|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
No nic dziewczyny, nie będę się tym teraz zamartwiać
![]() Idę już spać, bo tej nocy spałam tylko 2h bo TŻ robił projekt a jakoś nie umiem spać kiedy on nie śpi
|
|
|
|
#3902 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez zmykam dobrej nocki wszystkim PM zycze buziaki papapa
PS-wkleilam nowa fotke i tak patrze i mysle jaka ja bylam szczupla kiedys 48 kg
Wkoncu Pawełek,Dawidek i Hubercik maja siostrzyczke ![]() Nasz skarb nasze marzenie -Nicolka ząbale KLIK PLISSS http://[luksjab]471229[/luksjab] Edytowane przez Riana Czas edycji: 2009-05-21 o 22:29 |
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obawiam sie ze slonko nam nie dopisze w ten wymarzony dzien ![]() http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm http://www.pogody.pl/go.live.php/PL-...terminowa.html |
|
|
|
|
#3904 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, ten prezent od gości TŻ, jego rodzice nam powiedzieli, że to niespodzianka, nawet nei wiemy od kogo i jakie to auto, ale teściowa się wygadała, że "sąsiedzi będą musieli zrobić miejsce na parkingu", no to logiczne, że to będzie limuzyna, i się podniecała, że to auto to marzenie...ale raczej nei nasze Teściowie wiedzą, że nei mamy nic na oku, poinformowali nas o tym aucie już dawno, a my mieliśmy w planie jechać właśnie ich autem i oni nawet się cieszyli, ale własnie ktoś z genialnych gości wpadł na taki pomysł i d... bladaCytat:
Tzn. ja w Legnicy, to nawet blisko Wrocka![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do samochodu, to już nei wiem w końcu. Może to głupie, ale dla nas to zbędne i jak pomyślę jakie drogie jest to wynajęcie, to mi szkoda tej kasy...:/ dlaczego ludzie są tacy dziwni i wolą tak zmarnowac tą kase, zamiast nam ją dać, tym bardziej, że każdy grosz nam się przyda:/ Kurcze a ja jeszcze nie znam terminu obrony, wkurza mnie to ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||||||
|
|
|
#3905 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny 2 pokoje ale duzzee dzieki ![]() Cytat:
bez zmian podobno, ale kuzynka jej mowila ze troszku lepiej Cytat:
![]() Cytat:
dzieki sliczne no to juz niedlugo koniec szkoly a jak idzie na tancach? dzieki juz powoli sie wprowadzamy pierwsze rzeczy zawiezione ![]() laski a ja zgubilam gdzies ksiazeczki moje i tz z nauk... mielismy tam 4 podpisy z nauk ( polowe zrobiona ) 1 podpis z poradni... brakowalo 2 nam i nie wiem gdzie jest :/ nie wiem co teraz zrobimy ![]() wszedzie szukalismy a do slubu juz miesiac i 27 dni
|
|
|
#3906 | ||||
|
Zakorzenienie
|
upss sorki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3907 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przykro mi z powodu Waszych bliskich
|
|
#3908 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Ale była u mnie straszna buża w nocy pół nocy nie spałam bo ja sie boje błysków i grzmotów.
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
data ładniejsza, miesiąc ładniejszy ogólnie na +
|
|
#3910 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nawet nie wiem kiedy jest burza chyba, że akurat się przebudze, ale tak burza mnie nie obudzi.
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
lekarz mi dokładnie opowiedział o stanie zdrowia taty. w niedzielę przewożą go do szpitala w innym mieście, gdzie będzie miał operację. Wytną to dziadostwo a potem chemioterapia. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że to mu przedłuży życie od 4 miesięcy do 1,5 roku ![]() ![]() czyli dalej najgorsze. guz jest bardzo złośliwy i podobno szybko odrośnie. Boję się, że będzie bardzo cierpiał![]() ![]() ![]() co do naszego ślubu to byliśmy wczoraj u proboszcza porozmawiać co mamy robić. proboszcz sugerował nam, żebyśmy nie rezygnowali ze ślubu, bo przecież nie będziemy czekać aż tacie się pogorszy, tylko powinniśmy cieszyć się, że jest jeszcze z nami i wykorzystać ta chwilę, bo może uda się, że będzie z nami w ten dzień. pozostaje jedynie nadzieja
|
#3912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3914 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ale wczoraj miałam zaganiany dzien. załatwilismy USC Do konca zastanawiałam sie jakie nazwisko wziąć. czy TZ, czy podwójne. nawet w USC nie wiedziałam. ale jak sie mnie babka zapytała, chwile sie zawahałam, spojrzałam na TZ i powiedziałam, ze po męzu. TZ po wyjsciu mnie usciskał i powiedział, ze sie bardzo cieszy z mojej decyzji ![]() potem rozwieźlismy 5 zaproszen. byłam u mojej prababci, która jak zwykle od 30 lat juz umiera. ale stwierdziłą, ze jesli nie umrze do slubu to oczywiscie przyjdzie. wiec jej powiedziałam, aby mi takich numerów przed slubem nie robiła Cytat:
![]() Cytat:
myslałam, ze juz po mnie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a my dzis na 17.00 na pierwsze spotkanie do poradnii rodzinnej idziemy
|
||||||
|
|
|
#3915 |
|
Rozeznanie
|
cześć
Super butki i zaproszenia chyba widać w tle
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
motley dziękuję za pomoc
mam jeszcze jedno pytanie. Co powinnam wpisać w pierwsze luki ?? numer aukcji czy cos innego?? http://www.sklepy24.pl/zakupy/zwrot_...ep/internetowy Moja babcia niestety nie dożyła naszego ślubu, ale zaręczyn tak babcia zmarła w sierpniu zeszłego roku. Chcieliśmy poczekać ze względu na rodzinę, żeby przynajmniej rok minął, ale wiem że babcia by nie chciała żebyśmy przesuwali ślub z powodu żałoby, która "powinna trwać rok", żałobę nosimy w sercu i nie jest tak że mija rok i jej nie ma. Ja dalej jak pomyślę o babci to łzy mi stają w gardle A z drugiej strony wiem, że babci jest teraz lepiej. 3 lata temu babcia miała wylew, o którym było źle ale doszła w miarę do siebie, sama jadła i poruszała się po domu. A po drugim wylewie było tylko coraz gorzej, nie chodziła, w ogóle nie stawała na nogach. W szpitalu powiedzieli że jest zdrowa, a babcia była nie przytomna nie zdolna do jedzenia, picia, nie było z nia żadnego kontaktu. I dlatego twierdzę że teraz jest jej lepiej.
|
|
#3917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaaabcia , butki ekstra, takich szukam na poprawiny Cytat:
sukienka na zdjęciu jest śliczna, a ja jak patrzę na zdjęcia reklamowe ciuchów to zawsze sobie powtarzam- w NAJLEPSZYM wypadku będzie tak wyglądała, a prawdopodobnie trochę gorzej... Kupiłam dwie suknie na allegro, jedną za 220 i za 99 zł i z obu jestem bardzo zadowolona. Odeślij i najlepiej zrób wczesniej zdjęcia tej sukni, te krzywe szwy, czy defekty i wyślij mu w załączniku mailem. Walcz, bo 100 piechotą nie chodzi Cytat:
Kasiaher i Kaska , ja też tak odpowiadam TŻ, a jak już jestem strasznie wkurzona to mówię że ślubu też moze nie być i foch! Oczywiście ślub będzie Jutro nareszcie będę miała pierwszy od dwóch miesięcy wolny weekend Madzielnko, sprawnie Wam to idzie. Pamietam jak przed wyjazdem do Holandii zamartwiałaś się czy ze wszystkim zdąrzycie na kilka miesiecy przed ślubem po powrocie do Polski My nadal nie mamy załątwionej tej poradni ![]() Zostało mi 50 dni ![]()
|
|||
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=bzyczka1;12413248
Moja babcia niestety nie dożyła naszego ślubu, ale zaręczyn tak babcia zmarła w sierpniu zeszłego roku. Chcieliśmy poczekać ze względu na rodzinę, żeby przynajmniej rok minął, ale wiem że babcia by nie chciała żebyśmy przesuwali ślub z powodu żałoby, która "powinna trwać rok", żałobę nosimy w sercu i nie jest tak że mija rok i jej nie ma. Ja dalej jak pomyślę o babci to łzy mi stają w gardle A z drugiej strony wiem, że babci jest teraz lepiej. 3 lata temu babcia miała wylew, o którym było źle ale doszła w miarę do siebie, sama jadła i poruszała się po domu. A po drugim wylewie było tylko coraz gorzej, nie chodziła, w ogóle nie stawała na nogach. W szpitalu powiedzieli że jest zdrowa, a babcia była nie przytomna nie zdolna do jedzenia, picia, nie było z nia żadnego kontaktu. I dlatego twierdzę że teraz jest jej lepiej.[/quote]TZ babcia zmarła wstyczniu tego roku, ae slubu nie przekładalismy. moim zdaniem załobe nosi sie w sercu. Cytat:
tylko do tej poradnii tak nie chce i sie isc. ciekawa jestem co tam bedzie ech...
|
|
|
|
|
#3919 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bedzie sliczna pogoda, nie wierz tym długoterminowym bo one się raczj nie sprawdzaja Cytat:
![]() tak mi sie smutno zrobiło jak przeczytałam ![]() ale pamietaj tata bardzo chce być na twoim slubie, napewno chce cię zobaczyc w sukni i jaka jestes szczęśliwa z tego powodu, będzie napewno spokojniejszy o ciebie , że jesteś w dobrych rękach , nie zabieraj mu tej przyjemności . Napewno wszystko będzie dobrze modle się za twoja rodzinę i twojego tate. będzie dobrze Maggie zostało nam 15 dni
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2009-05-22 o 09:48 |
||
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
też się kiedys zastanawiałam co bym zrobiła gdyby np. naszym rodzicom, albo mojej babci coś się stało, pogorszyło zdrowie... trudny wybór, bo ani się wtedy nie chce imprezować, ani nawet usmiechać. Z drugiej strony uważam, że te osoby nie chciałyby abyśmy przekładali ślub z ich powodu. Pragną naszego szczęścia.
Ściskam Was mocno dziewczyny nie macie na to wszystko wpływu
|
|
|
|
#3921 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny zrobiłam TEST CIĄŻOWY
wyszedł POZYWTYWNIE
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() gratuluje |
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny za modlitwę i wsparcie. Staram się pobyć z tata jak najczęściej i nadrobić to czego między nami nie było, bo nie zawsze się zgadzaliśmy i mieliśmy dobry kontakt. Mam straszne wyżuty sumienia jak sobie przypomnę niektóre słowa i nasze kłótnie... Ale czasu nie da się cofnąć i trzeba naprawić to co było.
Byliśmy 3 razy na naukach przedmałżeńskich i wczoraj oddaliśmy proboszczowi kartki i on nam już załatwi to zaświadczenie z nauk. Poradnię też raczej nam daruje. Zostanie tylko urząd stanu i mamy to zamiar załatwić jak najszybciej. kasiaher gratuluję
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia gratulacje
|
#3925 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ...makasakra
![]() Właśnie dzwoniłam do mojej ginekolog w sprawie wyniku kolposkopii, skonsultowała go ponoć z dwoma profesorami i badanie trzeba powtórzyć, gdyż podobno w opisie są sprzeczne informacje...w jednym zdaniu, ze dobrze, a drugim, że źle...i na 2 czerwca mam iśc ponownie tym razem włąsnie do tych profesorów ze szpitala w Wawie. No i gdy będzie taki podejrzany wynik, to będe musiał iść na ten wycinek dla świętego spokoju. Boże tak się boję, tu za niedługo ślub i wesele, a tu takie zamrtwienie. Nie wiem woógle jak pójde na ten wycienek, ile to się goi, jak to wyglada, czy trzeba to robić pod ogólną narkozą...Jesstem przerażona !!!
|
|
#3926 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Hmm...ja moze jestem jakas nietypowa ale uwielbiam wrecz jak jest burza i pada deszcz..Paradoksalnie uspokjaa mnie to i czuje sie bezpiecznie..Zawsze bylam dziwna ![]() Cytat:
![]() Gratuluje!!! |
|||
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję jak się z tym czujesz? |
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://merlin.pl/HTML/inne/ustawa.html a w tej ustawie jest taki punkt: Art. 16. 1. Przepisów o umowach zawieranych na odległość nie stosuje się do umów: 10) sprzedaży z licytacji. I jeżeli ten sprzedawca będzie qmaty to o tym doskonale zdaje sobie sprawę albo sprawdzi... jak nie to może się przestraszy i odda kasę ![]() Natomiast na 100% możesz wadliwy towar reklamować i ja bym złożyła reklamację a nie zwrot. Czyli powinnaś mu wysłać to pismo: http://www.sklepy24.pl/zakupy/zwrot_...ep/internetowy stokrotka mam nadzieję, że Twój tata będzie Wam towarzyszył na ślubie
|
|
|
#3930 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
.oooo ... moje oczy coś wyczaiły ... poznaliście się z TZ przez Internet? ![]() rewelacja!!! gratulaaaaaaaaaaaaaaaacje eeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

obawiam sie ze slonko nam nie dopisze w ten wymarzony dzien 

). Jutro odsyłam sukienkę, kseruje sobie list i zatrzymuje dla siebie. Mam nadzieje że uda mi się odzyskać pieniążki.

myslałam, ze juz po mnie.
wieczorami przeważnie większość ludzi siedzi w domu po pracy i jakbyście tak wpadli bez zapowiedzi to co nie wpuścili by Was? A wygłoszenie formułki "serdecznie zapraszamy na nasz ślub, bla bla bla" nie zajmuje dłużej jak 5 min...no chyba, że u Was jest taki zwyczaj, że trzeba odpowiednio ugościć przyszłych małżonków
babcia zmarła w sierpniu zeszłego roku. Chcieliśmy poczekać ze względu na rodzinę, żeby przynajmniej rok minął, ale wiem że babcia by nie chciała żebyśmy przesuwali ślub z powodu żałoby, która "powinna trwać rok", żałobę nosimy w sercu i nie jest tak że mija rok i jej nie ma. Ja dalej jak pomyślę o babci to łzy mi stają w gardle

Gratuluję