|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Aaaale Ci zazdroszczę....
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Tiffany daje w kość ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Takiej to fajnie ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Śmieszna nazwa- krewetki tygrysie Hiehie
|
|
#392 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
jakoś mam uprzedzenie... Dobre ? ![]() Taa...
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tragedia jakaś
A ja dojechałam do domu do mamy od razu stres zajadłam 2 kanapkami i ciasteczkami kuuurfaaa...znowu sie yebie wszystko
|
#394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po prostu mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej ![]() Ale mnie to wku....rza, że gdzie nie klikne to mi się therm line włącza
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2013-03-07 o 21:40 |
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, bo jestem załamana..
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#397 |
|
Zadomowienie
|
Ja zmykam spać, miłej nocki dziewczynki
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
|
#399 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo Kochana za ćwiczenia ![]() Cytat:
![]() Oj ja tu chyba najdłużej zostanę ![]() ![]() jestem beznadziejnym przypadkiem Cytat:
![]() Mnie nie było Cytat:
![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#400 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a nie mówiłam? niewinne 10 minut, a daje popalić ![]() Cytat:
jesteś dla mnie motywacją by o siebie dbać chodzi o całooookształt ![]() Cytat:
![]() Cytat:
aktualna waga, wzrost, ile chcesz zgubić, Twoja aktywność, co jesz ![]() Cytat:
znaczy nie wiem czy fuuujjj do końca, bo w życiu nie próbowałam owego cuda, ale mam uprzedzenie do owoców morza jakoś mnie odrzuca jedzenie tych robaczków
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam zaległości ![]() ![]() Ethan nie cierpię takiej fryzury u facetów, taki przedziałek i przychlast chociaż on z kolei wygląda jak dziecko Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
serce mi się kraje jak czytam przez co przechodzisz jesteś taką wartościową dziewczyną, mądrą, inteligentną, pracowitą, uczynną, a on tego nie docenia trzymaj się Kochana pamiętaj, że masz nas nam zawsze możesz się wygadać Kolorowych laska!
|
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Hej słonka moje
Dzie nie popisze z wami bo jestem nie do zycia - dostalam okres. Takze wiem juz skad te zachcianki byly, zmiany nastroju, ataki glodu i opuchniete cialo. Dzis wszystko wrocilo do normy, czuje jakby z 5 kilo mi zlecialo od wczoraj nie cwiczylam nic bo nie mam sily normalnie i mimo ze spalam w dzien to dalej mi sie chce. Mąż mnie jeszcze na spacer wyciagnal wieczorem z dzieciakami bo o godzinie 19stej bylo 18 stopni i az sie chcialo pochodzic. W dzien to nie wiem ile bylo ale mega cieplo, ponad 20 w cieniu na pewno a w sloncu to az goraco opalac sie juz mozna ale jestem padnieta.... Dobranoc kolorowych snow
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, współczuję okresu
u mnie w niedzielę ma być -5 chyba się zastrzelę a już wyciągałam kurtkę wiosenną z szafy
|
|
|
|
#404 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale Tż patrzeć nie może jak ja jem i twierdzi, że robactwa jeść nie będzie sama ślimaków i małży nie tykam Krewetki lubię ale jem tylko "po lokalach" , nie umiem sama zrobić dlatego unikam bo raz drogo a dwa, wiadomo , że tłusto robią zazwyczajCytat:
Zrobiłam skalpel 2 (nienawidzę tych przysiadów na jednej nodze ) i boczki z Tiffany heroine niemożliwe się wydaje to co mówisz ... serio ćwiczysz jak terminator, Twoje kulinarne grzechy są bardzo niewielkie, nie wiem, naprawdę nie wiem
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dumna jestem ![]() No niestety... niemożliwe, ale prawdziwe ja to zawsze mam na odwrót, inny człek to już by dawno schudł, a ja się tak bujam od kilku już lat... i naprawdę do obżerania mi daleko, słodkiego nie jem, smażonego też nie naprawdę nie jest dane mi schudnąć? ![]()
|
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu miejcie listosc
![]() Wczoraj jak zaczelam Was nadrabiac to zasnelam Zaczynam sie obawiac dzisiejszej lektury ![]() U mnie syberiaaaaaaaaaaaaaa sniegu chyba za 20cm!! Zimno wieje nie wiem jak ja tymi kulejszonami bede dzisiaj kicac ![]() Tymabardziej ze jade jeszcze na laser przed praca, takze pewnie wroce padnieta na twarz ![]() Trzeba bedzie wyjac zimowy plaszcz Zabieram sie za szykowanko i owsianeczke
|
|
|
|
#407 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj Dzień Kobiet,więc cycki w górę odrzuć z twarzy gradową chmurę! Niech żyje cellulit i kurze łapki bo My jesteśmy zaj.ebiste babki !!! Wszystkiego naj,naj,naj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
nie wiem jak będzie dalej,nie odzywam się w ogóle.Myślałam nawet,aby pojechać do rodziców na jakiś czas,ale niestety mały ma szkołę,nie chce by miał zaległości.Nie wiem jak dalej będzie,dziś przyszedł z kwiatami i sra po gaciach,żeby mnie usadzić,ale chyba nic się nie zmieni.Też nie chce się rozstawać,bo byliśmy idealnym małżeństwem-tylko jego psychopatyczna zazdrość wszystko niszczy.Jakby mógł to by mnie w domu zamknął,chore...Sorry za emblemat,chciałam Cię pocieszyć,a sama się żalę. ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Temat który niejednokrotnie już się przewinął-anoreksja ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Zooska Mam nadzieję,że babci się polepszy,a Tobie ułoży z TŻ-tem,choc sama powinnaś wiedzieć czy jest jeszcze co zbierać ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Dziś na wadze 50,4kg.
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2013-03-08 o 08:51 |
|||||||
|
|
|
#408 | |||
|
Zadomowienie
|
Matko ale miałam ciężką noc , Heroine miałaś rację , nawet się obrócić na łóżku nie mogłam
Ale cięszę się bo mam te zakwasy na boczkach a ja tak bardzo chciałam je zrzucić no a hh to nie potrafię kręcić tylko jak tu dziś normalnie funkcjonować ? Cytat:
ale wszystko się ułoży zobaczysz nie możesz się tak martwić a tymi 2 ciasteczkami to nie masz co sobie nawet głowy zawracać w takiej sytuacji Cytat:
pewnie spodnie były dużo ciaśniejsze tylko tak Ci się wydaje że nie na pewno Ci coś spada po tylu ćwiczeniach tylko po prostu Ty sama tego nie zauważysz Cytat:
![]() jak dasz radę tak przez miesiąc pociągnąć Skalpel+tiffany to będziesz wielka ja po jednym umieram I jak zakwasy? też po 10 minutach od ćwiczeń na boczki czułaś już wszystkie mięśnie ? ![]() Dziewczynki z racji tego że Like_A_Women napisała tak piękne życzenia chciałam się do nich przyłączyc , bo one są świetne, sama bym nigdy takich nie wymyśliła Wszystkiego najlepszego w naszym dniu |
|||
|
|
|
#409 |
|
Zadomowienie
|
hmm od czego by tu zaczac
wzrost: 159cm waga: 53kg nie jem tlustych potraw, od kilku miesiecy, warzywa na obiad i piers z kurczaka lu rybka, z ziemniakow zrezygnowalam z macznych rzeczy rowniez, pieczywo ciemne ze sliwka bleee, mleko-platki fit najczesciej na sniadanie co ja jeszcze jem procz codziennych bananow i winogrona hmmm jajka, nic wiecej mi do glowy nie przychodzi ogolnie staram sie trzymac zasady produkty maczne (pieczywo) ziemniaki do godziny 13! fajny artykul rok temu znalazlam o zasadach ktorych trzeba sie kluczowo trzymac jezeli chce sie wyrobic 6-cio pak zapodam Wam linka moze ktoras z Was skorzysta duzo czytalam na temat roznych diet, i wiekszosc ludzi stosuje sie do zasady wykluczyc calkowicie maczne produkty i zastapic nimi warzywami i owocami , jak chcecie jeszcze cos wiedziec to pytajcie, dlugo siedzialam w temacie odchudzania, zreszta moj partner ''pakuje'' od kilku lat, wiec cwiczonka itp moge tez zaproponowac a tu link do stronki http://www.menshealth.pl/dieta/Plask...ygodnie,3018,1 ps: chyba kazda z Was juz wie, ze dobrze jest wypic z pol filizanki czarnej kawki przed cwiczeniami(pomaga spalac tluszczyk) ja juz wypilam swoja i lece cwiczyc, nie ma co sie opi****lac ![]() pozdrawiam ! badcie wytrwale i dazcie do celow! wiara czyni cuda! |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Podczytywałam Was wczoraj, ale jakoś nie mogłam się wzbić w rozmowę i ściągałam sobie grę, zaraz sobie pogram ![]() Tutaj też lało strasznie wczoraj, to nie poszliśmy biegać Dzisiaj też pogoda do niczego, ale jeszcze nie pada, moze wieczorem się uda ![]() Jestem taka niewyspana, nie ogarniam ![]() Oglądam sobie na allegro odżywki białkowe... Co o nich myślicie? Z tego co pamiętam pare osób brało podobne z Oriflame'u ![]() I jeszcze jedno- kiedy je brać? Przed ćwiczeniami czy po?
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
heroine86. to uważasz, że co powinnam zmienić w moim odżywaniu?
Podkreślam, że nie jem ryb ani mięsa. Mogę się skusić na jajecznicę, mleko z płatkami bardzo lubię, sery żołte także. ![]() a co sądzicie o tostach z serem w tostownicy?
|
|
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
ja także życzę nam wszystkiego najlepszego i wystrzałowej figurki Heroine kochana, może Twój organizm potrzebuje więcej czasu, żeby kg spadły? A może po prostu tłuszczyk zamienia się w mięśnie nie możesz się poddać zobaczysz, że dzięki ćwiczeniom ciałko będzie jędrne i piękne ![]() I jeszcze raz dziękuję Ci za te miłe słowa kochana jesteś wiesz A co do pompek to nie jesteś cienias, bo ja też nie daję rady zrobić normalniej męskiej pompki, choć nie ukrywam, że z czasem bez problemu będę trzaskać i te męskie ![]() Zosieńko kochana strasznie mi przykro zdrówka dla babci, a co do Tż, to nie zasługujesz na takie traktowanie, bo jesteś wspaniałą kobietą i powinien traktować Cię jak królewnę
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
tak tak...pamiętam, że was mam! Babcia ma udar mózgu, nie ma paraliżu (jeszcze.... ), ale rzuciło jej się na oczy i prawie nie widzi, nie mam pojęcia jak to będzie, bo ona zostaje sama w domu, mama pracuje, ma niepełnosprawne dziecko (moja młodsza siostra) o teraz ni cholerę nie mam pojęcia jak my damy sobie radę ze wszystkim...
|
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa moje boczysławy A jogurcik był truskawkowy nie pamietam co to za nazwa , a pierożki ruskie, zmieniła sie kolacja, bo zjadłam jajecznice tz narobił mi smaka i podjadłam pistacje (ale lepsze to niż chipsy ) ![]() Cytat:
Też miałam tak z Tż, że był bardzo zazdrosny, ale już tak nie jest. Teraz to czasami jest na odwrót Gratuluje spadku
|
||
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Monia Noo i się wyjaśniło skąd to wszystko
Teraz już po @ wszystko do normy wróci U mnie szaro buro i pada ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Czekoladka U mnie zapowiadają śnieg na niedziele....!!!!:confuse d: Masakra jakaś z tą pogodą !!! ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- LikeAW Heeeloł Ładne życzonka A ten fragment z cellulitem mi się udzielił ![]() Nie żalisz się, tylko mówisz co i jak O bosz...o zazdrości- a raczej zaborczości, bo tak to można nazwać, też coś wiem, to paranoja jest jakaś! Awantury o nie wiadomo co...porażka, no nic, nieważne Dziękuję bardzo, Tobie też poukładania spraw, bo to przecież zajechać się można ![]() A no i of cors Za spadek ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Aaale jakie dobre
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
I jeździły dobrą furą Byśmy miały kasy w bród Przekroczyły sławy próg By faceci przy nas mdleli Nosić nas na rękach chcieli By nam dali coś w prezencie, gdy dzień 8 marca będzie Wszystkiego najlepszego baby w dniu naszego święta! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Laaaski, powiedzcie mi proszę, o tych 10minutówkach
Bo ja sama nie wiem o co chodzi... Wczoraj próbowałam wbić się w wątek, ale nie umiałam, za bardzo rozkojarzona byłam ![]() Jakieś wyzwanie, przez 30 dni, robić 10 minut jakiegoś filmiku...tak? O co chodzi, ktoś mnie poratuje? ![]() Lecę na 12 do fryzjera, ale nic radykalnego, muszę końcówki podciąć, bo to porażka jest jakie ja je mam okropne no i może pocieniuję troszeczkę, ale nie dużo, na lato się zetnę Miałam wrzucić zdjęcie koloru włosów, zaraz wkleję ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Moje włosy
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj na noc się nażarłam jak świnia, teraz mam z nerwów rozstrój żołądka...
Chociaż przeleci przeze mnie wszystko. Nic jeść nie mogę, jestem pełna i zdenerwowana...
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

i tak już 2 godziny siedzę
wiem, że smażone w głębokim tłuszczu

jakoś mam uprzedzenie... Dobre ?
kuuurfaaa...znowu sie yebie wszystko
po prostu mam nadzieję, że w końcu będzie lepiej 

pooglądałaś już dziś wszystko ? 

dlatego unikam bo raz drogo a dwa, wiadomo , że tłusto robią zazwyczaj

przejdę się z koleżanką - mój Tż unieruchomiony a jej w delegacji to poszalejemy