|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Przyczajenie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Czesć dziewczyny..... ja jestem na diecie od 19 kwietnia...jak narazie schudłam 8 kilo, oczywiscie na początku najwięcej. Ostatnio troche grzesze, szczególnie z alkocholem, jakieś piwo, wino. Ale tersa waga spada mi minimalnie...ale trzymam się
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Przyczajenie
|
witajcie
trochę poczytałam o tej diecie i uznałam, ze jest idealna dla mnie. Przede wszystkim nie jestem głodna. w zasadzie stosuję ja od 4 dni, ale już są efekty 2,5 kg mniej. rewelacja!!!! z motywacją u mnie różnie bywa, więc muszę mieć silną grupę wsparcia, a do zrzucenia sporo. wzrost 161 cm a waga wyjściowa 73 . Rok temu urodziłam córeczkę, myślałam , że przy niewielkim wysiłku samo zejdzie , ale niestety , biorę się ostro do roboty życzcie mi powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Przyczajenie
|
Trzymaj się Tracy, powodzenia i wytrzymałości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dieta jest zdrowa, zrobilam sobie badania krwi i wyszly mi modelowe. Owszem brak owocow i ograniczona ilosc warzyw moze prowadzic do niedoborow witaminowych dlatego warto zazywac jakis suplement. Osoby z podwyzszonym cholesterolem powinny ograniczyc spozywanie zoltka. Efekty sa widoczne przede wszystkim na figurze. Moja waga stoi czasem w miejscu przez tydzien a centymetr pokazuje ubytek 2.5 np. Zwlaszcza w tym tygodniu mam wrazenie jakby mi sie wszystko gdzies "wchlanialo", uda tak fajnie sie wygladzaja jakby ktos mi je zelazkiem podczas snu przejechal. Zaczelam cwiczyc Pilatesa bo widze ze tluszczyku mam coraz mniej a ksztalt ud teraz juz cwiczeniami moge poprawic. Wszyscy wokolo zauwazaja ze schudlam i to cieszy. Jeszcze nigdy nie czulam sie tak dobrze i lekko. Bialko zapelnia wiec je sie o wiele mniej. Nowe dziewczyny podeslijcie maila to wysle wam ksiazke. Bardzo wazne jest przeczytanie jej i zrozumienie mechanizmow jej dzialania aby nie wyrzadzic sobie szkody.
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Obie się trzymajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
wiolqn;-----DZIEKUJE CI ZA MAIL--JESLI MOGLABYM KIEDYS ODWDZIECZYC SIE CZYMKOLWIEK TO WAL SMIALO---WIELKIE DZIEKI.JUTRO ZACZYNAM DUKANA
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Przyczajenie
|
dzięki za wsparcie !!! razem razniej
ja już książkę przeczytałam, jedynie co to brakuje mi owoców, szczególnie teraz jak jest sezon, zauważyłam też , że przestałam być głodna , jem bo muszę , mam nadzieję, że juz tak zostanie jeśli masz elektroniczną to chętnie skorzystam anskup@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Przyczajenie
|
Ja dziś zaczęłam dietkę
![]() Rano na czczo wypiłam szklankę wody z cytryną, gdyż od dziecka mam problem z przemianą materii. Na śniadanko był serek wiejski - myślałam, że będzie paskudny, ale po wkrojeniu do niego szyneczku i poseleniu go odrobinkę był naprawdę smaczny ![]() Teraz zielona herbatka ![]() Czuję w sobie ogromną motywację ( mam nadzieję, że nie przejdzie mi ona szybko) tracy - Powodzenia! W razie jakiegokolwiek załamanie ( mam nadzieję, że go nie będzie) wchodź na forum ![]() ![]() JA również bym prosiła elektroniczną wersję książki, jeżeli to możliwe - ivoonkadg@gmail.com - z góry dziękuję ![]()
![]() Edytowane przez ivoonka Czas edycji: 2009-07-30 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, a podpowiecie mi czy tą inkę można pić?? trochę węglowodanów ma... i dlatego nie wiem czy można... jak myślicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
BeataMi dla mnie właśnie też to jest najgorsze, że trzeba kupować osobno jedzenie dla siebie i osobno dla reszty rodziny... to frustrujące jeśli chce się zrobić coś na szybko a trzeba zadowolić przecież każdego. Mi jest wygodniej ugotować więcej żebym mogła jeść to jeszcze przez 2-3 dni, ale to, że ja czegoś nie mogę wcale nie znaczy, że ktoś też i nieraz zdarza się, że te duże ilości działają przeciwko mnie, bo i tak w sumie nic mi nie zostaje. Nie jestem skąpa i nie szkoda mi, niech idzie na zdrowie, ale taka jest prawda. Najlepsze motywy są wtedy gdy namawiam do wspólnego dietowania-niestety brak chętnych, ale jedzenie z przepisów odchudzających bardzo smakuje. No i czy nie lepiej jest próbować?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
A jak sobie radzicie poza domem, poza swoją kuchnią (tzn. dietą) na jakimś dłuższym wyjeździe? Za jekieś 2 tygodnie właśnie jadę na urop i tego się obawiam. Nie będzie gdzie robić sobie samej , a jedzenie wykupione (i odżałowane, hi, hi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | ||||
Rozeznanie
|
no tragedia
![]() ![]() powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie wychodzi mniej, bo z TŻ jesteśmy oboje na diecie i odpadły nam wszelkie knajpy i wychodzenie na lunch i tego typu rozrywki Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4248 |
Przyczajenie
|
1 dzień za mną
![]() Jednak jestem zszokowana tym jak często biegam siusiu ![]() ![]() Ja mam dziewczynki takie pytanko, czy cukier można zastąpić glukozą ?? oczywiście małe ilości np. do kawy? Pozdrawiam i gratuluję kolejnego dnia.... ![]()
![]() |
#4250 |
Przyczajenie
|
To, że glukoza jest cukrem to akurat wiem...aczkolwiek jest cukrem prostym, który rożni się od cukru złożonego ( tradycyjny cukier za 3 zł - w którym przeważa sacharoza) i stąd też moje pytanie
![]() Dziękuję, za jakże dokładną podpowiedź jak korzystać z google.
#4251 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zadomowienie
|
No i co dzisiaj??? Ano znowu
![]() ![]() ![]() Zamiast wdół, to waga poszła do góry o 200g ![]() Wczoraj wypiłam chyba z 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba pójdę sobie loda kupić ![]() A może ja już jestem za stara na takie eksperymenty ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze nie poległam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Bogaczka
![]() ![]()
#4259 |
Zakorzenienie
|
Witam Piatkowo, szefus pojechal na urlop wiec moge bezstresowo serfowac po internecie i sie obijac. Obym tylko nei wykrakala w zlym momencie.
Lapie sie na tym ze z narcystycznym zachwytem wpatruje sie w lusterko przy kazdej okazji. Roznica miedzy mna sprzed maja i mna teraz jest naprawde widoczna. I im mniejszy mam brzuszek tym czesciej go wciagam, co dodatkowo cwiczy miesnie. Nawet wstaje 10 minut wczesniej zeby sobie pocwiczyc. Do konca zycia bede wdzieczna Nataplo za zalozenie tego watku bo gdyby nie ona nadal tkwilabym w tuczeniowym marazmie i dupsko by mi roslo. Nawet uda mi sie robia gladsze, celulit odchodzi w niepamiec i wszystkie kiedys trzeszczace spodnie zaczynaja na mnei wisiec. Dla wszystkim ktore watpia, niech przestana, bo warto. A dla tych ktore nie wiedza to tu jest nasza przepisownia: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Raczkowanie
|
Panieny - pomocy!
![]() Ja się czuję dziś MAKABRYCZNIE! ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że takei objawy powoduje czasami odstawienie cukru, ale ja nigdy nei jadłam dużo słodyczy (ze słodyczy to ja wolę zrazika ![]() Zaznaczam, ze do @ mam jeszcze ze 3 tygodnie... Kawę właśnie piję- może to mi pomoże... Poradźcie... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.