![]() |
#331 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
Trochę ochłonęłam- chłopak ok lat 18-20 był o godzinie 12.15 pijany w sztok. Towarzyszyła mu jakaś dziewczyna (nie zataczała się jak on) U nas jest takie przejście przez tory na następny peron. Wjeżdzał pospieszny i nie wiem co się stało(bo stało się tak szybko) że on stał i nagle jak pociag wjezdzal to on tak jakby huknął w ten pociąg. Myślałam że już po nim, buty poleciały pod tory a on obok toru-cała zakrwawiona twarz ale o dziwo cały-tzn w jednym kawałku. Ruszał się. Wygląda na to że wyszedł z tego cało. Karetka przyjechała jak ja już wsiadałam do pociągu do Wrocławia.
Dziewczyna była chyba w szoku bo zamiast wzywać pomocy ona szukała tych butów pod pociągiem.
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
dzis juz lepiej tylko jeszcze troche mnie glowa pobolewa aleeee zeby nie bylo tak kolorowo przyplatalo mi sie zapalenie spojowek, jak to zwykle o tej porze roku u mnie jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oby szybko przeszło wszystko co Ci dolega ![]() ![]() ![]() kurczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
heheh dobre ![]() Cytat:
![]() A ja oczywiście nic nie kupiłam ![]() Kurcze zawsze jak nie mam kasy to jest pełno ładnych rzeczy a jak moge sobie coś kupić to nic nie ma grrrr ![]() Spadam na szreka w łóżku z mężem i z drineczkiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczorek
![]() Normalnie dzisiaj tak ślicznie na dworze i słoneczko bosko świeciło, że u mamy cały czas siedziałam na balkonie z twarzą wystawioną do słoneczka ![]() Cytat:
![]() ad. 2 jaki fajny ludzik ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() należą Ci sie normalnie ![]()
![]() |
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to miłego wieczorku ![]() ja sprzątnę salonik i za pół godzinki spadam do domku ![]() może zajrzę wieczorkiem chociaż mężulek dziś ma wolne to wątpię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 | ||
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |||||||
Zadomowienie
|
![]()
Hellloooł Słonka...
![]() Jestem padnieta....zaczęło się od mycia okna w korytarzu(uff ostatniego już) i powieszenia na nim firanki.... Potem umyłam z teściową dwa auta, a potem około 18 pojechałyśmy szyścić pomniki... niby nie duzo...ale jakaś taka jestem wyczerpana... Cytat:
![]() buciki masz powiadasz?? ![]() ![]() Ludzio jest z gliny i jest wielkosci około 3 piąstek...zaczynamy od małych ulepek, a bedziemy robić jakąś figurkę przez trzy miesiące... ![]() Wy tu tyle rzeczy fajnych robicie, to i ja sobie pomyślałam, że pokażę.. Bardzo dumna byłam, ze mi taki nawet w miare zgrabny wyszedł..a to wcale nie tak łatwo chciało sie zlepiać... cały czas mi chodza po głowie dagecika te robótki, kurczaczki i inne, bo to twórcze i śliczne,, OMG ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie robiłam mu dokładnie kończyn, bo tak chciałam...ale moze to dziwnie wyglada.... ![]() Cytat:
![]() schrupałam ten tekst w locie...przeczytany od deski do deski znaczy się... ![]() To naprawdę niezły tekst.... ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak GO nazwać? ![]() ![]() ![]() malutka "nie gadaj"...nieraz potraficie dużo naskrobać ![]() Idę się plusknąć i zjem coś.. ![]() Ostrzegam... ![]() ![]() Widzicie co ja wyprawiam, jak do Was zaglądam... ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 ja też mam lęk wysokości ![]() ad. 3 wiesz mi to jeszcze nic ![]() ![]()
![]() |
#341 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Ja się wypluskałam, ogarnęłam...a tu nic się prawie by nie ruszyło gdyby nie Ty! ![]() A co do ogromu pisania, to nie wątpię... ojjj nie. ![]() Nałożyłam krem...i tak siedzę i czekam, co się wydarzy... mąż będzie o 1, więc mam dla Was chwilunię... ![]() ____________ Zostawiły mnie samą....no to idę.... ![]() dobranoc Słoneczka! ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-04-03 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() nie ma za co Słonko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Izka superaśny avek ![]() Meble już stoją w domku. Oczywiście w paczkach i będą czekać na złożenie, ale to po świętach, bo pokój trzeba odmalować ![]() ![]() ![]() w załączniku moja sukienka ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-04-04 o 06:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam sobotnio ![]() bylismy wczoraj z tz na zakupach takich nieprzewidzianych....bo jechalismy zmienic opony na letnie i przy okazji na miasto.....kupilam sobie takie spodnie 3/4 wiazne u dolu, ale nie jak getry tylko troszke luzne one sa-bardziej sportowe, ale pod tuniczki sie nadaja.... i mialam taka ochote wejsc do sklepu dzieciecego, ale stwierdzialm ze poczekam jeszcze..... na ognisku bylo mega!! wyobrazcie sobie przyjechala tam taka znajoma ktora jest w blizniaczej ciazy i za 3 dni rodzi!!ale ona pieknie wygladala!!wogole nie przytyla , tylko ten brzuch ma ogromny, ale udalo sie jej donosic do 9 mca bez problemu!! juz jest umowiona na cesarke-wiec na swieta beda mieli swoich chlopakow w domu ![]() smiechu bylo.....2 ciezarne sie spotkaly.....a potem dolaczyla trzecia....ktora sie okazalo ma termin tydzien pozniej niz ja.......ale ona brzucha nie ma, a ja..... wrocilicmy gdzies po 23.00 bo mi juz sie chcialo spac,a imprezka dalej trwala.... przez ta pogode nie moge spac.....wstalam o 7.30 bo tak mi slonce walilo na ryjek ze szok.....
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
hej ho sobotnio
no wiec chyba juz nie jestem Kotek tylko Krecik - caly czas oczy lzawia, szczypia, pieka, nie moge normalnie funkcjonowac tylko caly czas popycham w okularach przeciwslonecznych (nawet teraz) dobrze ze chociaz slonce jest to nie wygladam jak kosmita ![]() ![]() no nic dobrze ze humor jest taki jak powinien byc bo lece na zakupy bo dzis chyba bedzie u nas grill ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |||
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny weekendowo
![]() ja dziś do 19 w sol ale szybko zleci z Wami ![]() pogoda u nas średnia, już nie jest tak cieplutko ale nie pada i co chwilę słonko się pokazuje ![]() ja zasaidłam,żeby czyyyytać co naskrobałyście a tu nie ma co ![]() Cytat:
![]() a sukienusia fajowai bardzo łądnie się na Tobie prezentuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() udanych zakupków i miłego wieczorku ![]() To wklejam obiecane foteczki: na pierwszych dwóch ja w nowej fryzurce ![]() a dalej moje zdobyczne buciorki, dodam, że mam je właśnie na sobie i są bardzo wygodne ![]() ja.jpg ja2.jpg buty1.jpg buty2.jpg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Spotkanie z Izą i Kinią bardzo udane ![]() ![]() ![]() sukienka zdecydowanie lepiej prezentuje się na Tobie ![]() Cytat:
![]() ad. 3 trzy gadające ciężarówki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 udane grilla ![]() Cytat:
![]() Idę sobie trochę odpocząć, bo boją mnie plecki, nóżki i stópki ![]()
![]() |
#347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() odpoczywaj Maleńka i pogłaskaj dzidzię od cioteczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam w piękny słoneczny dzionek
![]() Ale tutaj pusto dzisiaj, pewnie wszystkie wybyły na grille itp ![]() ![]() ![]() Ja mam winko, ![]() ![]() ![]() ![]() dzastauś - śliczna ta sukienka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Koteczku - Kreciku - biedna ty jesteś z tymi oczkami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie byłam z moją siostrą u neurologa na wizycie (coś ostatnio zaobserwowałam u niej jakies dziwne skurcze takie niekontrolowane ciała) no i biorą ją jutro do szpitala na 4 dni aby porobić wszystkie badania itp. tak niby tylko po to żeby zaoszczędzić nam czasu (jeżdżenia na wszystkie badania po kolei oddzielnie). Tylko jak to przetłumaczyć młodej jak ona na samo słowo szpital ryczy mi juz od rana ![]() ![]() Najgorsze jest to, że lekarz powiedział, że to może byc oznaka jakiś przeżyć smutnych, stresujących z przeszłości (no a myśmy takie miały...) i mam przez to wyrzuty sumienia, że nie zajełam się nią tak jak trzeba, że dopiero teraz po latach wychodzą jej smutki i stresy z przeszłości, których wtedy nie miała jak uzewnętrznić czy coś ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ad.2 ![]() Ad.3 ![]() ![]() nie obwiniaj siebie na pewno zajmujesz się nią najlepiej jak umiesz ![]() A ja też idę dzisiaj na grilka ![]() ![]() ![]() ![]() i pochwalę się, że przed chwilą znajoma przyniosła biżuterę do sprzedania( jej znajoma robi sama ze srebra i różnych kolorowych kamieni i kryształków svarowskiego) i kupiłam sobie aż 3 ![]() ![]() ![]() miłego wieczorku żoneczki ja powoli się wylogowywuję ![]() buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 ![]() Cytat:
![]() ad. 2 trzymam ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 to czekamy na fotki ![]() Zmykam jeszcze na wątek mamusiowy i z mężem robimy sobie taki mały maratonik serialowy. Dobranoc i buziaczki ![]()
![]() |
#351 | ||||||
Zadomowienie
|
![]()
Hej Myszeczki
![]() Byłam z małzem na zakupkach i...kupiłam dwie bluzie i torebeczkę...ale dobre i to...chciałam butki, ale nic nie było ciekawego...będę atakowała jeszcze w poniedziałek... Cytat:
![]() Zdecydowanie lepiej wygląda na Tobie Slonko,zdecydowanie!! na podłodze... ![]() ![]() Cytat:
Super, ze się dobrze bawiliscie na grillu.. ![]() Cytat:
![]() Kotuś co te ślipeczki takie niegrzeczne... A określenie Smarkaty Krecik ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja już widziałam ten fryzurosss muchacios ![]() Buciki fajne... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no nie...znowu grilll....a my dziś w domciu sie wylegujemy, bo po zakupkach (od 11 do 17 latalismy.)..to nam sie nalezy... ![]() Wypacykowałam się, jestem świeżutka i pachnąca... ![]() Co by tu spsocić....hmmm ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ad 2 To czekam na fotki biżu - bardzo chcę zobaczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ad 2 Dzięki malutka ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Nie wymądrzasz się , dzięki ![]() ![]() Ad 3 To tak jak ja ![]() ![]() Ad 4 Jak cos wymyślisz to daj znać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
2. ![]() 3. K. mówi "może idziemy spać, to mnie ogrzejesz, bo mi sie zimno zrobiło", dziwne, bo on zawsze taki cieplutki...czuje tu jakis podstęp... ![]() 4. Idę Go pogilgam...to jest myśl! ![]() ___ miłych snów i karaluszków dla Ciebie i Kobietek, które jeszcze nie śpią... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() znów się zapowiada piękna pogoda ![]() Cytat:
![]() ad2. fajowe buciki ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad2. ![]() Cytat:
![]() ![]() ad2. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ladna dziewczyna z ciebie ![]() Cytat:
mam nadzieje ze siostra to nic powaznego.....a jesli chodzi o pobyt w szpitalu- to nikt nie lubi tych miejsc wiec nie dziw jej sie..... witam niedzielnie!!! wczoraj mialam dosc pracowity dzien- zrobilimsy z tz wreszcie porzadek na poddaszu..... potem posiedzialam na sloneczku, a wieczorem tż zaprosil mnie na pizze ![]() za to dzisiaj czeka mnie samotne popoludnie bo tż idzie na paint balla!! do tego cos net mi sie wali.....bo musielimy przeniesc laptopa do innego pokoju a tu mam slaby zasieg!!
![]() |
#356 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam w niedzielę
![]() Ja już po kościele, teraz z mamą robimy jakiś obiadek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() to należą mu się ![]() Do potem i po buziaczki dla każdego ![]()
![]() |
#357 |
Rozeznanie
|
Anusia_piekniusia,
Trzymam kciuki aby z sioatrą wszystko było dobrze a ty na pewno nie masz się za co owiiniać wręcz przeciwnie powinnas być z siebie dumna że dałaś sobie radę w tak ciężkim czasie ![]() dzastauś - sukieneczka bardzo ładna sama bym taka sobie sprawiła Wszystkim grilującym wczoraj zazdroszcze pogoda normalnie była jak w lato w krótkim rękawku wszyscy chodzili ![]() A i wieczorekiem byłam na miusicalu RENT rewelka taki rockowy miusical poprostu super i mó mąż tez bardzo zadowolony lepszego nie widziałam więc wszystkim polecam. ale tak sobie obtarłam nóżki w bucikach bo oczywiście ubrałam wysokie obcasy a zapomniełam zakleić odciski więc teraz kuleje:P buziaki bo jestem u mamusi bo juz wróciła więc jemy obiadek buziaki niedzielne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Rozeznanie
|
Cześć Kobietki ;*
od wczoraj Was nadrabiam ;p tzn nie nonstop ![]() ![]() ech... ale widzę, że się część postów cytowanych nie zapisałam ![]() ![]() witam nową wizażankę - moją imienniczkę ![]() ![]() ![]() paulinaizabela super fryzurka i butki *_* lubię styl retro... za mną tutają zielone buty z zamszu z dziurką na palec i jeszcze jakieś pantofelki proste na płaskim... najlepiej fioletowe ![]() ![]() soffera normalnie na tej Twojej historii o zgubionym pierścionku przeżyłam chwile grozy - bo ja jestem taka roztrzepana, że boję się ciągle że zgubię naprawdę... dobrze, że u Ciebie tak dobrze się wszystko skończyło ![]() ![]() a filmy które sobie upatrzyłam tydzień temu to : http://www.filmweb.pl/f122180/Powr%C...rideshead,2008 Powrót do Brideshead i Lektor ![]() ![]() dzasta110 gratuluję mebelków sypialnianych - bardzo ładne, a w spódniczce bombce wyglądasz świetnie po prostu! modnie i zgrabnie ![]() daget trzymam kciuki za Twoją pracę na mokotowie! byśmy na czekoladę kiedyś się spotkały ![]() izka19855 mysiata kurtka ![]() Agunia w ten weekend na sesję pojechała? zazdraszczam... w sumie moja suknia sobie wisi tak smętnie... ![]() Czeko79 Ty zwariowana wariatko ![]() ![]() ![]() a ja znowu słomiana wdowa - sama w weekend a mąż w pracy ![]() taki plus że na wizaż mam czas ![]() ostatnio co się u mnie działo: - przyjaciółka najukochańsza (świadkowa) chyba wróci do Warszawy... i będzie blisko ![]() ![]() - w piątek poszłam na solarium i spiekłam tyłek ![]() ![]() - a w pracy ktoś "niezlego" psikusa zrobił na 1 kwietnia... zamówił ktoś 30 pizz z Tele na sumę 650 zł i podał fałszywe dane... nie znaleziono zamawiającego ![]() ![]() Ogólnie nie mogę się nacieszyć wiosną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 jaki dowciapniś ![]() ad. 3 no na takim balkonie to można szaleć ![]() ![]() ![]() Zmykam do teściowej, bo dzwoniła z zaproszeniem na kawę i ciasto ![]()
![]() |
#360 |
Rozeznanie
|
eee jednak lodów nie ma, jakieś stare były tylko... ale jest Aero
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.