|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4232 |
Rozeznanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
6 kubków po 400 ml. czyli prawie 2,5 litra = 1200 kal
#4233 |
Zakorzenienie
|
Jak jesteś palaczką to jestem, ale i tak Cię lubię, heh
![]() Ja nie zamierzam nikomu wykładać teorii na temat szkodliwości papierosów, bo każdy palacz dobrze to wie i myślę, że z pełną świadomością popada w nałóg ![]() Po prostu nie cierpię papierosów, tego zapachu, sama w życiu nie paliłam nigdy, nawet nie trzymałam papierosa w rękach. Spokojna głowa, nie mam zamiaru byc wrogo do was nastawiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, co polecacie na obiad z facetem?
![]() Nie mam zielonego pojęcia co mam przygotować. Krążę w tematach włoskich... |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
furry
Spokojnie, jasne, że lepiej kefir, ale nie wpadajmy w paranoję. Poza tym pierwszym dnie m mamy jeszcze 2 następne, nie rezygnuj. Myślę, że ma to wpływ, czy będzie to kefir, czy jogurt, ale czy aż tak dramatyczny, żeby rezygnować, to nie sądzę ![]() Dzis przerwalam bo jutro w pl sklepie od jutra bede miec kefir wiec jutro zaczne ponowne ;-) juz zamowilam kefir ;-) ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- dzis moj kochany maz kupil mi orbitreka ;-) wlasnie zrobilam 25 min i padam na p..... ten tydzien bede chodzic po 25min i stopniowo sobie podnosic .... musze schudnac..... ;-) teraz mam jeszcze dodatkowa motywacje ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie ja bym na taki obiad we dwoje proponowała makaron z polędwiczką z kurkami w sosie śmietanowym lub samą polędwiczkę z puree, makaron ze szpinakiem, makaron 3 kolory z łososiem zapiekany nie wiem co tam jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie odezwał się. Dla mnie jeśli relacja wskakuje dość naturalnie na wyższy level (naturalnie - bo nie mówię o pójściu do wyra z kimś, kogo się zna tydzień), to po tym incydencie strony się sobą interesują nieco bardziej, a w najbardziej optymistycznym wypadku bywa to przypieczętowaniem typu "teraz jesteśmy razem" ![]() ![]() Szkoda, ale nic na siłę. ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- ![]() A W OGÓLE TO NIE PISAĆ MI TU O ŻARCIU!!! ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak myślę, ale może nie powinnam się wymądrzać, bo młoda siksa jestem ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-25 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zadomowienie
|
Jezu, aż mi bulgotać zaczęło w żołądku hahaha
![]() ![]()
#4244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I już głodna jestem, bo szukam fajowego przepisu na żarełko dla lubego i te wszystkie zdjęcia obok przepisów... ![]() A Wy tak po tym oczyszczaniu to się potem na jedzenie nie rzućcie. ![]() Gdzie Anuszka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zadomowienie
|
Wiesz co, ja też tak zawsze myślałam.. tzn przeginałam trochę z tym kontaktem, odzywałam się najczęściej za dużo, wychodząc z założenia, że skoro mam ochotę, to się odzywam... Ale nauczona doświadczeniem i zresztą po wymianie zdań z kolegami, staram się teraz przesadnie facetom nie narzucać... bo WSZYSCY mówią, że to nie jest dobre wyjście podawać się jak na tacy.
W tym szczególnym wypadku - po tak intymnym spotkaniu, wydaje mi się, że następny krok należy do niego. Mogę się mylić.. ale przede wszystkim zwyczajnie chciałabym zobaczyć co on teraz z tym zrobi.
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wiem, że ta pierwsza, wspólna noc jest jakby przełomowa w pewnym sensie... Ja bym napisała do niego. Może nie dziś, ale jutro na pewno tak. Gdyby się nie odezwał. Dobrze jest wiedzieć na czym się stoi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nawet jeżeli tak jest to nie nalegając na kontakt lub kolejne spotkanie wychodzisz na kobietę - łowcę i seks bez zobowiązań to dla Ciebie styl życia ![]() ![]() Nie słuchaj Moni i nie dzwoń pierwsza ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą, ciekawa jestem, jak on to teraz ugryzie, bo albo będzie musiał całkowicie zerwać znajomość, albo jakoś zgrabnie się wytłumaczyć lub po prostu udawać, że nic nie zaszło (mieliśmy w planach wspólny wyjazd z dzieciakami)..
![]() |
#4249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-02-25 o 18:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
No bo ja jestem taka właśnie...że wszystko na jedną kartę stawiam. Może dlatego namawiałam Martę, aby zadzwoniła
![]() Lubemu też jasno powiedziałam o co mi chodzi i określiłam zasady, a jak mu nie pasuje to ma spadać. Nie spadł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci nie są skomplikowani!!! To kobiety wszystko komplikuja a potem sie dziwią że związki nie wychodzą ![]() Dla większości facetów na początku (dosyc długim) najważniejszy jest seks - oni się przywiązują po jakimś czasie dopiero. Poza tym większość faktycznie ma charakter łowcy - zdobycz jest interesująca dopóki ucieka i trzeba ja gonic ![]() Furry nie słuchaj Moni bo do niczego to raczej nie doprowadzi dobrego ![]() ![]() ![]() Najlepsza metoda na faceta jest najpierw pokazać mu jak się jest świetnym w łóżku a rano powiedzieć " fajnie było, tylko czasem sie we mnie nie zakochuj, dałam sie ponieść bo tak lubie seks, to na razie" ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Dla facetów również potem seks jest na ogól na szczycie listy ... ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale inna sprawa że jestem z M. juz od pieciu lat - i mimo że moja atrakcyjność hmmm zrobiła sie przyciężkawa(niedomówieni e miesiąca ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ta prostota w myśleniu i postrzeganiu świata czasem mnie przeraża... ![]()
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Wtajemniczenie
|
Skończyłam ząbki wybielać
![]() Teraz zapiekanki robię na kolacje bo za dużo bułek na weekend nakupowałam ![]() ![]()
#4255 |
Zakorzenienie
|
Ewentualny kontakt może prowadzić to wyjaśnienia sytuacji, ale jak kto woli
![]() Jak już tak "seksualnie" się zrobiło to wtrącę swoje 3 grosze jeszcze ![]() Zauważyłam taką "zależność", że gdy za szybko pójdzie się z facetem do łóżka, to znajomość może zboczyć na zupełnie inny tor niż było zamierzone...Chodzi o to, że facet i kobieta mają różne poglądy na temat seksu. Dla kobiety seks to coś więcej niż małe bzykanko. Podczas gdy kobieta rozkminia czy to aby dobrze, że się z nim przespała, on ma zlew totalny, bo przecież to był TYLKO seks. Phi. Róbta co chceta ![]() A nieważne, już nic nie mówię. ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-02-25 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech no i po co to mówisz ? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam Białą Perłę z nakładkami. Trochę to nie wygodne i dziąsła bolą, ale jest stosunkowo bezpieczne ( tlenek karbamidu) choć z różnymi opiniami już się spotkałam. Dla mnie jest to dobry sposób wybielania bo z natury mam białe zęby tylko mam takiego bzika na ich punkcie po prostu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
Przynajmniej ja ślepo wierzę że faceci z wiekiem mądrzeją - przynajmniej u mojego nastąpił przełom w ciągu tych kilku lat. Naprostujcie mnie jeśli jestem w błędzie, ale facet 20letni ma inne podejście do seksu niż 30 lub 40 letni czy tak nie jest? Jeśli nie to tak właśnie powinno być ![]()
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Hmmm no niby chyba jednak troche dorastają -tyle że powoli
![]() Z drugiej strony - potem znowu głupieć musza ... Spójrz na kryzys wieku średniego - i podtatusiałyh pięcdziesięciolatków z dwudziestkami ![]() Ja myślę ze ogolnie ma rację że podejście do seksu jest inne ... Dla faceta to potwierdzenie własnej wartości, atrakcyjności, ośrodek udanego związku ![]() Z wiekiem im libido spada - ale też nie dobrze bo jak ich potem 'poruszy" jakaś siksa to głupieją bez reszty w poszukiwniu utraconej młodości... ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- I żeby nie było ja u M. też postęp dostrzegam ... Ba nawet on sam u siebie dostrzega ![]() ![]() Ja lubie romantyzm i idealizm w filmach i ksiazkach - a w życiu preferuje skuteczne rozwiązania ![]() Nie bierzcie mi za złe cynizmu ale małżeństwo znajomych się sypie (w naszym wieku) a mnie taka wizja przeraża . Bo M. to moj najlepszy przyjaciel poza tym że mąz - a zdrady nie potrafiłabym chyba wybaczyc. Więc choc nie daje mi powodów do podejrzeń, zazdrosci itd to wolę pilnować żeby tak pozostało ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- A właściwie to chciałam powiedzieć ze zrobiłam cwiczenia - to 6 dzień więc zostało 36 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
Ja poszłam do łóżka po dwóch tygodniach znajomości
![]() ![]() Umieram po siłowni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wracamy do tematu odchudzania: Ile czasu na "szóstkę" potrzebujesz? W pół godz się wyrabiasz? Kurczę też muszę ruszyć tyłek...a orbi nie dość że już mi się znudził to jeszcze nie działa jak należy ![]() Czekam aż pazurki mi wyschną to trochę poczytam o tym ![]() Dobrej nocki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.