|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Hania : podejrzewam że głosowac będzie można po 13.01 (wtedy kończy się zgłaszanie blogów do konkursu), żeby było sprawiedliwie i wszystkie blogi miały równe szanse niezależnie od tego kiedy zostały zgłoszone.
Goosia: dziękuję. Btw: ale u nas ostatnio miziankowo na wątku, wszystkie szczęśliwe! oby tak dalej. A chorym powrotu do zdrowia życzę i wracam do Tż
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#3992 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kilka znajomych miało teraz u niego wizytę - wszystkie ostrzegłam, także i tak stracił sporo klientek. Uważam, że tacy ludzie nie powinni leczyć! Cytat:
O rany, zaczęłam dziś chodzić po domu, bo inaczej chyba nigdy nie przestanie mi się kręcić w głowie
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Diana życzę Ci dużo zdrówka. Wczoraj myslałam o Tobie, że się nie pojawiasz ostatnio i chyba myślami Cię ściągnełam.
Ale ładnie biało za oknem. Zaraz idziemy z TŻ pochodzić po sniegu. Szkoda, że sanek nie mamy bo byśmy poszli na górkę pozjeżdżać
|
#3994 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego warto wystawić takiemu lekarzowi od siedmiu boleści odpowiednią opinię na internecie.Madlen pisze bloga, a link jest w jej podpisie. To prawda, czasem jakakolwiek aktywność fizyczna, choćby przejście się po domu, powyglądanie przez okno czy porozciąganie, czy cokolwiek, jest lepsze od leżenia w łożku. Dobrego i zdrowszego dnia Ci życzę ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3995 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie wrocilam od Tz i juz mi go brakuje
Wczoraj zafundowalismy sobie maraton kinowy, 2 filmy pod rzad: Madagaskar i ile wazy kon trojanski. Bylismy we trojke/my i siostra Tz/ Bajka suuuper usmialam sie niezle i zleciala baaardzo szybko. Komedia tez fajna choc chwilami mi sie dluzylo. No a jutro juz do pracy, tak szybko zlecialo to wolne a z Tztem to czas mknie jak szalony i wciaz nam siebie malo ![]() Dorinko dobrze ze juz sie lepiej czujesz Dianko duuuzo zdrowka |
|
|
|
#3996 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
my dziś spędziliśmy prawie cały dzień z TŻ, oglądaliśmy filmy, było pyszne jedzonko, fajny dzień mimo, że przeziębiona jestem. Obiecałam sobie i prawie wszystkim wokół że w tym roku zrobię prawo jazdy, chcę iść na kurs na wiosnę i już szkołę chyba wybrałam aczkolwiek jakoś nie jestem przekonana do bycia kierowcą mam nadzieję, że w tym roku kalendarzowym uda mi się zdać egzamin
|
|
#3997 |
|
Wtajemniczenie
|
Madlen, czytam sobie Twojego bloga i jestem pod dużym wrażeniem!! Naprawdę bardzo dobrze piszesz i "gładko" się to czyta.
powiem Ci jedynie, że sporadycznie trafi się jakiś błąd ortograficzny z cyklu 'razem czy oddzielnie'. |
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
RAV !!!!!!!!!! widzę Cię - co się z Tobą stało?
padam na pysk - sprzątanie po remoncie jest męczące, ale mieszkanie praktycznie doprowadzone do użytku. uf!
|
#3999 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć! Ciekawa jestem, czy jeszcze mnie pamiętacie. Tak tylko przelotem trafiłam na wizaż w bezskutecznym poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie na jakiej wysokości powinien wisieć karnisz
, i postanowiłam do was zajrzeć. Cieszę się, że wątek dalej rośnie!Z okazji Nowego Roku życzę Wam wszystkim samych radości i sukcesów, nieustającej miłości zakochanym i tytułowego pierścionka tym, które wciąż na niego czekają!
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Rav, szukałyśmy Cię i rozmawiałyśmy o Tobie..szkoda, że jesteś tylko przelotem..
|
#4001 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
![]() No i koniec leniuchowania, czas do pracy
|
|
|
|
#4002 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc
)a ja mam dzis tyle do zrobienia....a na nic nie mam sily jak zwykle, chyba jestem leniem dzis wizyta u gin
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Niestety znowu poniedziałek i praca Dzisiaj całkowicie zasypało mi samochód.Wszystko pod śniegiem
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Rav, gdzies Ty się podziewała? Dlaczego przestałaś z nami pisac? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-06 o 13:22 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać regularnie z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania", takie są zasady panujące na tym forum! |
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, skończyłam nadrabianie zaległości na wątku i tyle bym musiała odpisywać, że wyszłoby kilka stron, więc sobie daruję.
Życzę wam tylko, żeby nowy rok was pozytywnie zaskakiwał, żebyście się spełniały na co dzień i były szczęśliwe z waszymi tż. |
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim w ten śnieżny poniedziałek
![]() Ale bezsens, że znowu poniedziałek... i że wolny czas mija jak z bicza trzasnął, a tydzień się ciągnie jak flaki z olejem
|
|
|
|
#4007 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Zimno i śnieg pada. Ale ładnie
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie z nowym rokiem full pracy, chyba dlatego że byłam na zwolnieniu i mam zaległości więc będę wpadać jak czas pozwoli
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim!.
Myślałam,że będę miała sporo do nadrabiania a tu cooo? Nie ładnie! Dziękuję wszystkim czytającym blog. (Błędów dużo, bo piszę w notatniku i wklejam "na żywca" bez poprawek. Korekta będzie jak skończę, gdybym zaczęła poprawiac teraz to bym zaczęła zmieniac i upiększać treść. A ma być tak " na spontanie", takie mam założenie.) O...Rav! Czemu zniknęłaś z wizażu?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
To prawda zima w pelni
/ lubie jak snieg skrzypi pod butami/ a tu w pracy trzeba siedziecI tez juz dzialam od rana. Rav szkoda ze tylko przypadkiem i na chwile , mam nadzieje ze bedziesz z nami czesciej, pozdrawiam
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ide pierwszy raz chyba od 7 czy 8 lat na fitness. trzymac kciukasy żebym sie nie rozleciała
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4013 |
|
Rozeznanie
|
L_V
Na pewno będzie dobrze ![]() Madlen, ale piszesz dalej, prawda? Anitko, też uwielbiam taki skrzypiący śnieg pod butami Zaraz idę na targ, może wreszcie uda mi się szpinak kupić, ostatnio jak poszłam kolo 15 to wszystko mi pozamykali
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-05 o 10:54 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Heloo
Najpierw odpowiadam na polowę postów ![]() Cytat:
![]() Alez Ty sliczna jesteś Cytat:
.I jaką pralkę macie na oku? Cytat:
![]() e tam, burzuj od razu. Kawa 6 zł, pączek 3 zł. ![]() Cytat:
, ale tym sposobem mamy podstawowy pakiet telewizyjny..i płacimy coś powyzej 100 zł.mnie masz ![]() Cześc Dorinko...fajnie ze w koncu jestes Dobrze ze wrocilas do zdrowia i ze w Sylwestra zabawa trwała do rana.
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam Wam jutro znac jak było. To jakieś zajęcia taneczne pod zachęcająca nazwa fat Burning. |
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli ostatnią u Ciebie dodaną jest Zara na nk ?, też chcę zobaczyć w całej okazałoście jej sprężynki ![]() Cytat:
, ale można się przyzwyczaić , to taki aerobic połączony ze sportowym tańcem, ja tak bym to okresliła |
||
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko a do kiedy Twój TZ jest w Polsce?
Etuś czyli co dziś pierwsza noc w nowym wspolnym gniazdku? Rav my tu o Tobie często myslimy...a Ty wpadłas i wypadłas ![]() L_V nie przeforsuj się tylko....a ja powinnam wziąśc z Ciebie przyklad...ale jakoś mis ie nie chce .Moja przyjaciolka wraca do naszego miasta za miesiąc..a ona zapalona fitnesiara i pływaczka więc moze mnie zmusi do jakiegokolwiek ruchu .Zła jestem bo autko cąły czas popsute..a mechanik nie ma czasu nas przyjkąć....moze pod koniec tygodnia. Czyli nie da sie na nartki wyskoczyc...a warunki bombowe. w kazdym razie tak czy tak na weekend juz jestesmy umowieni na smiganie. Ja miałam bardzo spokojny weekend. Piatek miziankowy, sobota spacerowa, niedziela rodzinna. Tak Dorinko ostatnia Zara
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. jak sprzątnę w domu to się za to zabiorę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

, biedactwo. I Ty i Dorinka sie zalatwilyscie porzadnie, ale widze ze Ty gorzej
Co to za lekarz?
Wiesz czym Cie zarazil? Proponuje opisac sytuacje na 
A TZ ma poczucie humoru