![]() |
#331 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
Cytat:
Cytat:
sjoanna a mnie wielocytowanie działa jak widać bez problemu. I dziękuję wam wszystkim za te kciuki i za gratulacje.
![]() |
#332 |
Przyczajenie
|
Jeśli ktoś jeszcze chce te przykładowe ceny u florystek, to poproszę o przesłanie adresu mailowego...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak jak robisz nie działa?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Zadomowienie
|
Ja dzis ogladałam obrączki.....te które wybitnie mi się podobają są strasznie drogie
![]() Edytowane przez eninka84 Czas edycji: 2010-02-18 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |||
Raczkowanie
|
nemea - gratuluję tytułu mgr inż
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A masz gdzieś zdjęcie tych obrączek, żeby pokazać? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Zadomowienie
|
własnie niestety nie moge ich znalezc w internecie. Zobaczyłam je w Skorpionie. Damska drozsza bo ma 3 brylanty, jeju nawet nie opisze bo się nie da
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Meana-no widzisz różnica w cenie jest ogromna. A panie w takich salonach mają prowizję od sprzedanych sukni także nie radzę im wierzyć.
Forgutka-gratuluję wyboru sali. Ja też mam problem z wizażem i to już od wczoraj... ![]()
#339 |
Raczkowanie
|
chansons wedlug mnie ten bukiet fioletowy to jest z kwiatow sztucznych.
My za obraczki zaplacilismy w Kruku 2 tys. Dziewczyny za 5,5 h wyjezdzam do Kielc! Juz sie nie moge doczekac ![]() ![]() Meana zastanawialas sie nad dekoracja w Bohemie? Ogladalam zdjecia i te pistacjowe brusy sa obrzydliwe!
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
Ja sobie pod koniec następnego tygodnia pochodzę po dekoratorkach i Wam coś opowiem konkretniej. Wiem na razie tylko tyle, że mój bukiet chciałabym w kształcie serca z białych róż, a w kościele stojaczki wzdłuż kościoła z jakimiś ładnymi kwiatami
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
My też chcemy załatwić sprawę dekoratorek do przyszlego tygodnia, ale nie wiem czy się uda, bo Tż musi pisał pracę magisterską. Ja bym to zalatwiła, ale aparat ze zdjęciami jest u niego..chociaż...zaraz, zaraz...może uda mi się wstawić Wam zaraz fotki naszej wymarzonej dekoracji. I tym sposobem będe mogla zalatwić dekoratkorkę jak Tż będzie sie uczył
![]() Powiedzcie mi jeszcze od jakich miesięcy sa obrony magisterskie? Zawsze myślalam, że od połowy czerwca można sie bronić, a tu ostatnio Tż powiedział, że jego dziekan powiedział, że w lipcu to bronia sie Ci, którzy bardzo chcą...a reszta broni sie od września do grudnia... ![]() U nas to nie wchodzi w grę..mamy ślub w sierpniu, Tż musi byc magistrem ![]()
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-02-19 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Rozeznanie
|
srubka87 a dlaczego musi być magistrem??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
Ach, i jeśli chcecie to mogę albo wysłać na priv'ie, albo umieścić cennik kilku dekoratorek, tylko nie wiem czy to zgodne z prawem...Napisałam do kilku, wysyłając przy okazji propozycję bukietów i przykładowe wiązanki i poprosiłąm o wycenę... I powiem, że naprawdę byłam zaskoczona rozbieżnością cenową.[/QUOTE]
fallsi ja też poproszę o cennik i namiary na dekoratorki ![]() rainbow i Ciebię też nemea gratuluję chansons jeśli znajdziesz gdzieś takie fioletowe róże to daj znać bo mnie też się podobają ale jeszcze ich na żywo nigdy nie spotkałam ![]()
Edytowane przez Ifcia513 Czas edycji: 2010-02-19 o 10:57 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Udalo się
![]() A właśnie, że się nie udało..nie wiem dlaczego nie wstawiło zdjęć. Co się dzieje z Wizażem? Sprobuję jescze raz...
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-02-19 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Alice Ty też masz w Bohemie? ![]() W ogóle trochę zła jestem bo właściciel Bohemy nie odpowiada na moje maile... Czekałam od początku stycznia ponad miesiąc więc wysłałam kolejnego dwa tygodnie temu i cisza... Mam pytanie Dziewczyny- kiedy dostałyście wycenę wybranego przez Was menu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
Zaraz się zdenerwuję...nie mogę wstawić załącznków. Nie wiem już czy to problem z komputerem(korzystam z komputera siostry Tż-a) czy z Wizażem. Spróbuje poźniej.
![]() Tż musi być magisterm przed ślubem z dwóch powodów: po pierwsze musi szukać pracy(-idealnie by było jakby znalazł jakąkolwiek już przed ślubem-niby ma inżyniera co jest ważniejsze niż mgr ale... i tu sie ujawnia drugi powód...teściowie zagadaliby/zamęczyliby nas na śmierć...A tego wole nie ryzykować...
14.08.2010 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez srubka87 Czas edycji: 2010-02-19 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Rozeznanie
|
No fakt
![]() ![]() ![]() srubka to chyba coś z wizażem jest od wczoraj nie tak, ja loguje się na niego za każdym razem jak zmieniam stronę bo mnie wyrzuca za każdym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam wielocytowania i dalej nic! Pojawia się tylko ostatni cytat ![]() Wizaż mnie nie lubi!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
srubka87 jeśli Twój Tż powie, że bardzo mu zależy wcześniej to powinni się zgodzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Wczoraj byłam na poszukiwaniach sukni ślubnej m.in. w MS Moda w Katarzynie, przymierzałam już chyba 4tą suknię, poprzednie 3 normalnie weszły (choć przy moich rozmiarach się nie dopięły) a ta 4ta była jakaś taka sztywna i strasznie wąska (za mały na mnie rozmiar bo mam w biuście 44 więc nie chciała przez niego przejść) więc stwierdziły że do mnie tą suknię tylko przyłożą ale jak wiadomo to nie to samo...
![]() ![]() i nasuwa się pytanie: po co my dziewczynki chodzimy i mierzymy te suknie i tracimy na to tyle czasu skoro możemy sobie wybrać ze strony internetowej siedząc w ciepłym domku??
![]() |
#354 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
ja rowniez sie wybieram 27 lutego na ten kurs na Karczowke, tylko mozecie mi powiedziec jak to jest w koncu tam z tymi oplatami?ile nalezy "dac w ofierze" za ten kurs?
zaręczeni 23.01.2010 ten najważniejszy moment 03.07.2010 godz 15.00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
Nie wiecie kiedy wróci na karczówkę ta pani od poradni?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podczas mojej komunii stary kościół ubrany był konwaliami i pachniało tak pięknie. Kwiaty i kadzidło. To jest wspomnienie ![]() Ifcia513 napisała: "Wczoraj byłam na poszukiwaniach sukni ślubnej m.in. w MS Moda w Katarzynie, przymierzałam już chyba 4tą suknię, poprzednie 3 normalnie weszły (choć przy moich rozmiarach się nie dopięły) a ta 4ta była jakaś taka sztywna i strasznie wąska (za mały na mnie rozmiar bo mam w biuście 44 więc nie chciała przez niego przejść) więc stwierdziły że do mnie tą suknię tylko przyłożą ale jak wiadomo to nie to samo... ![]() ![]() Najważniejsze to sprzedać! Wcisnąć byle co byle drogo. Niestety. Daję radę bez wielocytowania ![]()
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
Fallsi a gdzie dokładnie na bazarach znajduje się budka pani Ani? Może pamiętasz nr budki?
#360 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Alice - kwiaty właśnie nie są sztuczne, ale w Kielcach najwidoczniej niespotykane.. Ifcia513 - niestety nie udało mi się ich nigdzie znaleźć, co więcej w wielu miejscach powiedziano mi, że nie ma czegoś takiego jak fioletowe róże.. Jedna z pań na bazarach powiedziała, że fioletowe róże może uda jej się zamówić, ale wszystkiego dowie się jak przyjedzie dostawca (jak będzie je miał, bo to mało popularny kolor róży).. W Nemezji natomiast zaproponowano mi, że białe róże zafarbują mi fioletowym sprayem w środku, ale w końcu zrezygnowałam.. Aha, i jeszcze mi się przypomniało - wiem, że mówiłaś, że bierzesz jasne dodatki na cywilny, ale na plantach upatrzyłam cudne fioletowe buty w różnych odcieniach, tyle że zostały tylko niektóre rozmiary i po jednej parze.. No i są bardzo tanie więc się opłaca nawet na ten jeden raz ![]() ![]() a co do wizażu to ja też nie mogę wielocytować, a czasami również się zalogować..:/
04.2007 08.2009 ![]() 02.2010 ![]() 06.2011 ![]() 05.2014 ![]() Edytowane przez chansons Czas edycji: 2010-02-19 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.