|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł kolejnej części? | |||
Mama w necie, do kontaktu palce wsadza dziecię - mamusie maj czerwiec 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,77% |
Do majowo-czerwcowych kurator wkracza, kończy patologię, każda rozpacza - mamusie maj czerwiec 2013 |
10 | 18,87% |
Dziecko nie przebrane, obiad nie gotowy, zawsze jest czas na wizażowe rozmowy - mamy V VI 2013 |
4 | 7,55% |
Majówki od wizażu uzależnione, dzieci zaniedbane, samotne, nie nakarmione.- mamy maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
W domu syf, w domu smród przez Internet cierpię głód - dzieci majowo-czerwcowe 2013 |
5 | 9,43% |
Każda mama jak sarenka po wizażu hasa, a dzieci ich brudne i gile do pasa- mamusie maj czerwiec 2013 |
5 | 9,43% |
Jem warzywek kilkanaście, budzę się, gdy mama zaśnie- mamusie maj czerwiec 2013 |
14 | 26,42% |
Już mamusie lamentują, czy nam żółtka posmakują- mamusie maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
Jak ten czas nam szybko leci, pierwsza gwiazdka naszych dzieci - mamusie maj czerwiec 2013 |
21 | 39,62% |
Wątek wolno nam leci, bo pilnujemy dzieci- mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Kto rano wcześnie wstaje, temu dziecię spać nie daje - mamusie maj czerwiec 2013 |
5 | 9,43% |
Większość dzieci już ząbkuje, a Emil to nawet raczkuje - mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Na dworze chłód doskwiera, a u nas gorąca atmosfera- mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Pierwsze ząbki i obiadki, jak dobrze nam w roli matki - mamusie maj czerwiec 2013 |
2 | 3,77% |
Ząbki, marchewki, gluteny i cuda – za nami jesień złotoruda! - mamusie maj czerwiec 2013 |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 na odchowalni, cz.6 |
2 | 3,77% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
![]() i brawo za zumbe. tez mnie kusi, bo jest tuz przed aerobikiem i napatrzyłam się ostatnio ![]() co serwujesz w wigilie? szukam jakiegoś przepisu "łaaaał", ale jednak dość klasycznego - żeby babcie zbieraly szczeki ze stolu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy wizaż czytają, a dzieci z łóżeczek spadają - mamusie maj-czerwiec 2013
Cytat:
Chociaż najchętniej bym wpadła bez małej terrorystki, szkoda że nie ma takiej opcji ![]() A może Nine babci podrzucimy, w ramach zemsty ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale mam gości w święta i planuję barszczyk z pasztecikiem, sałatkę tradycyjną warzywną, dwa rodzaje ciasta. Narazie tyle wymysliłam, i będę myśleć dalej, masz jakieś fajne pomysły na zakąski to dawaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hii rybe po grecku inpieke karkowke na soli ![]() Cytat:
wspolczuje nocy i przykro mi z powodu babci ;( Cytat:
![]() Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
A z okazji pół roczku Daro dostał zrobioną przez mamę przytulankę
![]() ![]() 20131212_225840.jpg 20131212_225853.jpg20131212_225904.jpg 20131212_225939.jpg Teraz sobie chyba zrobię przerwę na tydzień, a później dalej będę tworzyła, mam cały wielki worek kulek silikonowych do wypełniania ![]()
#4235 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Malutka moze Twój nastrój i ból czuć i dlatego My dzisiaj znowu do 10:00 spaliśmy ![]() Dziewczyny od dziisiaj, 13.12. -50% na zabawki w carrefour , do wykorzystania w e-bonie ![]() ![]()
![]() |
#4236 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4237 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nocka była lepsza. ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() O kurcze, ja jeszcze nie mam menu i wogóle nie wiem czy ktoś do nas przyjedzie ![]() Zawsze możesz jeszcze wtachać wózek na 3 piętro do mnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() Czyli kulki też kupiłaś ![]() ![]()
![]() |
#4238 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() miejsce parkingowe się znajdzie, jak nie pod przychodnią to w tej uliczce poniżej ... albo naprzeciwko Koszalińskiej ![]() my też wigilię mamy w dwóch miejscach. i nie gotujemy ![]() Cytat:
![]() zawsze możemy razem wieczorami gdzieś chodzić. na medyków jest. można podjechać autobusem bo od Ciebie to już kawałek będzie. sama nie chodzę to to jest trochę w oddali w jakichś chaszczach, ciemno, bez latarni .... autem spoko, ale sama boję się iść. tylko trzeba by naszych panów zorganizować do opieki nad maluchami a z tym różnie bywa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4240 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
byłam kilka razy na aquaaerobiku z żoną taty ale ona potem zrezygnowała a ja sama się nie zawiozę bo samochodu od dwóch lat nie prowadziłam, zresztą tych wszystkich co mamy pod domem rodzinnych bym się bała bo ja tylko małą corsą jeździłam od mamy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisałam zapytanie, dam znać. A wogóle to przyszła już paka z all więc jutro dostaniesz miltona ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Bosh moje dziecko chce spać a zasnąć nie umie, padnę zaraz ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj zaliczyłam spining po raz pierwszy od niepamiętnych czasów. uwielbiam tak się zmęczyć że potem mi się buzia cieszy i mam więcej sił, nawet wtedy kiedy mój mały kochany potworek wstaje o 5 i nie chce już spać..
![]() |
#4243 |
Wtajemniczenie
|
Przemek też śpiący bo marudził o smoka i kocyk, a teraz od pół h zamiast spać zaczepia kota i mnie, bo leży koło mnie
![]() dam do łóżeczka i się wezmę za jakieś porządki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Wtajemniczenie
|
justyna bardzo mi przykro z powodu babci
![]() diabelstwo dobrze że u kardio wszystko ok ![]() Agnes chyba podłapałam złe fluidy od Ciebie, siedzenie w domu cholernie mi nie służy, i jeszcze to że nikogo znajomego nie mam tu na miejscu więc nawet nie ma do kogo gęby otworzyć ![]() mały chyba w końcu zaczaił jak się do przodu pelza, tzn czołga się jak ranny żołnierz ale póki co na krotki dystans, jak mu dalej zabawkę położe to płacze bo nie wie że mozna tak dalej zajść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wczoraj mi młoda wykombinowała ... przebieram ją na przewijaku takim na łóżeczku i zakręcałam krem po jej kremowaniu, tak więc wiecie, parę sekund, a ta śmig na brzuszek, do krawędzi bocznej (tylko się obraca) i złapałam ją za dupcię w ostatnim momencie przed skokiem na główkę z łóżeczko, już wisiała ledwo pupcią na przewijaku. Już nawet rąk nie można od niej oderwać, nie wspominając, że stałam nad nią i patrzyłam. Coś jeszcze, a ... nie polecam śliniaków z rękawkami z ikei, masakra jakaś. Przemakają! Niestety odkryłam to przy obiadku z buraczkami ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
Magiusia piękne podsumowanie,
![]() dziewczyny ale wam zazdroszczę tego że możecie się spotkać |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
eee teraz można zwalic na słownik w telefonie
![]() dzień dobry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak się zabiorę, ale muszę od męża wziąć małe auto bo tam mała może z przodu jechać to mi nie zaśnie w drodze do domu. Bo ja muszę z wózkiem i gondolą jakby tak chciała spać, chyba, że możemy skorzystać z łóżeczka to byłoby mi lżej nosić ![]() Myślę, że babcia jeszcze by się ucieszyła ![]() ![]()
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Justyna bardzo mi przykro z powody babci
![]() ![]() ![]() diabli nic sie nie martw serduszkiem. Mam nadzieje, ze kardio Cie uspokoil. A i jeszcze Ci powiem,ze wlasnie napisala do.mnie kolezanka, ze jest w ciazy. W tym roku w styczniu rodzila cc. Ona mieszka w stanach, moze tam lekarze daja jakies inne wytyczne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Raczkowanie
|
Hej my dziś kończymy 8mc. I rośnie nam dolna lewa jedyneczka jest już wyczuwalna pod palcami i widać ja w dziąśle .Ale jestem podekscytowana maskara mimo kiepskiej nocy nie chce mi się spać tylko krzyczeć z radości mamy 1 ząbka.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Justynko przykro z powodu babci moja jedna babcia też zmarła 5dni przed wigilia a druga 4 dni przed moimi urodzinami.
Emil 13.04.2013 Edytowane przez maluska88 Czas edycji: 2013-12-13 o 10:37 Powód: dodanie wpisu |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
-- mąż właśnie przyjechał na 20 min kontrolnie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
Magiusa super ta przytulanka! Masz talent
![]() Vil to Ci mąż nalot zrobił hehe ![]() ![]() Maluska brawo za pierwszego ząbka ![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2013-12-13 o 12:26 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
haloooo
![]() ![]() u nas w porządku mały dorobił się 2 nowych zębów, zaszczepiliśmy drugą dawkę pneumokoków, ważymy 8100 młody zdrowy, szczęśliwy, trochę marudny przez 2 kolejne zęby w drodze ![]() je już 2 x dziennie mm i więcje słoiczków także coraz mniej cycka ![]() w poniedziałek byłam cały dzień na szkoleniu w pracy i zapomniałam laktatora ![]() miałam drugi etap rozmowy o pracę, jestem w 90% zadowolona, czekam teraz na odpowiedź ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- a i fajne spodenki dla dziewczynek http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...C5%82/115112/2 za 15 zł, jak wpiszenie kod xmas2013 to wysyłka powinna być za free ![]()
![]() |
#4255 | |
Wtajemniczenie
|
witamy w piątek 13stego. Za nami najgorsza noc dotychczas
![]() ale przynajmniej pogoda lepsza i zaliczyliśmy regenerujący spacer, Nina odespała nockę a ja podpieram powieki zapałkami ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daro mnie dziś znów pogryzł. Problem w tym, że karmiłam go 3x i za każdym razem na końcu karmienia gryzł ![]() ![]()
![]() |
#4257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak przydzie czas na mm to każdej z nas będzie smutno ![]() Mam powód złego samopoczucia Ninki, choroba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już sama nie wiem czy noc była lepsza czy nie... Trzymajcie za mnie kciuki bo nie wiem jak to zniosę...mama już pojechała z ciotką. W sumie cieszę się, że nie bedę przy tym jak ona tam wejdzie bo nie wiem jak bym to zniosła. Tż pojechał po mojego ojca na lotnisko. Powinni być już w połowie drogi do domu,a samolot jeszcze nie wylądował bo ma 55minut opóźnienia. Wiec na dodatek muszę tam pojechać sama ( z bratem ale to tak jakbym była sama). Jestem przerażona, brzuch mnie boli... Jeszcze Tż stał w korku i nie dotrze na 17 na lotnisko na bank ![]()
![]() |
#4259 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() AAA I JESLI KTORAS JESZCZE NIE MA MUFKI NAWET SIE NIE ZASTANAWIAJCIE ![]() Edytowane przez diabli Czas edycji: 2013-12-16 o 14:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |||
Zakorzenienie
|
my od kilku dni już tez bez przewijaka. i tak przebieralysmy się na lozku, bo wokół lozeczka za dużo rozpraszaczy hehe
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.