![]() |
#4261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
laseczki potrzebuje opisów takich że od kiedy poznałam "tego" chłopaka to jestem o wiele szczęśliwsza i ciągle myślę o Nim. Ale żeby nie były takie dosłowne
![]() Liczę na Was talenciary kochane ![]() ![]() _________________________ _______ i te krótkie momenty kiedy czułam, że Ty czujesz tak samo. -wypuściłam szczęście. -jak to wypuściłaś szczęście?? -nie zdołałam Go złapać bo było za ciężkie -a jak wyglądało.? -było trochę wyższe ode mnie i miało niebieskie oczy.
![]() |
#4262 |
Raczkowanie
|
hotiie ;o
że Ty ;O moje opisy :O aż jestem w szoku, że takie bóstwo zwróciło uwagę ![]() ![]() bierz bierz słonko ![]() pełne kieszenie kasztanów chciałabym znowu napisać na marginesie, że Cię kocham. ale co pomyśli o mnie polonistka. już chyba wszyscy wiedzą, że mnie porzuciłeś. i choć pada deszcz. chcę cię zobaczyć. nawet w moim najgorszym stanie, gdy pod wpływem kropli deszczu włosy zmieniają wygląd. robią się niesforne loczki. a ja je rano zawsze prostuję, bo nienawidzisz loków. i chcę cię wtedy spotkać i krzyknąć ci w twarz że ja je kocham Edytowane przez meniusia4 Czas edycji: 2009-10-01 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Konto usunięte
|
Bóg zabrał mi wszystko co dał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cytatowe , opisowe, wariatkowe - Opisy na gg
.
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2009-10-02 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zadomowienie
|
Weź mocno mnie obejmij, jakby świat miał dziś się skończyć,
Ja chwycę cię mocniej i przytulę, weź mnie dotknij. Wierzchem swojej dłoni przejedź po moim policzku. Na serio tysiąc słów, tysiąc gestów i pomysłów, Jestem przy Tobie, bliskość, pomieszanie zmysłów. Jak po wypaleniu skręta, pełen relaks - ja wymiękam. czysta miłość, niepoddarta Ona z książką przy herbacie, nie myśli o mercedesach. Twardziel o łagodnym sercu, często pozytywny. Poruszam Cię do łez, przeprawiam Cię o dreszcze, Potęguje Twe emocje, Ty wariujesz, pragniesz jeszcze, |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
xoxo
|
Miłości nie przywiewa wiatr, sorry.
Wieczorem, w łóżku, wszystko wydaje się takie proste. Myślę: podejdę, zagadam, zaproponuję spacer. Przecież to nic trudnego. Lecz gdy w końcu nadarza się okazja, wycofuję się. Jak tchórz. I znowu nie robię żadnego kroku. Wolę więc noc. Wtedy wszystko układa się po mojej myśli. Jak ja chcę i jak sobie wymarzę. Słoneczniku mój najdroższy Kocham Cie bo jesteś rozkoszny! Uwielbiam takie dni,kiedy mimo pochmurnego nieba chce mi się uśmiechać do każdego i cieszyć się tak po prostu tym co mam... Weźmy garść szczęścia,trochę miłości,a przede wszystkim szklankę zaufania i szczerości i zbudujmy nasz własny idealny raj.Tylko Ty i ja będziemy mieć do niego wstęp.Nikt nie będzie w stanie go zniszczyć,ani nikt nas z niego nie wypędzi.Tylko Ty i ja... Mówi się, że to ludzie żyją przeszłością, ale czy na pewno? Może to ona żywi się naszymi wspomnieniami, bólem, radością, uśmiechem i łzami... Czuje w sobie wulkan energii. ...niestety negatywnej! Serca jak bomby z opóźnionym zapłonem. zauroczenie. poznajesz chłopaka, podoba ci się, nawet bardzo. wstydzisz się zagadać ale cały czas o nim myślisz. zastawiasz się jaki jest, co lubi. stwarzasz w swojej głowie sytuacje w których moglibyście się bliżej poznać. ukradkiem patrzysz na niego gdy ten przechodzi akurat obok. wyłapujesz wszystkie informacje o nim z rozmów innych osób. stawiasz wnioski. kreujesz jego obraz w wyobraźni i nie jesteś świadoma tego ze to fikcja. i wtedy on zwraca na ciebie uwagę. zaprasza na spacer. idziesz ze spoconymi dłońmi, z przyspieszonym biciem serca gotowa spotkać chłopaka o którym już przecież tyle wiesz. wtedy następuje zawód. nie potrafisz dopasować obrazu z twojej wyobraźni z rzeczywistym. bo jest mniej romantyczny niż sądziłaś. bo to że gra na gitarze było tylko plotka. bo jest mniej idealny? bardziej normalny? więc cały czar pryska. Nie ten świat , nie ta miłość. Dajesz mi taką ilość szczęścia, o której inni nawet nie marzą ! Kilka prostych słów poskładanych w ekstrawaganckie zdanie, dające na myśl szereg interpretacji.. Zagubić się w tym łatwo. Jeśli wydaje ci się że twoje życie sięgnęło dna to uśmiechnij sie bo nie jest tak źle ![]() I znów pada. Wyglądam przez okno i widzę szary Świat. Szare chmury, szare domy, szarych ludzi... Ale nie martwię się. Już niedługo zza chmur wyjdzie Słońce, a Świat będzie się mienił wszystkimi kolorami tęczy.
#4267 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zmieszasz mnie z błotem, ok podziękuje i zamiotę .
nowe życzenia, pozornie łatwe do spełnienia... czy gdybym był deszczem, mogłabym połączyć się z czyimś sercem, tak jak deszcz jednoczy, wiecznie rozdzielone niebo i ziemię ? będę biec przed siebie, będę pić i palić, będę krzyczeć straciłam wszystko . wszystko na wczoraj robić się staram, za mało . Gdy mam okres ciężko jest mi być dobrą.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
Żałuję, że pozwoliłam Ci odejść, a jednocześnie cieszę się, że Cię przy sobie nie zatrzymałam.. Na pewno lepiej byłoby mi, gdybyś był tutaj, bo byłabym szczęśliwa, ale źle byłoby tamtej, z którą jesteś teraz, bo ona odgrywałaby tą rolę, którą przydzielono mi...
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
- Kocham Cię !
- a mówiłaś , że nigdy nie kłamiesz! Bo ja lubię do Ciebie pisać. Z różnych powodów.
Między innymi dlatego, że chcę, żebyś wiedział, że myślę o Tobie. To dość egoistyczna pobudka, ale nie mam zamiary się jej wypierać. A myślę dużo i często. Właściwie myśli o Tobie towarzyszą mi w każdej sytuacji. I nie masz pojęcia, jak bardzo jest mi z tym dobrze. A przy okazji wymyślam różne rzeczy. Z którymi też przeważenie jest mi dobrze. Bo bardzo wysoko cenię fakt, że zaistniałeś w moim życiu. nie mogłam przecież przykuć Cię do ściany ... i kazać zostać Nienawiść to miłość, która zbłądziła z drogi. -Skąd wiesz że mnie kochasz? -A skąd wiesz że Cię dotykam? -Czuję to. -No właśnie.
#4270 |
Raczkowanie
|
Dla polaka -40 stopni to nie mróz, 40 km to nie odległość, 40% to nie wódka. : D
Każdy zachód słońca nasz.. Pamietaj, że gdziekolwiek jesteś, ja chce być tam gdzie Ty.. Chcę znów poczuć w sercu ten ciepły żar.. Nie liczysz dni, nie liczysz godzin. A wiara w sny, Cię nie obchodzi. Znam Twoje sny, znam twe marzenia, Znam szept i krzyk i czas milczenia. Miłość to jedyny twój skarb wszystko co masz w sobie.. Jesteś sensem, ja wiem należę do ciebie więc zrób wreszcie to co chcę. Moje myśli, które błądzą Bóg wie gdzie.. ![]() ![]()
#4271 |
Zakorzenienie
|
a mój język na twej szyi jest szybszy niż twój puls.
#4272 |
Rozeznanie
|
papergirl, TiS -dziękuję za zrozumienie
![]() sprawę uważam za zakończoną bo z tego co widzę rezultatów brak. a teraz opisy mojego autorstwa (sprawdźcie na google zanim skopiują) ;] palcami przeczesuję Jego włosy, moje usta wędrują po Jego szyi, czuję Go tak mocno jak nigdy dotąd. w końcu i w Twoim życiu przyjdzie taki moment gdy upadniesz i poczujesz jak mało znaczysz. wtedy będziemy mogli porozmawiać o tym jak trudno się podnieść. nasze miętowe pocałunki, przesiąknięte dymem papierosowym. nie chce smsa na dobranoc. chcę żebyś był, pocałował, zgasił nocną lampkę, przykrył kołdrą. a gdybym Ci powiedziała, że kawa zbożowa zabija tęsknotę -chciałbys łyka? byliśmy prawie idealna parą. niewiele nam brakowało. tylko odrobiny miłości.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-10-01 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Raczkowanie
|
Nominacja na Anioła.
#4274 |
Zakorzenienie
|
TiS -
![]() ______________________ `uwierzyłam, że już zawsze będzie tak.. `bo tego chcę teraz.. Twej przyjaźni, bo miłość umiera.. `o nic nie pytaj, zapomnij co było. przepraszam za smutek, dziękuję za miłość. `I'm sorry. `ja też sprawiam ból, bo każdy go sprawia. ale na pewno nie w takiej ilości, jak Ty. [słowa mojego Tż..] `musimy to skończyć, bo się męczę.. źle się czuję przez to.. bo Ty nigdy nie zrozumiesz ile dla mnie znaczysz. to jest bezsensu. [słowa mojego Tż..] `me serce bije i tak.. na pewno.. `walcząc o to, co kocham! `czas tak łatwo nas pokonał.. `zniknęło szczęście, a może nigdy go nie było?! może mnie i Ciebie nigdy nic nie łączyło? `kocham Cię, dwa słowa proste tak. wszystko co chcę Ci dać, w tych dwóch słowach masz. `bo bez Ciebie nie ma mnie, proste! życie traci sens. <3 ![]()
#4275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuuuję bardzo ! niezmiernie mi miło ; ) ___________________ - dziękuję, że jesteś! - mówi zapłakana. - co Ty byś beze mnie zrobiła.. ale cieszę się, że byłem Ci potrzebny. - powiedział z uśmiechem ocierając jej łzy. - 'byłeś' ? a nie 'jesteś' ? - zmarszczyła czoło. - nie wiem, czy jestem.. Ty to powinnaś wiedzieć.. - uśmiechał się dalej. - możemy to sprawdzić. odejdź. idź sobie. - po co? nigdzie nie idę. zostaję tutaj z Tobą. - przycisnął ją mocniej. - w takim razie ja sobie pójdę. - i odeszła kilka kroków dalej w ciemność. Nagle zatrzymała się.. odwróciła i szybko pobiegła z powrotem do niego i rzuciła mu się w ramiona. - tam jest strasznie zimno, ciemno i chce mi się płakać.. - wtuliła się mocno. - tutaj nie.. ? - zapytał. - no właśnie nie! dziwne.. - to chyba znaczy, że jednak mnie potrzebujesz.. - chyba tak..
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
Diva069 kradnij jak ci się podobają
![]() -- Życie to myśli regał, sny o tym czego się nie ma. Codziennie ryzykuję, ale mam dla kogo. środowisko powiedziało 'ałt'. |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Wtajemniczenie
|
sparzyłam się tobą bardziej niż gorącą kawą na moim dekolcie.
puki żyjesz baw się w moralnego morderce. zagrajmy w kółko i krzyżyk. w to chociaż wygrywam. z miłością jest gorzej. bo czasem i serce potrzebuje odpocząć od obrony myśli o tobie. znów jesteś w mej głowie. jeżeli zawołam, że kot mi umarł przyjdziesz i mnie pocieszysz? pewnie tak.. udasz dobrego przyjaciela. szkoda że nawet nie pamiętasz że mam na nie uczulenie. tak, tak. teraz zapisz mnie do swojego notatniczka jako 'kolejna naiwna' gratuluje pobicia rekordów łamanych serc. nie jest ci głupio jak przechodzisz szkolnym korytarzem i dochodzisz do wniosku że nie masz z kim kręcić, bo już każda była 'twoja'?
#4278 |
Rozeznanie
|
Ona jest niczym więcej niż jak dziewczyny które wcześniej widziałeś
Sposób w jaki porusza tyłkiem, nie mogę znieść tego więcej Księżyc wstaje teraz z szeroko otwartymi oczami Moje ciało jest głodne, więc nakarm głód Więc pójdę gdzieś żeby zdobyć kochanka i opowiedzieć ci o wszystkim Zapomnij o swoim chłopaku i spotkaj mnie w pokoju hotelowym To wszystko już za mną, idę dalej Zmieniłam wszystkie numery, i na wypadek, gdybyś miał jakieś watpliwości Serio się zmieniłam Jestem singlem Obcięłam włosy, bo przypominały mi o tobie Wiem, że zawsze podobały ci się długie Musiałam zmienić swoje nastawienie Myślę też o zmianie - nigdy więcej nie będę po stronie pasażera Przykro mi, ale już nie będziesz miał okazji zobaczyć nowej mnie Nie obchodzi mnie, że już nigdy cię nie zobaczę Ze mną wszystko będzie w porządku Przyjmij ode mnie ostatnią radę- weź się w garść Jakkolwiek by było, ja i tak odchodzę Edytowane przez dagmaruffka Czas edycji: 2009-10-01 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zadomowienie
|
Potrzebuję mapy. Szukam drogi do Twojego serca. Coś mi się zdaje,że to będzie piekielnie cieżka wyprawa . Czy mógłbyś mi przynajmniej wskazac kierunek? Odkąd Cię znam,cierpię na zaburzenia rytmu serca. Złożyłam na policji doniesienie na Ciebie.Nie pozostawało mi nic innego,przepraszam.W końcu to Ty skradłeś mi serce. Poproszę o autograf dla mojego serca.Jest Twoim najwierniejszym fanem! Czy czujesz,jak serce mi bije? Czy słyszys,co ono tam gada? To miłośc do Ciebie w nim żyje- o różach,księżycu i łzach opowiada... Moje serce woła : Gdzie jestes? Moje serce płacze : Nie tutaj! Moje serce mówi : Tak bardzo mi Ciebie brak! Moje serce szepce : Kocham Cię To jest coś...coś bardzo małego,coś,co staje się coraz większe i większe...tak wielkie, że chyba tego nie wytrzymam...jakieś uczucie... pożądanie,tęsknota,pragni enie...tak to chyba te uczucia... Nauczyłam się, że rok ma 365 dni, dzień 24 godziny,a godzina 60 minut. Ale nikt nie powiedzial mi ,że sekunda bez Ciebie jest wiecznością! Tęsknię za Toba jak szalona,potajemnie i jawnie,w hałasie i ciszy,w dzień i w nocy,w deszczu i słońcu... Zaczynam za Tobą tęsknic,natychmiast kiedy się budzę. A potem tęsknię coraz bardziej i bardziej. Od bladego świtu aż po ciemną noc!
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#4280 |
Raczkowanie
|
Diva096 - <3 okradziona przez jedną z najlepszych. : ** cuudowne uczucie. : )
CukrowaPanna, kamisha - cudowne. ![]() ________ nie daruje sobie, jeśli to wszystko okaże się snem. płaczesz gdy ja płacze. to chyba dowód, że coś dla ciebie znaczę. lekcja 1 - jak ochronić serce przez zbędnymi uczuciami.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2009-10-01 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
biedromka - ach, miło mi!
![]() Diva069 - cudownaś Ty, dziękuję za wyróżnienie! hotiie - dziękuję za wyróżnienie Myszko<3 przepraszam, ale nie mam pomysłu co do prośby, przychodzi mi tylko jeden. dzień z Tobą jak spacer po tęczy... _________ człowiek? człowiek to tylko suma oddechów. lepiej nie pytaj tylko się lecz a na urodziny chcę... trochę miłości ![]() zwracam Ci najgorsze koszmary. a co byś zrobił, gdyby tak najbliższy projektował Twoje koszmary?
#4282 |
Raczkowanie
|
przyjemniej każda coś od siebie doda, gdy na forum będzie zgoda. ![]() dziewczyny wszystkie jesteście wspaniałe, czasem coś się powtórzy, ale to przecież nie specjalnie. Nie ma co się 'drapać', wręcz przeciwnie myślę, że powtórzenie opisu świadczy tylko o jego fantastyczności. ;-) buziaki dla Was, miłego wieczorku. ;* mój scenariusz spaliłeś, w Twoim roli nie dostałam. a on nie chce gadać ze mną po polsku, z wypalonych źrenic tylko deszcze płyną.[uwielbiam ukrytą głębie tego opisu.] jest go tak niewiele, że mniej niż malutko. piękność jej na zawsze cię podbiła ! ideałów twych kolekcję posiadam. rozbijasz mnie jak narkotyk, co tkwi w mych myślach i snach. *
narysuję dla Ciebie aniołka, choć nie mnie o to prosisz w swych wierszach. usiądę przy twoim stole, choć nie dla mnie było to miejsce. na przystanku pod twoją jabłonią będę czekać na ciebie codziennie, choć nie ja miałam tam stać. choć nie będę patrzeć w twe oczy, choć nie ja miałam siłę z nich czerpać, będę tulić twą buzię pyzatą, choć nie ja miałam miłość dać. choć nie ja. * wielkie światło, które dałeś- ciemność zwyciężyło. taka cicha i bezbronna, w wielkim świecie, taka mała. starych wspomnień porcja nie mała. jest na ustach mych i w sercu mym. śmiech ze łzami pomieszany. jak wielka siła jest w splecionych mocno dłoniach! jaką moc ma spojrzenie w ludzkie oczy! jak dobrze jest, gdy ludzi łączy serce! każdy płacz, każdy śmiech nie dziwią mnie.. rozumiem już bez słów, bez żadnych zbędnych słów. wielkim wozem księżyc rusza na swój szlak, pozłocistym sierpem gasi lampy dnia.
#4283 |
BAN stały
|
już mnie nie ma.
![]() Edytowane przez defraudacja Czas edycji: 2009-10-01 o 20:46 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
BAN stały
|
Celuj w nieOsiaGalne a Osiagniesz NieprawDopodobne ? ... jassnee ... - buu zyjesz ?! -- a no niewiem. czekaj musze isc do lekarza sprawdzic. - i jak juz sprawdziles ? -- no wlasnie mnie bada. - a to zapytaj sie go tak ode mnie czy Ci bije jeszcze serce ? oki ?. -- bije, bije i to mocno ![]() ![]() - jupii ![]() i uwierzyć w to że nawet wspomnienia kiedyś zniknia na zawsze ... szczerze się uśmiechnę w dniu twego pogrzebu kuzde .! najbardziej boli mnie to ze piszesz do mnie i prosisz mnie o pomoc w poderwaniu panienki. A ja jakby nigdy nic pomagam Ci i pisze co masz zrobic majac nadzieje ze bedziesz sie kiedys zachowywal w ten sposob w mojej obecnosc =( . ahh te moje zludzenie :P Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2009-10-01 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Raczkowanie
|
i po co to? ;/
tyle części jest tamtego wątku, ale szanowna pani MutPet się obraziła wraz z gronem(Dziewczyny od opisów-Poznajmy się). i se zrobiły nowy wątek. wiecie co, ja o tym myślę.? wiem, że są tu osoby, które podziwiam, ale no wybaczcie, ale to jest chore ! nie wiem, co odwalacie, ale jest to .. nawet nie wiem jakich słów użyć..może .. żałosne?.. aha, i na pewno daleko zajdziecie . ehee . powodzenia ..
![]() |
#4286 |
BAN stały
|
BananowaBrazylijka. Jeej. Zabieram tego o nominacji.
![]() ~ * ~
Jak to w menu go nie ma? A ona skąd go ma? Nie gaś mi gwiazd. Koniec przedstawienia. Zafascynowanie królewicza królewną minęło. Nie ma słów by określić to jest w mej główce, gdy nie ma Cię obok. Musisz do mnie pasować. Bezwzględu na to jaki masz znak zodiaku, nr telefonu czy kolor oczu. Eeej. No przecież widzę, że za mną szalejesz. ~ * ~ |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Kochana napisz tylko do kogo maja byc te opisy bo nie wiem do kogo kierowac i obiecuje ze na jutro cos wymysle ![]() _____________________ *byle przetrwać to co nas czeka. *dotykać Cię, czując Twoje ciepło. *Jeśli chcesz zmienię dla Ciebie świat. *Kiedy jesteś obok, nic innego się nie liczy ![]() *Bo bez Ciebie nie mam nic ![]() *Zabierz mnie tam gdzie teraz jesteś nawet jeśli jesteś mym powietrzem. -Musisz z tym walczyć! -Co jeśli brak mi siły i nadziei? -To zrób to dla mnie, przecież obiecałeś że mnie nie zostawisz! -Dobrze, wiec z tym wygram.Obiecuje! ______________ 15.01.2007 <3 kocham Cię Szynus ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Raczkowanie
|
opcje -> nazwa -> edyytuj..
i ci powiem, że zwała niesamowita, kiedy zamiast ' M i s i a c z k a < 3 ' wypisuje do mnie ' n i e z d e c y d o w a n y . c h.u j ' . ![]()
#4289 |
Zakorzenienie
|
a potem nagle czuję twoje ciało blisko mojego i wpadam we wściekłość.
może ja żyję jakbym pisała coś na brudno ? gdy się miało szczęście, które się nie trafia czyjeś ciało i ziemię całą. a zostaje tylko fotografia to - to bardzo mało. chodź Kochanie posłuchamy jak oddycha wszechświat. zostań jej noce są obce, stęskniony każdy oddech. straty nie do pokrycia. czas odsłania prawdę...
#4290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________ lubię jak jesteś tak troszkę zazdrosny i udajesz, że wcale tak nie jest < 33 wczoraj mnie lubiłeś. dzisiaj mnie uwielbiasz. pokochasz mnie jutro? czuję że mi przeszło. ale zaczynam wątpić, gdy tylko Cię widzę. Jesteś moim poprawiaczem humoru. żałosne, brzydzę się nawet o tobie myśleć.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.