|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Laura, wiem że spóźnione, ale wyglądasz super, udanego wieczoru!
![]() Psyhe, jeszcze nie pojawiła się dziewczyna, która byłby w typie wszystkich facetów, wiesz? ![]() Mi się podobałaś najbardziej w tym chłodnym brązie, ale blond też super! Idź na wykład! W ogóle dla Was też Anrzejki to takie trochę dziwne, PRLowskie święto? ![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-11-26 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej Wam moje piękne
![]() w końcu mam chwilę,żeby Was nadrobić. Posty przeczytałam, ale nie dam rady odpisać każdej, za dużo tego ![]() Cytat:
![]() ![]() Powiem Wam,że nie spodziewałam się,że może być tyle latania przy tak małym dziecku. Oliwka w poniedziałek będzie mieć już 3 tygodnie! ![]() Jestem w szoku jak ten czas leci... Dzisiaj na obiad Tż zamówił pizze z da grasso ![]() ![]() A w 34/36 już nie wejdę, bo poszerzyły mi się biodra, więc nawet jeśli schudnę z nóg zawsze zostaną te biodra ![]() Moje piersi zaczęły lekko zwisać... nie mam pokarmu i nagle z 80c zrobił się flak ![]() Tż jest oczywiście zachwycony moim wyglądem, ale ja nie mogę patrzeć na mój dół! ehh... Aniuuuuuu - dlaczego nie mogę zobaczyć Twojego albumu? ![]() Cytat:
mama do Nas jak na razie nie przychodzi. Dzisiaj tylko dzwoniła zapytać co tam, jak tam i tyle. Tata może wieczorem wpadnie na piwko ![]() ![]() ![]() zdjęcia zaraz wstawię do albumu ![]() Przypomniałaś mi jak mój kot był chory... spadła z okna, z drugiego piętra i jak pojechaliśmy do weterynarza, to okazało się,że kotka miała od roku raka i nadawała się tylko i wyłącznie do uśpienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() muszę przestać jeść słodycze!! Bś - ja jakoś nie przepadam za Andrzejkami ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-11-26 o 18:15 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk, nie wiem czemu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- BŚ, tak, to durne PRLowskie święto kiedy starsza część familii siedzi przy tv, je śledzie i ogląda durne programy w tv, a mlodsza część familii idzie na tańce xD i dlatego siedzę dziś przed kompem ;p a w tamtym roku facet wycial mi taki numer ze poszedl na tance beze mnie wiec gdybym byla zimna wredna suka zrobilabym to samo, a ja grzecznie siedze w domku, kto ma dobre serduszko i jest nafaszerowany antybiotykami? ![]() zycie jest bez sensu :P
#4054 |
Wtajemniczenie
|
Aniu - nie potwierdziłam znajomości z Tobą
![]() ![]() już oglądam ![]() a ja będę zmieniać pampersy dla odmiany w tym roku ![]() i podejrzewam,że na sylwestra będzie to samo hah
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-11-26 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, teraz jak piszesz to uświadamiam sobie jak bardzo tu Ciebie brakowało! ![]() Cytat:
Dawno już nie byłam na żadnej imprezie, gdzie mogłabym potańczyć, mój facet strasznie nie lubi klubów... Już nawet wywiozłam do domu wszystkie imprezowe sukienki, bo wiadomo że na nic mi będą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie chodzimy czasem do jakichś znajomych pooglądać jakiś film czy TV, gramy z nimi w gry typu rummikub ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() moj lubi "domowki" a ja lubie tanczyc i generalnie glosna muzyke, lubie sie czasem tak pozadnie odchamic. Juz nie wspomne o tym ze lubie duuuuze eventy ![]()
![]() |
#4059 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a trzecia sprawa to to ze dogodzic kobiecie to tez nie jest latwa sprawa ![]()
![]() |
#4060 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Coś Wam strasznie chciałam napisać i już nie pamiętam ![]() no ale na pocieszenie Wam pokażę: super aukcyjka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja mama umie obsługiwać tablet, a ja nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pjona ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czemu nie kupilas torby versace ![]() a korzystacie w ogole z tych eko toreb? ![]() ja mam jedna z new looka, taaaka slodka, jedna z funciaka z anglii ![]() ![]() Ty masz fize na rozszerzeniu?! ![]() ![]() w zyciu bym nie powiedziala, dziewczyny z rozszerzenia mat fiz przewaznie sa dziwolagami i nie da sie z nimi gadac tak jak z Toba ![]() Cytat:
![]() spoooko ja tez bym pewnie nie umiala, nawet nigdy nie mialam w reku ![]() Twoja mama ogarnia takie sprzety? ![]() moja mama umie obslugiwac pasjansa, kurnik i jest wkrecona w youtuba ![]() ![]() Cytat:
![]() Kto zjada jeden kawałek ciasta na święta ![]() haha wypryski na plecach, to ta tzowa kuzynka tez pewnie ma jakis mankament, silnie zrogowaciale piety, albo jakiegos parcha pod make upem ![]() chociaz te przedluzone blond klaczyska to juz wystarczajaca trauma ![]() hehe no kiecka bandazowa to sam seks, ale do tanca sie nie nadaje ![]() moj tz jak sie napije to uwielbia tanczyc ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie dziewczyny, ale skoro oni nie lubia chodzic z nami do tych klubow i musimy sobie radzic same, to nic dziwnego ze pozniej mamy dziwne problemy z naduzyciem % :P bo akurat te ktore narzekaja na brak wyjsc z TZami to kojarze z ekscesow alkoholowych ![]() mi tlumaczy ze moje szalenstwa alkoholowe sa glownym powodem braku wyjsc ![]()
![]() |
#4063 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przecież Ty też sięładnie ubierasz! Zgadzam się z Anią, ona musi być nieszczęśliwa ![]() moja mama nawet komputera nie ogarnia ![]() ![]() Cytat:
![]() 2) Twój też? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4064 | |||
Wtajemniczenie
|
witam z samego rana
![]() ![]() Cytat:
![]() naprawde? dziekuje ![]() impreza, haha byłam na ostatniej jeszcze w uk ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zdjecia w albumie ![]()
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Sylwestra na 90% spędzamy w Niemczech! ![]()
![]() |
#4066 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ahhaahha! ![]() ![]() jesteśmy zdecydowanie bardziej ekstra ![]() Kurcze u mnie w rodzinie w sumie nie ma takich porownan (nie liczac babci ktora zdecydowanie faworyzuje brata mamy a ja olewa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kiedys sie mowilo "piękna jak z politechniki, mądra jak z pedagogiki" ![]() 2. no mój też ![]() ![]() ja tak samo przeszłam wielką przemianę, kontroluję się podczas picia (boze jak to brzmi ![]() ![]() ![]() ... NIGDY! ![]() ![]() I Ty jaka śliczna! ![]() podobało się? ![]() faaaaaaajnie że macie plany ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-11-27 o 08:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
Bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj po zajęciach do mnie przyjeżdża, a ja jestem już czysta jak łza ![]() W ogóle palnęłam mu, że chyba mnie autem ściąga na lewą stronę - o mało mnie nie puścił do domu. 15 minut jeździł autem i sprawdzał czy wszystko jest ok: hamowanie, nawracanie, rozpędzanie, puszczanie kierownicy.. Jeszcze trochę i by mi autko rozebrał ![]()
#4068 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja mama ma tablet w pracy, także sobie pyka, a ja ciemna masa taka... Moja mama nie jest jakimś komputerowym mistrzem, ale czasem wie więcej ode mnie. Przeraża mnie to ![]() ![]() Ano mam, ale nic nie umiem ![]() ![]() ![]() Ona jest lansiarska, wiesz coffee&cigarettes. A ja nie palę i nie piję kawy ![]() ![]() ![]() Ciekawa jestem jak mój TŻ zachowa się na studniówce. Jak przyjedzie na święta, to musimy trochę potrenować taniec, żeby sobie chociaż po stopach nie deptać ![]() ![]() ![]() O to to, ja też jak idę na imprezę, to schleję się jak świnia ![]() Cytat:
![]() Ona ma głód nie wiem czego... lansu? ![]() Mój tata nie ogarnia komputera... A ze mnie się śmieje, że nie umiem parkować ![]() TŻci nie dają nam szans ![]() A gdzie, gdzie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj tez dzis do mnie przyjezdza, ale niestety mam @ ![]() ![]() ![]() ![]() Nigdy nie jadłam gęsiej pipki ![]() cieszę się, że wieczór się udał ![]() na wizazu też bylo bombowo ![]() ejjj dziewczyny proszę Was o radę ![]() ![]() ![]() W sumie kiepsko się w nich czuje, bo wydaje mi się, że nie wyglądam w nich za dobrze, czerwona była na jakiejś przecenie więc kupilam ja z mysla o dzikich bałnsach, sprawdza sie ewentualnie na pijackich imprezach w zagranicznych kurortach, jak juz mi obojetnie co mam na sobie ![]() wiem ze jest tandetna, ale czy da sie do zaakceptowac;p a ta druga jest z new looka tylko nie wiem czy nie wygladam w niej jakbym chciala sie przebrac za przedszkolaka ubierajac zbyt krotka sukienke? ![]() ![]() ![]() ![]() a, no i te brylanty ( ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
eeeee, ja bym nie oddała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4071 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj tata tak probuje ogarnac temat, ale jemu to nie wychodzi, takze oklaski dla mamy ![]() Cytat:
![]() a 4 na swiadectwie maturalnym mam dlatego ze zrobilam takie doswiadczenie : z kartki zrobilam turbinke, podlozylam ja pod zapalniczke i to zaczynalo sie krecic, pan z fizyki sie w to wkrecil, niepodziewanie ogarnela go podnieta i zostalam znienawidzona przez reszte klasy, bo dostalam za to 5 ![]() ![]() Cytat:
kurde, brzmi jakby miala blogaska ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja pamietam, to jak on ma zapomniec ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- hm. w sumie narzekalam jej ze ich nie nosze, a ona sprytnie podchwycila temat ;p glupio mi sie teraz wykrecic, ale co sie bede przejmowala smarkula.
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Annabanna, jaką Ty masz figurę ![]() ![]() ![]() ![]() Loriette super, że wieczór się udał! ![]() ![]() agniesikk, olej lansującą się kuzynkę, prędzej czy później i tak wyjdzie na Twoje ![]() nie mogę się dobudzić dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
![]() garfield - jakbym siebie widziala ![]() no ta czerwona tez nie do konca jest uzupelnieniem mojej garderoby, raczej odstaje od pozostalych rzeczy ![]()
#4074 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem Garfielda
![]() ![]() ![]() Ania, właśnie to ![]() ![]() ![]() ![]() Ej, ta kuzynka ma bloga! klik Ale macie rację, nie będę się nią przejmować- w tym roku jej nie ujrzę, bo jadę do TŻ na święta przecież ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że na Sylwestra będzie już w PL ![]() Z tym kolesiem też to pamiętam! W sumie oboje z TŻtem mieliśmy już podobne sytuacje i jest po równo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | |||
Zakorzenienie
|
Do rodzinnego miasta M. do Regensburga, kocham tamto miejsce
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na wizażu zawsze jest bombowo ![]() Cytat:
![]() Wolałam nie kosztować ![]()
![]() |
#4077 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Świetnie wyglądałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Agnes gdybym Cię spotkała na ulicy to w życiu bym nie powiedziała że 3 tyg temu byłaś w 9 mies ciąży. Nieźle się trzymasz ![]() A mała ma słodkie pućki ![]() ![]() Aniabania ja bym za darmochę sukienek nie oddała ![]() ![]() BŚ a już myślałam że to tylko moja waga łże ![]() ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2011-11-27 o 12:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tata przyciąga do siebie wszystkich, nie wiem o co chodzi ![]() ![]() Na dole tyle smakołyków, a ja się pilnuje, żeby nie zrobić tam zamętu!
![]() |
#4079 | ||
Wtajemniczenie
|
no hej
![]() ![]() W domu Tż chrupał sobie laysy paprykowe i oczywiście nie mogłam się powstrzymać i skubnęłam kilka ![]() z wczoraj zostały dwa kawałki pizzy. Tż pyta "Aga chcesz" - oczywiście,że chcę! ![]() Jestem na siebie wściekła,że nie potrafię powiedzieć sobie NIE. Ale jutro poniedziałek, więc zaczynam odchudzanie ![]() ![]() Oliwka dzisiaj śpi od 9 do teraz, co jest dla mnie mega szokiem... mam chociaż chwile dla siebie ![]() Mam ochotę zgwałcić Tża, ale niestety muszę jeszcze wytrzymać ponad miesiąc! ![]() Oliwka jest małą pyzą ![]() ![]() Ohhh bo się zarumienię ![]() ![]() ![]() Wczoraj oglądałam Twoje zdjęcia i nie pamiętam czy skomentowałam Twoją sylwetkę i urodę? ![]() ![]() Nie wiem co Ty chcesz od swojego wyglądu! dobrze,że chociaż jedna ma plany ![]() Cytat:
![]() no widzisz jak się martwi ![]() Cytat:
![]() wiecie jakie to straszne uczucie jak nie możesz pomalować paznokci u stóp, założyć, butów, skarpetek ![]() ![]() ale za komplemencik dziekuje ![]() Oj tak , pućki ma zupełnie jak tatuś, jak był mały ![]() Zgadzam się z Alexis - nie oddalabym sukienki! Mi osobiście bardziej się podoba pierwszy zestaw ![]() Mega lachon i tyle ![]() ![]()
![]() |
#4080 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Aniabaniaaa ale z Ciebie sexy laska! ile ja bym dała,żeby tak wyglądać.. ![]() ![]() Loriette mnie też najbardziej podobał się zestaw, który ostatecznie wybrałaś ![]() ![]() Nie wiem co Wam jeszcze napisać, podczytuję ciągle ale jakoś nie mam weny do pisania.. aa dziś zanotowałam spadek na wadze! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.