![]() |
#3901 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To ja się odezwę bliżej 1-go coby ustalić szczegóły ![]() Winterio, gratuluję! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja chyba będę siedzieć w domu z synkiem w Sylwestra, a co tam
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | ||
Zakorzenienie
|
bardzo miła lekcja była - jak zawsze
![]() a ja tam tfierdzę, ze teraz najlepsze - potem znów najgorsze i znów najlepsze ![]() nie strachaj - może być fajnie ![]() Cytat:
szkoda, ze filmomaniacy i melomani łodpadają - przecież to baaaardzo różnorodne tematy ad.2 - no ale dla niektórych - fajną pracą jest taka zwykła,"byle jaka" ze świętym spokojem, bez awansów, wyników sprzedażowych i pracy zespołowej. Kwestia preferencji. Dla niektórych szczytem marzeń jest back-office, gdzie nie trzeba się szczerzyć do klienta tylko klepać coś w komputrze itp. ![]() wiedziałam ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- a propo linka z butem - tak się zastanawiam czy jakby zrobiły się modne - tak jak koturny, okrągłe noski itp, to czyw szyscy będziemyw nich popylać ? boję się tego dnia ale czuję że być może nadejść ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
Ziiimno mi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Rejcz - trochę mnie skóra ściąga po nim, a szkoda mi przerywać smarowanie, gdyż na mojej brodzie i w okolicach nieustannie trwa jesień średniowiecza
![]() Dobranoc wszystkim ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ponieważ nic nie pomaga tego zakryć - jutub to szit - to chodze tak z takim ryjkiem i wszystkim tłumaczę że tak wiem ze mi skóra schodzi i że jest czerwona od antybiotyków bosz a swoją drogą społeczeństwo nie wiem chce być miłe czy jak - bo może nei zauważyłam że mi skóra się łuszczy? i chcą mnie o tym poinformować w trosce? następnym razem powiem ze mi się kwas jakiś na paszczę wylał ![]() ![]() nie wiem ale ja nie podchodzę do żadncyh lasek i nie mówię im co mają na twarzy - wychodzę z założenia że to wiedzą ![]() choć już olałam to - jestem aktualnie w najwyższym stopniu olewactwa Effeclarem K to ja se mogę pupę podcierać niestety tylko ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-28 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Mother of Cats
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Nindżopesz
|
Mam typowo babską zagwozdkę - farbować się dalej henną czy wrócić do farb chemicznych?
Henna jest ofkors zdrowsza ale i tak nie mam fajnych włosów tylko sianowate. Natomiast nie chcą być dostatecznie rude, są za ciemne i krzywo pofarbowane. Rozjaśniająca ruda farba niby niszczy włosy ale i tak nie muszę ich dalej zapuszczać bo już teraz mam problemy z układaniem. Strach tylko, że się połamią i skrócą. Lepiej być myszowato rudo-ciemno-blond i mieć długie włosy czy ewentualnie krótsze ale jaśniejsze i jednolicie miedziane? |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3912 | ||||
BAN stały
|
Znad herbaty (i brudnego talerza po parówach zapiekanych z żółtym serem, z curry i ketchupem)
![]() O! ![]() Cytat:
![]() ![]() I z czego się podśmiechuje, pytam ja się? ![]() No jacha! ![]() PS. Byłem wieczorem w Biedrze ![]() "A huuui" się mówi ![]() ![]() Wy się z dziewczęcia natrząsacie, a dziewczę używa zwrotów typu "perfuma konweniuje", z czego ośmielę się wydedukować, że dziewczę mondre jezd ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zadzwonię z życzeniami, Najmilsza ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż raz pan na przystanku chciał mnei ratować - i jest usprawiedliwion - bosze ale pani czerwona dobrze się pani czuje??? może pani słabo, jakie pani ma ciśnienie - aż się wzruszyłam w pierwszej sekundzie - ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. też chcesz takiego chuopca na korki? moze wrzuć ogłoszenie? ![]() 3. wieeeeem ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Zwykle obiady jadam tak, ze najpierw wpierniczę kartofle z masłerm, a potem osobno resztę z jakimś chlebem. ![]() Cytat:
![]() Nie ma mojego rozmiaru!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie robię. I już nawet nie dociekam. Mogę się przejmować i nie umieć robić kresek, albo przejmować z tym samym rezultatem. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
też nas wszystkich zobaczyłeś i milion innych przechodniów na ulicach w tych bamboszkach? jak się fszyscy szpicami nadeptujemy
oj przeprszam, nie to ja przepraszam ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() 2. my Bar wiemy, ale ... nigdy nie wiedzieć co będzie ? ![]() ja tak jestem 90% resistant - trochę se przyjęłam trendów i trzymam się ich od lat - z ostatnich tylko nietopszowe bluzki bom się powiększyła no i pasują mi zawsze bo tego nie widać w nich, oraz do piwa, oraz nie ma plam z potu ![]() ![]() ![]() chociaż jeśli nosze modę niemodną aktualnie to się liczy? ( glany też kiedyś były modne a może nawet dalej są? ) ale wiem o co cho ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-28 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | ||||||||
BAN stały
|
Tam Ci też coś wyskoczyło?
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Jak moda robi mi krzywdę przez oko, to na nią nie patrzę, o noszeniu nie wspominając ![]() A propos uprzejmych informacji o stanie twarzy, dopadły mnie ostatnio kobitka rozdająca kupony zniżkowe na jakiś tam zabieg peelingujący w pobliskim saloniku kosmetycznym: - W sam raz się pani przyda na tę łuszczącą się skórę! Tiam - nie ma to jak subtelne wskazanie potencjalnemu klientowi, że powinien zostać realnym klientem ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-11-28 o 23:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3920 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Mother of Cats
|
Pożalę się: spotkałam dziś na klatce studenta z piętra wyżej. Mimika chłopca wskazała, że mnię dostrzegł, później że zachodzi krótki proces namyślania się, a jeszcze później usłyszałam:
- Dzień dobry. Wszystko fajnie, tylko że jeszcze kilka miesięcy temu spotykani na klatce studenci mówili mi "Cześć" ![]() Dobił mnie TŻ powiadomiony o zdarzeniu: - Ale wiesz, Ty ostatnio wyglądasz dojrzalej... Czyżby młodość odchodziła w siną dal? ![]() Z innej beczki: Gryx, czy wyrażałam radość z Twojego powrotu na łono baru? Jeśli nie, to niniejszym: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bezczel ![]() ja sie podłamałam jak jakies 2 lata temu dzieci mi zaczely mowic dzien dobry ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Testowałem z Biedrze jakieś nołnejmy męskie, a raczej zapaszki typu Renee Lazaar, po psiku na ściągacz kurtki (ot tak, z nudów, czekając na R.), no i ofkors jeden to odpowiednik Cuby, drugi czerwonego Joopa, bez sensu, w kółko to samo kopiują ![]() Cytat:
![]() Żart! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
#3926 |
BAN stały
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
jakie dobranoc jakie dobranoc
![]() a i bym zapomła Ju - pozdrawia bar oraz ja jestem o krok od kupienia se wełny/włóczki czy czego tam w motkach i zlecenia komuś udziergania luźnego długiego za zad ciemnoszarego golfa - nigdzie nie ma a Zara każe sobie płacić cieżkie stówy za akrylowe badziewie pff no to dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Projekty jak by nie były trudne się z nich cieszę bo jest to dla mnie wyzwanie. A zespołowki dla świetego spokoju swojego ducha odpier..am sama i jestem zawsze zadowolona z rezultatów (reszta zespołu też). A tak serio serio: Wole miec mało płatną pracę ale taka którą lubie niż zbijać kokosy i chodzić do pracy "za karę". ad.2. ja jestem na taką modę full resistant ![]() Cytat:
Z mody przyswajam tylko to co jest wygodne i funkcjionalne. Nietopesze tez lubie własnie z w/w powodu. Koturny bo wydużaja nogi a nie chybocze sie w nich i nie zacinam się na kratkach odpływowych (szpilki tez lubie ale raczej jak nie musze w nich zapier..ać po polskich chodnikach). To nie jest moda niemodna tylko podejrzewam ze moda uniwersalna. Czyli praktyczne, wygodne rzeczy pasujace do wszystkiego. ------------- Fitam! Po kawie, po herbacie po 2 śniadaniu ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2011-11-29 o 08:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tośmy pogadały. ![]() Rachell, wybrałaś fragmenty mojej wypowiedzi, zlepiłaś w całość i nadałaś nowe znaczenie - wcale nie to, które ja miałam na myśli pisząc je. ![]() Ad.1 Pisanie w rybryce hobby WYŁĄCZNIE "film i muzyka" jest ryzykowne, ponieważ takie CV niczym nie wyróżni się wśród pozostałych. TO miałam na myśli. Jak dostajesz takie CV załamujesz ręce bo nie jesteś w stanie niczego więcej o tej osobie się dowiedzieć. Może być wielkim, mało piśmiennym fanem filmu i muzyki- albo może być po prostu wygodna i ściągnęła szablon z CV z netu. HRowiec może na iinterview czasem zaprosić ograniczoną liczbę osób - i taka osoba pozbawia się szans na bycie wybraną - 80% osób pisze "film i muzyka". Więc nie imputuj mi proszę, że zaniżałam(bo już w HR od dłuższego czasu nie pracuję) mniemanie o kimś dlatego że miał takie hobby. To był żart wyrażający bezsilność wobec czyjegoś braku wyobraźni, a nie moje tudzież czyjeś złe intencje i krótkowzroczność. Filmomaniacy i melomani nie odpadają, jak to założyłaś, ale z pewnością pomogłoby, gdyby odrobinę choć rozwinęli temat. A nawet jeśli ktoś, już jest taki uparty i musi dać "film i muzyka" to niech chociaż dopisze coś jeszcze. Np. rękodzieło. Bo wtedy widać, że CV nie napisał bot. Ad.2. Nie krytykowałam niczyjej potrzeby do pracowania w back-office, ani braku potrzeby pracy z klientem - gdzie niby? w którym poście? Napisałam wyłącznie, że jeśli komuś obecna praca nie odpowiada, to trzeba walczyć o lepszą (LEPSZĄ - bliższą naszych wyobrażeń o super pracy), zamiast się dołować i mnożyć listę własnych słabości. I dalej się tego trzymam. --- Dobra, ja się już o pracy nagadałam, nie będę tu jakimś chopcem do bicia, bo tak to trochy zaczyna wyglądać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.