Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-07, 20:32   #391
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja jutro śmigam na aerobik a później z koleżanką do kina
Aaaale Ci zazdroszczę....

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Dziś u mnie :
15 min orbi.
25 min rowerek
Tifany na boczki przez którą nie mogę się ruszyć -poważnie ;mdleje: Czuję się jakbym pod ciężarówkę wpadła chciałam poćwiczyć więcej ale się nie dało
Tiffany daje w kość

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

A ja zrobiłam sobie pedicure zmyłam paznokcie, pomalowałam odżywką, zrobiłam im kąpiel w olejku, zjechałam tarką pięty, nasmarowałam olejkiem kokosowym w worki i skarpetki i tak już 2 godziny siedzę
Ty jak zwykle się pięknisz no Takiej to fajnie

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dziś uległam pewnej kulinarnej pokusie - krewetki tygrysie w cieście wiem, że smażone w głębokim tłuszczu ale stało się to obiad był ale pozostałe posiłki w normie zaraz ogarnę mieszkanie i poćwiczę ale niech mi tylko pazurki dobrze wyschną bo nienawidzę odgniotów
Aaaale cudo Śmieszna nazwa- krewetki tygrysie Hiehie

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:35   #392
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Losing mamusie są niezastąpione a potajemnie podglądałam PPL bo teoretycznie miałam "mega ważne rzeczy robić"
Na tym wątku o PPL usłyszałam i się wkręciłam ale tyle seriali oglądam, że na The Lying game nawet nie próbuję bo się boje, że się wciągnę i nie będzie kiedy spać
The lying game jest cudowne uwielbiam A co do krewetek to nigdy nie jadłam jakoś mam uprzedzenie... Dobre ?

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
40minut pieczarki robić
Taa... dobrze, że chołpy nie spaliłam
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:35   #393
zooska
Zakorzenienie

U mnie tragedia jakaś Z Tż do d.py znowu, nie odzywa się do mnie od wczoraj, pokłóciliśmy się jak wracaliśmy z imprez (oczywiście byliśmy osobno, wracaliśmy razem), do dzisiaj zero nic, nic NIC, nawet jak brał sól, to prawie sie na mnie uwalił, ale przepraszam to nie powiedział. Zadzwoniła mama, że karetka przyjechała po babcię i że młodszą siostrę zostawiła w domu samą, a ona nigdy sama w domu nie zostawała:/ no to ja w samochód i do domu. Babcia ma podejrzenie udaru mózgu, karetka, szpital itd. Tż się nawet nie zapytał co się stało, siedział w kuchni i jadł :/
A ja dojechałam do domu do mamy od razu stres zajadłam 2 kanapkami i ciasteczkami kuuurfaaa...znowu sie yebie wszystko

Stary 2013-03-07, 20:37   #394
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
U mnie tragedia jakaś Z Tż do d.py znowu, nie odzywa się do mnie od wczoraj, pokłóciliśmy się jak wracaliśmy z imprez (oczywiście byliśmy osobno, wracaliśmy razem), do dzisiaj zero nic, nic NIC, nawet jak brał sól, to prawie sie na mnie uwalił, ale przepraszam to nie powiedział. Zadzwoniła mama, że karetka przyjechała po babcię i że młodszą siostrę zostawiła w domu samą, a ona nigdy sama w domu nie zostawała:/ no to ja w samochód i do domu. Babcia ma podejrzenie udaru mózgu, karetka, szpital itd. Tż się nawet nie zapytał co się stało, siedział w kuchni i jadł :/
A ja dojechałam do domu do mamy od razu stres zajadłam 2 kanapkami i ciasteczkami kuuurfaaa...znowu sie yebie wszystko
pozostawie to bez komentarza po prostu mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej

Ale mnie to wku....rza, że gdzie nie klikne to mi się therm line włącza

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2013-03-07 o 20:40
Stary 2013-03-07, 20:39   #395
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
pozostawie to bez komentarza po prostu mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej
Mam nadzieję, bo jestem załamana..

Stary 2013-03-07, 20:43   #396
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, bo jestem załamana..
eh... znowu mi sie Ciebie szkoda zrobiło jak czytam Twoje opowieści
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 20:49   #397
LosingMyWay
Zadomowienie

Ja zmykam spać, miłej nocki dziewczynki
Stary 2013-03-07, 20:52   #398
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Kolorowych snów

Stary 2013-03-07, 22:01   #399
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine zapomniałam Ci wcześniej napisać, że te pompki co robię to damskie ja mam słabe ręce, może z czasem jak się wyćwiczę to dam radę zrobić jedną męską teraz ni uja

Udało się nadrobić, teraz mogę zameldować dzisiejsze ćwiczonka
140 ścisków agrafką
20 pompek
150 nożyc poziomych
60 nożyc pionowych
180 brzuszków
A to dobrze, bo już się przestraszyłam znaczy nie to, że się cieszę, że nie umiesz pompek męskich tylko, że nie jestem taki cienias co to nawet pół nie zrobi ja próbowałam męską i padłam na ryj

Brawo Kochana za ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że Cię przyjmie i że wszystko będzie okej.
Ja chyba dłużej będę załatwiała ten tłuszcz przyszedł mi dzień zachcianek i mam zamiar zjeść opakowanie ciasteczek i zjadłam pizze na obiad Pozwolę sobie dziś a co @ w końcu
No nie byłam dzisiaj w końcu, idę jutro o 9
Oj ja tu chyba najdłużej zostanę podkuszona przez Ciebie by zmierzyć spodnie, zrobiłam to i się załamałam jestem beznadziejnym przypadkiem nic nie chudnę, a wręcz mam wrażenie, że przytyłam to nawet wrażenie nie jest, bo spodnie nie kłamią opięte strasznie i wałki na brzuchu straciłam wiarę w ćwiczenia i w swoje odżywianie... a dzisiaj byłam u koleżanki i zeżarłam dwa kawałki domowej pizzy a teraz mi mega ciężko na żołądku i mam ochotę ryczeć, zakopać się pod kołdrą i nie wstać

Cytat:
Napisane przez Ka Ching Pokaż wiadomość
heroine 86. a Ty jak to zrobilas, ze nie jadlas? zadnych paluszków, nic?
No nie jadłam... powiedziałam sobie, że nie mogę, że to nie dla mnie i koniec. Ale jak widać z tych wszystkich poświęceń...

Cytat:
Taaa jak ja jestem to nikt nic nie pisze
Mnie nie było

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Też to oglądałam,tragedia Ta ostatnia dziewczyna,taka śliczna i sobie nie radzi,przykre
A co było w Rozmowach w Toku?

Cytat:
A co tam laski planujecie w jutrzejszym dniu Naszego święta :roza :
Nie mam planów, pewnie wieczór z TŻ-tem... mam ochotę złamać swój post i napić się wina
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 22:02   #400
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
jak wyglądał Wasz dziś jadłospis?
ja zjadłam dziś:
grahamkę z masełkiem, sałatą,pomidorkiem i ogóreczkiem ,
miseczkę bigosu (nie przepadam za bardzo ,
3brzoskwinie w lekkim syropie, jabłko, 2wafle musli takie z biedronki
1 macę (uwielbiam!), 3paluszki słone..(no nie mogłam się powstrzymać hahaha
jogurt naturalny ze zbożami 175g
mały kawałek jabłecznika(takiego cieplutkiego..mówię Wam, moja mama ma talent i teraz wcinam płatki musli z mlekiem
Jesu co za chaos który to obiad, kolacja? same węgle praktycznie i zero białka

Cytat:
Dziś u mnie :
15 min orbi.
25 min rowerek
Tifany na boczki przez którą nie mogę się ruszyć -poważnie ;mdleje: Czuję się jakbym pod ciężarówkę wpadła chciałam poćwiczyć więcej ale się nie dało
a nie mówiłam? niewinne 10 minut, a daje popalić

Cytat:
A ja zrobiłam sobie pedicure zmyłam paznokcie, pomalowałam odżywką, zrobiłam im kąpiel w olejku, zjechałam tarką pięty, nasmarowałam olejkiem kokosowym w worki i skarpetki i tak już 2 godziny siedzę
Nasza pięknisia jesteś dla mnie motywacją by o siebie dbać chodzi o całooookształt

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj zjadłam tak:
ś- owsianka z bananem
2ś- jogurt
obiad- pierogi
podwieczorek- 2 ptasie mleczka,2 wafle ryżowe
kolacja- będzie kanapka z szynką, serem i pomidorem
Jejku jak Ty mało jesz a jaki jogurt? z czym pierogi?

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
dolaczam do Was dziwuchy ale od jutra na spalanie lykam 100mg czystej kofeinki i sie ruszam, steper, wioslarz, hantle, skakanka i brzuszki... na diecie 1000kcal schudlam rok temu jakies 3kg pomoglo mi to zaczac chudniecie, duzo moze tego nie bylo bo jakiej 7kg a wyszlo jak wyszlo ze schudlam 9kg z nerwow, anoreksja normalnie tak wygladalam, ale nie mialam, bron Boziu... teraz mam jakies 3kg do zrzucenia, i wyrzezbienie(podniesienie maximum tylka i 6-cio pak) zobaczymy co wyjdzie, bo za tydzien do pracy ide wiec nie wiem czy sil starczy ale mysle ze z Wami bedzie razniej i latwiej co motywacja innych to motywacja nie to co narzeczony mowi: dobrze wygladasz nie narzekaj... yhy ale nie idealnie jak bym chciala
Witaj powiedz coś więcej o sobie aktualna waga, wzrost, ile chcesz zgubić, Twoja aktywność, co jesz

Cytat:
Dziś uległam pewnej kulinarnej pokusie - krewetki tygrysie w cieście wiem, że smażone w głębokim tłuszczu ale stało się to obiad był ale pozostałe posiłki w normie zaraz ogarnę mieszkanie i poćwiczę ale niech mi tylko pazurki dobrze wyschną bo nienawidzę odgniotów
Fujjj znaczy nie wiem czy fuuujjj do końca, bo w życiu nie próbowałam owego cuda, ale mam uprzedzenie do owoców morza jakoś mnie odrzuca jedzenie tych robaczków
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-03-07, 22:06   #401
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sobie oglądam The lying game

Heroine A Ty gdzie? pooglądałaś już dziś wszystko ? Co myślisz o Ethanie ?
Właśnie będę oglądać mam zaległości

Ethan szczerze? nie mój typ nie cierpię takiej fryzury u facetów, taki przedziałek i przychlast już Thayer jest lepszy chociaż on z kolei wygląda jak dziecko najsexowniejszy to jest Jordan

Cytat:
Na uczelni, zakupach, sprzątałam, na mieście, w pubach
A odpowiadając na poprzednie Twoje pytanie co do mojego picia- 5 i pół piwa, kilka szotów :

Cytat:
Masakra, nie wiem co powiedzieć... serce mi się kraje jak czytam przez co przechodzisz jesteś taką wartościową dziewczyną, mądrą, inteligentną, pracowitą, uczynną, a on tego nie docenia trzymaj się Kochana pamiętaj, że masz nas nam zawsze możesz się wygadać

Cytat:
Kolorowych laska!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 22:40   #402
monika01011986
Zakorzenienie

Hej słonka moje
Dzie nie popisze z wami bo jestem nie do zycia - dostalam okres. Takze wiem juz skad te zachcianki byly, zmiany nastroju, ataki glodu i opuchniete cialo. Dzis wszystko wrocilo do normy, czuje jakby z 5 kilo mi zlecialo od wczoraj nie cwiczylam nic bo nie mam sily normalnie i mimo ze spalam w dzien to dalej mi sie chce. Mąż mnie jeszcze na spacer wyciagnal wieczorem z dzieciakami bo o godzinie 19stej bylo 18 stopni i az sie chcialo pochodzic. W dzien to nie wiem ile bylo ale mega cieplo, ponad 20 w cieniu na pewno a w sloncu to az goraco opalac sie juz mozna ale jestem padnieta.... Dobranoc kolorowych snow

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 22:57   #403
heroine86
Zakorzenienie

Monia, współczuję okresu no i zazdroszczę pogody! u mnie w niedzielę ma być -5 chyba się zastrzelę a już wyciągałam kurtkę wiosenną z szafy
Stary 2013-03-07, 23:15   #404
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
A co do krewetek to nigdy nie jadłam jakoś mam uprzedzenie... Dobre ?
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Fujjj znaczy nie wiem czy fuuujjj do końca, bo w życiu nie próbowałam owego cuda, ale mam uprzedzenie do owoców morza jakoś mnie odrzuca jedzenie tych robaczków
Powiem tak, ja lubię, nawet bardzo, smakuje wg mnie jak kurczak a pachnie hm rybą ale Tż patrzeć nie może jak ja jem i twierdzi, że robactwa jeść nie będzie sama ślimaków i małży nie tykam a kalmary i osmiornica smakują dla mnie jak ugotowana bądź usmażona guma
Krewetki lubię ale jem tylko "po lokalach" , nie umiem sama zrobić dlatego unikam bo raz drogo a dwa, wiadomo , że tłusto robią zazwyczaj

Cytat:
zooska zachowania Tż nawet nie skomentuje. A dla babci dużo zdrówka

Zrobiłam skalpel 2 (nienawidzę tych przysiadów na jednej nodze) i boczki z Tiffany jeszcze tylko 29 razy

heroine niemożliwe się wydaje to co mówisz ... serio ćwiczysz jak terminator, Twoje kulinarne grzechy są bardzo niewielkie, nie wiem, naprawdę nie wiem
Stary 2013-03-07, 23:24   #405
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam skalpel 2 (nienawidzę tych przysiadów na jednej nodze) i boczki z Tiffany jeszcze tylko 29 razy

heroine niemożliwe się wydaje to co mówisz ... serio ćwiczysz jak terminator, Twoje kulinarne grzechy są bardzo niewielkie, nie wiem, naprawdę nie wiem
Brawo za ćwiczonka dumna jestem

No niestety... niemożliwe, ale prawdziwe ja to zawsze mam na odwrót, inny człek to już by dawno schudł, a ja się tak bujam od kilku już lat... i naprawdę do obżerania mi daleko, słodkiego nie jem, smażonego też nie naprawdę nie jest dane mi schudnąć? eh, załamać się idzie... no i powiedzcie mi co ja mam zrobić? Bo straciłam wiarę, że to cokolwiek da... straciłam wiarę w ćwiczenia, w których pokładałam resztki nadziei... i nie, nie jestem przed okresem. Eh... idę się położyć bo głowę mi rozsadza
Stary 2013-03-08, 07:04   #406
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Jezu miejcie listosc

Wczoraj jak zaczelam Was nadrabiac to zasnelam
Zaczynam sie obawiac dzisiejszej lektury

U mnie syberiaaaaaaaaaaaaaa sniegu chyba za 20cm!!
Zimno wieje nie wiem jak ja tymi kulejszonami bede dzisiaj kicac
Tymabardziej ze jade jeszcze na laser przed praca, takze pewnie wroce padnieta na twarz
Trzeba bedzie wyjac zimowy plaszcz

Zabieram sie za szykowanko i owsianeczke
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 08:10   #407
Like_a_women
Zadomowienie

Dzisiaj Dzień Kobiet,więc cycki w górę
odrzuć z twarzy gradową chmurę!
Niech żyje cellulit i kurze łapki
bo My jesteśmy zaj.ebiste babki !!!
Wszystkiego naj,naj,naj z tym cellulitem,to oczywiście nikomu nie życzę tylko pięknych,zadbanych i szczupłych ciał choć i tak jesteśmy piękne i zaj.ebiste

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Like bo wiesz, że my Cię w każdej sprawie wesprzemy i zawsze możesz na nas liczyć numer 15? ee to chyba nie ten co ja, bo z tego co ja mam to numery chyba wszystkie ponad 200 mają ? a wklej linka do tego co kupiłaś
A co do jutrzejszego dnia to jak na razie planów nie mam, pewnie w domu z Tż jakieś winko wypijemy itd
Wiem i bardzo mnie to cieszy

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
dziękuję ślicznie za odpowiedź muszę się rozejrzeć za tą odżywką chociaż szczerze mówiąc nie cierpię tych do spłukiwania za leniwa do nich jestem
Ja też nie lubiem,ale warto poświęcić kilka minut dla tej odżywki.Jeszcze szampony są

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:

Like ja planuje trochę kasy na zakupach puścić już w promocjach na "dzień kobiet" w aptekach zapas kremów na rok zrobiłam a jutro może coś i obuwnicze sklepy opuszczą z ceny przejdę się z koleżanką - mój Tż unieruchomiony a jej w delegacji to poszalejemy
No to życzę owocnych zakupków,daj znać jak poszło

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Na uczelni, zakupach, sprzątałam, na mieście, w pubach
A odpowiadając na poprzednie Twoje pytanie co do mojego picia- 5 i pół piwa, kilka szotów [COLOR="Silver"]
Co to szot?

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
pocieszę Cię tylko,ze ja też miałam jazdę z TŻ-tem w weekend,masakra... nie wiem jak będzie dalej,nie odzywam się w ogóle.Myślałam nawet,aby pojechać do rodziców na jakiś czas,ale niestety mały ma szkołę,nie chce by miał zaległości.Nie wiem jak dalej będzie,dziś przyszedł z kwiatami i sra po gaciach,żeby mnie usadzić,ale chyba nic się nie zmieni.Też nie chce się rozstawać,bo byliśmy idealnym małżeństwem-tylko jego psychopatyczna zazdrość wszystko niszczy.Jakby mógł to by mnie w domu zamknął,chore...
Sorry za emblemat,chciałam Cię pocieszyć,a sama się żalę.

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:

A co było w Rozmowach w Toku?
Temat który niejednokrotnie już się przewinął-anoreksja

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Nie mam planów, pewnie wieczór z TŻ-tem... mam ochotę złamać swój post i napić się wina
No ja myślę,bo to normalnie nie do przyjęcia,aby opić swojego święta

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Hej słonka moje
Dzie nie popisze z wami bo jestem nie do zycia - dostalam okres. Takze wiem juz skad te zachcianki byly, zmiany nastroju, ataki glodu i opuchniete cialo. Dzis wszystko wrocilo do normy, czuje jakby z 5 kilo mi zlecialo od wczoraj nie cwiczylam nic bo nie mam sily normalnie i mimo ze spalam w dzien to dalej mi sie chce. Mąż mnie jeszcze na spacer wyciagnal wieczorem z dzieciakami bo o godzinie 19stej bylo 18 stopni i az sie chcialo pochodzic. W dzien to nie wiem ile bylo ale mega cieplo, ponad 20 w cieniu na pewno a w sloncu to az goraco opalac sie juz mozna ale jestem padnieta.... Dobranoc kolorowych snow
Zazdroszczę Ci strasznie tej pogody

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Zooska Mam nadzieję,że babci się polepszy,a Tobie ułoży z TŻ-tem,choc sama powinnaś wiedzieć czy jest jeszcze co zbierać

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Dziś na wadze 50,4kg. w koncu,po prawie 4 tyg.coś spadło

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2013-03-08 o 07:51
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 08:12   #408
alexis77
Zadomowienie

Matko ale miałam ciężką noc , Heroine miałaś rację , nawet się obrócić na łóżku nie mogłam Ale cięszę się bo mam te zakwasy na boczkach a ja tak bardzo chciałam je zrzucić no a hh to nie potrafię kręcić tylko jak tu dziś normalnie funkcjonować ?

Cytat:
kurcze strasznie mi przykro że z babcią źle i że znów dużo zrzuciło Ci się na głowę , do tego Tż Ci nie pomaga ale wszystko się ułoży zobaczysz nie możesz się tak martwić a tymi 2 ciasteczkami to nie masz co sobie nawet głowy zawracać w takiej sytuacji
Cytat:
Oj ja tu chyba najdłużej zostanę podkuszona przez Ciebie by zmierzyć spodnie, zrobiłam to i się załamałam jestem beznadziejnym przypadkiem nic nie chudnę, a wręcz mam wrażenie, że przytyłam to nawet wrażenie nie jest, bo spodnie nie kłamią opięte strasznie i wałki na brzuchu straciłam wiarę w ćwiczenia i w swoje odżywianie... a dzisiaj byłam u koleżanki i zeżarłam dwa kawałki domowej pizzy a teraz mi mega ciężko na żołądku i mam ochotę ryczeć, zakopać się pod kołdrą i nie wstać
Głuptasie no co Ty pewnie spodnie były dużo ciaśniejsze tylko tak Ci się wydaje że nie ja też tak mam chociaż kilka kilo spadło , ja Ci mówię że tak Ci się tylko wydaje nie ma co się przejmowac , głowa do góry i ćwiczymy żeby się ma maksa wylaszczyć na pewno Ci coś spada po tylu ćwiczeniach tylko po prostu Ty sama tego nie zauważysz
Cytat:
jak dasz radę tak przez miesiąc pociągnąć Skalpel+tiffany to będziesz wielka ja po jednym umieram I jak zakwasy? też po 10 minutach od ćwiczeń na boczki czułaś już wszystkie mięśnie ?

Dziewczynki z racji tego że Like_A_Women napisała tak piękne życzenia chciałam się do nich przyłączyc , bo one są świetne, sama bym nigdy takich nie wymyśliła Wszystkiego najlepszego w naszym dniu
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 08:12   #409
aniolek199007
Zadomowienie

hmm od czego by tu zaczac
wzrost: 159cm
waga: 53kg
nie jem tlustych potraw, od kilku miesiecy, warzywa na obiad i piers z kurczaka lu rybka, z ziemniakow zrezygnowalam z macznych rzeczy rowniez, pieczywo ciemne ze sliwka bleee, mleko-platki fit najczesciej na sniadanie co ja jeszcze jem procz codziennych bananow i winogrona hmmm jajka, nic wiecej mi do glowy nie przychodzi ogolnie staram sie trzymac zasady produkty maczne (pieczywo) ziemniaki do godziny 13! fajny artykul rok temu znalazlam o zasadach ktorych trzeba sie kluczowo trzymac jezeli chce sie wyrobic 6-cio pak zapodam Wam linka moze ktoras z Was skorzysta duzo czytalam na temat roznych diet, i wiekszosc ludzi stosuje sie do zasady wykluczyc calkowicie maczne produkty i zastapic nimi warzywami i owocami , jak chcecie jeszcze cos wiedziec to pytajcie, dlugo siedzialam w temacie odchudzania, zreszta moj partner ''pakuje'' od kilku lat, wiec cwiczonka itp moge tez zaproponowac
a tu link do stronki
http://www.menshealth.pl/dieta/Plask...ygodnie,3018,1

ps: chyba kazda z Was juz wie, ze dobrze jest wypic z pol filizanki czarnej kawki przed cwiczeniami(pomaga spalac tluszczyk) ja juz wypilam swoja i lece cwiczyc, nie ma co sie opi****lac
pozdrawiam ! badcie wytrwale i dazcie do celow! wiara czyni cuda!
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 08:30   #410
makaron91
Zadomowienie

Hej
Podczytywałam Was wczoraj, ale jakoś nie mogłam się wzbić w rozmowę i ściągałam sobie grę, zaraz sobie pogram
Tutaj też lało strasznie wczoraj, to nie poszliśmy biegać Dzisiaj też pogoda do niczego, ale jeszcze nie pada, moze wieczorem się uda
Jestem taka niewyspana, nie ogarniam

Oglądam sobie na allegro odżywki białkowe... Co o nich myślicie? Z tego co pamiętam pare osób brało podobne z Oriflame'u Ja już nie mogę znieść smaku wieśniaka ani jogurtu, przejadły mi się na amen
I jeszcze jedno- kiedy je brać? Przed ćwiczeniami czy po?
Stary 2013-03-08, 08:46   #411
Ka Ching
Raczkowanie

heroine86. to uważasz, że co powinnam zmienić w moim odżywaniu? Podkreślam, że nie jem ryb ani mięsa. Mogę się skusić na jajecznicę, mleko z płatkami bardzo lubię, sery żołte także.

a co sądzicie o tostach z serem w tostownicy?
Ka Ching jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 09:24   #412
makaron91
Zadomowienie

Cytat:

a co sądzicie o tostach z serem w tostownicy?
Samo zło
Stary 2013-03-08, 09:27   #413
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki ja także życzę nam wszystkiego najlepszego i wystrzałowej figurki

Heroine kochana, może Twój organizm potrzebuje więcej czasu, żeby kg spadły? A może po prostu tłuszczyk zamienia się w mięśnie nie możesz się poddać zobaczysz, że dzięki ćwiczeniom ciałko będzie jędrne i piękne
I jeszcze raz dziękuję Ci za te miłe słowa kochana jesteś wiesz
A co do pompek to nie jesteś cienias, bo ja też nie daję rady zrobić normalniej męskiej pompki, choć nie ukrywam, że z czasem bez problemu będę trzaskać i te męskie
Zosieńko kochana strasznie mi przykro zdrówka dla babci, a co do Tż, to nie zasługujesz na takie traktowanie, bo jesteś wspaniałą kobietą i powinien traktować Cię jak królewnę
Stary 2013-03-08, 09:31   #414
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Eeeee tam, już prawie post się kończy

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Masakra, nie wiem co powiedzieć... serce mi się kraje jak czytam przez co przechodzisz jesteś taką wartościową dziewczyną, mądrą, inteligentną, pracowitą, uczynną, a on tego nie docenia trzymaj się Kochana pamiętaj, że masz nas nam zawsze możesz się wygadać
Dziękuję bardzo tak tak...pamiętam, że was mam! Babcia ma udar mózgu, nie ma paraliżu (jeszcze....), ale rzuciło jej się na oczy i prawie nie widzi, nie mam pojęcia jak to będzie, bo ona zostaje sama w domu, mama pracuje, ma niepełnosprawne dziecko (moja młodsza siostra) o teraz ni cholerę nie mam pojęcia jak my damy sobie radę ze wszystkim...

Stary 2013-03-08, 09:32   #415
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
a nie mówiłam? niewinne 10 minut, a daje popalić

Jejku jak Ty mało jesz a jaki jogurt? z czym pierogi?
Nie wierzyłam, że tak niepozorne ćwiczenia a po nich zakwasy aaa moje boczysławy
A jogurcik był truskawkowy nie pamietam co to za nazwa , a pierożki ruskie, zmieniła sie kolacja, bo zjadłam jajecznice tz narobił mi smaka i podjadłam pistacje (ale lepsze to niż chipsy )

Cytat:
Dzisiaj Dzień Kobiet,więc cycki w górę
odrzuć z twarzy gradową chmurę!
Niech żyje cellulit i kurze łapki
bo My jesteśmy zaj.ebiste babki !!!
Wszystkiego naj,naj,naj z tym cellulitem,to oczywiście nikomu nie życzę tylko pięknych,zadbanych i szczupłych ciał choć i tak jesteśmy piękne i zaj.ebiste

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

pocieszę Cię tylko,ze ja też miałam jazdę z TŻ-tem w weekend,masakra... nie wiem jak będzie dalej,nie odzywam się w ogóle.Myślałam nawet,aby pojechać do rodziców na jakiś czas,ale niestety mały ma szkołę,nie chce by miał zaległości.Nie wiem jak dalej będzie,dziś przyszedł z kwiatami i sra po gaciach,żeby mnie usadzić,ale chyba nic się nie zmieni.Też nie chce się rozstawać,bo byliśmy idealnym małżeństwem-tylko jego psychopatyczna zazdrość wszystko niszczy.Jakby mógł to by mnie w domu zamknął,chore...
Sorry za emblemat,chciałam Cię pocieszyć,a sama się żalę.

Dziś na wadze 50,4kg. w koncu,po prawie 4 tyg.coś spadło
Przyłączam sie do życzeń drogie Panie

Też miałam tak z Tż, że był bardzo zazdrosny, ale już tak nie jest. Teraz to czasami jest na odwrót

Gratuluje spadku
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-08, 09:38   #416
zooska
Zakorzenienie

Monia Noo i się wyjaśniło skąd to wszystko Teraz już po @ wszystko do normy wróci Na stepperze będziesz sobie zasuwać A spacerku w takiej pogodzie zazdroszczę!!! U mnie szaro buro i pada

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Czekoladka U mnie zapowiadają śnieg na niedziele....!!!!:confuse d: Masakra jakaś z tą pogodą !!!

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

LikeAW Heeeloł Ładne życzonka A ten fragment z cellulitem mi się udzielił
Nie żalisz się, tylko mówisz co i jak O bosz...o zazdrości- a raczej zaborczości, bo tak to można nazwać, też coś wiem, to paranoja jest jakaś! Awantury o nie wiadomo co...porażka, no nic, nieważne Dziękuję bardzo, Tobie też poukładania spraw, bo to przecież zajechać się można

A no i of cors Za spadek

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Samo zło
Aaale jakie dobre

Stary 2013-03-08, 09:40   #417
heroine86
Zakorzenienie

Byśmy zawsze były górą
I jeździły dobrą furą
Byśmy miały kasy w bród
Przekroczyły sławy próg
By faceci przy nas mdleli
Nosić nas na rękach chcieli
By nam dali coś w prezencie,
gdy dzień 8 marca będzie

Wszystkiego najlepszego baby w dniu naszego święta!
Stary 2013-03-08, 09:41   #418
zooska
Zakorzenienie

Laaaski, powiedzcie mi proszę, o tych 10minutówkach Bo ja sama nie wiem o co chodzi... Wczoraj próbowałam wbić się w wątek, ale nie umiałam, za bardzo rozkojarzona byłam
Jakieś wyzwanie, przez 30 dni, robić 10 minut jakiegoś filmiku...tak? O co chodzi, ktoś mnie poratuje?

Lecę na 12 do fryzjera, ale nic radykalnego, muszę końcówki podciąć, bo to porażka jest jakie ja je mam okropne no i może pocieniuję troszeczkę, ale nie dużo, na lato się zetnę

Miałam wrzucić zdjęcie koloru włosów, zaraz wkleję

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Wszystkiego najlepszego baby w dniu naszego święta! [/CENTER]

Stary 2013-03-08, 09:42   #419
zooska
Zakorzenienie

Moje włosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 06032013122.jpg (101,2 KB, 38 załadowań)

Stary 2013-03-08, 09:43   #420
zooska
Zakorzenienie

Wczoraj na noc się nażarłam jak świnia, teraz mam z nerwów rozstrój żołądka... Chociaż przeleci przeze mnie wszystko. Nic jeść nie mogę, jestem pełna i zdenerwowana...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości