|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Cytat:
Ja na żywo widziałam seville i carere bo były w pobliskim sklepie dziecięcym i osobiście jestem zdecydowana na Camarelo i będzie szary ![]() A co do różnic w modelach to kolorystyka i kształt torby ![]() U mnie dzisiaj na obiad faszerowane papryczki ![]() Ja w chwili obecnej czytam 5 kryminał z serii, autorka Camilla Lackberg. Uwielbiam kryminały :p
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- ja często w opisach widziałam, że w zestawie jest już adapter, tylko trzeba sobie doczytać lub dopytać do jakich modeli adapter pasuje |
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Maxi cosi są bardzo popularne więc z adapterami pasują do większości wózków. Bo ogólnie to nie każdy fotelik z każdym wózkiem można połączyć. Ja mam ten problem, że do fotelików które oglądałam to mało wózków pasowało. A ze względu na malutkie auto chciałabym mieć opcję wpinania fotelika.
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogole zaczytałam sie w szwedzkich kryminałach, zaczęłam od Millenium potem Lackberg, Mankel..ja tez jestem fanką kryminałów dlatego nawet nie polecam bo na lato to mało komu pasują kryminały
|
|
|
|
|
#3905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z kolei na tako skarza sie ze puszcza spaw na ramie wozka, wiec naprawde musze to przemyslec bo poki co to moje 2 faworyty Cytat:
Cytat:
a jaki chcesz fotelik?
|
|
#3906 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Po wczorajszej wizycie czuję się uspokojona na temat mniejszej aktywności dziubka. Gin mi powiedział, ze to zupełnie normalne, ze ruchy są nieregularne. Mogą się nawet pojawić dni totalnego lenistwa. Dopiero od 30tc mam liczyć ruchy. Dla uspokojenia mnie słuchaliśmy bicia serduszka i ogladaliśmy maleństwo. W trakcie tego maluch kopał jak szalony a ja nie czułam kompletnie nic. Za to dziś od rana imprezuje na całego ![]() POza tym mam zacząc brać BIOFER oraz magnez na skurcze (w nocy mam meeega skurcze i to boli jak cholerka!) Kolejna wizyta za miesiąc i mam na nią przyjść z wynikami glukozy (to juz moja druga glukoza będzie w tej ciąży Naczytałam się Waszej dość burzliwej dyskusji nt kp i szczepień. Ja zamierzam karmic piersią. Lecz może się okazać, ze życie zweryfikuje moje nastawienie i wyjdzie zupełnie inaczej. Czas pokaże. Tym samym jestem daleka od krytykowania tych z Was które nie chcą karmić i nie mam zamiaru nikogo tu umoralniać i przekonywać. To jest indywidualna sprawa każdej z nas ! Nic do tego nikomu !!!! Co do szczepionek jest podobnie... dopiero sie wdrażam w ten temat... troszkę czytam i poznaję grunt. Na te chwilę jeszcze się nie zadeklarowałam. Tu równiez czas pokaże. Ja z zakupami jednak się wstrzymuję. Zaczęliśmy teraz zajęcia w SR. Licze ta to że się "doszkolę". Tym samym zakupy wstrzymuje do momentu ukończenia kursu Przepraszam że się nie odnoszę do każdej z Was ale tyle wczoraj przez pół dnia naskrobałyście, że ledwo przez to przebrnęłam ![]() Anuszka i Ela witam w 24tc Kasiu straszne tragedie. Współczuję przeżyć ![]() Manieczka cieszę się, że wszystko oki z maluszkiem Czekoladko podziwiam Cię z tymi wózkami Kiara super że Ci się udało z tym zamówieniem w Gemini ![]() Ja mam dziś dylemat obiadowy. Pojęcia nie mam co ugotować ![]() To musi być coś szybkiego i niewymagającego stania w kuchni pół dnia bo mi się dziś wyjatkowo nie chce ! Chyba sie skonczy tym, że spapuguję po tych z Was co mają żurek... Akurat jest dziś ciut chłodniej więc ze smakiem zjemy zupkę. Co do wózków to powiem Wam, że ta Camarelo Carmela bardzo mi się podoba. W szczególności ta w połączeniu szary-zielony Nie wiecie tylko jak on się sprawuje na terenach podmiejskich (trudnych) ??? To typowy wózek miejski ???? Gdzie mogę o tym doczytać ????
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-08-06 o 10:21 |
|
|
|
#3907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepiej dopytać. My mamy fotelik maxi cosi city i właśnie widziałam że takie adaptery są
|
|
|
#3908 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
albo szary.... ale tak jak mówiłam ja mam fioła na punkcie szarości , bieli,i czarnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
także spokojnie, myślę że nikt Cie tu nie skreśli ! nie każdy ma tyle czasu by tu co chwile zaglądać
|
|
#3909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a w kolejce mam już następną serię Jo Nesbo
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
paulina najważniejsze, że jesteś uspokojona
mój po dwóch dniach totalnego zastoju dziś rano dał popalić najważniejsze, że się codziennie rusza, a że lekko, no tak ma czasem pewnie
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
Az się cała trzęsę jak to obejrzałam https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Zabiłabym ją własnymi rękoma !
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tu masz o camarelo, pisza ze nadaje sie na wertepy tez i ze jest zwrotny http://forum.trojmiasto.pl/Wozki-Cam...296,1,160.html
|
|
#3913 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() Ale chcę zebyś wiedziała, że łączę się z Tobą w bólu
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mam to cały czas przed oczami....masakra....nie mogę się uspokoić....to nie na moje nerwy ;( nawet nie wiem i nie chcę wiedzieć co było dalej....chyba ten obraz nie zniknie mi sprzed oczu Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-08-06 o 10:39 |
|
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja o szczepieniach nie gadam z zasady :P bo przy twkiej dyskusji moznq przyjaciol stracic, to gorszy temat niz polityka Ogolnie to nie jestem ani za ani przeciw. Chyba najgorsza z opcji, bo zarowno ruch pro- jak i antyszczpionkowy mnie nie lubi bo uwaza ze jestem po tej drugiej stronie mocy Szczepie, ale jestem baaaardzo ostrozna w terminach, w doborze szczepionek itd. Mam tez kontrowersyjne poglady typu: wole zaszczepic dziecko na pokleszczowe zapalenie opon mkzgowych niz na ospe, rotawirusy czy pneumokoki. Mloza zaszczepilam na odre swinke i rozyczke z ponad dwuletnim opoznieniem, troche uleglam naciskom z zewnatrz, troche mialam taki plan, i to jest jedna z niewielu decyzji szczepieniowych, ktorej zaje.....cie zaluje. Syna nie zaszczepie, ew.po 10 roku zycia. I tak dalej. Takie mniej wiecej sa moje poglady szczepieniowe, ale sa moje i wylacznie moje. I moze jeszcze mojego meza ale on raczej mi ufa i przytakuje. I uwazam ze nikomu nic do tego i mnie nic do tego, jak kto szczepi albo nie szczepi. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądaliśmy foteliki firm Cybex i Romer. Myślę też o Recaro. Na razie byliśmy raz tak wstępnie się rozejrzeć ale wyszłam z bólem głowy i głupsza niż weszłam do sklepu więc na razie nie mam ochoty zabierać się za szukanie. Zależy mi na bezpiecznym foteliku i tu mogę się szarpnąć i zapłacić dużo. No ale wózka już drogiego bym nie chciała a ciężko zgrać to ze sobą. Powinnam wrócić do tematu bo czas ucieka. Kupować można później ale dobrze by było wiedzieć co by potem nie kupić byle czego na szybko.
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
silesianna - na Twojej liście jest flanela na pieluszki - Kochowskiego - to sprzedawca na allegro? czy jakis sklep?
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wiem, ze jest zło na świecie i są ludzie gorzej niż chorzy, ale jak widzę coś takiego to aż gotuje się we mnie... czym dziecko sobie zasłużyło na takie traktowanie ? |
|
|
|
|
#3923 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla mnie to nie jest normalne. Juz się nakreciłam... musze ochłonąć !!!!!!!
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my ogladalismy chyba recaro young profi plus http://sklep.dzieciecemarzenia.pl/pr...rofi-plus-2012 |
|
|
|
|
#3925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choc ja zdecydowałam się na Octenisept.
|
|
#3927 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wiekszy maxi cosi od 9kg , zamontowany u mamy w aucie bo corka z nia tez jezdzi i jeszcze sie miesci a w naszym mam cybexa isofix , taki ktory sluzy do 12 lat bo gore sie wydluza, wolalam kupic fotelik niz tandetna podstawke ktora zadnej ochorny nie daje, a tu mam boczne oslonki glowy cos o tym wiem bo im wiecej sie oglada tym trudniej podjac decyzje Cytat:
u nas pepek odpadl w 2 tyg. zycia teraz mam octenisept ale i tak bede spirytusem tez przemywac
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tego nie obejrzalam i nie obejrze. 15 sekund widzialam i mi sie w glowie zakrecilo :/
|
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

i będzie szary 

Rozkoszne!

Cos lekkiego najlepiej ;p moze jakis ryż... ale z czym ;/
23.06.2011