścisków w seriach i wieczorem to samo dojdziesz do wprawy tylko nie przesadź, bo będziesz mieć zakwasy ![]() Monia zazdroszczę, że sobie pokupujesz koniecznie się pokaż w tych gatkach i w ostatnich bokserkach ![]() Baletnica też często o Tobie myślałam fajnie, że wróciłaś i już więcej nas nie zostawiaj ![]() A ja swój cel osiągnęłam już maj-czerwiec zeszłego roku, czyli już od 9-10 miesięcy jestem na utrzymywaniu wagi ( nie licząc tego, że w Niemczech przytyłam do 49 kg ale szybko wróciło do normy )
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie Ja CLa kupuję na siłowni u mnie w mieście, oni tam mają wszystko z każdej firmy. Ale na allegro też są ja płaciłam ostatnio 89 zł za 180 tabletek. Ale słyszałam że teraz podrożały te tabletki, na allegro mozna kupić jeszcze w cenie 89 zł są też małe opakowania 90 tabletek za 49 zł z 2-3 miechy trzeba je regularnie łykać aby były efekty 3 razy dziennie po 1 tabl.Dzięki no rozmiar 26 nie przesadzaj pewnie bez problemu byś w nie weszła one rozciągliwe dosyć są dlatego się w nie mieszczę
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

widzę że wypracowania cały czas tu piszecie, nie nadążam za Wami 

ale przykra historia
mam nadzieję, że ostateczna diagnoza nie będzie strasznym wyrokiem
by mu się w życiu poukładało
cały rytuał trzeba wykonać 

Głowa mnie bolała po południu ale Ibuprom Zatoki uratował sprawę
ukochana galareta

i nie będę taka osowiała po pracy

no i brawa za ćwiczenia
pewnie bez problemu byś w nie weszła