|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MODNE za MODNE, cz. 11, listopad :)
Nie trzeba
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Mademoiselle mam 20/50ml może oddałabyś Body edt i tą bluzkę za flaszkę?
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Hej, na razie nic więcej nie widzę. Zapraszam na PW
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie
|
|
|
|
#334 |
|
Psiejsko czarodziejsko :)
|
kokos, wanilia lub malina
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Królowo moja kochana, bez ściemnianka: bluzę upłynniam również gdzie indziej i jeszcze nie wiem, na czym w tej sprawie stoję, a Mohito i staniki może zgarnąć atenaz, bo ja bardzo potrzebuję teraz jej basicu
![]() Twój ciuchowy to ja znam prawie na pamięć i widzę w nim https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=6113185&d=1451744195 a w kosmetycznym dwójkę Narsa, tylko czy ewentualnie zgodzisz się w swojej łaskawości poczekać, aż coś się u mnie wyklaruje?
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, wydaje mi sie ze sweter bedzie ok
zmierz mi tylko pachy napisz jak Ty widzisz to mniej wiecej ? bo ten sweterek bialo-szary strasznie mi sie spodobal
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to naprawdę umiesz kusić człowieka
W sukience Victor & Rolf dzieje się trochę za dużo jak na moje potrzeby- ale piękna bardzo. chciałabym umieć nosić takie rzeczy, a jestem ostatnio taaaaka nudna... Basic, spodnie, marynarka, nuuuudy O pomarańczaka Mohito będę Cię gnębić jak będę wiedziała, z czym do Ciebie wpadaćUściski, do wkrótce, pa
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Ci bardzo
chicałabym też porwać Ci ten sweterek. Napisz jak Ty to widzisz bo ja tylko tu wypisuje co bym chciala
|
|
|
|
#340 |
|
|
Hehe, chcesz mnie obrabować ze wszystkiego
jutro idę do YR po inne rzeczy i chcę sobie jako nagrodę za zakupy odebrać balsam, miał być dla mnie, no ale ,że w wymiankach zrobił się ruch, to Ci go oddam po prostu, żeby dopiąć tą wymiankę i każda z nas była zadowolona Ciekawi mnie jeszcze ta Twoja torba Zary, bo moja czarna shoperka właśnie zaczęła się sypać. Także masz na pewno zaklepaną Escadę, maskę do włosów, masło do skóry suchej, peeling Farmony, a co do reszty to możemy kombinować. Nie ukrywam, że z bólem oddaję Rio nie za inny zapach, dlatego tak stynkam.
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz mi Kochana swoją wizję wymiany
i będziemy dumać ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Wolałabym wymienić panterkowy sweterek na bluzę szarą z H&M Jeśli się zgodzisz możemy przejść na PW i już szykuje paczuchę |
|
|
|
#344 |
|
|
Tak na oko wygląda, że powinny pasować
a jaka to wada? Możesz podać mi nazwę modelu? Udało Ci się spojrzeć na torbę? coś czuję, że puścisz mnie z torbami przez te Twoje ciuszki, ale w końcu raz się żyje ![]() Umowa to umowa, balsam będzie tak, jak miał być ,tylko daj znać jaki, bo naprawdę jutro ( dziś nie dałam rady) chcę iść do tego YR. No i zastanów Się nad wersją maxi wymianki, w sensie: marynarka Zara, nietoperz Monnari, koszula body, Levisy i torba Zary
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Kurs instruktorski? Jestem pod wrażeniem
Ale tu się jeszcze chwilę porozstrzyga, natomiast wpadłam, żeby Ci powiedzieć, że mogę Ci oddać złote Mohito oraz zdjąć dla Ciebie z all tę bluzę z Simple Dżinsowa koszula mnie nie skusi, czarnych koszul mam dużo (dzianin basicowych mi brakuje), a Vagabondy 37 ze mnie spadną. Rozmiar stopy też mi się zmniejszył po odchudzeniu , daję słowo
|
#346 |
|
|
ok., to wybiorę zapach sama i Będziesz miała niespodziankę. Kiedy pytałam o model, to chodziło mi o model spodni
![]() Oczywiście poczekam, aż obwąchasz torbę, na oko mi się podoba.
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Ale bluzę już ściągnęłam, najwyżej wystawię jeszcze raz
Dawaj fotkę Vagabondów, a ja jeszcze spróbuję ponegocjować staniki![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Ja coś fotki nie widzę
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze Kochana rozumiem, to zostawmy tak jak Ty zaproponowałaś, z tym że koszula mohito zostanie ze mną, wczoraj dostałam bardzo podobną koszulę do Twojej z Cubusa od mamy, więc dwóch mi nie trzeba
Podsumowując: kurtka za spodnie i sweterek panterkowy, kardigan szary za Twój kardigan w azteckie wzory ,marynarka bershka za bluzę mango, jeżeli wszystko Ci odpowiada zapraszam na pw
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym ją oddac za inna koszulę
Jezeli Ci opowiada taka wymiana zapraszam napw
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Królowo moja kochana, buciki niestety nie, za to mam dla Ciebie fioletowy stanik
Czyli: mam stanik, bluzę Simple i Mohito ![]() A chcę: Philosophy Blues, dwójkę Narsa i... no nie wiem, pomarańczaka Mohito mam chcieć, czy nie? I czy jesteś skłonna go pokazać ?Bo zastanawiam się jeszcze, czy mojego Onyxa Armaniego zamiast pomarańczowego Mohito nie chcieć z powrotem Nie śmiej się, ale chyba odkryłam już, jak te kremowe cienie nakładać, żeby je było widać na powiece
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
To może zabieram szary kardigan a daje Ci koszuleeee?
|
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ciut krotszy tył. Jednak obstawałabym przy mojej propozycji, bo na sweter mam chętną na koszulę też. Więc wybór pozostawiam Tobie
sweter czy koszula? ![]() [SIZE=1]---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------[/SIZE Ja zostane przy spodniach, bluzie Mango i swetrze w azteckie wzory Pasuje Ci taka wymiana? jesli tak to zapraszam na pw. Dołożejaks gratis od siebie![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Kochana a moze masz coś poza wątkiem? Zeby pokusić mnie o oddanie koszuli? Koszula jest nowa kupilam ja przed sylwestrem. W sumie mam do niej jeszcze gdzieś paragon. Zastanów się jak to widzisz i daj mi znać bo mam chętne osoby na koszulę ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Na tych trzech Twoich rzeczach najbardziej mi zalezy. [COLOR="Silver"]Kurczę, chciałbym żebyśmy obie bypy zadowolone, w sumie nie mam, musi coś waść mi w oko. Toż to nam się targowane właczyło :p Chciałabym większa wymianę-wieksza radość przespijmy się z tym Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2016-01-19 o 22:56 |
|
|
|
#354 |
|
|
Nie doszło do mnie zdjątko żadne torby
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
Hej, długo mnie nie było na wizażu. Jeśli jesteś jeszcze zainteresowana, to chętnie się wymienię. Jak coś to pisz. Pozdrawiam
|
|
#357 |
|
|
No dobra, to chcę i gacie i torbę i teraz myśl
![]() Razem od Ciebie pragnę : nietoperek Monnari, marynarka Zary, body koszula, torba i Levisy. Ty masz na tą chwilę ode mnie Rock in Rio, maskę do włosów, masło do skóry suchej, peeling Farmony, balsam do ciała 400 ml o zapachu niespodzianki YR. Poza wątkiem mam jeszcze nowy peeling jeżynkowy YR ten w tubie, mogę oddać ![]() I jak dalej działamy?
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Może masz jakies treginsy, getry czarne z wysokim z stanem 38,40 takie to zawsze mi się przydadzą
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję-faktycznie kupę pracy włożyłam w spalenie tych 10kg
Mogę natomiast zapomnieć o Narsie![]() Mam pod ladą jeszcze nowy koncentrat modelujący Tołpy do ciała, szary melanżowy over szyty z koła, i spodnie By Insomnia, te ze zdjęcia, tylko w kolorze szary ombre DIY, z limitowanej serii- w razie czego cyknę zdjęcia (pamiętam jak przez mgłę, że spodnie gdzieś przy metce miały zszytą mikrodziurkę, ale nie mogę ich znaleźć) ![]() Cheap Monday też bym zobaczyła...Sukienki nie, bo od Asos chcę wysępić i będę urządzona, zresztą ja od zawsze bardziej spodniowa jestem
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, nie chcę Cie poganiać ale na innym portalu mam pytania o kardigan koszule i kurtkę, więc czekam na odpowiedź od Ciebie :roza
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

i widzę w nim
zmierz mi tylko pachy

chicałabym też porwać Ci ten sweterek. Napisz jak Ty to widzisz bo ja tylko tu wypisuje co bym chciala
jutro idę do YR po inne rzeczy i chcę sobie jako nagrodę za zakupy odebrać balsam, miał być dla mnie, no ale ,że w wymiankach zrobił się ruch, to Ci go oddam po prostu, żeby dopiąć tą wymiankę i każda z nas była zadowolona 

Jeśli się zgodzisz możemy przejść na PW i już szykuje paczuchę