![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Zabawki
Ja mam karuzele do łóżeczka, matę edukacyjna. I misie pluszowe jeszcze mamy. Znajomi mają nam sprezentować szumisia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Rozeznanie
|
Malos gratulacje
![]() Ja się dzisiaj w końcu wyspalam. Poprzednia noc dała mi jednak we znaki. Mąż rano wrócił z tej ekstremalnej drogi krzyżowej wczoraj cały dzień umierał ale warto było ze poszedł. Jestem z niego dumna ![]() Adam przed chwilą miał czkawke co ho denerwuje i w międzyczasie tak mnie skopal ze brzuch przyjmował różne pozycje i kształty i moje wnętrzności wywraca do góry nogami ale ja to kocham. Puszczam mu kołysanka dla okruszka i momentalnie idzie spać ![]()
#333 |
Zakorzenienie
|
image.jpeg do karmienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
Melduje sie ze zyje
![]() ![]()
#335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabawki kupilam ostatnio uzywane ale nic nie znic=szczone zajakies grosze od laski mnustwo ich jest ![]()
![]() |
#336 |
Mama Land
|
MaLoS: Gratulacje
![]() Czekamy na opis, jak już sie wydostaniecie ze swoich objęć ![]() Agata: Wszystko zostało już powiedziane, ale CUDOWNE Twoje dekoracje! ![]() PRZEGLĄDARKA: U mnie Chrom łapie mnóstwo wirusów (korzystałam zarówno w pracy, jak i w domu), więc się z nim pożegnałam na korzyść Opery i jestem zachwycona! Firefox mi nie robi ![]() Gosiaczek: Dobrze, że mówisz, że ciężej Ci się "ogarnia" lewą nogę - myślałam, że jakaś kaleka ze mnie ![]() ![]() ZABAWKI: Kilka gryzako-szeleściaków, książeczki kontrastowe i kostka sensoryczna. Ale jestem pierworódką, więc się nie znam i życie zweryfikuje moje stany magazynowe ![]() ZWIERZĘ W DOMU: Temat rzeka ![]() Mój kot jest niewychodzący (no chyba że spadnie z okna, raz na rok - dosłownie, to wtedy spędza tam od 10 minut do 36godzin w zależności od tego, jak szybko po niego idę ![]() Sierść i żwir są wszędzie, bo roznosi po chałupie. Ogólnie mam zasadę nieograniczania kota (bo on wie, że czegoś nie wolno, ale nie rozumie dlaczego), więc pozwalam mu spać wszędzie i wszędzie mam porozkładane koce, bo łatwiej i szybciej da się to doprać i odkłaczyć, niż tapicerkę. Po meblach w kuchni nam nie chodzi (choć podejrzewam, że robi to, jak nie widzę), ale profilaktycznie przed robieniem czegokolwiek w kuchni czyszczę blaty. Guti z nami nie śpi, bo dostaje senne kopy od TŻ, a jak już mu się zdarzy spać w łóżku, to w nogach (nie jest zbyt tulaśny). Po wizycie u Teściów (mają 50 kg Goldena) doceniłam kota, który w porównaniu z psem jest małofutrzasty ![]() Jak tylko się obudziłam, to już wiedziałam, że będę miała zły dzień no i mam ![]() ![]() ![]()
#337 |
Rozeznanie
|
A ja tylko z chroma korzystam, innych przeglądarek nie cierpię :P
Z zabawek to mam karuzelkę, matę edukacyjną, i jeszcze pełno grzechotek i szeleszczących zabawek po synku, z doświadczenia wiem, że pewnie jeszcze jakieś zabawki dostaniemy :P Kiedy będziecie szykować łóżeczko dla Maluszka? Albo może już któraś ma gotowe już wszystko? ![]() ![]()
#338 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
w pepco sa zegary z sową, do dzieciecego pokoju super ![]() Cytat:
Cytat:
na błyszczyki był szał jak byłyśmy w gimnazjum ![]() ![]() biszkopty to dobry pomysł, koniecznie musze kupić bo padne bez jedzenia jak bedzie tak jak u Ciebie ze na nic się nie doczekam Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj Leoś też coś ostatnio ma czkawkę tak ze 2-3 razy dziennie wczoraj w ogóle cos dziwnego tworzył, bo brzuch sie tak rytmicznie ruszał ale inaczej niż przy czkawce ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Większość z was liczy zaczete tygodnie, a ja liczę tak jak u lekarza, czyli ja nadal jestem w 34. Tak jest lepiej, nawet przy KTG jak pytają dokładnie to się nie zamotam
![]() Ooo ja kiedyś czytałam gazety. Teraz wolę książki. jedyne czasopisma jakie mam to te dla mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
łóżeczko zechcę naszykowac na początku kwietnia o ile wczesniej nie urodzę, ogólnie to stoi już od stycznia złożone i z materacykiem, zostaje tylko założyć prześcieradło, dać śpiworek i pokrowiec na przewijak nie chce zeby wszystko się niepotrzebnie kurzyło jakbym w razie urodziła wczesniej to licze ze mąż jakoś to ogarnie, najwyżej później poprawię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Rozeznanie
|
Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Kochane dziękuje Wam za lawinę gratulacji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pytacie czy sie spodziewałam? Nie! Absolutnie nie! Coś tam TŻ raz po raz przebąkiwał czy tam oglądał moje pierścionki, ale wczoraj to było totalne zaskoczenie! Biedny podobno miotał sie juz od trzech miesięcy i nosił pierścień w portfelu i czekał na odpowiedni moment ![]() ![]() ![]() W drodze do domu nie wytrzymał, stanął prawie na środku ulicy, wyskoczył z samochodu, powiedział ze mam chwile poczekać i ze do apteki idzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A potem pojechaliśmy na grób TŻ Mamy i tam jeszcze uklęknął przede mną i jeszcze raz pytał ![]() I taka to historia wczorajszych zaręczyn, mega spontaniczna ![]() ![]() AGATA--- Pewnie będę chciała Cie wynająć, jestes bardzo utalentowana jeśli chodzi o dekoracje i zmysł artystyczny ![]() ![]()
![]() Edytowane przez MaLoS Czas edycji: 2016-03-06 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Zadomowienie
|
Wow Malos aż się wzruszyłam. Piękne oświadczyny
![]() Mój mi się oświadczył nad morzem. Cała drogę się nie odzywał że stresu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zakorzenienie
|
Malos pięknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo się cieszę Twoim szczęśćiem ![]() ![]()
![]() |
#345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cudowne wspomnienia będziesz miała. Pierścionek tez piękny ![]() U mnie nie było oswiadczyn. Po prostu poszliśmy do urzędu ustalić termin ślubu ![]() Ale przez to ominęła mnie tak piękna chwila. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
lula zdjęcie z pierścionkiem na wszcześniejszej stronie jest.
#347 |
Rozeznanie
|
Malos!
A ja siedzę i rycze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Winter is coming
|
Malos piękne zaręczyny
![]() ![]() z ikei przede wszystkim... zawsze jak tam jestem na zakupach to muszę sobie kupić chociaż jedną maskotkę ![]() ![]() ![]() a gazet za bardzo nie czytam. W większości są badziewiarskie Cytat:
Dopakowałam do torby biszkopty i sucharki. A teraz czekam na obiad, lasagne dziś omnomnom
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
MaLos piękna historia
![]() ![]() Łóżeczko Zamierzam się za to zabrać na początku kwietnia jak już się przeprowadzimy. Mam nadzieję że wcześniej nie urodze ☺ |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
annihilate
Ja na pewno pod koniec marca to ogarnę. I chcę mieć ful wypas gotowe wcześniej ![]() MaLoS Och ale romantycznie ![]() ![]() ![]() No przepiękny moment ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#352 |
Zadomowienie
|
Malos cudowne zaręczyny
![]() ![]() Łóżeczko myślę,że ogarnę na początku kwietnia. Już jest niby położone, ale w pokoiku jeszcze trzeba położyć tapetę i przemalować meble na biało. W weekend przyjeżdza rodzinka do pomocy to bęziemy działać ![]() Samopoczucie Kurcze odebrałam wyniki badań i już wiem skąd u mnie taki spadek formy. Hemoglobina i hematokryt poleciały w dól i nawet białko w moczu się znalazło. Na szczęście niedużo, ale chyba musze się za siebie wziąć. Ostatnio zaniedbałam się żywieniowo-ruchowo i efekty od razu widać. A dodatkowo w nocy męczą mnie skurcze łydek tak okropne,że płakać się chce...to sobie pomarudziłam..czas się brać za obiad. Miłego popołudnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Rozeznanie
|
Malos piękne zaręczyny! Będziecie mieć co dzieciom.i wnukom opowiadać
![]() U mnie też już łóżeczko stoi właśnie, tylko trzeba prześcieradło założyć, ochraniacz i przybornik na łóżeczko ![]() ![]() Dzięki za odpowiedzi ![]()
![]() |
#354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zabawki Ja na razie nie mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Rozeznanie
|
Oj nie mam pomysłu na obiad
![]() ![]() Zabawki Nie mam nic! Karuzele robie sama, tylko stelaż musze jeszcze wykombinowac ![]() ![]() Lozeczko złożone, a założenie prześcieradła to chwila i tez na poczatku maluch bedzie w rożku ![]() Łapcie muffiny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#357 |
Mama Land
|
Kopycio: Omnomnom
![]() MaLoS: Piękna historia ![]() U nas też nie było zaręczyn. Jak się zdecydowaliśmy na dziecko, to ja postawiłam warunek, ze najpierw zaklepujemy datę ślubu ![]() ![]() U mnie dziś dzień leniucha - śniadanie zrobił TŻ, pranie zaprogramowałam, żeby nie łazić do niego, a wszedłszy do kuchni w celu przygotowania obiadu zrezygnowałam z pomysłu, wyciągnęłam lazanię z zamrażarki i wsadziłam ją do piekarnika ![]() Wczoraj byłam u znajomej i mnie chciała uraczyć MROŻONĄ KUPNĄ lazanią i myślałam, że hafta puszczę, jak mi to podała. Grzecznie podziękowałam i pozostałam głodna ![]()
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
Malos super
![]() A pierdzionek był wczoraj pokazywany ![]() My sie zaręczyliśmy na 1 rocznice, nie było romantycznie nic a nic ![]() A po ślubie jesteśmy juz 9 lat... Wow ale zleciało ![]() Ja łóżeczko juz mam od jakiegoś czasu ubrane. Dzis wrzuciłam jesCE do pralki ten nowy rożek, kocyk, prześcieradełka, kurę i ręcznik. |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
Malos bardzo wzruszające zaręczyny
![]() ![]()
#360 |
Zadomowienie
|
Malos- ogromne gratulacje
![]() Tz z cora wyszli pierwszy raz na spacer z rowerkiem biegowym, ktory dostala na urodziny i zaraz do nich dobiję, bo wreszcie przestalo padac. Na biezaco z odpisywaniem bede chyba, jak wszytskie urodzimy ![]() Od wizyty we wrorek zalezy, czy poprosze ojca, zeby przyjechal mi pomoc po Swietach, jak opiekunka bedzie miala urlop. A krocze tez mnie boli jak po maratonie MTB w nierowerowych spodenkach ![]() Przescieradlo do lozeczka juz uszylam, w przyszlym tygodniu zabieram sie za pranie spiworkow do spania i wszytsko wyladuje w szafce. Kolderki i poduchy miec nie zamierzam przez najblizszy rok conajmniej. Milej niedzieli kochane !!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.