![]() |
#331 |
Konto usunięte
|
Dot.: Winna przestępstw na włosach? Czyli....
po co ludziom masło na włosach...
jakbym nałożyła na włosy masło i jajka to by mi chłop wsadził łeb w patelnie i zrobił sobie jajecznice na śniadanie ![]() pojmuje wiele rzeczy ale tego nie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Konto usunięte
|
czekam aż zaczną nakładać lubrykant intymny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#335 |
Konto usunięte
|
skoro już mowa o koncentracie, to fragment postu z bloga "kokardka mysi"
![]() "Zielony, zgniły, gloniasty. Tak, to coś strasznego. Jednak, jeśli uzbroimy się w cierpliwość, to zieleń zwykle się spiera po kilku szorowaniach szamponem. Druga opcja to użycie płukanki fioletowej, która znacznie poprawia odcień. Odważnym, ale i słusznym krokiem jest zastosowanie barwnika czerwonego, jaki jest w... koncentracie pomidorowym, gdyż czerwień znosi zieleń. Nakładamy taki koncentrat na jakieś 20 minut, po czym dokładnie spłukujemy i myjemy włosy szamponem." oczywiście mysia to bardzo dobra, utalentowana fryzjerka, a nie osoba, która zachłysnęła się olejami, micelami i zakłada z tego powodu lekko sekciarskiego bloga ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- ej, a podobno pałętał się gdzieś w internecie przepis na maskę z musztardy na porost ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Konto usunięte
|
nie no xd akurat to o koncentracie to jest mądra sprawa bo pomaga pozbyć się niechcianego odcienia blondu na włosach xd ale do pielęgnacji to chyba słabo
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- "Od jakiegoś czasu krąży po sieci przepis na maseczkę, która podobno przyspiesza porost włosów i daje nawet 10cm w miesiąc ![]() sprzedajmy to facetom, że niby na wzrost penisa :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() No to już jest najwyższy level wtajemniczenia. Nie wyobrażam sobie okładania włosów masłem, ketchupem czy musztardą. I oczywiście zmywania szamponem Babydream tego bałaganu. Raaaany. Eksperymentują a potem panikują, ze włosy im wypadają i znów eksperymentują.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Konto usunięte
|
ja dzisiaj szamponem babydream umyłam kibel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaż wydaje mi się, że gdyby sprzedać to jako środek na powiększenie cycków miałby dużo większe wzięcie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Masło, majonez, ketchup, musztarda, dodać trochę warzyw i będzie sałatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Konto usunięte
|
masło mleko żelatynwa - woda, tak się zaczyna wielka przygoda, myje włosy bo wiem dobrze o tym, kto o nie nie dba, ten ma kłopoty
żeby zdrowe włosy mieć trzeba tylko chcieć musztaro musztardeczko o o o, zatańcz z nami tańcz w kółeczku o o o, w prawo w lewo w lewo w prawo o o o, dawaj dawaj kręć się żwawo o o o ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Konto usunięte
|
http://www.anwen.pl/2014/06/niedziela-dla-wosow-18.html
płukanka z truskawek ![]() bałabym się cokolwiek kupować gdybym z nią mieszkała, ona nawet schab przerobi na maseczkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Oplułam kawą laptopa przez Ciebie! ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() a niby sekty są nielegalne ![]() samo robienie zdesperowanym dziewczętom wody z mózgu to przestępstwo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Konto usunięte
|
pozdrawiam z łazienki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Konto usunięte
|
boże oglądam te włosowe historie przecież w kilku przypadkach to jest jakaś tragedia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Konto usunięte
|
jep to ta maska
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- teraz widzę na kwc ze tez jej uzywasz ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- ps gdzie kupujesz? ja stacjonarnie w hair shopie (tzn hurtowni) na hutniczej, zdecydowanie mają konkurencyjne ceny, trochę poza katalogiem mają rzeczy na allegro |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Ale seria Oleo to potęga! Spróbuj ampułek, Drabina.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Ej ale ocet na włosy jest Ok. Jabłkowy. Rozciencza się z wodą i płucze tym włosy na sam koniec. Efekty jak po malinowej płukance Yves Roche :-P
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2014-08-22 o 18:01 Powód: Cy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Konto usunięte
|
moim zdaniem za bardzo nakręcacie się tymi włosmaniaczkami. Prowadza blogi opisują zabiegi które robią dobrze ich włosom, oraz te które nie dają żadnych efektów albo szkodzą włosom. Nikt nie nakazuje powtarzać tego w domu. A że są ludzie którzy i gówno położyliby na włosy to już ich sprawa. Ich włosy niech robią z nimi co chcą. Jeśli któraś ciągle niszczy sobie włosy włosomaniackimi zabiegami, które jej nie służą to jest głupia i tyle.
Akurat blog Anwen jest jednym z moich ulubionych blogów włosowych. Jest bardzo wyważony, nie głoszący herezji. Edytowane przez 019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 Czas edycji: 2014-08-22 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Skor micel ma oczyszczać twarz, oczy z makijażu, to chyba jak najbardziej może oczyścić i włosy. Chociaż ciezko mi sobie wyobrazic jak czymś takim myje się włosy. Kiedyś to sprawdzę, ale nie będę specjalnie do tego celu kupować micela. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
ja też nie ![]() dla mnie to jakieś sztuczne dorabianie ideologii do jakiegoś kosmetyku ![]() ja rozumiem, że płynem do higieny intymnej można myć włosy/twarz, bo bądź co bądź to kosmetyk do mycia... A przecież płyn micelarny to nie kosmetyk myjący ![]()
![]() |
![]() |
#356 | |
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]() A jaki jest Wasz typ włosów ? Kolor, długość, rodzaj? Jak możecie to wstawcie jakieś fotki.
![]() |
![]() |
#357 |
Zakorzenienie
|
No, dokładnie edyta_13 i khloe..
Z tą pianą to jeszcze zazwyczaj jest tak, że gdy kosmetyk myjący włosy się nie pieni (już cokolwiek by nim było, micel czy płyn do higieny intymnej ![]() Ten micel swoją drogą bardzo wart polecenia jako kosmetyk do demakijażu ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-08-22 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Ja też nie rozumiem włosomaniaczek i ich podniety preparatami do mycia. Ja od wielu lat myję włosy najtańszymi szamponami. Dla mnie szampon ma się dobrze pienić i dobrze oczyszczać. Niczego od niego więcej nie oczekuje. Poza tym ile ten szampon jest na włosach? kilkadziesiąt sekund i koniec. Tak więc, szampon cudów mi nie zrobi. Jest to kosmetyk podstawowej pielęgnacji.... Do odżywienia, nawilżenia, zapobiegania wypadaniu są inne kosmetyki... Naprawdę dziwię się, że ktoś się nabiera na reklamy szamponów przeciwko wypadaniu włosów za 100 zł i więcej... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.