Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-25, 16:44   #4231
nadalka
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Monia to do mnie też powinnaś być anty nastawiona
Stary 2013-02-25, 17:01   #4232
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
A ile tego kefiru dziennie wypijecie? 4 litry czy co ?
6 kubków po 400 ml. czyli prawie 2,5 litra = 1200 kal
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 17:03   #4233
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Monia to do mnie też powinnaś być anty nastawiona
Jak jesteś palaczką to jestem, ale i tak Cię lubię, heh
Ja nie zamierzam nikomu wykładać teorii na temat szkodliwości papierosów, bo każdy palacz dobrze to wie i myślę, że z pełną świadomością popada w nałóg
Po prostu nie cierpię papierosów, tego zapachu, sama w życiu nie paliłam nigdy, nawet nie trzymałam papierosa w rękach.
Spokojna głowa, nie mam zamiaru byc wrogo do was nastawiona W końcu mam palaczke w domu. O tyle dobrze, że mama w domu nie pali, tylko wychodzi kilka razy na dzień na dwór.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 17:05   #4234
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tycha114 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Wiem, że już długo trwa Wasz wątek, ale czy przyjmiecie jeszcze jedną grubaskę do swojego grona?
Może zacznę od tego, że mam 22 lata, 175 cm wzrostu i najwięcej na wadze zobaczyłam 90 kg 2 tygodnie temu przeraziłam się bo jeszcze trzy lata temu ważyłam 60 kg ... Powiedziałam sobie STOP, źle się czuję z tym jak wyglądam. Od dwóch tygodni zaczęłam się zdrowo odżywiać i codziennie chodzę na siłownię, dzisiaj rano weszłam na wagę i jest już 85 kg pierwszy sukces

Jednak potrzebuję wsparcia, a wiem że w grupie zawsze raźniej. Przyjmiecie mnie do siebie?? ^^
zapraszmy. u nas zawsze mile widziane kobietki z prawdziwą nadwagą napisz coś o sobie, jaką dietę stosujesz

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
podziwiam Was za te kefiry, ja jakos nie moglabym... nie moje smaki. moze podrasujcie ten kefir cynamonem albo cos? lepiej bedzie wchodzic
nie jest tak zle- kwestia nastawienia zaraz zasiadam do 5 kefirku
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-02-25, 17:10   #4235
ogolnie
Zakorzenienie

Dziewczynki, co polecacie na obiad z facetem?
Nie mam zielonego pojęcia co mam przygotować. Krążę w tematach włoskich...
Stary 2013-02-25, 17:10   #4236
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
hahaha ostatnie zdanie mówi samo za siebie, mam to samo... jedyna mądra rzecz jaką wymyśliłam, to kupienie sześciu różnych kefirów, dzięki temu mam do wyboru do koloru jeśli chodzi o konsystencję a nawet odkryłam jeden całkiem niezły, którego dotąd nie kupowałam.
No ja też samym kefirem się napycham, suchar jest miłą odmianą.. do trzech pierwszych porcji zjadłam po 1, a do czwartej dałam czadu i wciągnęłam 3
Coś tam bulgocze w kiszkach, ale na razie nie widzę jakiejś wielkiej rewolucji boję się jutrzejszego dnia, bo będę ludzi masować przez jakieś 5-6h i nie chciałabym, żeby mnie coś w trakcie przyszpiliło
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-02-25, 17:11   #4237
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pinki pie Pokaż wiadomość
Dobra, jestem z powrotem!
Jednak wypłakalam się koleżance... lepiej mi.
Jestem teraz zwarta i gotowa do dzialania na nowo... tak zwiększam orbitreka do 50 min, dieta na maxa... moje życie w moich rękach! Bedę piękna (nie piękna to ja jestem!!!) będę szczupla, sexowna i ja mu pokażę!!!
Masz racje dasz rade .... jeszcze bedzie zalowal co stracil.....
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 17:15   #4238
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Moja też dotychczas nie przekraczała Ale jak widać w jej świecie granice dobrego wychowania są bardzo ruchome - jak ja cos zrobie to zawsze jest chamstwo i brak kultury , a jak ona to szczyt wersalu i dobrego smaku
dobre -muszę ten tekst zapamiętać
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-02-25, 17:26   #4239
Kinia_Sw
Zadomowienie

furry

Spokojnie, jasne, że lepiej kefir, ale nie wpadajmy w paranoję. Poza tym pierwszym dnie
m mamy jeszcze 2 następne, nie rezygnuj. Myślę, że ma to wpływ, czy będzie to kefir, czy jogurt, ale czy aż tak dramatyczny, żeby rezygnować, to nie sądzę

Dzis przerwalam bo jutro w pl sklepie od jutra bede miec kefir wiec jutro zaczne ponowne ;-) juz zamowilam kefir ;-)

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

dzis moj kochany maz kupil mi orbitreka ;-) wlasnie zrobilam 25 min i padam na p..... ten tydzien bede chodzic po 25min i stopniowo sobie podnosic .... musze schudnac..... ;-) teraz mam jeszcze dodatkowa motywacje ;-)
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 17:31   #4240
nadalka
Zakorzenienie

Ogólnie ja bym na taki obiad we dwoje proponowała makaron z polędwiczką z kurkami w sosie śmietanowym lub samą polędwiczkę z puree, makaron ze szpinakiem, makaron 3 kolory z łososiem zapiekany nie wiem co tam jeszcze
Stary 2013-02-25, 17:36   #4241
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Marta Wracając do Twoich stosunków z Panem kolegą...
Coś myślę że macie się jednak ku sobie Nikt nikomu od tak do łóżka nie wskakuje tym bardziej że pisałaś że on to raczej takie staroświeckie podejście do związków ma. Druga sprawa że został do śniadania a nie zmył się godz "po" Pisał coś, dzwonił od czasu wspólnie spędzonej nocy?
Czy do związków, to nie wiem, tak wywnioskowałam, bo ogólnie podejście do wielu rzeczy ma z poprzedniej epoki. Cholera wie, może to jakiś Casanova, tylko takie przyzwoite wrażenie sprawia.
Nie odezwał się. Dla mnie jeśli relacja wskakuje dość naturalnie na wyższy level (naturalnie - bo nie mówię o pójściu do wyra z kimś, kogo się zna tydzień), to po tym incydencie strony się sobą interesują nieco bardziej, a w najbardziej optymistycznym wypadku bywa to przypieczętowaniem typu "teraz jesteśmy razem" tu jak widać musiało chodzić o coś innego. Gdyby coś więcej to dla niego znaczyło, gdyby było znaczącym wydarzeniem i "inauguracją nowego okresu" , to myślę, że już by się odezwał... No cóż, ja na pewno nie wyjdę teraz pierwsza z kontaktem, choćbym nie wiem jak dobry miała pretekst..

Szkoda, ale nic na siłę.

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
makaron 3 kolory z łososiem zapiekany

A W OGÓLE TO NIE PISAĆ MI TU O ŻARCIU!!! Trochę wyrozumiałości dla nas - kefirzanek

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 17:37   #4242
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Czy do związków, to nie wiem, tak wywnioskowałam, bo ogólnie podejście do wielu rzeczy ma z poprzedniej epoki. Cholera wie, może to jakiś Casanova, tylko takie przyzwoite wrażenie sprawia.
Nie odezwał się. Dla mnie jeśli relacja wskakuje dość naturalnie na wyższy level (naturalnie - bo nie mówię o pójściu do wyra z kimś, kogo się zna tydzień), to po tym incydencie strony się sobą interesują nieco bardziej, a w najbardziej optymistycznym wypadku bywa to przypieczętowaniem typu "teraz jesteśmy razem" tu jak widać musiało chodzić o coś innego. Gdyby coś więcej to dla niego znaczyło, gdyby było znaczącym wydarzeniem i "inauguracją nowego okresu" , to myślę, że już by się odezwał... No cóż, ja na pewno nie wyjdę teraz pierwsza z kontaktem, choćbym nie wiem jak dobry miała pretekst..

Szkoda, ale nic na siłę.

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

A W OGÓLE TO NIE PISAĆ MI TU O ŻARCIU!!! Trochę wyrozumiałości dla nas - kefirzanek
A to niby czemu nie odezwiesz się pierwsza? Pisząc jednego, krótkiego smsa nie wyjdziesz na nachalną, zdesperowaną wariatkę, tylko na kogoś, kto się interesuje. Poza tym, pomyśl - na pewno będzie mu miło jeśli się do niego odezwiesz, bo jak będziesz milczeć to gotów pomyśleć, że te spotkania Wasze i ta dzisiejsza noc to była dla Ciebie przygoda. Dziewczyno, okaż trochę zainteresowania, a nie czekaj jak królewna na gest księcia
Tak myślę, ale może nie powinnam się wymądrzać, bo młoda siksa jestem

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-02-25 o 17:38
Stary 2013-02-25, 17:37   #4243
Furry Sue
Zadomowienie

Jezu, aż mi bulgotać zaczęło w żołądku hahaha oj zjadłabym taki makaronik al dente...

Stary 2013-02-25, 17:40   #4244
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Jezu, aż mi bulgotać zaczęło w żołądku hahaha oj zjadłabym taki makaronik al dente...
Ja też, spaghetti bolognese za mną chodzi
I już głodna jestem, bo szukam fajowego przepisu na żarełko dla lubego i te wszystkie zdjęcia obok przepisów... :ślina:

A Wy tak po tym oczyszczaniu to się potem na jedzenie nie rzućcie.

Gdzie Anuszka?
Stary 2013-02-25, 17:43   #4245
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
A to niby czemu nie odezwiesz się pierwsza? (...)
Wiesz co, ja też tak zawsze myślałam.. tzn przeginałam trochę z tym kontaktem, odzywałam się najczęściej za dużo, wychodząc z założenia, że skoro mam ochotę, to się odzywam... Ale nauczona doświadczeniem i zresztą po wymianie zdań z kolegami, staram się teraz przesadnie facetom nie narzucać... bo WSZYSCY mówią, że to nie jest dobre wyjście podawać się jak na tacy.
W tym szczególnym wypadku - po tak intymnym spotkaniu, wydaje mi się, że następny krok należy do niego. Mogę się mylić.. ale przede wszystkim zwyczajnie chciałabym zobaczyć co on teraz z tym zrobi.

Stary 2013-02-25, 17:46   #4246
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, ja też tak zawsze myślałam.. tzn przeginałam trochę z tym kontaktem, odzywałam się najczęściej za dużo, wychodząc z założenia, że skoro mam ochotę, to się odzywam... Ale nauczona doświadczeniem i zresztą po wymianie zdań z kolegami, staram się teraz przesadnie facetom nie narzucać... bo WSZYSCY mówią, że to nie jest dobre wyjście podawać się jak na tacy.
W tym szczególnym wypadku - po tak intymnym spotkaniu, wydaje mi się, że następny krok należy do niego. Mogę się mylić.. ale przede wszystkim zwyczajnie chciałabym zobaczyć co on teraz z tym zrobi.
W sumie 24 godziny jeszcze nie minęły Facet bije się z myślami
Ja wiem, że ta pierwsza, wspólna noc jest jakby przełomowa w pewnym sensie...
Ja bym napisała do niego. Może nie dziś, ale jutro na pewno tak. Gdyby się nie odezwał.
Dobrze jest wiedzieć na czym się stoi.
Stary 2013-02-25, 17:58   #4247
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz rację To on pierwszy musi się odezwać. Zapytałam jeszcze mojego B ( tak czysto teoretycznie) i powiedział że jak facet na drugi dzień nie dzwoni po wspólnej nocy to zwyczajnie chciał się zabawić...
Nawet jeżeli tak jest to nie nalegając na kontakt lub kolejne spotkanie wychodzisz na kobietę - łowcę i seks bez zobowiązań to dla Ciebie styl życia Oczywiście my tu wszystkie wiemy co tam w serduchu Ci siedzi, ale on tego przecież nie wie
Nie słuchaj Moni i nie dzwoń pierwsza

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
W sumie 24 godziny jeszcze nie minęły Facet bije się z myślami
Ja wiem, że ta pierwsza, wspólna noc jest jakby przełomowa w pewnym sensie...
Ja bym napisała do niego. Może nie dziś, ale jutro na pewno tak. Gdyby się nie odezwał.
Dobrze jest wiedzieć na czym się stoi.
Minęły już 24 godz Facet jest spalony

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 18:02   #4248
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Masz rację To on pierwszy musi się odezwać. Zapytałam jeszcze mojego B ( tak czysto teoretycznie) i powiedział że jak facet na drugi dzień nie dzwoni po wspólnej nocy to zwyczajnie chciał się zabawić...
Nawet jeżeli tak jest to nie nalegając na kontakt lub kolejne spotkanie wychodzisz na kobietę - łowcę i seks bez zobowiązań to dla Ciebie styl życia Oczywiście my tu wszystkie wiemy co tam w serduchu Ci siedzi, ale on tego przecież nie wie
Nie słuchaj Moni i nie dzwoń pierwsza
Właśnie tak to widzę... No trudno.
Swoją drogą, ciekawa jestem, jak on to teraz ugryzie, bo albo będzie musiał całkowicie zerwać znajomość, albo jakoś zgrabnie się wytłumaczyć lub po prostu udawać, że nic nie zaszło (mieliśmy w planach wspólny wyjazd z dzieciakami)..

Stary 2013-02-25, 18:06   #4249
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie tak to widzę... No trudno.
Swoją drogą, ciekawa jestem, jak on to teraz ugryzie, bo albo będzie musiał całkowicie zerwać znajomość, albo jakoś zgrabnie się wytłumaczyć lub po prostu udawać, że nic nie zaszło (mieliśmy w planach wspólny wyjazd z dzieciakami)..
A kiedy ten wyjazd? Wtedy wszystko się wyjaśni Jak nie odwoła to znaczy że trochę mu jednak zależy tylko odwagi brak do zdecydowanych posunięć ehh Czemu faceci tacy skomplikowani muszą być

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"

Edytowane przez CARLA_23
Czas edycji: 2013-02-25 o 18:07

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 18:42   #4250
ogolnie
Zakorzenienie

No bo ja jestem taka właśnie...że wszystko na jedną kartę stawiam. Może dlatego namawiałam Martę, aby zadzwoniła
Lubemu też jasno powiedziałam o co mi chodzi i określiłam zasady, a jak mu nie pasuje to ma spadać. Nie spadł Na razie jest dobrze, ale musimy jeszcze się tak na serio ze sobą oswoić, tzn. ja muszę, bo faceci z oswajaniem chyba mają mniejszy problem
Stary 2013-02-25, 18:58   #4251
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
A kiedy ten wyjazd? Wtedy wszystko się wyjaśni Jak nie odwoła to znaczy że trochę mu jednak zależy tylko odwagi brak do zdecydowanych posunięć ehh Czemu faceci tacy skomplikowani muszą być

Faceci nie są skomplikowani!!! To kobiety wszystko komplikuja a potem sie dziwią że związki nie wychodzą

Dla większości facetów na początku (dosyc długim) najważniejszy jest seks - oni się przywiązują po jakimś czasie dopiero.
Poza tym większość faktycznie ma charakter łowcy - zdobycz jest interesująca dopóki ucieka i trzeba ja gonic
Furry nie słuchaj Moni bo do niczego to raczej nie doprowadzi dobrego Wpakujesz sie jak ja kiedys i będziesz cierpiec Napisać to możesz za jakiś czas (tydzień dwa) z pytaniem czy ci np pożyczy wiertarke bo chcesz obrazek powiesić

Najlepsza metoda na faceta jest najpierw pokazać mu jak się jest świetnym w łóżku a rano powiedzieć " fajnie było, tylko czasem sie we mnie nie zakochuj, dałam sie ponieść bo tak lubie seks, to na razie"

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Dla facetów również potem seks jest na ogól na szczycie listy ...

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
No bo ja jestem taka właśnie...że wszystko na jedną kartę stawiam. Może dlatego namawiałam Martę, aby zadzwoniła
Lubemu też jasno powiedziałam o co mi chodzi i określiłam zasady, a jak mu nie pasuje to ma spadać. Nie spadł Na razie jest dobrze, ale musimy jeszcze się tak na serio ze sobą oswoić, tzn. ja muszę, bo faceci z oswajaniem chyba mają mniejszy problem
ogólnie oczywiscie ja szanuje szczerość - żeby nie było że taka kłamliwa kokietka jestem Jestem szczera w sprawach istotnych - ale czasem trzeba troche poudawać, pochwalić i w ogóle

Ale inna sprawa że jestem z M. juz od pieciu lat - i mimo że moja atrakcyjność hmmm zrobiła sie przyciężkawa(niedomówieni e miesiąca to on w dalszym ciągu za mną biega Dodam że obiektywnie jest atrakcyjniejszy ode mnie plus dobrze zarabia a perspektywy ma na duzo większą kasę... Może i jestem pragmatyczna do bólu - ale muszę się (i go ) pilnować - jak widzę ile związków sie rozpada...
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 18:58   #4252
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Faceci nie są skomplikowani!!! To kobiety wszystko komplikuja a potem sie dziwią że związki nie wychodzą

Dla większości facetów na początku (dosyc długim) najważniejszy jest seks - oni się przywiązują po jakimś czasie dopiero.
Poza tym większość faktycznie ma charakter łowcy - zdobycz jest interesująca dopóki ucieka i trzeba ja gonic
Furry nie słuchaj Moni bo do niczego to raczej nie doprowadzi dobrego Wpakujesz sie jak ja kiedys i będziesz cierpiec Napisać to możesz za jakiś czas (tydzień dwa) z pytaniem czy ci np pożyczy wiertarke bo chcesz obrazek powiesić

Najlepsza metoda na faceta jest najpierw pokazać mu jak się jest świetnym w łóżku a rano powiedzieć " fajnie było, tylko czasem sie we mnie nie zakochuj, dałam sie ponieść bo tak lubie seks, to na razie"

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Dla facetów również potem seks jest na ogól na szczycie listy ...
No dobra nie są skomplikowani tylko do bólu prości
Ta prostota w myśleniu i postrzeganiu świata czasem mnie przeraża...

Stary 2013-02-25, 18:59   #4253
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra nie są skomplikowani tylko do bólu prości
Ta prostota w myśleniu i postrzeganiu świata czasem mnie przeraża...
Mnie też
Stary 2013-02-25, 19:00   #4254
CARLA_23
Wtajemniczenie

Skończyłam ząbki wybielać
Teraz zapiekanki robię na kolacje bo za dużo bułek na weekend nakupowałam Zjem tylko dwie malutki jakby ktoś pytał

Stary 2013-02-25, 19:01   #4255
ogolnie
Zakorzenienie

Ewentualny kontakt może prowadzić to wyjaśnienia sytuacji, ale jak kto woli

Jak już tak "seksualnie" się zrobiło to wtrącę swoje 3 grosze jeszcze
Zauważyłam taką "zależność", że gdy za szybko pójdzie się z facetem do łóżka, to znajomość może zboczyć na zupełnie inny tor niż było zamierzone...Chodzi o to, że facet i kobieta mają różne poglądy na temat seksu. Dla kobiety seks to coś więcej niż małe bzykanko. Podczas gdy kobieta rozkminia czy to aby dobrze, że się z nim przespała, on ma zlew totalny, bo przecież to był TYLKO seks.
Phi.
Róbta co chceta

A nieważne, już nic nie mówię. No niestety, mam swoje zasady i może wedle nich napisałam to co wyżej

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-02-25 o 19:04
Stary 2013-02-25, 19:11   #4256
Joanna XL
Zakorzenienie

Cytat:
Skończyłam ząbki wybielać
Teraz zapiekanki robię na kolacje bo za dużo bułek na weekend nakupowałam Zjem tylko dwie malutki jakby ktoś pytał
A czym wybielasz ? bo pewnie wiesz co jest bezpieczne .. tez bym zrobiła

Ech no i po co to mówisz ? a ja tu próbuje sie zmusić do ćwiczeń ale podłoga tak twarda ... i sie nie chce bo z kanapy trzeba by wstać

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:

Zauważyłam taką "zależność", że gdy za szybko pójdzie się z facetem do łóżka, to znajomość może zboczyć na zupełnie inny tor niż było zamierzone...Chodzi o to, że facet i kobieta mają różne poglądy na temat seksu. Dla kobiety seks to coś więcej niż małe bzykanko. Podczas gdy kobieta rozkminia czy to aby dobrze, że się z nim przespała, on ma zlew totalny, bo przecież to był TYLKO seks.
Phi.
Róbta co chceta

A nieważne, już nic nie mówię. No niestety, mam swoje zasady i może wedle nich napisałam to co wyżej
To dobrze że masz swoje zasady Jest to pewnie jakaś metoda Monia - dopóki się z nim nie prześpisz - bo jak już to zrobisz to trudno zwlekac z seksem Tj w przypadku Furry to już po sprawie ...
Stary 2013-02-25, 19:24   #4257
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
A czym wybielasz ? bo pewnie wiesz co jest bezpieczne .. tez bym zrobiła

Ech no i po co to mówisz ? a ja tu próbuje sie zmusić do ćwiczeń ale podłoga tak twarda ... i sie nie chce bo z kanapy trzeba by wstać
Ja od połowy lutego nie ćwiczę Lenistwo jest straaaaszne...
Mam Białą Perłę z nakładkami. Trochę to nie wygodne i dziąsła bolą, ale jest stosunkowo bezpieczne ( tlenek karbamidu) choć z różnymi opiniami już się spotkałam. Dla mnie jest to dobry sposób wybielania bo z natury mam białe zęby tylko mam takiego bzika na ich punkcie po prostu A wybielanie w gabinecie po pierwsze drogie a po drugie biel jest nie naturalna jak dla mnie Szkoda że tą Białą Perłę wycofują z produkcji( dzwoniłam do hurtowni i też nie wiedzą dlaczego) więc nie wiem czy ze względu na szkodliwość czy po prostu swój nowy produkt chcą rozreklamować ( Biała Perła system 10 dniowy) i " stara" perła byłaby zbyt dużą konkurencją... Nie wiem póki co mam jedno op w zapasie

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:

Phi.
Róbta co chceta

Zgadzam się z Tobą że tak jest, ale u Marty to trochę inna sprawa chyba...
Przynajmniej ja ślepo wierzę że faceci z wiekiem mądrzeją - przynajmniej u mojego nastąpił przełom w ciągu tych kilku lat.
Naprostujcie mnie jeśli jestem w błędzie, ale facet 20letni ma inne podejście do seksu niż 30 lub 40 letni czy tak nie jest? Jeśli nie to tak właśnie powinno być

Stary 2013-02-25, 19:56   #4258
Joanna XL
Zakorzenienie

Hmmm no niby chyba jednak troche dorastają -tyle że powoli

Z drugiej strony - potem znowu głupieć musza ... Spójrz na kryzys wieku średniego - i podtatusiałyh pięcdziesięciolatków z dwudziestkami I rzucone żony w domach ...

Ja myślę ze ogolnie ma rację że podejście do seksu jest inne ... Dla faceta to potwierdzenie własnej wartości, atrakcyjności, ośrodek udanego związku dla kobiety ... no chyba jednak rzecz mniej ważna niż "miłość" czyli poczucie bezpieczeństwa. przytulanie, rozmowy itd
Z wiekiem im libido spada - ale też nie dobrze bo jak ich potem 'poruszy" jakaś siksa to głupieją bez reszty w poszukiwniu utraconej młodości...

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

I żeby nie było ja u M. też postęp dostrzegam ... Ba nawet on sam u siebie dostrzega W końcu podjął zoobowiązanie na całe życie - i sam wierzy że już do śmierci żadnych nowych cycków itd (notabene cytat ze znajomego trzydziestolatka przeciwnika małżeństw

Ja lubie romantyzm i idealizm w filmach i ksiazkach - a w życiu preferuje skuteczne rozwiązania

Nie bierzcie mi za złe cynizmu ale małżeństwo znajomych się sypie (w naszym wieku) a mnie taka wizja przeraża . Bo M. to moj najlepszy przyjaciel poza tym że mąz - a zdrady nie potrafiłabym chyba wybaczyc. Więc choc nie daje mi powodów do podejrzeń, zazdrosci itd to wolę pilnować żeby tak pozostało

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

A właściwie to chciałam powiedzieć ze zrobiłam cwiczenia - to 6 dzień więc zostało 36 już mi to zajmuje sporo czasu i zabiera sporo silnej woli zeby sie zebrać więc ... zobaczymy jak bedzie dalej
Stary 2013-02-25, 20:35   #4259
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja poszłam do łóżka po dwóch tygodniach znajomości ale u nas wszystko szybko po po dwóch miesiącach byliśmy już zaręczeni

Umieram po siłowni musze zacząć suplementować co bo mi kości strzykają

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 20:35   #4260
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmmm no niby chyba jednak troche dorastają -tyle że powoli

Z drugiej strony - potem znowu głupieć musza ... Spójrz na kryzys wieku średniego - i podtatusiałyh pięcdziesięciolatków z dwudziestkami I rzucone żony w domach ...

Ja myślę ze ogolnie ma rację że podejście do seksu jest inne ... Dla faceta to potwierdzenie własnej wartości, atrakcyjności, ośrodek udanego związku dla kobiety ... no chyba jednak rzecz mniej ważna niż "miłość" czyli poczucie bezpieczeństwa. przytulanie, rozmowy itd
Z wiekiem im libido spada - ale też nie dobrze bo jak ich potem 'poruszy" jakaś siksa to głupieją bez reszty w poszukiwniu utraconej młodości...

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

I żeby nie było ja u M. też postęp dostrzegam ... Ba nawet on sam u siebie dostrzega W końcu podjął zoobowiązanie na całe życie - i sam wierzy że już do śmierci żadnych nowych cycków itd (notabene cytat ze znajomego trzydziestolatka przeciwnika małżeństw

Ja lubie romantyzm i idealizm w filmach i ksiazkach - a w życiu preferuje skuteczne rozwiązania

Nie bierzcie mi za złe cynizmu ale małżeństwo znajomych się sypie (w naszym wieku) a mnie taka wizja przeraża . Bo M. to moj najlepszy przyjaciel poza tym że mąz - a zdrady nie potrafiłabym chyba wybaczyc. Więc choc nie daje mi powodów do podejrzeń, zazdrosci itd to wolę pilnować żeby tak pozostało

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

A właściwie to chciałam powiedzieć ze zrobiłam cwiczenia - to 6 dzień więc zostało 36 już mi to zajmuje sporo czasu i zabiera sporo silnej woli zeby sie zebrać więc ... zobaczymy jak bedzie dalej
I tu masz rację... Zapomniałam o 50letnich playboyach Nie ma co dłużej nad tym myśleć bo zwariujemy
Wracamy do tematu odchudzania: Ile czasu na "szóstkę" potrzebujesz? W pół godz się wyrabiasz? Kurczę też muszę ruszyć tyłek...a orbi nie dość że już mi się znudził to jeszcze nie działa jak należy Może od jutra zacznę się do A6W przymierzać...Trudne bardzo te ćwiczenia?
Czekam aż pazurki mi wyschną to trochę poczytam o tym
Dobrej nocki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości