...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana... - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-30, 09:53   #4231
wiolka12341234
Przyczajenie

Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...

Czesć dziewczyny..... ja jestem na diecie od 19 kwietnia...jak narazie schudłam 8 kilo, oczywiscie na początku najwięcej. Ostatnio troche grzesze, szczególnie z alkocholem, jakieś piwo, wino. Ale tersa waga spada mi minimalnie...ale trzymam się
wiolka12341234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 09:58   #4232
tracy
Przyczajenie

witajcie

trochę poczytałam o tej diecie i uznałam, ze jest idealna dla mnie.
Przede wszystkim nie jestem głodna. w zasadzie stosuję ja od 4 dni, ale już są efekty 2,5 kg mniej. rewelacja!!!!
z motywacją u mnie różnie bywa, więc muszę mieć silną grupę wsparcia, a do zrzucenia sporo. wzrost 161 cm a waga wyjściowa 73 .
Rok temu urodziłam córeczkę, myślałam , że przy niewielkim wysiłku samo zejdzie , ale niestety ,
biorę się ostro do roboty
życzcie mi powodzenia
tracy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 10:04   #4233
wiolka12341234
Przyczajenie

Trzymaj się Tracy, powodzenia i wytrzymałości.
wiolka12341234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 10:05   #4234
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez Jasmine18 Pokaż wiadomość
Hey Dziewczyny
Ja też mam ambitny plan zaczęcia tej diety. W desperacji jestem, bo jedząc zdrowo i dużo się ruszając nie chudnę a wręcz przeciwnie. Mam 2 podstawowe pytania do Was, Drogie Wizażanki
1. Czy ta dieta jest zdrowa i czy nie powoduje skutków ubocznych- np. efektu jo- jo?
2. Czy efekty są widoczne tylko na wadze czy też widać je na figurze?

Dzięki WIELKIE za odpowiedż
czuje sie weteranka Dukana hehe

dieta jest zdrowa, zrobilam sobie badania krwi i wyszly mi modelowe. Owszem brak owocow i ograniczona ilosc warzyw moze prowadzic do niedoborow witaminowych dlatego warto zazywac jakis suplement. Osoby z podwyzszonym cholesterolem powinny ograniczyc spozywanie zoltka.

Efekty sa widoczne przede wszystkim na figurze. Moja waga stoi czasem w miejscu przez tydzien a centymetr pokazuje ubytek 2.5 np.
Zwlaszcza w tym tygodniu mam wrazenie jakby mi sie wszystko gdzies "wchlanialo", uda tak fajnie sie wygladzaja jakby ktos mi je zelazkiem podczas snu przejechal.
Zaczelam cwiczyc Pilatesa bo widze ze tluszczyku mam coraz mniej a ksztalt ud teraz juz cwiczeniami moge poprawic. Wszyscy wokolo zauwazaja ze schudlam i to cieszy. Jeszcze nigdy nie czulam sie tak dobrze i lekko.

Bialko zapelnia wiec je sie o wiele mniej.

Nowe dziewczyny podeslijcie maila to wysle wam ksiazke. Bardzo wazne jest przeczytanie jej i zrozumienie mechanizmow jej dzialania aby nie wyrzadzic sobie szkody.

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 10:05   #4235
justyna2639
Zakorzenienie

Obie się trzymajcie Jeju ja już się nie mogę doczekać kiedy do Was wrócę... Ja już chcę swoja kuchnię!!!! Buuu...
justyna2639 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 10:15   #4236
tess27
Zakorzenienie

GG do tess27

wiolqn;-----DZIEKUJE CI ZA MAIL--JESLI MOGLABYM KIEDYS ODWDZIECZYC SIE CZYMKOLWIEK TO WAL SMIALO---WIELKIE DZIEKI.JUTRO ZACZYNAM DUKANA
Stary 2009-07-30, 10:28   #4237
tracy
Przyczajenie

dzięki za wsparcie !!! razem razniej
ja już książkę przeczytałam, jedynie co to brakuje mi owoców, szczególnie teraz jak jest sezon,
zauważyłam też , że przestałam być głodna , jem bo muszę , mam nadzieję, że juz tak zostanie

jeśli masz elektroniczną to chętnie skorzystam anskup@wp.pl
tracy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-30, 11:44   #4238
ivoonka
Przyczajenie

Ja dziś zaczęłam dietkę i powiem Wam, że jestem bardzo zadowolona, bo myślałam, że nie dam rady, gdyż nie przepadam za białymi serami czy innym nabiałem ( za to kocham chlebek i ziemniaczki). Ale po 1 posiłku stwierdzam, że dam radę!! ( muszę)
Rano na czczo wypiłam szklankę wody z cytryną, gdyż od dziecka mam problem z przemianą materii.
Na śniadanko był serek wiejski - myślałam, że będzie paskudny, ale po wkrojeniu do niego szyneczku i poseleniu go odrobinkę był naprawdę smaczny
Teraz zielona herbatka

Czuję w sobie ogromną motywację ( mam nadzieję, że nie przejdzie mi ona szybko)

tracy - Powodzenia! W razie jakiegokolwiek załamanie ( mam nadzieję, że go nie będzie) wchodź na forum będziemy Cie motywować

JA również bym prosiła elektroniczną wersję książki, jeżeli to możliwe - ivoonkadg@gmail.com - z góry dziękuję

Edytowane przez ivoonka
Czas edycji: 2009-07-30 o 11:47
ivoonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 12:25   #4239
BeataMi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dukan Pokaż wiadomość
Ta dietka rzeczywiście sporo kosztuje ale "coś za coś".Doszłam do wniosku,że w warzywnych dniach będę jadła symboliczne ich ilości.Wy tutaj wszystkie kochane dziewczyny ważycie bardzo mało,moja waga wyjściowa to UWAGA-92kg.Na szczęście coś się we mnie odmieniło i chyba dojrzałam do pdchudzania.Jak po 2-óch dniach proteinowych pierwszą cyfrą na wadze było 8 to o mało się nie popłakałam z radości.Ja też BAAARDZO dużo piję,mam taki koszmarnie nieprzyjemny smak w ustach i strasznie chce mi się pić.Ale dam rade i Wy też.
Nie wszystkie tutaj zaczynały od małej wagi Ja na początku ważyłam ... UWAGA... 95 kg (kto da więcej ?), a po miesiącu... 9 kg mniej

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
Po pierwszym dniu tylko 0,5 kg mniej

Ja nadal uważam, że droższe jest kupowanie tych wszystkich mięs, ryb twarogów...
Dodąd nie kupowałam chipsów, pizzy. hamburgerów, alkoholu, mięso jesliśmy rzadko . Raczej do kosza brałam warzywa, owoce (szczególnie teraz), jogurty . Oprócz tego pieczywo (uwielbiam ciemne), makarony, kasze, ryż i takie tem inne. U mnie wychodzi drogo (tak mi się przynajmniej wydaje) poniewaz mięsko było u nas sporadycznie, ryb raczej nie jadamy bo nie lubimy, białe sery też nie za często, a to wszystko jest dość drogie w porównaniu do innych artykułów spożywczych Jedyne, co musiało być zawsze w lodówce to ser żółty, za który dałbym się pokroić , ale też nie jakiś najdroższy tylko np zwykła gouda
Mnie też ta dieta kosztuje więcej niż dotychczasowe "odżywianie". Teraz muszę kupować osobno dla siebie i osobno dla reszty rodzinki. Obiady miałam do tej pory w pracy, za symboliczne kwoty (ale niestety produkty oferowane dalekie są od mojej obecnej diety, a jeśli nawet pojawi się kurczak, czy rybka, to oczywiście smażone), a kolacji nie jadałam. Teraz, mam wrazenie, że jem więcej (makarony, ryże i chleb lepiej mnie "zapychały" niż proteinki , ale też chudnę zamiast tyć Cel uświęca środki (i tej wersji będę się trzymać)
BeataMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 12:59   #4240
aggaa
Raczkowanie

Dziewczynki, a podpowiecie mi czy tą inkę można pić?? trochę węglowodanów ma... i dlatego nie wiem czy można... jak myślicie?
aggaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 13:34   #4241
lilastarska
Raczkowanie

GG do lilastarska

Cytat:
Napisane przez aggaa Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a podpowiecie mi czy tą inkę można pić?? trochę węglowodanów ma... i dlatego nie wiem czy można... jak myślicie?
Przyłączam się do pytania, bo ostatnio piłam, ale tak jak teraz Aggaa napisała to już sama nie wiem, ja teraz staram się zapychać ( a dosłownie zalewać ) wodą, co by odpokutować grzech z wtorku
lilastarska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 13:47   #4242
justyna2639
Zakorzenienie

BeataMi dla mnie właśnie też to jest najgorsze, że trzeba kupować osobno jedzenie dla siebie i osobno dla reszty rodziny... to frustrujące jeśli chce się zrobić coś na szybko a trzeba zadowolić przecież każdego. Mi jest wygodniej ugotować więcej żebym mogła jeść to jeszcze przez 2-3 dni, ale to, że ja czegoś nie mogę wcale nie znaczy, że ktoś też i nieraz zdarza się, że te duże ilości działają przeciwko mnie, bo i tak w sumie nic mi nie zostaje. Nie jestem skąpa i nie szkoda mi, niech idzie na zdrowie, ale taka jest prawda. Najlepsze motywy są wtedy gdy namawiam do wspólnego dietowania-niestety brak chętnych, ale jedzenie z przepisów odchudzających bardzo smakuje. No i czy nie lepiej jest próbować?
Stary 2009-07-30, 13:58   #4243
Osobek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość

Nowe dziewczyny podeslijcie maila to wysle wam ksiazke. Bardzo wazne jest przeczytanie jej i zrozumienie mechanizmow jej dzialania aby nie wyrzadzic sobie szkody.
Czy ja tez bym mogla prosic?? osobek@o2.pl
Osobek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 15:10   #4244
BogaczKa22
Zadomowienie

A jak sobie radzicie poza domem, poza swoją kuchnią (tzn. dietą) na jakimś dłuższym wyjeździe? Za jekieś 2 tygodnie właśnie jadę na urop i tego się obawiam. Nie będzie gdzie robić sobie samej , a jedzenie wykupione (i odżałowane, hi, hi ). co wtedy jeść? samego kotleta?, szynkę z kanapki, czy na ten czas zarzucić dietę i przeczekać? Trochę szkoda by było tego czasu i efektów...

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 15:49   #4245
lewaloff
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to lewaloff

Cytat:
Po pierwszym dniu tylko 0,5 kg mniej
no tragedia jeżeli codziennie będziesz chudła tylko 0,5kg, to w tydzień schudniesz tylko 3,5kg.... do kitu z taką dietą

Cytat:
Napisane przez tracy Pokaż wiadomość
życzcie mi powodzenia
powodzenia

Cytat:
Napisane przez wiolka12341234 Pokaż wiadomość
Czesć dziewczyny..... ja jestem na diecie od 19 kwietnia...jak narazie schudłam 8 kilo, oczywiscie na początku najwięcej. Ostatnio troche grzesze, szczególnie z alkocholem, jakieś piwo, wino. Ale tersa waga spada mi minimalnie...ale trzymam się
ja też piję winko i drinki z colą 0 a waga spada, choć to są przypadki weekendowe raczej

Cytat:
Napisane przez BeataMi Pokaż wiadomość
Nie wszystkie tutaj zaczynały od małej wagi Ja na początku ważyłam ... UWAGA... 95 kg (kto da więcej ?), a po miesiącu... 9 kg mniej [COLOR="Silver"]
ja miałam na starcie 94,2kg a dziś rano waga pokazała 87.5kg, czyli o 6,7 w dół po niecałycyh 5 tygodniach

Cytat:
Mnie też ta dieta kosztuje więcej niż dotychczasowe "odżywianie".
u mnie wychodzi mniej, bo z TŻ jesteśmy oboje na diecie i odpadły nam wszelkie knajpy i wychodzenie na lunch i tego typu rozrywki

Cytat:
Napisane przez aggaa Pokaż wiadomość
nie dajmy się zwariować, Inka nie jest bombą węglowodanową to raz, a dwa - wypijasz chyba kubek, a nie wanienkę

Cytat:
A jak sobie radzicie poza domem, poza swoją kuchnią (tzn. dietą) na jakimś dłuższym wyjeździe? Za jekieś 2 tygodnie właśnie jadę na urop i tego się obawiam. Nie będzie gdzie robić sobie samej , a jedzenie wykupione (i odżałowane, hi, hi ). co wtedy jeść? samego kotleta?, szynkę z kanapki, czy na ten czas zarzucić dietę i przeczekać? Trochę szkoda by było tego czasu i efektów...
moim zdaniem spróbuj utrzymać przez ten czas wersję warzywną i pilnuj się, co do ilości, a jak wrócisz do domu, to z powrotem Dukan i będzie dobrze. Żadnych grzechów typu gofry, smażone ryby, dużo piwka czy winka, bo będzie lanie
Stary 2009-07-30, 16:08   #4246
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lewaloff Pokaż wiadomość
moim zdaniem spróbuj utrzymać przez ten czas wersję warzywną i pilnuj się, co do ilości, a jak wrócisz do domu, to z powrotem Dukan i będzie dobrze. Żadnych grzechów typu gofry, smażone ryby, dużo piwka czy winka, bo będzie lanie
No, właśnie, lubiłam sobie loda zjeść albo gofra... piwko sporadycznie tylko w straszne upały. Ale i tak nie mogę przeboleć mojego ukochanego żółtego sera Ciężko będzie ale zobaczymy. Jeszcze dwa tygodnie normalnej dietki a potem improwizacja

Dukan

Stary 2009-07-30, 18:06   #4247
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
No, właśnie, lubiłam sobie loda zjeść albo gofra... piwko sporadycznie tylko w straszne upały. Ale i tak nie mogę przeboleć mojego ukochanego żółtego sera Ciężko będzie ale zobaczymy. Jeszcze dwa tygodnie normalnej dietki a potem improwizacja
BogaczKa22, na wyjazd to sama nie wiem (jade do Grecji niedugo), ale jesli chodzi o lody, to jest fantastyczny przepis na przepisowym watku. A jesli o gofry, to bym sprobowala mocnej poslodzic chlebek dukana - jakies wyrzeczenia musza byc a ta dietajest przeciez i tak bardzo przyjemna

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-30, 21:08   #4248
ivoonka
Przyczajenie

1 dzień za mną oby tak dalej
Jednak jestem zszokowana tym jak często biegam siusiu specjalnie to sobie notowałam i wyszło już dziś 10 razy a z racji tego, że chodzę spać bardzo późno, będzie pewnie jeszcze z 3 razy....

Ja mam dziewczynki takie pytanko, czy cukier można zastąpić glukozą ?? oczywiście małe ilości np. do kawy?

Pozdrawiam i gratuluję kolejnego dnia....

Stary 2009-07-30, 21:16   #4249
lewaloff
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to lewaloff

Cytat:
Napisane przez ivoonka Pokaż wiadomość
Ja mam dziewczynki takie pytanko, czy cukier można zastąpić glukozą ?? oczywiście małe ilości np. do kawy?
hmmm czy cukier można zastąpić cukrem? nie sądzę link
Stary 2009-07-30, 22:34   #4250
ivoonka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lewaloff Pokaż wiadomość
hmmm czy cukier można zastąpić cukrem? nie sądzę link
To, że glukoza jest cukrem to akurat wiem...aczkolwiek jest cukrem prostym, który rożni się od cukru złożonego ( tradycyjny cukier za 3 zł - w którym przeważa sacharoza) i stąd też moje pytanie

Dziękuję, za jakże dokładną podpowiedź jak korzystać z google.

Stary 2009-07-31, 00:13   #4251
dukan
Przyczajenie

Cytat:
Nie wszystkie tutaj zaczynały od małej wagi Ja na początku ważyłam ... UWAGA... 95 kg (kto da więcej ?), a po miesiącu... 9 kg mniej

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Mnie też ta dieta kosztuje więcej niż dotychczasowe "odżywianie". Teraz muszę kupować osobno dla siebie i osobno dla reszty rodzinki. Obiady miałam do tej pory w pracy, za symboliczne kwoty (ale niestety produkty oferowane dalekie są od mojej obecnej diety, a jeśli nawet pojawi się kurczak, czy rybka, to oczywiście smażone), a kolacji nie jadałam. Teraz, mam wrazenie, że jem więcej (makarony, ryże i chleb lepiej mnie "zapychały" niż proteinki , ale też chudnę zamiast tyć Cel uświęca środki (i tej wersji będę się trzymać)
U mnie jest o tyle problem,że wcześniej jadaliśmy na obiad również takie potrawy jak łazanki,pierogi,krokiety. ..,mięso również tyle że razem z dodatkami,a teraz ja codziennie zajadam się pieczoną piersią kurczaka i mam wyrzuty bo syn też chętnie zjadłby a jak syn to i mąż a na codzienne mięsne obiady dla całej trójki to raczej nam braknie.No ale jakoś trzeba to przetrwać.Syn mi dzisiaj zciągnął drugą część tej książki i upiekę jutro serniczek.Napisze czy był zjadliwy ale to dopiero jutro tzn chyba w niedziele.
dukan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 07:44   #4252
BogaczKa22
Zadomowienie

No i co dzisiaj??? Ano znowu !!!!!!!!!
Zamiast wdół, to waga poszła do góry o 200g
Wczoraj wypiłam chyba z 5 litrów wody/płynów, poświęciłam się i zjadłam grillowaną rybę , której nie znoszę , i w ogóle robię wszystko jak trzeba (chyba) i NIC
Chyba pójdę sobie loda kupić
A może ja już jestem za stara na takie eksperymenty ???

Dukan

Stary 2009-07-31, 07:59   #4253
justyna2639
Zakorzenienie

Cytat:
No i co dzisiaj??? Ano znowu !!!!!!!!!
Zamiast wdół, to waga poszła do góry o 200g
Wczoraj wypiłam chyba z 5 litrów wody/płynów, poświęciłam się i zjadłam grillowaną rybę , której nie znoszę , i w ogóle robię wszystko jak trzeba (chyba) i NIC
Chyba pójdę sobie loda kupić
A może ja już jestem za stara na takie eksperymenty ???
Hej, nie mów tak... Czasem tak jest, że organizm się buntuje, ale trzeba cierpliwości. I nie kupuj żadnego loda, bo potem będziesz żałowała, że poległaś na samym początku. Trzeba ok tygodnia może 2 żeby zobaczyć jakieś konkretne rezultaty, a tym się nie przejmuj
Stary 2009-07-31, 08:13   #4254
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna2639 Pokaż wiadomość
Hej, nie mów tak... Czasem tak jest, że organizm się buntuje, ale trzeba cierpliwości. I nie kupuj żadnego loda, bo potem będziesz żałowała, że poległaś na samym początku. Trzeba ok tygodnia może 2 żeby zobaczyć jakieś konkretne rezultaty, a tym się nie przejmuj
Ja tylko żarowałam z tym lodem
I jeszcze nie poległam bo nie zamierzam tak na samym początku poddać się . Ale jak większość dziewczyn pisze, że już po pierwszych dniach takie spektakularne wyniki osiągają to mi cała motywacja opada

Dukan

Stary 2009-07-31, 08:15   #4255
justyna2639
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko żarowałam z tym lodem
I jeszcze nie poległam bo nie zamierzam tak na samym początku poddać się . Ale jak większość dziewczyn pisze, że już po pierwszych dniach takie spektakularne wyniki osiągają to mi cała motywacja opada
Eee tam Dobrze będzie mówię Ci Może po prostu Twój organizm potrzebuje więcej czasu.
Stary 2009-07-31, 08:19   #4256
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna2639 Pokaż wiadomość
Eee tam Dobrze będzie mówię Ci Może po prostu Twój organizm potrzebuje więcej czasu.
Justyna - dzięki Znamy się tylko "chwilę" a już wiem, że zawsze mogę na Ciebie liczyć

Dukan

Stary 2009-07-31, 08:31   #4257
justyna2639
Zakorzenienie

Cytat:
Justyna - dzięki Znamy się tylko "chwilę" a już wiem, że zawsze mogę na Ciebie liczyć
Stary 2009-07-31, 09:18   #4258
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Bogaczka u mnie po 3 dniu protein 1,200 więcej niż jak zaczynałam.. no ubaw po pachi chyba już wcale na mnie doktorek nie działa..

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 09:20   #4259
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Witam Piatkowo, szefus pojechal na urlop wiec moge bezstresowo serfowac po internecie i sie obijac. Obym tylko nei wykrakala w zlym momencie.

Lapie sie na tym ze z narcystycznym zachwytem wpatruje sie w lusterko przy kazdej okazji. Roznica miedzy mna sprzed maja i mna teraz jest naprawde widoczna. I im mniejszy mam brzuszek tym czesciej go wciagam, co dodatkowo cwiczy miesnie. Nawet wstaje 10 minut wczesniej zeby sobie pocwiczyc. Do konca zycia bede wdzieczna Nataplo za zalozenie tego watku bo gdyby nie ona nadal tkwilabym w tuczeniowym marazmie i dupsko by mi roslo. Nawet uda mi sie robia gladsze, celulit odchodzi w niepamiec i wszystkie kiedys trzeszczace spodnie zaczynaja na mnei wisiec.

Dla wszystkim ktore watpia, niech przestana, bo warto.

A dla tych ktore nie wiedza to tu jest nasza przepisownia: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-31, 09:56   #4260
AJKB
Raczkowanie

Panieny - pomocy!
Ja się czuję dziś MAKABRYCZNIE! Przyszłam do pracy spacerkiem- jak zawsze, spacer ok 25 min. ale jak już wlazłam do biura na 2 piętro, to prawie padłam z wycięczenia. to było przed 9 i nadal kręci mi się w głowie (jakbym sobie ze dwa kielichy walnęła) i nie moge się w ogóle skoncentrować... w ogóle jakas taka rozbita dziś jestem...brrr... nie lubię siebie takiej
Wiem, że takei objawy powoduje czasami odstawienie cukru, ale ja nigdy nei jadłam dużo słodyczy (ze słodyczy to ja wolę zrazika) a przez minione dni czulam sie świetnie.
Zaznaczam, ze do @ mam jeszcze ze 3 tygodnie...
Kawę właśnie piję- może to mi pomoże...
Poradźcie...
AJKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości