|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
a co do drugiego- bo my jesteśmy za☠☠☠iste!
|
|
#332 |
|
Zadomowienie
|
Stop cierpieniu
www.siepomaga.pl Bycie mamą to ogromne szczęście. Tulenie kruszynki w ramionach, pierwszy uśmiech, wspólne poznawanie http://www.siepomaga.pl/f/sercedziecka/c/979 pOTRZEBNA OGROMNA SUMA NA OPERACJE SERDUSZKA W USA nawet wplacona zlotowka duzo daje |
|
|
|
#333 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kolejna kręconowłosa ![]() ![]() Dobrze to określiłaś, dziecko jest zanurzone. Otulone. TŻ dziś poszedł do sklepu z W. w nosidle - liczył, że go ktoś w kolejce przepuści... przeliczył się Ale powiem Wam, że teraz z wózkiem bardzo często jestem przepuszczana, a w ciąży ledwo 3 razy. Dzięki ![]() Albo pojedynczo będziesz pakować w każdą szparę ![]() Cytat:
Cytat:
Na pewno telefon i jakiś samochód - to było na wierzchu, nie dokopałam się do dna wora ![]() Chłopy śpią, a ja w końcu nadrobiłam Dobranoc!
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Mamy dzisiaj w nocy chyba jakies dziwne promieniowanie, bo moj maluch o 2:30 zrobil mi pierwsza pobudke na zabawy, po pol godziny chyba znowu usnelismy, i kolejna o 4:30... Nie do uspania wiec wstalismy, niech sie wyszaleje w swoim lozeczku i sprobujemy zaraz znowu isc spac
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to wczoraj milo sie zaskoczylam u lekarza.kilka dni temu zadzwonilam o termin jak najwczesniejszy, mowiac ze karmie piersia i musze dziecko w domu zostawic. Dostalam o 9, jako pierwsza, ale tutaj tez sa takie zasady, ze mimo terminu wchodzi sie w kolejnosci przyjscia (oczywiscie kontrolowanego przez rejestratorke). I przyszlam o 8:50 i przede mna byly 3 osoby (prawdopodobnie z pozniejszym lub bez terminu) i punkt o 9 jak przyszedl lekarz zostalam wywolana jako pierwsza minuta drogi na piechotke
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dziś TŻ wstawał milion razy w nocy... nie wiem co się stało, chyba z dwie godziny skurczybyczek nie spał niby nie płacze ale ciągle jęczy żeby podać mu smoczka.A mnie szczykło pod łopatką, tak jakbym nadwyrężyła i boli przy każdym ruchu. Więc noc nieprzespana kompletnie, TŻ wstawał a ja jęczałam z bólu ![]() Despa byłabym bardzo wdzięczna bo wczoraj mi sie skończyły więc pobiegłam do lekarza ale ten do 18-stego na urlopie |
|
|
|
#337 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba się na razie wstrzymam, od jakiegoś czasu spacery i tak wyglądają dużo lepiej, bo Filip lubi leżeć w gondoli na brzuchu. dokładnie ![]() a devoted to widzę bardzo często w podczytujących, może to nieujawniona mamusia marzec-kwiecień może teraz się zdecydują![]() NAti_85 chyba pisała z Nami dawno, dawno temu Ja kupowałam w Rossmannie z BD Cytat:
![]() A z którego marca jest Twój Filipek? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ?? dzis i jutro w rossmanie jedzenie dla dzieci z karta -25%
|
|
#339 | |
|
Kniaginia
|
Witam
![]() Był już u mnie dziś rano pan od pomiaru okien, bo będę rolety i żaluzje zakładać. No i musiał pomierzyć u Róży w pokoju. A ona oczywiście ma teraz swoją przedpołudniową długą drzemkę. Mierzył, mierzył, a ona się nie obudziła ![]() Teraz czekam na faceta z drugiej firmy. Musze poznać konkurencyjne ceny ![]() Cytat:
Z czasem polubi Niemiecki porządek. |
|
|
|
|
#340 |
|
Przyczajenie
|
Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Ll
A Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#341 |
|
MBZ♥
|
Dragusiu chyba się pomyliłam nadrabiając:/myslałam, że Ty pisałaś o przewrocie z brzuszka na plecki?
U nas nocka fajna, Roszpunka spała na brzuszku ![]() Moderna miło mnie w ciąży kilka razy przepuszczono w kolejce w sklepie-przepuszczali panowie, panie udawały, że mnie nie widzą. W laboratorium za to nigdy. Wszyscy oczy w sufit Teraz z wózkiem idę odrazu do kasy uprzywilejowanej i mam w nosie oburzone spojrzenia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Wszystkie promocje dzieciece mnie tu omijaja.
Powiedzcie mi jaka jest roznica miedzy dada 3 a 4? 3 robia sie ciasne w udach i pasie ale bardziej w nozkach a nie chce zeby bylo jak z przejsciem z 2 na 3 ze kupowalismy pampresy 3 bo dada 2 za male a 3 za duze byly. Jak juz wygramolimy sie do biedry to chce zaplanowac co kupic. W ogole kicha, promocje dla dzieci mijaja sir z tymi na pieluchy, zapasow sloiczkow nie zrobie bo nie zabiore a w domu nic nie mam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#343 | |
|
Kniaginia
|
Cytat:
W Ikea poszłam od razu do kasy uprzywilejowanej, przy której rodzic z dzieckiem chyba do lat 3 podchodzi do kasjera, "anonsuje się" i jest obsługiwany poza kolejką. Tak też zrobiłam, a starsze małżeństwo, przed które weszłam, się bardzo oburzyło. Więc ja ze stoickim spokojem wytłumaczyłam, co robię i dlaczego, a ta baba dalej mi nie chce zrobić miejsca na taśmie (zaczęła wykładać jakieś serwetki i talerzyki). Powiedziała tylko "niech pani wchodzi". A ja na to "ale proszę mi zrobić miejsce na taśmie, bo chyba w powietrzu nie będą kasowane moje zakupy" (a miałam ich sporo, w tym wielko-gabarytowe). |
|
|
|
|
#344 | ||
|
Zakorzenienie
|
no ja nie wiem jak tak moglo sie zdarzyc :P
Milus z Misia to dopiero wiesz po slowie sa hihi. no jasne ze fajnie, w koncu Fajne z nas babki ![]() Cytat:
ad 2 - to ja nast razem sie teleportuje Cytat:
![]() ![]() a to cio ...![]() wstałam zjadłam - Milus spi teraz a mnie brzuch boli - mdli mnie buuuu, ciemna srubka |
||
|
|
|
#345 |
|
MBZ♥
|
Maria właśnie w Ikei tak robię
. Jak słyszę komentarze to się powstrzymuję![]() Teraz jak byliśmy na zakupach poszłam do pokoju dla mam i dziecka w galerii żeby nakarmić i prewinąć Roszpunkę. jestem w trakcie zmiany pampa i ktoś szarpie za klamkę i tak kilka razy. Skończyłysmy, wychodzę, a pod drzwiami oburzona pani z 3 latkiem i fochem, że tyle musiała czekać, a dziecko zrobiło kupę powiedziałam tylko, że ja też nie przyszłam sobie posiedzieć. W głowie za to:WTF takie duże dziecko i pampers![]() Jakie rolety i żaluzje zamawiacie? ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Houston mamy problem
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
a od piątku Pampersy z kartą 42,99 (np 3-ki 82szt)
Babydream po 25,99 podkłądy do przewijania 9,99 żel BD do mycia 8,49 deserki Hipp 1 + 2-gi za 50% 3 deserki Gerber + 1 gratis obidek Bobovita + 2-gi za 50% https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1378722165 |
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Czy wie któraś jak rozmiarowo się różnib pampki sleep&play i dady? Bo s&p uźywamy 5 a dady bym chciała kupić na dzień z tej promocji i nie wiem jaki rozmiar. Help.
|
|
|
|
#348 |
|
Kniaginia
|
|
|
|
|
#349 |
|
MBZ♥
|
Z dadami nie pomogę:/
Maria przypomniałaś mi mam do odebrania prezent w rossmanie![]() Jaki płaszcz będzie w mohito
|
|
|
|
#350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#351 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w końcu zmieniłam, heh trzeba było pożegnać ciążowy brzuszek ![]() Cytat:
za kupkiNajlepiej jak juz samo siedzi, ale sa krzesełka z regulowanym oparciem i dzieć jak w leżaczku sobie leży (mamy Caretero magnus - dokładnie takie http://www.smykolandia.pl/index.php?...nus-niebieskie) wydaje się być spoko. Jeszcze nie używałam dlatego za wiele powiedzieć nie mogę. co wiem na pewno- solidnie stoi, nie buja się na boki i jest łatwe w obsłudze (zdejmowanie tacki czy regulacja oparcia/wysokości itd.) Cytat:
)Też nie poznaję dziecka wczoraj zasnął o 18! i wstał o 4 rano ... wyglądam jak zombie Co do trzymania też tak tak robimy (Tomek uwielbia) ale wolałam się zapytać czy tak można kalesony gdzieś wyżej link podawałam![]() Cytat:
![]() Co do noszenia my tak od pewnego czasu już non stop (Tomek zakochany w tej pozycji) Ręka boli, buła jak u Pudziana tak więc spodziewaj się przyrostu masy mięśniowej ![]() No i oczywiście za sztywne trzymanie główki Cytat:
za zabawy ( zapożyczam niektóre ), za fikołki i piękną wagę![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I kolejne dziecko kosmici podmienili ![]() cdn.
|
|
#352 |
|
Wtajemniczenie
|
witam! ale mam tyły! chyba jestem na 5 stronie
włamali nam się dziś do auta w nocy! auto pod domem stało pod oknem dosłownie! wybili szybę od strony pasażera i ukradli nawigacje! słyszałam w nocy, że ktoś chodzi ale myślałam, że ludzie sobie idą po prostu chodnikiem:/ chyba ktoś ich spłoszył bo w aucie było jeszcze cb radio i już go nie wzięli.
|
|
#353 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za babcie i powodzenia dalej w pracy ja już sie też boje swojego powrotu i pełnych cycków
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ubić ich
|
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
dodatkowo sąsiad mnie tak wku********że szkoda gadać!
przeczytałam pobieżnie niestety bo nie mam jak.
|
|
#357 |
|
Przyczajenie
|
Hej mamusie.
Nie nadarzam was czytac ![]() Dziekuje za mile powitanie i slowa pocieszenia mam nadzieje, ze i mojemu Filipkowi z dnia na dzien sie odmieni i zacznie lezec na brzuszku, bo ja troche panikuje. Chociaz juz jakis czas temu jak go kladlam na brzuszku to obkrecil sie z brzuszka na plecy, a teraz nie chce. Pokazal, ze umie i koniec . Chyba, ze znowu moge zwalic wszystko na zeby... Tasia34 - terror trwal ok miesiaca Monica1989 - moj Filip jest z 10/03 Milego dnia wszystkim |
|
|
|
#358 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja tez... eeee tammm, dawaj, dawaj Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wiecej kup niz seksu ![]() Ok, teraz doczytuje biezace ![]()
|
|
|
#359 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Dziś pierwszy raz założyłam 4 i różnica jest dość spora - 3 były pod pępkiem i uciskały, 4 sięgają nad pępek, ale nie są zbyt luźne, w sam raz. A mam jeszcze 3 paczki 3, a tu trzeba już 4 kupować! Cytat:
Cytat:
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
to dziś pół roczku!
polejmy coli ![]() a my jutro idziemy na szczepienie 6w1, potem za tydzień pneumokoki i koniec oj ciekawość mnie zżera ile mój maluszek waży hehe ciekawe czy będzie 10kg
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

bo Kamilek z tego co was czytam jest małym ponurakiem
nie wiem jak moge go rozgadać, czy rozśmieszyc? Jest jakis sposób czy to taki typ?

Dobrze, że przynajmniej noce mi przesypia całe bez problemu, ale w dzień już jestem padnięta. Powiedzcie, że to minie?

za babcie i powodzenia dalej w pracy ja już sie też boje swojego powrotu i pełnych cycków
05.07.2008
nienawidzę złodziejstwa