|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
niezawsze no to cóż, życzę ci żeby coś się zaczęło dziś rozkręcać ![]() Mi podoba się data 07.07.- zobaczymy.....póki co jutro wizyta a miało jej już nie być bo niby miałam nie wytrzymać ![]() U mnie dziś znów upał, może namówię M na wypad nad wodę.Mała wczoraj pokąpała się w basenie na balkonie i rano przyleciał do nas gołąbek na kąpiel , najgorsze jest to że załatwił do wody swoją potrzebę i za nic nie dał się wygonić,klaskanie, straszenie nie pomogło, dopiero Daniel wziął go do ręki i wypuścił za balkon to wtedy pofrunął. Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-07-04 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
![]() Jakis oszolom ten golab, ze sie nie bal, mam nadzieje, ze nie byl chory |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Fajnie Aniu, że idziesz dziś do domku. Mam nadzieje, ze naprawili tam w szpitalu ta wodę. Swoją droga to przegięcie, żeby wody w szpitalu nie było. A jak karmienie? Poleciało coś? To zdjęcie z nk jest cudowne. Alez Twój synek ma czarne włoski1 Ja prawie całą noc nie spałam. Co godzinę wstawałam do męża bo miał bardzo wysoką temperaturę i lało sie z niego ciurkiem. Na szczęście teraz już jest dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zadomowienie
|
dzis juz 3 :P idziemy w parze:P
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to hormony czy coś innego. Ogólne czuje się do kitu... Może muszę się wypłakać... ale nie chce płakać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zadomowienie
|
Wogole olej cos dal -duuuuuuzo rozwolnienia, az sie lało tak jakbym siku robila.. Moze gdzies po2 godz ruszyl. Takze do przeczyszczenia rewelka... :/
Potem zaczal mi sie brzuch stawiac, hmm mowie se dziwne takie skurcze bezbolesne. Dopiero ok 2 zobily sie bolesne, byly gdzies tak ok co 5 min ale szlo przezyc, ale stwierdzilam ze cos za czeste. Czekalam do po 3. Wogole myslalam czy smsa do was nie napisac, ale stwierdzilam ze moze dopiero "jakbym" jechala do szpitala to sie odezwe bo co bede robila zamieszanie. I dobrze ze nie napisalam.. Po 3 stwierdzilam ze sie poloze, do rana moze beda mocniejsze i regularniejsze mialam nadzieje ze pojade.. Pare razy jeszcze czulam bol, nawet cos prawie przez sen liczylam stoperem na komorce co ile mnie boli ale w koncu zasnelam. Potem nie wiem czy mi sie snilo jeszcze ze cos bolalo, czy naprawde bolalo, ale rano cisza ![]() ![]() ![]() Wogole nie wiem czy troche wczoraj nie odeszlo czopa,ale byla to wydzielina lepiąca, ciągnąca ale nie byla ani troche brązowa czy czerwona... Wiec moze to nawet nie bylo to. Aha, jakby cos sie dzialo, to na czyj nr pisac ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tez mi czasem trudno uwierzyc w to ze jeszcze kilka dni i synek bedzie po tej stronie brzuszka ![]() u mnie dzisiaj bez zmian jedynie mam dola bo maz wyjechal... a najlepsze jest to ze zabral mi moj klucz od domu z kluczami od samochodu ![]()
![]() |
#3608 |
Zadomowienie
|
Nawet w nocy na szybciocha zrzucalam zdjecia z aparatu i nawet zrobilam pare nowych, bo "jakby tak" to bylo to...
Z dopakowywaniem torby stwierdzilam ze poczekam na bole nie do wytrzymania,ale nie pojawily sie potwory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
idealnecialo tez raz tak mialam w nocy bolace skurcze regularne co 5 min i po jakims czasie robily sie co raz rzadziej i przeszly
#3610 |
Zadomowienie
|
Wogole moj znow dzis wieczorem do pracy wyjezdza, a liczylam sobie ze jeszcze zdarze urodzic przed jego wyjazdem i zobaczy synusia.. A tak znow czekanie, ciekawe czy za tydz jak bedzie czy go zobaczy czy nadal bede wyczekiwac :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nr tel wyslalam ci na pw
![]() |
#3614 |
Zadomowienie
|
u mnie też 3 dni do szpitalnego, a uwaga, uwaga do terminu od polskiego gina 1 dzień!!
łapią mnie takie skurczybyki... niektóre nawet nieźle bolące, ale to jeszcze nie to... wogóle słabo dziś spałam właśnie przez te skurcze (ciągle miałam nadzieję, że coś się wykroi, ale zasypiałam spowrotem zawiedziona... i tak wiele razy...) i jeszcze pogoda do bani, wieje tak, że mało głowy nie urwie!
#3615 |
Wtajemniczenie
|
Nie Agravko, nie dzisiaj. Aż tak mnie nie boli, ale pobolewa. Jutro będę próbowała się zarejestrować gdzieś na NFZ.
Jakbym dzisiaj chciała iść to tylko na takie prywatne pogotowie dentystyczne, gdzie za samo wejście kasują 100zł. Gdyby mnie zaczęło mocniej boleć to wezmę apap. Teraz zjadłam obiad i jestem senna. Na wybory idę dopiero jak mama wróci z pracy, podjedzie po mnie o 19tej i zawiezie żebym nie musiała chodzić.
#3616 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jaki śliczny uśmiech ![]() Cytat:
![]() Też polecam ![]() Cytat:
![]() Idę na głosowanie i może po jakieś warzywa na sałatkę na obiad ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
U nas dziś upał na maxa....właśnie wymoczyłam się w wannie
![]() Teraz odpocznę chwilkę i jakiś obiadek może... Dziś lekko skurcze mnie męczą...ale nie są jakieś długie i regularne ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() herbatkę tak samo - zaparzałam dzbanek z połowy tego opakowania (bo to wychodziło około 6 łyżeczek) i popijałam cały dzień - ale od 2 dni już piję mniej, tylko tak w kubku sobie zaparzam z łyżeczki/dwóch i piję 1 albo 2 razy dziennie... też za niedługo lecę głosować ![]()
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Ide na wybory a pozniej na spacer do parku z tz dzis ostatni dzien razem bez dzidzi w domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja nie wiem co się dzieje, jestem dosłownie nieprzytomna! Wczoraj poszłam spać o 21, spałam do 8, pokręciłam się, popisałam z Wami, położyłam się i dopiero teraz wstałam na obiad! I znowu chce mi się spać! Jestem kompletnie nie do życia!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez mam skurcze ale nadal slabe i tylko co 8-12 min...maly od wczoraj ma gorączke a ja tez sie czuje jakbym ja miala,nadal mam biegunke i wogole te upaly mnie dobijają,wiecznie zapocona i bez siły,w nocy spac nie idzie i dzis tz mi wniosl lezak z ogrodka i spalam na nim pod oknem z wentylatorem... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zadomowienie
|
Ania - GRATULACJE
Hexa - GRATULACJE ![]() ![]() dawno mnie nie było, bo cierpiałam na nawał pokarmu, masakra, cycuchy mi się zrobiły takie, że Pamela się chowa ![]() ale tak ciężkie, twarde i bolące, że tęskniłam za "swoimi" biustonosz się sprawdził idealnie, no i PURELAN teraz już się unormowało, najgorzej było 3-5 dzień po porodzie, przeżyłam i teraz mogę normalnie karmić, a kuciak głodny nie na żarty ![]() trzymają mnie ciągle jakieś hormony, nie czuję senności, zmęczenia, nie przeszkadza mi karmienie 4 razy w nocy, śpię mniej niż mój TŻ, a on zawsze twierdził, że jemu nie trzeba dużo snu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiesz ja tez tak mam jakis czas wstaje o 12 i dalej bym spala ale wyczytalam wvzoraj ze organizm produkuje hormony przed porodem i czlowiek sie robi spiacy i ciagle zmeczony jest wiec to chyba normalne, ja sie zastanawiam nad normalna kawka
![]() |
#3625 |
Rozeznanie
|
hej mamusie...........ale upały ufffff............
![]() ![]() aniaa22--tak sobie dzis siedze w ogrodku i mysle o Was jak sie czujecie.......... w domku juz.......... eh spakowalam torbe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nie poszlismy do domku. maly jest pod lampami, ale chyba mu sie nawet podoba bo jest grzeczny ![]() no i syncio troszke pojadl dzis sobie z cyca ![]() ![]() damian wczoraj tak zabalowal ze nie byl w stanie u nas wysiedziec ![]() co z farminka i hd??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja sie mule w tym szpitalu tz pisal do mnie smsy jedynie a tak siedze i na glowe dostaje moje "przybita" kolezanka z sali mnie nerwowo wykancza normalnie nie moge jej sluchac i zaczynam na nia warczec... przyjechal do niej wkoncu jej facet i musiala mu dwa zl na bolet dawac bo by mu na powrot zabraklo... poza tym zabralam sie za czytanie ksiazki Grocholi"krysztalowy aniol" i chyba sobie zrobie kawke (mamy na oddziale czajnik) i wlacze film nigdy nie mow nigdy albo sie zdrzemne ![]()
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() syncio sie relaksuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
aniaa dzieki zoltaczce dzieci staja sie jeszcze sliczniejsze
![]() ![]() a facecitak maja ze musza opic nowego czlonka rodziny ![]() ![]() ![]() a co do bolu w kroczu to podobno z dnia na dzien jest lepiej i juz od trzeciej doby sie wszystko polepsza
#3630 |
Wtajemniczenie
|
Ehhh.. a ja się trochę zdrzemnęłam.
Chyba te zęby tak dają mi popalić.. jeden niby boli ale wrażliwą mam całą szczękę. Jutro robię natarcie na dentystę, no chyba ciężarną z bólem muszą przyjąć ![]() Na 19tą muszę być gotowa, bo jak mama będzie wracać z pracy to mnie zabierze do lokalu wyborczego. Nie chce mi się ruszyć tyłka i iść pod prysznic, ale tak się spociłam na spaniu, że nie mam wyjścia. ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.