|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
Dziewuszki, czy ktoraś z Was ma ten zegarek i sukienke w stylu marynarskim? Mogłybyscie wrzucic fotki ?
bo szukałam ale nie znalazłam, a zaciekawiła mnie ta oferta
|
|
|
|
#3632 |
|
Zadomowienie
|
super dziekuje
|
|
|
|
#3633 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3634 |
|
Rozeznanie
|
To ja już po farbowaniu
Farba Jasna Miedź 7.4. Mam zdjęcie, ale w ogóle nie oddaje koloru, to trochę mija się z celem wrzucanie go Kolor jest inny niż na opakowaniu, ale tego w sumie się spodziewałam - nie jest jednak taki rudy jak u Musso, wyszedł u mnie trochę ciemniejszy, ale też fajny W słońcu pewnie jeszcze inaczej się będzie prezentował. Można powiedzieć, że kolor jest dosyć podobny do tego pokazanego w Przewodniku po produktach do koloryzacji na str. 8 Tylko jest ostrzejszy![]() Wrzucam przy okazji zdjęcia portfela Deanna - poszedł do zwrotu. Zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam. Myślałam, że ma osobno przegródkę na banknoty i osobno na monety. A tu w sumie taki kompaktowy portfel Zamówiłam też dla siebie zestaw korektorów - zadowolona jestem, że faktycznie kryją moje cienie pod oczami - może nie na 100%, ale dają radę
|
|
|
|
#3635 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
bo czaję się na ten odcieńoj ja też będę mieć 2 mies.przerwy Cytat:
![]() no,zaraz odpalam youtube,biała kartka i długopis do wish list przygotowane,aż strach oglądac kat.14
|
||
|
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
W K14 wracają błyszczyki w kulce
Uwielbiałam je. Pan Paczkowy zawitał dzisiaj. Mogę wrzucić zdjęcia Platinum Pink szminki z białym złotem i cienie Midnight Rose. I za niedługo Sunshine + Blue Shock na paznokietkach
|
#3637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- tez mnie zaciekawiły
|
|
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki przepraszam, ale fotki bedą kiepskiej jakości...kabelek zaginął na dobre, a zdjęcia robione na szybko aparatem zaraz wstawię
|
|
|
|
#3639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to raczej na sobotę dostaniesz paczkę
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
wie może któraś z Was dlaczego nie przyszedł mi zestaw marynarski??? spełniłąm wszystkie warunki a na fakturze go nie ma
|
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Świetne były
Nie dość, że ładnie pachniały to jeszcze smakowały Tyle mam tych błyszczyków ale te na pewno będą moje
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety zamieściłam tylko zdjęcia samej szminki i na ręce...jutro zrobię na ustach w świetle dziennym...wszystkie które zrobiłam w sztucznym są przekłamane...szminka wygląda na różową, a jest taka brzoskwiniowa jak widać na tych zdj. co załączyłam
Poza tym nie wiem czy jest sens robić takie zdjęcia, bo ta szminka wygląda jak na tych ustach w demo AM![]() Wish lista do kat.14 właśnie powstaje
|
|
|
|
#3643 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj dostałam paczuszkę z k11, ale przez remont jeszcze jej dobrze nie rozpakowałam. Sprawdziłam tylko te niebiesko-złote bransoletki dodawane do kremu Anew Aqua i stwierdzam, że są bardzo ciężkie i brzęczące
![]() A w K12 chyba zbankrutuję, moja wish lista niepokojąco się wydłuża...
|
#3644 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
Mógłby mi ktoś powiedzieć czy warto zamówić biżuterię Salamanca? czy ładnie wygląda na ciele i czy jest dobrze wykonana? z góry dziekuję za odpowiedź
|
|
|
|
#3646 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
ja mam pytanie czy ta oferta w stylu marynarskim i ta cala reszta rzeczy obejmuje tylko katalog 11? czy w 12 też można zamawiać? (jeśli to pytanie się wcześniej pojawiło to wybaczcie ale ostatnio nie mam czasu nadrabiać )
|
|
|
|
#3647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hm a nie przychodzi ten zestaw wraz z następnym zamówieniem z kolejnego katalogu w tym przypadku wraz z kat.12 ? bo mi się wydaje , że w następnym dostaniesz najlepiej sprawdź na ulotce [ bo ja takiej już nie mam |
|
|
|
|
#3648 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() dzisiaj był mój dzień paczki zamówiłam sobie paletkę kolektorów z demo i na pierwszy rzut oka wydają się troszkę ciemne ale dam im szanse
|
#3649 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta oferta wyprzedażowa na dole "ulotki" było napisane ,że ważna w kat. 11 ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a zawsze robie tylko jedno ale porządne zamówienie z katalogu, no nic.. dziękuję za info |
|
|
|
|
#3651 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3652 |
|
Przyczajenie
|
Mam małe pytanie, jak prezentuje sie biżuteria clear winner? Czy te " kamienie" to plastik czy szkło? Jeśli plastik to bardzo sztucznie wygląda? Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje.
|
|
|
|
#3653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
używasz go na całą twarz , czy punktowo/tam gdzie potrzebujesz [ wiem ,że może głupie pytanie i może wszystko jest w ulotce , ale jeszcze nie otwierałam kremu ani opakowania ]
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam dzisiaj w COKu na tych dniach pielęgnacji i szczerze - ![]() Było troszkę o kremach anew i pielęgnacji dłoni. W zasadzie to co miałam na szkoleniu. Ale zakupiłam sobie 2 lakiery - decadence i midnight plum bo ten drugi mi się już kończy, błyszczyk, kolejny balsam do ust i krem liftingujący do powiek z netto
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
plastik ale świetnie imituje kryształ , możesz brać bez obawy że będzie wygladać jak z jarmarku
|
|
|
|
#3656 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja często "przekładam " niektóre zamówienia z nowego kat. np do starego ważnego w ostatnim dniu obowiązywania katalogu i wysyłam zamówienie na regularną ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
coś w nim jest |
||
|
|
|
#3657 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie odnośnie śródziemnomorskiego serum ujędrniającego do szyi i dekoltu z planet spa. Mianowicie interesuje mnie od jakiego wieku można go stosować? Mam 27 lat, już nie mało
, ale waham się czy to jednak nie za wcześnie. Z góry bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi. Jeśli ten temat był poruszany, to przepraszam że się powtarzam
|
|
|
|
#3658 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Wiesz co, ja bym brała Anew, z przekonania. Do tej pory z wszystkiego z Anew byłam zazwyczaj zadowolona i działało zgodnie z założeniami producenta. Solutions jeszcze nigdy mnie nie porwało średnie są. No, tylko tonik bezalkoholowy sobie z tej serii cenię (bo bezalkoholowy).
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak piszesz, że taka jak w am to cudna na ustach, chyba zaryzykuję i wezmę 3 sztuki- tą, nude i pink topaz, najwyżej którąś odeślę, bo różnica w cenie z katalogiem duża |
|
|
|
|
#3660 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.avon-forum.ru/4images/det...image_id=17612 ale coś mi się wydaje ,że na zamek nie jest zapinana ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
watro chociaż spróbować jakbym była w Twoim wieku to bym może spróbowała [ dla testów chociaż ]---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
mi z Solutions to odpowiada jedynie nowy krem na dzień pomarańczowe opakowanie neyra bierz lepiej ten z Anew póki Jeszcze jest
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

bo szukałam ale nie znalazłam, a zaciekawiła mnie ta oferta

Kolor jest inny niż na opakowaniu, ale tego w sumie się spodziewałam - nie jest jednak taki rudy jak u Musso, wyszedł u mnie trochę ciemniejszy, ale też fajny 

Ja niestety niczym jeszcze nie mogę się pochwalić, bo święto paczki dopiero 9
Mam nadzieję, że pan paczkowy przyjedzie chociaż dzień wcześniej 
to raczej na sobotę dostaniesz paczkę

najlepiej sprawdź na ulotce [ bo ja takiej już nie mam 
i migruje potem po całej twarzy