Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-29, 13:20   #4261
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
No to rzeczywiście nieciekawie macie A będziecie się starać o jakiś kredyt? My byśmy bardzo chcieli, ale tylko TŻ ma pracę i w obecnej sytuacji żaden bank nam nie da kredytu. Ja to w ogóle nie jestem za kredytem, ale taka nasza polska rzeczywistość, zero perspektyw dla młodych małżeństw

Emilio, straszna ta Twoja koleżanka. Skoro ona jest taka, to ja bym jej powiedziała, że nie mam czasu. A pracujesz tam sama, czy jest tam jeszcze ktoś? Tak jak pisze azzis, albo zacznij gadać w kółko o ślubie albo powiedz, że dostałaś upomnienie od szefa, że nei możesz tak sobie przyjmować gości w pracy!! Co za pinda!!
Straszna , straszna i pomyśleć,że bedzie miała w marcu 30 lat Pracuje ze swoim ojcem ( też ma jej dość od kilku dni ). Będę gadać o ślubie , to ją mam nadzieję znudzi

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
No to w sumie możesz jej walnąć prosto z mostu, że Ty pracujesz i nie masz w pracy czasu na jakieś pogaduszki przy kawie. Nawet jak się obrazi, to lepiej, bo będziesz miała ją przynajmniej z głowy
wiem Azzis, ale to nie w moim stylu - chociaż wiem,że bym miała ją z głowy Niedługo już mnie tu nie będzie , po po ślubie uciekam do Bydgoszczy i już mnie nie znajdzie . Natręciuch jeden z niej !

Rybulka -no właśnie, ona nie ma co robić Siedzi na sympati i mi opowiada kto i co do niej napisał

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-01-29 o 13:22
Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:21   #4262
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość

Dziewczyny ktore z tych kolczykow sie wam najbardziej podobają?

http://modna.pl/przedmiot/5819_KRÓLOWA+ŚNIEGU.html

te sa prześliczne i cena ok . Ciekawe czy sie mienia

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:22   #4263
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Lustereczki, mi się podobają nr.2
Jakoś nie mam żadnego pomyslu na kolczyki do tej mojej sukni...ale coś się wymyśli

My też nie mamy gdzie mieszkać, tzn na upartego moglibysmy mieszkac z moim rodzicami bo maja 4 pokojowe mieszkanie, ale ja nie chce, bo chce sie w koncu usamodzielnic, wiec pewnie bedziemy wynajmowac chyba ze uda nam sie kupic mieszkanko za smieszne pieniadze, bo mamy taka mozliwosc ale narazie ciiiiiiiiii..... zeby nie zapeszyc jak sie uda to sie pochwale a jak sie nie uda to pewnie przez rok albo dwa bedziemy wynajmowac a potem kredyt....

Sysunia_d raczej napewno się mienią, w koncu to Swarovski

Edytowane przez Lustereczko
Czas edycji: 2009-01-29 o 13:23
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:24   #4264
popscene
Wtajemniczenie

Lustereczko, ciiiiiii
Stary 2009-01-29, 13:25   #4265
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulka -no właśnie, ona nie ma co robić Siedzi na sympati i mi opowiada kto i co do niej napisał
Jeeezzzuuu, toz to straszne! Przeciez w domu zawsze jest cos do roboty...
A innych znajomych nie ma? Może zabiła ich tym swoim paplaniem
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:26   #4266
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Może Emilia została ostatnia
Stary 2009-01-29, 13:27   #4267
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
A ja dziewczyny przed ślubem :
muszę zrezygnować ze sklepu meblowego, przepisać go na ojca, a co za tym idzie -porozwiązywać wszędzie umowy, i pomóc założyć tacie od nowa na niego sklep, by już w miarę funkcjonował i nie dzwonił do mnie z byle pierdołami.

po ślubie tak : muszę wyprowadzić się domu ( będę miała 80 km do domu), znaleźć mieszkanie z TŻ ( czynsz około 1000 zł - 1 pokój, łazienka i kuchnia-SZOK!) i co gorsza muszę znaleźć pracę.

Boje się troszkę
a dlaczego musisz swoj sklep na tate przepisac?
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-29, 13:32   #4268
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:

weź mnie nie strasz

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość

A co myślicie jak zrobię przed nią tak : ???
---- o MATKO

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
a dlaczego musisz swoj sklep na tate przepisac?
bo ja nie chce tego sklepu. Chcę się uwolnić. A w ogole to miałabym do TŻ 80 km, a nie chce już tak w kółko jeździć.

Edytowane przez Emilia211
Czas edycji: 2009-01-29 o 13:35
Stary 2009-01-29, 13:33   #4269
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie, Emilka, uciekaj od niej ile sił w nogach
Stary 2009-01-29, 13:33   #4270
dekoderka
Raczkowanie

Talking Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Kochane przygarnijcie mnie ślub 18 lipca Nasze przygotowania ostro ruszyły Ostatnio wpłaciłam zadatek za sukienkę. Oczywiście okazało się że już po mam wątpliwości. Koleżanka pokazała mi inną suknię w necie...I zaczęłam przezywać, czy dobrze zrobiłam itp. Sukienki już zmienić nie można, bo zamówienie poszło do szwalni w Stanach.
http://www.susanlabo.pl/sh_5884.html
To ona!
Jak myślicie, jakie do niej dodatki żeby nabrała charakteru??? Myśłałam o odważnej wiązance z bordowych róż. Może bardzoooo długi welon-taka mgiełka aż za tern? Pomóżcie....
dekoderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:34   #4271
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie martw się, nie jesteś sama jeśli Cię to pocieszy
Chcemy rozbudować dom, żeby uniezależnić się od TŻta rodziny. TŻ całkiem fajnie zarabia, no a ja szukam tej nieszczęsnej pracy.
To prawda, nie ma żadnej pomocy dla młodych małżeństw.
Na pewno niedługo znajdziesz jakąś fajną ofertę Ja na razie studiuję dziennie, w czerwcu obrona i nie szukam teraz pracy.

Cytat:
My też nie mamy gdzie mieszkać, tzn na upartego moglibysmy mieszkac z moim rodzicami bo maja 4 pokojowe mieszkanie, ale ja nie chce, bo chce sie w koncu usamodzielnic, wiec pewnie bedziemy wynajmowac chyba ze uda nam sie kupic mieszkanko za smieszne pieniadze, bo mamy taka mozliwosc ale narazie ciiiiiiiiii..... zeby nie zapeszyc jak sie uda to sie pochwale a jak sie nie uda to pewnie przez rok albo dwa bedziemy wynajmowac a potem kredyt....
Oby się udało z tym kupnem mieszkania Bo jednak na wynajmowanie idzie strasznie dużo kasy, za to co się płaci komuś, można by już ratę kredytu spłacać.

Emilio, a może daj jej ten nr gg i powiedz, że będziecie gadać sobie przez internet, bo ostatnio masz dużo pracy i nie możesz sobie siedzieć i gadać. Nie musisz przecież z nią na tym gg gadać, lepsze to niż ma siedzieć i marudzić
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:36   #4272
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Kochane przygarnijcie mnie ślub 18 lipca Nasze przygotowania ostro ruszyły Ostatnio wpłaciłam zadatek za sukienkę. Oczywiście okazało się że już po mam wątpliwości. Koleżanka pokazała mi inną suknię w necie...I zaczęłam przezywać, czy dobrze zrobiłam itp. Sukienki już zmienić nie można, bo zamówienie poszło do szwalni w Stanach.
To ona!
Jak myślicie, jakie do niej dodatki żeby nabrała charakteru??? Myśłałam o odważnej wiązance z bordowych róż. Może bardzoooo długi welon-taka mgiełka aż za tern? Pomóżcie....
Witaj wśród nas
Bardzo ładna suknia Bordowe kwiaty? Jestem na tak
Stary 2009-01-29, 13:36   #4273
baja_86
Zakorzenienie

ufff w końcu wszystko nadrobiłam

angelikaw matko już za parę dni mężatką będziesz chyba się zacznę stresować razem z tobą. Co do fryzury to nie martw się, na pewno Cię tym razem lepiej uczeszą a wieczór panieński już miałaś?

anuulaa u mnie też się kilku gości wykruszy, też z powodu ciąży, ciocia ma termin na sierpień, w dniu mojego slubu pewnie będzie po porodzie, albo dopiero będzie rodzić i na pewno z takim maleństwem się nie pojawi nawet w kościele. Kuzynka Tż też w ciązy, ma co prawda urodzić na koniec wiosny, ale czuję, że nie przyjadą na wesele. Co zrobić, prawdę mówiąc spodziewamy się, że jeszcze kilku osób może nie być, takie życie...

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Zdrówka
Kochana Basiu, nie wiem czy pamiętasz mój przypadek , ale porozwoziłam cv do 9 przedszkoli i nigdzie nie ma stanowiska pracy "pomoc pedagoga"... szkoda
dzięki jasne, że pamiętam, no szkoda, że nie ma wolnych etatów mnie po skończeniu stażu z UP zatrudnili jestem mega szczęśliwa z tego powodu. Umowę mam do końca marca, potem nie wiadomo co będzie, bo prawdopodobnie ta dziewczyna, którą zastępuję wróci po urlopie macierzyńskim. Nie zamartwiam się jednak na zapas, zobaczymy co czas przyniesie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Na sobotę mam zapisane w gabinecie 2 Panie na makijaż Jedna dziewczyna na makijaż ślubny ! Dam z siebie wszystko!
A druga Pani na makijaż na jakąś imprezę ale nie chce za mocnego. Też ją fajnie pomaluje bo ma bardzo fajną twarz .
W ogóle kocham makijaże!!!!
no szkoda, że tak daleko mieszkasz bo fajnie by było mieć tak przejętą kosmetyczkę jak ty

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Pokłóciliśmy się przeokrutnie. On stwierdził, ze jestem apodyktyczna i strzelam fochy. Chociaż ja uważam, ze to jego wina, bo zachował się nie wporządku. Rzuca chłopak palenie i jest na nikotynowym głodzie, więc go troche nosi, ale ja znosic nie musze jego zachowania.
Własciwie to pokłóciliśmy się o pieniądze.
Ale myśle, ze pomalu zaczynamy się strasować ślubem, a może to taki okres kłotliwości i i PM staly sie bardziej kłótliwe.

Jedno jest pewne - kocham go.
no mam nadzieję, że to tylko przedślubny stres, który przejdzie niedługo. Uszy do góry

Cytat:
Qrcze dziewczyny wszystkie się tak zachwycacie tym gorsetem, a on rzeczywiscie bedzie tak wygladal tylko koronka bedzie przedluzona i bedzie wygladac mniej wiecej tak ja na zalaczonym zdjeciu, Na tym zdjeciu jestem ja, powiedzcie mi czy dobrze zrobilam ze sie zdecydowalam na taki golfik bo moze lepiej wygladam bez?
świetna ta sukienka, a golfik cudny

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Witam gadułki wszystkie

Chyba do wieczora będę nadrabiać czytanie tego co tu stworzyłyście od rana... ale zabiorę się za to dopiero wieczorem, bo niedługo jadę prowadzić warsztaty dla rodziców. Trzymajcie za mnie kciuki, bo to pierwsze moje warsztaty z rodzicami!!

Pozdrowionka
powodzenia w pracy z dziećmi zdecydowanie najtrudniejsze są kontakty z rodzicami. trzymam

Cytat:
A ja dziewczyny przed ślubem :
muszę zrezygnować ze sklepu meblowego, przepisać go na ojca, a co za tym idzie -porozwiązywać wszędzie umowy, i pomóc założyć tacie od nowa na niego sklep, by już w miarę funkcjonował i nie dzwonił do mnie z byle pierdołami.

po ślubie tak : muszę wyprowadzić się domu ( będę miała 80 km do domu), znaleźć mieszkanie z TŻ ( czynsz około 1000 zł - 1 pokój, łazienka i kuchnia-SZOK!) i co gorsza muszę znaleźć pracę.

Boje się troszkę
nie bój się tylko dąż do celu, na pewno się wszystko ułoży po Twojej myśli

Dziękuje za przejęcie się moim stanem zdrowia Byłam dziś u mojego lekarza rodzinnego i jestem zła na niego przeokrutnie. Dłużej stałam przy okienku za wypisaniem L4 niż byłam u niego w gabinecie. praktycznie nawet do końca mnie nie wysłychał, mówiłam mu jakie mam objawy, nie skończyłam zdania, a on mi już patykiem do gardła celował. Poczyłam się jakbym była w fabryce, a nie w przychodni! Wszystko szybko, szybko nie ma czasu jak na taśmie produkcyjnej! ja rozumiem, ze wielu ludzi choruje, no ale bez przesady.
Do tego zapisał mi leki, które sama mogę sobie kupić w aptece, czyli gripex, ascorutical i jeszcze coś, w ogóle nie wykupiłam recepty, bo wszystko to mam w domu.
Chyba zmienię lekarza, bo jak tak ma mnie leczyć to ja dziękuję bardzo.
Mam zwolnienie do poniedziałku, a w pracy taki młyn, że hej no ale chora na pewno bym się w przedszkolu nie przydała

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-01-29 o 13:42 Powód: lit.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:39   #4274
Rybulka
Zakorzenienie

Basiu, rzeczywiście lekarz... Bez komentarza
To się nazywa taśmowe leczenie...

Pozostaje nam tylko życzyc Ci zdrowia, odpocznij przez te kilka dni

Mnie lekarka w Medycynie Pracy też osłuchała tak szybko, że ledwo zauważyłam, a ciśnienie mi zmierzyła, że tylko nadmuchała aparat i spuściła z niego powietrze...
Stary 2009-01-29, 13:40   #4275
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie, Emilka, uciekaj od niej ile sił w nogach
mam jej DOŚĆ!!!
Cytat:
To ona!
śliczna sukienka pewnie,że przygarniemy
Cytat:
Na pewno niedługo znajdziesz jakąś fajną ofertę Ja na razie studiuję dziennie, w czerwcu obrona i nie szukam teraz pracy.

Oby się udało z tym kupnem mieszkania Bo jednak na wynajmowanie idzie strasznie dużo kasy, za to co się płaci komuś, można by już ratę kredytu spłacać.

Emilio, a może daj jej ten nr gg i powiedz, że będziecie gadać sobie przez internet, bo ostatnio masz dużo pracy i nie możesz sobie siedzieć i gadać. Nie musisz przecież z nią na tym gg gadać, lepsze to niż ma siedzieć i marudzić
Ja z TŻ na początku będziemy wynajmować, ale 1000zł na miesiąc, to strasznie dużo.
Jakoś się jej pozbędę mam nadzieje, bo mnie wnerwia

Stary 2009-01-29, 13:40   #4276
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
To ona!
Witaj u nas Śliczna suknia!!! Najlepiej nie oglądaj innych. Ja odkąd mam swoją, nie oglądam już sukni poza Waszymi. Ale i tak jestem w swojej tak zakochana, że już raczej żadna inna mi się nie spodoba:P

Znalazłam fajny wierszyk co zamiast kwiatów:
Drodzy Goście,istnieje zwyczaj przychodzenia z bukietami,lecz my słodyczy jesteśmy smakoszami,więc jeśli macie ochotę podarować nam kwiatki,
przynieście zamiast nich wino lub czekoladki.

Stary 2009-01-29, 13:43   #4277
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

dziewczyny....powariowały ście z tym pisaniem hehe.Strippi szukam twojej sukni bo przeoczyłam...

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:44   #4278
dekoderka
Raczkowanie

Dzięki za miłe słowa Chyba ich potrzebowałam. A nie jest ta sukienka za skromna?
Stary 2009-01-29, 13:47   #4279
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Na tym zdjeciu jestem ja, powiedzcie mi czy dobrze
zrobilam ze sie zdecydowalam na taki golfik bo moze lepiej wygladam bez?
suknia przepięknie się układa, bardzo pasuje do Twojej figury. A ten golfik cudo świetny wybór, gratulacje

a my planujemy takie wkładeczki robić
drodzy goście! Jeśli planujecie zakup kwiatów, prosimy zamiast nich o kupony lotto, bysmy mogli sie przekonać czy mamy szczęście nie tylko w miłości.

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-29, 13:48   #4280
anuulaa
Wtajemniczenie

Dekoderko, bordowe róże pasują idealnie! Może coś takiego co wkleiłam. Z biżuterii może same tylko długie kolczyki i bransoletka, bez naszyjnika.
Długi welon, koniecznie mgiełka!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg roze.jpg (22,8 KB, 9 załadowań)
Stary 2009-01-29, 13:48   #4281
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za miłe słowa Chyba ich potrzebowałam. A nie jest ta sukienka za skromna?
Najważnijesze, że się Tobie podoba. Możesz poszaleć z dodatkami. jak suknia jest zbyt bogata, to też nie za dobrze...
A ta Twoja jest taka w sam raz
Stary 2009-01-29, 13:51   #4282
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ufff w końcu wszystko nadrobiłam

angelikaw matko już za parę dni mężatką będziesz chyba się zacznę stresować razem z tobą. Co do fryzury to nie martw się, na pewno Cię tym razem lepiej uczeszą a wieczór panieński już miałaś?

anuulaa u mnie też się kilku gości wykruszy, też z powodu ciąży, ciocia ma termin na sierpień, w dniu mojego slubu pewnie będzie po porodzie, albo dopiero będzie rodzić i na pewno z takim maleństwem się nie pojawi nawet w kościele. Kuzynka Tż też w ciązy, ma co prawda urodzić na koniec wiosny, ale czuję, że nie przyjadą na wesele. Co zrobić, prawdę mówiąc spodziewamy się, że jeszcze kilku osób może nie być, takie życie...

dzięki jasne, że pamiętam, no szkoda, że nie ma wolnych etatów mnie po skończeniu stażu z UP zatrudnili jestem mega szczęśliwa z tego powodu. Umowę mam do końca marca, potem nie wiadomo co będzie, bo prawdopodobnie ta dziewczyna, którą zastępuję wróci po urlopie macierzyńskim. Nie zamartwiam się jednak na zapas, zobaczymy co czas przyniesie

no szkoda, że tak daleko mieszkasz bo fajnie by było mieć tak przejętą kosmetyczkę jak ty

no mam nadzieję, że to tylko przedślubny stres, który przejdzie niedługo. Uszy do góry

świetna ta sukienka, a golfik cudny

powodzenia w pracy z dziećmi zdecydowanie najtrudniejsze są kontakty z rodzicami. trzymam

nie bój się tylko dąż do celu, na pewno się wszystko ułoży po Twojej myśli

Dziękuje za przejęcie się moim stanem zdrowia Byłam dziś u mojego lekarza rodzinnego i jestem zła na niego przeokrutnie. Dłużej stałam przy okienku za wypisaniem L4 niż byłam u niego w gabinecie. praktycznie nawet do końca mnie nie wysłychał, mówiłam mu jakie mam objawy, nie skończyłam zdania, a on mi już patykiem do gardła celował. Poczyłam się jakbym była w fabryce, a nie w przychodni! Wszystko szybko, szybko nie ma czasu jak na taśmie produkcyjnej! ja rozumiem, ze wielu ludzi choruje, no ale bez przesady.
Do tego zapisał mi leki, które sama mogę sobie kupić w aptece, czyli gripex, ascorutical i jeszcze coś, w ogóle nie wykupiłam recepty, bo wszystko to mam w domu.
Chyba zmienię lekarza, bo jak tak ma mnie leczyć to ja dziękuję bardzo.
Mam zwolnienie do poniedziałku, a w pracy taki młyn, że hej no ale chora na pewno bym się w przedszkolu nie przydała
dziękuję za słowa wsparcia

Stary 2009-01-29, 13:52   #4283
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Dekoderko, bordowe róże pasują idealnie! Może coś takiego co wkleiłam. Z biżuterii może same tylko długie kolczyki i bransoletka, bez naszyjnika.
Długi welon, koniecznie mgiełka!!
Myślałam o jakiś "zwisającym bukiecie". Natomiast co do biżyterii to się zgadzam. Chyba z naszyjnikiem byłoby za dużo-bo na sukience są ponaszywane perełki.
Stary 2009-01-29, 13:53   #4284
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
sukienka jest super, zaloz do niej dlugi welon z krysztalkami swarovskiego albo taki z haftem/koronka obszyty i bedzie slicznie

co do kwiatow to wspanialy pomysl z bordowymi

a i witaj wsrod nas
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:53   #4285
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
twoja suknia nie jest aż tak bardzo skromna wiec sie nie martw.STRIPPI wreszcie znalazłam twoją sukniębardzo ładna Moim zdaniem kazda suknia ma swój urok.Nie ważne czy to jest beza czy bardzo skromna...wszystkie są piękne

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-01-29 o 13:55
Stary 2009-01-29, 13:56   #4286
dekoderka
Raczkowanie

Wiecie dziewczyna, ta sukienka to jedyna wygodna jaką przymierzałam. Przy tym fajnie podkreśla talię, której nie mam Inne sukienki, które przymierzałam to po prostu zbroja... Żebra mnie bolały A moje wahania wzięły się stąd, że teściowa, powiedziała że taka bez rewelacji ta sukienka, ale może być...tak tak to tylko jej opinia, ale ziarenko zasiała...Dzięki że podtrzymujecie mnie na duchu
Stary 2009-01-29, 13:57   #4287
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu, rzeczywiście lekarz... Bez komentarza
To się nazywa taśmowe leczenie...

Pozostaje nam tylko życzyc Ci zdrowia, odpocznij przez te kilka dni

Mnie lekarka w Medycynie Pracy też osłuchała tak szybko, że ledwo zauważyłam, a ciśnienie mi zmierzyła, że tylko nadmuchała aparat i spuściła z niego powietrze...
dzięki na szczęście mam na oku przemiłą i bardzo kompetentną panią dr, do której się zapisze i myślę, że będę w dobrych rękach.

Cytat:
Witaj u nas Śliczna suknia!!! Najlepiej nie oglądaj innych. Ja odkąd mam swoją, nie oglądam już sukni poza Waszymi. Ale i tak jestem w swojej tak zakochana, że już raczej żadna inna mi się nie spodoba:P

Znalazłam fajny wierszyk co zamiast kwiatów:
Drodzy Goście,
istnieje zwyczaj przychodzenia z bukietami,
lecz my słodyczy jesteśmy smakoszami,
więc jeśli macie ochotę podarować nam kwiatki,
przynieście zamiast nich wino lub czekoladki.

rzeczywiście fajny i nieoklepany ten wierszyk

Witam serdecznie wszystkie nowe PM
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:58   #4288
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
To ona!
ardz
Czesc dekoderka

Suknie kochana masz piekną !!!!!!! Jak dla mnie bardzo orginalna . Ja bym do niej załozyła jakąs piekna , orginalna biżuterie koniecznie z kamieniami typu kryształ w srebrze ( kolczyki , branzoleta , naszyjnik ) taka bizuteria napewno dodata tez elegancji i blasku.

czerwone kwiaty tez mi sie podobaja ale czy koniecznie róże? Ja mam wrazenie ze róże satak delikatne ze w lecie bez wody to szybko oklapna.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:58   #4289
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Wiecie dziewczyna, ta sukienka to jedyna wygodna jaką przymierzałam. Przy tym fajnie podkreśla talię, której nie mam Inne sukienki, które przymierzałam to po prostu zbroja... Żebra mnie bolały A moje wahania wzięły się stąd, że teściowa, powiedziała że taka bez rewelacji ta sukienka, ale może być...tak tak to tylko jej opinia, ale ziarenko zasiała...Dzięki że podtrzymujecie mnie na duchu
jak ona mogła tak powiedzieć

W końcu się doczekałam
Stary 2009-01-29, 14:00   #4290
dekoderka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
jak ona mogła tak powiedzieć
Niewiem...
Ale nie będę się uprzedzała, bo mam z nią mieszkać...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości