Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 21:02   #3631
kamcia2306
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Dziewuszki, czy ktoraś z Was ma ten zegarek i sukienke w stylu marynarskim? Mogłybyscie wrzucic fotki ? bo szukałam ale nie znalazłam, a zaciekawiła mnie ta oferta
kamcia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:02   #3632
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez selulita Pokaż wiadomość
katalog 14 kolory jesieni do obejrzenia w youtube na katalogowym
super dziekuje
Stary 2011-08-03, 21:06   #3633
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:09   #3634
nightsong
Rozeznanie

To ja już po farbowaniu Farba Jasna Miedź 7.4. Mam zdjęcie, ale w ogóle nie oddaje koloru, to trochę mija się z celem wrzucanie go Ale od początku: farba dobrze się rozprowadza, ma odpowiednią konsystencję i zapach, nie śmierdzi, przynajmniej dla mnie Kolor jest inny niż na opakowaniu, ale tego w sumie się spodziewałam - nie jest jednak taki rudy jak u Musso, wyszedł u mnie trochę ciemniejszy, ale też fajny W słońcu pewnie jeszcze inaczej się będzie prezentował. Można powiedzieć, że kolor jest dosyć podobny do tego pokazanego w Przewodniku po produktach do koloryzacji na str. 8 Tylko jest ostrzejszy

Wrzucam przy okazji zdjęcia portfela Deanna - poszedł do zwrotu. Zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam. Myślałam, że ma osobno przegródkę na banknoty i osobno na monety. A tu w sumie taki kompaktowy portfel

Zamówiłam też dla siebie zestaw korektorów - zadowolona jestem, że faktycznie kryją moje cienie pod oczami - może nie na 100%, ale dają radę
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:12   #3635
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Zrobiłam wczoraj pare fotek tej szminki z białym złotem Glazed Coral, ale...nie mogę znaleźć kabla...będę szukała dzisiaj...ten kolorek jest taki brzoskwiniowo-różowy...bardzo mi się podoba
Koniecznie szukaj kabelka bo czaję się na ten odcień

Cytat:
Napisane przez Anulusek Pokaż wiadomość
po dwumiesięcznej przerwie od avonu i wizazu 'wracam do gry'
oj ja też będę mieć 2 mies.przerwy

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
boskie mam plum beautyfull i sorbet splash, a teraz czaję się na rose cośtam i cośtam red, nie pamietam nazw
coś tam red też mi się podoba i myślałam o nim

no,zaraz odpalam youtube,biała kartka i długopis do wish list przygotowane,aż strach oglądac kat.14
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:21   #3636
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

W K14 wracają błyszczyki w kulce Uwielbiałam je.

Pan Paczkowy zawitał dzisiaj. Mogę wrzucić zdjęcia Platinum Pink szminki z białym złotem i cienie Midnight Rose. I za niedługo Sunshine + Blue Shock na paznokietkach

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:27   #3637
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

no,zaraz odpalam youtube,biała kartka i długopis do wish list przygotowane,aż strach oglądac kat.14
w sumie ja juz jade z koksem ale tak szczerze to moze 3 rzeczy z kosmetykow widze dla siebie

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość

tez mnie zaciekawiły

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 21:29   #3638
zalotnica83
Zakorzenienie

Dziewczynki przepraszam, ale fotki bedą kiepskiej jakości...kabelek zaginął na dobre, a zdjęcia robione na szybko aparatem zaraz wstawię
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:32   #3639
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez avonmaniaczka Pokaż wiadomość
Musso, a Ty co dla siebie jeszcze ciekawego brałaś ? Ja niestety niczym jeszcze nie mogę się pochwalić, bo święto paczki dopiero 9 Mam nadzieję, że pan paczkowy przyjedzie chociaż dzień wcześniej
brałaś regularną to raczej na sobotę dostaniesz paczkę w naszym okręgu coś ostatnio zamiast na wtorki paczki z reg. przychodzą w soboty a czasami w poniedziałek
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:34   #3640
Nanola
Raczkowanie

hej dziewczyny wie może któraś z Was dlaczego nie przyszedł mi zestaw marynarski??? spełniłąm wszystkie warunki a na fakturze go nie ma
Nanola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:44   #3641
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Świetne były
Nie dość, że ładnie pachniały to jeszcze smakowały
Tyle mam tych błyszczyków ale te na pewno będą moje
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 21:45   #3642
zalotnica83
Zakorzenienie

Niestety zamieściłam tylko zdjęcia samej szminki i na ręce...jutro zrobię na ustach w świetle dziennym...wszystkie które zrobiłam w sztucznym są przekłamane...szminka wygląda na różową, a jest taka brzoskwiniowa jak widać na tych zdj. co załączyłam Poza tym nie wiem czy jest sens robić takie zdjęcia, bo ta szminka wygląda jak na tych ustach w demo AM
Wish lista do kat.14 właśnie powstaje
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:46   #3643
Starlett
Wtajemniczenie

Wczoraj dostałam paczuszkę z k11, ale przez remont jeszcze jej dobrze nie rozpakowałam. Sprawdziłam tylko te niebiesko-złote bransoletki dodawane do kremu Anew Aqua i stwierdzam, że są bardzo ciężkie i brzęczące
A w K12 chyba zbankrutuję, moja wish lista niepokojąco się wydłuża...

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:51   #3644
avonmaniaczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
brałaś regularną to raczej na sobotę dostaniesz paczkę w naszym okręgu coś ostatnio zamiast na wtorki paczki z reg. przychodzą w soboty a czasami w poniedziałek
Tak
avonmaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:04   #3645
emijas
Raczkowanie

Mógłby mi ktoś powiedzieć czy warto zamówić biżuterię Salamanca? czy ładnie wygląda na ciele i czy jest dobrze wykonana? z góry dziekuję za odpowiedź
emijas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:25   #3646
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

witajcie ja mam pytanie czy ta oferta w stylu marynarskim i ta cala reszta rzeczy obejmuje tylko katalog 11? czy w 12 też można zamawiać? (jeśli to pytanie się wcześniej pojawiło to wybaczcie ale ostatnio nie mam czasu nadrabiać )
asiuniaaaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:31   #3647
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nanola Pokaż wiadomość
hej dziewczyny wie może któraś z Was dlaczego nie przyszedł mi zestaw marynarski??? spełniłąm wszystkie warunki a na fakturze go nie ma

hm a nie przychodzi ten zestaw wraz z następnym zamówieniem z kolejnego katalogu w tym przypadku wraz z kat.12 ? bo mi się wydaje , że w następnym dostaniesz najlepiej sprawdź na ulotce [ bo ja takiej już nie mam ]
Stary 2011-08-03, 22:31   #3648
Tygrysek17
Wtajemniczenie

hej
dzisiaj był mój dzień paczki
zamówiłam sobie paletkę kolektorów z demo i na pierwszy rzut oka wydają się troszkę ciemne ale dam im szanse ale nie o tym chciałam pisać zdenerwowałam się znów na avon bo zamawiałam z netto dwie szminki frozen berry i przysłali mi jedną dobrą a drugą w odcieniu brązu już im nasmarowałam maila i mam nadzieję, że mi sami z siebie ją doślą (identyczna sytuację miałam już w maju).

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:34   #3649
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiuniaaaaa89 Pokaż wiadomość
witajcie ja mam pytanie czy ta oferta w stylu marynarskim i ta cala reszta rzeczy obejmuje tylko katalog 11? czy w 12 też można zamawiać? (jeśli to pytanie się wcześniej pojawiło to wybaczcie ale ostatnio nie mam czasu nadrabiać )

ta oferta wyprzedażowa

na dole "ulotki" było napisane ,że ważna w kat. 11 czyli do 17 sierpnia

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
fajna ta oferta, w ogóle coraz więcej tych internetowych robią - te przy składaniu zamówienia i ta teraz super ale faktycznie późno dają i się dziwię, że wody reese w tej ofercie są w ogóle
może im nie schodzą te wody , a ta oferta ma być zachętą do zakupu
Stary 2011-08-03, 22:51   #3650
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
ta oferta wyprzedażowa

na dole "ulotki" było napisane ,że ważna w kat. 11 czyli do 17 sierpnia

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

może im nie schodzą te wody , a ta oferta ma być zachętą do zakupu
tak dokładnie o tą, kurcze szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej, bo mi się pare rzeczy podobało a zawsze robie tylko jedno ale porządne zamówienie z katalogu, no nic.. dziękuję za info
asiuniaaaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:53   #3651
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
musso, czy będziesz zupę na błyszczykach gotować?? co Ty z nimi robisz?? chyba cała się smarujesz

przecież dla Musso córeczka pomaga zużywać Avonowe malowidła widziałyśmy ostatnio na fotce
Stary 2011-08-03, 22:54   #3652
alex331
Przyczajenie

Mam małe pytanie, jak prezentuje sie biżuteria clear winner? Czy te " kamienie" to plastik czy szkło? Jeśli plastik to bardzo sztucznie wygląda? Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje.
alex331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:56   #3653
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
nie znam się na składach ani nie używałam tego kremu solutions \ale anew polecam z czysteym sumieniem w moim przypadku oczywiście efekty są prawie że spektakularne
JAMAPI po Twojej dobrej recenzji zamówiłam ten krem ale jeszcze nie zaczęłam go używasz go na całą twarz , czy punktowo/tam gdzie potrzebujesz [ wiem ,że może głupie pytanie i może wszystko jest w ulotce , ale jeszcze nie otwierałam kremu ani opakowania ]
Stary 2011-08-03, 23:02   #3654
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emijas Pokaż wiadomość
Mógłby mi ktoś powiedzieć czy warto zamówić biżuterię Salamanca? czy ładnie wygląda na ciele i czy jest dobrze wykonana? z góry dziekuję za odpowiedź
Bardzo ładnie wykonana i świetnie się prezentuje

Byłam dzisiaj w COKu na tych dniach pielęgnacji i szczerze - nie urywa
Było troszkę o kremach anew i pielęgnacji dłoni. W zasadzie to co miałam na szkoleniu.
Ale zakupiłam sobie 2 lakiery - decadence i midnight plum bo ten drugi mi się już kończy, błyszczyk, kolejny balsam do ust i krem liftingujący do powiek z netto
Stary 2011-08-03, 23:08   #3655
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez alex331 Pokaż wiadomość
Mam małe pytanie, jak prezentuje sie biżuteria clear winner? Czy te " kamienie" to plastik czy szkło? Jeśli plastik to bardzo sztucznie wygląda? Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje.
plastik ale świetnie imituje kryształ , możesz brać bez obawy że będzie wygladać jak z jarmarku
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 23:09   #3656
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiuniaaaaa89 Pokaż wiadomość
tak dokładnie o tą, kurcze szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej, bo mi się pare rzeczy podobało a zawsze robie tylko jedno ale porządne zamówienie z katalogu, no nic.. dziękuję za info
a może jednak jeszcze nazbierasz min 5o zł i puścisz zamówienie do 17 sierpnia

ja często "przekładam " niektóre zamówienia z nowego kat. np do starego ważnego w ostatnim dniu obowiązywania katalogu i wysyłam zamówienie na regularną

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez majowy_deszcz Pokaż wiadomość
a ja brałam bardzo dużo rzeczy z netto i na szczecie wszystko przyjdzie. Złapałam sie na wode slip into ;p Musze napisać, ze jestem mega zadowolona z lakieru Coral Reef - nie dość,ze mocno sie trzyma to jeszcze kolor jest tak piękny,że zachwycam sie caly czas paznokciami :p
ja mam dokładnie tak samo coś w nim jest
Stary 2011-08-03, 23:10   #3657
Żabcia22
Raczkowanie

GG do Żabcia22

Dziewczyny mam pytanie odnośnie śródziemnomorskiego serum ujędrniającego do szyi i dekoltu z planet spa. Mianowicie interesuje mnie od jakiego wieku można go stosować? Mam 27 lat, już nie mało , ale waham się czy to jednak nie za wcześnie. Z góry bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi. Jeśli ten temat był poruszany, to przepraszam że się powtarzam
Żabcia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 23:14   #3658
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
Hej,ja się skusiłam na nie i powiem ,że jestem bardzo zadowolona,dla mnie najlepsze mazidełko nawilżające w Avonie.
Konsystencja taka żelowata troszkę,przezroczysta, ze srebrnymi drobinkami,ale takimi mikroskopijnymi,które na ciele delikatnie widać tylko w słońcu,no i pięknie pachnie.Wchłania się dosyć szybko,jak nie nałoży się na skórę zbyt wiele,nie roluje się na skórze,nawet jak się przesadzi z ilością.Ja polecam ,jestem nim zauroczona
Małgosiu, a mogłabyś jakoś bliżej określić zapach?

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Wiesz co, ja bym brała Anew, z przekonania. Do tej pory z wszystkiego z Anew byłam zazwyczaj zadowolona i działało zgodnie z założeniami producenta. Solutions jeszcze nigdy mnie nie porwało średnie są. No, tylko tonik bezalkoholowy sobie z tej serii cenię (bo bezalkoholowy).
Stary 2011-08-03, 23:15   #3659
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
nie znam się na składach ani nie używałam tego kremu solutions \ale anew polecam z czysteym sumieniem efekty są prawie że spektakularne w moim przypadku oczywiście

tylko balsam z tylnej okładki mnie kusi ... jako ciekawostka

no w świetle dziennym nie jest już taka ciemna - dzięki pierdyliardowi rozświetlających drobinek jak lubisz taki efekt to bierz mi to nie za bardzo pasuje, szczególnie, że kolor się ściera a brokat zostaje i migruje potem po całej twarzy
ja lubię takie pomadki właśnie, a z brokatem to fakt, tak samo mają błyszczyki ze złotej serii, a i tak je lubię
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Dziewczynki przepraszam, ale fotki bedą kiepskiej jakości...kabelek zaginął na dobre, a zdjęcia robione na szybko aparatem zaraz wstawię
jak piszesz, że taka jak w am to cudna na ustach, chyba zaryzykuję i wezmę 3 sztuki- tą, nude i pink topaz, najwyżej którąś odeślę, bo różnica w cenie z katalogiem duża
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 23:27   #3660
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Chcialam zapytać kogoś kto ma lub widział torebkę Catlyn ( teraz w minikatalogu n stronie 7 za 64,90) jak ta torebka jest zapinana. W minikatalogu jest napisane,że na suwak. Gdzie on jest na calej długości ( czyli gora, dół, góra) czy tylko na tym zagłębieniu między rączkami ( w jednaj linii?)? Szukałam, ale jestem gapa i nic nie znalazłam.
ja tylko znalazłam takie zdjęcie tej torebki Catlyn
http://www.avon-forum.ru/4images/det...image_id=17612

ale coś mi się wydaje ,że na zamek nie jest zapinana o zamek to chyba chodziło im ten po bokach

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Żabcia22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie odnośnie śródziemnomorskiego serum ujędrniającego do szyi i dekoltu z planet spa. Mianowicie interesuje mnie od jakiego wieku można go stosować? Mam 27 lat, już nie mało , ale waham się czy to jednak nie za wcześnie. Z góry bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi. Jeśli ten temat był poruszany, to przepraszam że się powtarzam
hmm raczej z tej serii Planet Spa nie chodzi o wiek , lecz o potrzeby skóry / ciała etc. Jeśli uważasz ,że takie serum jest Ci potrzebne to czemu nie watro chociaż spróbować
jakbym była w Twoim wieku to bym może spróbowała [ dla testów chociaż ]

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

Wiesz co, ja bym brała Anew, z przekonania. Do tej pory z wszystkiego z Anew byłam zazwyczaj zadowolona i działało zgodnie z założeniami producenta. Solutions jeszcze nigdy mnie nie porwało średnie są. No, tylko tonik bezalkoholowy sobie z tej serii cenię (bo bezalkoholowy).
też bym bardziej polecała Anew

mi z Solutions to odpowiada jedynie nowy krem na dzień pomarańczowe opakowanie , stara wersja nawilżającego kremu solutions -niebieskie opakowanie , no i pianka jest okej

neyra bierz lepiej ten z Anew póki Jeszcze jest ja już go mam - niedługo będą testy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości