|
|
#331 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynam i proszę o komentarze.
Z ostatniego wrzutu trzy ostatnie pozycje z naciskiem na przepyszne cytryny. Mniam naprawdę są pyszne.
Z poprzedniego Wejrzenie w marzenie (uwielbiam połączenie fioletu i zieleni) Musze pochwalić kwiatuszkową bransoletę- to rozwiązanie nie przekonywało mnie w kolczykach ale w bransie wyglada naprawdę uroczo, chętnie bym ja ponosiła ![]() Ps. tak tak, avatar z simpsonów
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Pyszne Cytryny są sudne! Pozostałe prace też, ale przy tych najdłużej się zachwycałam
|
|
|
|
|
#333 |
|
BAN stały
|
Drugie kolczyki bardzo pomysłowe choć widać w nich nieco drutu. Przed ostatnie są moimi faworytami
|
|
|
|
|
#334 |
|
Rozeznanie
|
Piękne, jak zwykle profesjonalnie zrobione. Dla mnie naj: 2-za subtelnośc i 6 za to, że takie powazne i eleganckie i chetnie bym nosiła (bo w moich ulubionych kolorach)
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
|
|
|
|
#335 |
|
Rozeznanie
|
Biżuteria z dwóch ostatnich wrzutów jest cudowna. Elegancka, o zachwycającej kolorystyce - wszystko mi się podoba, a najbardziej te wynurzajęce się - kwintesencja subtelnej kolorystyki.
|
|
|
|
|
#336 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkie Twoje prace to kwintesencja synergii, a wprost napatrzeć się nie mogę na idealnie wypolerowane srebro
|
|
#337 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jesteście naprawdę kochane. Mari, Heurku, Kasiu_Kati, Niesiula, Franiu, Nailu, Ziiielona (powiedz proszę gdzie ten drut przeszkadza
), Whitecoffe, Wirello, Dwa Słońca dziękuję Wam wszystkim serdecznie. Wasze ostatnie opinie są dla mnie jak ciepłe promyki (słoneczne )i chyba będę do nich wracać i wracać jak tylko będę traciła serce do swojej biżu. Dziękuję jeszcze raz i (jeszcze raz) życzę aby dla każdej z Was ten rok był jeszcze lepszy od poprzedniego.
|
|
#338 |
|
Rozeznanie
|
te z całego wrzutu najbardziej m się podobają
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#339 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo podobają mi się Twoje prace. Pamiętam pierwsze... Ale te są po prostu bajeczne!
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zadomowienie
|
Puk, puk. Dasz nam coś do pooglądania?
|
|
|
|
|
#342 |
|
Rozeznanie
|
Iwogg, dziękuję za odświeżenie wątku, a Dwa Słońca za pamięć
![]() Na Wizażu dużo mniej się ostatnio udzielam, prawie nie komentuję, więc i nie pokazuję nic swojego. Ale może uda mi się być znów trochę bardziej aktywną. Na początek pokazuję więc kilka prac, nie tylko najnowszych. EDIT: i z opóźnieniem, ale bardzo dziękuję Marcie, Karneolce i Poice za odwiedziny.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351036 Chainmaille w moim wykonaniu, będzie mi miło jeśli skomentujesz ![]() Edytowane przez zuteria Czas edycji: 2010-03-13 o 10:23 |
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
Oj, widziałam Twoje cuda w galerii. Jestem zauroczona bransoletkami.
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
Like swimming jest moją miłością odkąd ją zobaczyłam. Podobają mi się też Saturday come slow. Lubię Twoje prace za elegancję, stonowanie i w ogóle za całokształt.
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
cały wrzucik super ale bransoletki z fotki nr 5 i 6 są dla mnie naj
no świetne sa poprostu
|
|
|
|
|
#346 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Oj, tak, prace jak zwykle świetne
Staram się dogonić Ciebie i Dwa Słońca choć do połowy okrążenia, ale kiepsko mi idzie jakoś Moja wyobraźnia zamknęła się ostatnio na kilku prostych splotach i ani rusz w inną stronę, ale jak sobie Twoje pracki pooglądam to może się choć trochę zmobilizuję Naprawdę szczerze podziwiam tak różnorodną umiejętność łączenia ogniwek i ogrom pomysłów
|
|
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
O, jakie piękności
wszystko mi się podoba, ale numer 1 jak dla mnie to drugie kolczyki
|
|
|
|
|
#349 |
|
Wtajemniczenie
|
uroczy cały wrzucik
dla mnie naj są trójeczki
|
|
#350 |
|
Rozeznanie
|
Bransa pod czwórką smakowita
I trójeczki cudne, ten kolorek
|
|
#351 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech ten brak czasu... Mam nadzieję, że jednak znajdziesz chwilkę na częstsze wizyty
Ten wrzucik cały jest doskonały- widać perfekcję, a projekty są cudne do tego stopnia, że nie umiem wybrać faworyta. Piękne to wszystko
|
|
#352 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie prace piękne
|
|
|
|
|
#353 |
|
Rozeznanie
|
No nareszcie !!! - bez Ciebie forum jest jakieś takie pustawe, Twoje komentarze są zawsze interesujące, trafne i wiele wnoszące, a prace takie, że jest co podziwiać. Tym razem niesamowicie mi się spodobały bransolety: La danseuse de lune i Like swimming (swoją drogą bardzo ciekawe skojarzenie), a w tym łańcuchu (chociaż jest męski) normalnie się zakochałam.
|
|
|
|
|
#355 |
|
Rozeznanie
|
no nie mam czasu do Was częściej zaglądać- Niwko łańcuszek męski- boski!!! tyle pracy!!!! reszta też jak zawsze bardzo udana i ze smakiem- bravo- czesto podziwiam w galerii
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
TA bransoletka jest rewelacyjna
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie prace są prześliczne, a w błękitnej bransoletce zakochałam się
Męski łańcuch też jest świetny - nie ma żadnych wątpliwości, męskość aż od niego epatuje - surowy ale elegancki.
|
|
#358 |
|
Rozeznanie
|
Zdecydowanie ciebie za mało na wizażu i bardzo trafnie okresliła to Wirella
Prace śliczne, JPL niesamowicie wygląda przy takiej długości. Kiście wyglądaja też bardzo smakowicie Bransoletki jak zawsze bardzo gustowne - i kolorystycznie i chainmaillowo. Gdybyś zapomninała o wizażu, to my ci przypomnimy... ![]()
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
Dla prac
![]() Najbardziej podoba mi się bransoleta z granatów i korala. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

jestem również
), Whitecoffe, Wirello, Dwa Słońca dziękuję Wam wszystkim serdecznie. Wasze ostatnie opinie są dla mnie jak ciepłe promyki (słoneczne

no świetne sa poprostu
i inne tworki bizuteryjne