|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
poddasze remontujemy u mnie, żeby mieć gdzie się zaczepić po ślubie - nic wielkiego: mała sypialnia, maleńka łazienka i salon z aneksem kuchennym; w sumie moglibyśmy mieszkać u TŻ, bo tam bez żadnych remontów można by było, jednak mój kochany stwierdził, że jego nie ma większość czasu i tylko na weekendy wraca, więc jakbym miała sama mieszkać u jego rodziców, to pewnie byłoby mi troszke niefajnie i doszedł do wniosku, że będziemy u mnie wiem, że z jego strony to baaardzo dużo, bo zawsze zarzekał się, że nigdy nie będzie mieszkał z teściami, a tu dla mnie....a co do domu, to osobna sprawa, planujemy budowę zacząć latem, ale nie wiem, jak będzie z kasą, bo to wesele jeszcze ![]() nasz fotograf to http://www.styczen-fotografia.pl/#/strona-glowna ; w sumie nie podpisaliśmy jeszcze umowy, ale jestem prawie zdecydowana; mają fajne sesje w górach, a mi się Tatry marzą
|
|
#4263 |
|
Rozeznanie
|
ale tu cicho?! o znaczy sie rusza powoli.
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2010-01-17 o 21:45 |
|
|
|
#4264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja także marzę o własnym domku, czasami przeglądam oferty biur projektowych wiec jeśli Wasz domek ma swój projekt w internecie to chętnie obejrzę Plener w górach jeszcze jesienią to prawdziwe cudo Sama bym chciała. O takiej sesji w górach marzy takze Stysik, jeśli dobrze pamietam. A tego fotografa zarezerwowała Ivonka84 na swój ślub
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do fotografa, to przeczytałam o nich własnie na forum, tylko nie wiem, czy tutaj
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
senira to w takim razie zycze aby to Ten Jedyny byl
elllmi fajnie,ze sie tak uklada ![]() nam sie tez domek marzy i na razie zrobimy tak,ze po slubie cos wynajmiemy,a potem-w zaleznosci jaka prace bede miec- zlozymy kredyt na budowe to pewnie potrwa...ale takie plany i marzenia mamy-moze sie spelnia?![]() na razie obserwuje poczyniania z zalatwianiem formlanosci na budowe moich dobrych znajomych-dostali projekt i na wiosne ruszaja,albo na jesien-bo to dzialka rodzicow i musza poczekac az zniwa beda itd-ale istna masakra z tym zalatwianiem...za to projekt maja super ja wlasnie poukladalam notatki,bo jutro facet nas bedize zwalnial z egzamu na podstawie obecnosci i "ladnego zeszytu" |
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
isabele, lusesita23 - dzieki. to prawda podjecie takiej decyzji nie bylo latwe.
Edytowane przez senira666 Czas edycji: 2010-01-17 o 21:40 |
|
|
|
#4268 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My bysmy takze chcieli wybierać projekty naszego domku ale to niestety jeszcze nie ten etap![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
|
|
#4269 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam w zwyczaju nosić czegoś non stop albo przez kilka sezonów więc moje ciuchy nie muszą mieć trwałość "na lata" Cytat:
Należymy nadal do tej samej ekipy więc się widujemy a ona się hajta z przyjacielem Tż z tej ekipy Ale się już nie przyjaźnimy - za dużo mi wokół du.py narobiła. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
aha!! Mamy salę zarezerwowaną
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż śniło mi się ostatnio, że to dziecko murzyna załatwiona jest sala, bardzo chciałam w czerwcu, ale Tż jak usłyszał, że chce 2 lata przed rezerwować to się prawie zadławił ze śmiechu. "Nie bądź taka w gorącej wodzie kąpana" A jak w grudniu jeździliśmy od jednej restauracji do drugiej to dotarło do łba męskiego, że to nie tak łatwo. No ale lipiec nie taki zły, babcia tylko narzeka, bo "r"... a jesteśmy razem 3 lata - 29 stycznia będzie rocznica, ciekawe czy pamięta !! aa jeszcze mamy wstepnie fotografa i Dj-a.Historia jakich wiele poznalismy się przez wspólnych znajomych, na sylwestrze. Z tym, że na owym sylwestrze wcale nie miałam zamiaru się z nim zadawać ani mi się nie spodobał szczególnie, ani sam nie zagadywał. Potem upił sie strasznie, ja też i tyle z naszego pierwszego wspólnego sylwestra po 2 tyg jakoś spotkaliśmy się na jakiejś imprezie, chwilę gadaliśmy, ale dalej nic trzecie nasze spotkanie było u mnie w domu, ale w większym gronie, nie uwierzycie, ale dalej zerowe zainteresowanie mną. Postanowiłam sobie nim nie zawracac dalej głowy (bo juz coś knułam). Byłam wtedy trochę przeziebiona. Wszyscy zmyli sie do domu, on też, ja poszłam do koleżanki. Wracam wieczorem a tu jakiś słoik okazało się, że wrócił się, jak juz nikogo nie było, ze słoikiem miodu na przeziębienie a że mnie nie było to tylko go zostawił z krótkim liścikiem. I się zaczęło. Potem długo długo nic nadzwyczajnego, zaliczylismy jedno rozstanie i mój dramatyczny wyjazd za granicę przy moich rodzicach To miło będziemy miały stres rosnący z tym samym natężeniem ![]() Wydaje mi się, że jeszcze tyle czasu na drobniejsze przygotowania, ale zima minie, wakacje, a potem to już na dni będziemy liczyć!
|
|
|
|
|
#4273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4274 |
|
Wtajemniczenie
|
Brawo
Na jaką ostatecznie się zdecydowaliście??
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
dotta a jaka ta sala? bo może już coś gdzieś kiedyś pokazywałaś, ale ja nigdy na bierząco nie jestem
no i gratulacje, już jedno z głowy
|
#4276 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wieczór jhihi
![]() Cytat:
Cytat:
A jaką odzywkę mi polecisz?? Właściwie nie wiem czy kupować preparaty do włosów przetłuszczających się czy wysuszonych. Bo one się przesuszają od prostownicy i tym samym szybciej się przetłuszczają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja dziś trochę mniej zmęczona niż wczoraj. Mimo, że miałam dziś 2 egz i zaliczenie jakoś tak lajtowo było. Pierwsze zaliczenie poszło bez problemu, facet nie zdążył nas przepytać więc wpisał nam 4 (powiedziałam mu, że nie mamy czasu odpowiadać, bo idziemy na egzamin i musimy przejśc do innego budynku Uciekam teraz porządkować włosy i lulu. dobranoc
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
Dotta
a ja troche z innej beczki...ano rozmawialam z mama o slubie kredytach, o wynajeciu, o wymarzonym domku...i o tym,ze kiedys bylo jej przykro jak mowilam,ze nie chce z nimi mieszkac po slubie,a teraz sama powiedziala,zebysmy lepiej cos wynajeli (po tym jak sis po raz kolajny poklocila sie z tesciowa)i przyniosla mi ksiazke M. Żuławskiego pt. Opowiesci mojej zony.to zbior opowiadan, ksiazka b.stara, pierwszy raz ja na oczy zobaczylam.i pokazala mi jedno opowiadanie w niej-zebym przeczytala.a tam sa takie slowa: Mąż - ...to nie jes ttakie proste. zycie nie jest tanie, a mieszkania sa ciasne i znam szacunku godne osoby, ktore marza o dniu, w ktorym pozenia lub powydaja za maz dzieci i beda miec wreszcie swiety spokoj. Żona: ...czyz nie dostrzegasz pomylki w takim rozumowaniu?kiedy ubywaja nam z domu bliscy wtedy nie ma wiecej wolnego miesjca, tylko jest wiecej pustych miejsc. przypomnij sobie ilekrtoc dzieci wyjezadzaja na wakacje wydawalo sie,ze zrobi sie tu cicho a robilo sie pusto. ludzie starzy opuszczaja nas,ale juz nie wracaja z tych dlugich,zasluzonych wczasow.. i jakos przykro mi sie zrobilo, ze naprawde wyjde za maz, zostawie samych rodzicow... Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-01-17 o 21:51 |
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita też mamy dziadka, który kazał załozyć i prowadzić "bruliony". Jak ktoś nie pisze, to mówi "Pisz Pan, Panie kolego"
iciągle szczęką rusza, jakby bał sie jakiegoś szczękościsku. Ale oprócz obecności i zeszytu jescze będziemy mieli z nim egzain. Na szczęście podał pytania.
|
#4279 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4280 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko
za zaliecznia
|
|
|
|
#4281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I nasz ![]() Heh- Dziewczyny podczytuje Was regularnie ale jestem pełna podziwu, że kiedy pójdę zrobić herbatę to po powrocie zastaję kilkanaście zaległych postów ![]() Póki co pozdrawiam i mam nadzieję, że zacznę odzywać się częściej po sesji |
|
|
|
|
#4283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4284 | |
|
Wtajemniczenie
|
To tylko ślubne koszmary
Ale dobrze że mobilizują do działania![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
|
|
#4285 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
ide w końcu się pomoczyć troche i chyba spać, hmm
się zoabczy; ale jak sobie pomyślę, że jutro czeka mnie następna partia PITów-11 i 28, to aż mi się
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
isabele ja mieszkalam przez pierwsze 3 lata studiow poza domem-i w kazdy weekend wracalam-wiadomo do TŻ,ale do rodzicow tez...brakowalo mi ich po prstu
i wiem,ze jak sie wyprowadze to nie daleko;p i bede dzownic pewnie codziennie i odwiedzac ich co kilka dni![]() zmykam sie kapac
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już kilka razy się przydały, ale na swój nie zbieram. Może jak się wezmę i policzę to starczy chociaż na torta
|
|
#4289 |
|
Rozeznanie
|
Biorę się za nadrabianie
![]() Byłam dziś na pierwszych urodzinach mojej siostrzenicy i na ur siostry bo mała miała wczoraj a siostra ma jutro ![]() Moja mama zrobiła tort bałwanka a był taki pyszny, że nie żałuję że się na kawałek skusiłam mam nadzieję ze dieta bardzo nie ucierpi.
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
jest "ich" dwóch - małżeństwo
nam powiedzieli 2700 + 200 dojazddla jednych dużo, dla innych w normie, ale nie chcę kamery i zawsze marzyłam o pięknych zdjęciach ślubnych, dlatego ci tańsi odpadali, bo jakoś nie udało mi się trafić na kogoś poniżej 2 tys, kto miałby zdjęcia, które mi odpowiadają; chyba, że źle szukałam
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

Ja także marzę o własnym domku, czasami przeglądam oferty biur projektowych wiec jeśli Wasz domek ma swój projekt w internecie to chętnie obejrzę

Nie mam w zwyczaju nosić czegoś non stop albo przez kilka sezonów więc moje ciuchy nie muszą mieć trwałość "na lata"
ale co zrobić 

A jak w grudniu jeździliśmy od jednej restauracji do drugiej to dotarło do łba męskiego, że to nie tak łatwo. No ale lipiec nie taki zły, babcia tylko narzeka, bo "r"... 

kredytach, o wynajeciu, o wymarzonym domku...i o tym,ze kiedys bylo jej przykro jak mowilam,ze nie chce z nimi mieszkac po slubie,a teraz sama powiedziala,zebysmy lepiej cos wynajeli (po tym jak sis po raz kolajny poklocila sie z tesciowa)
iciągle szczęką rusza, jakby bał sie jakiegoś szczękościsku. Ale oprócz obecności i zeszytu jescze będziemy mieli z nim egzain. Na szczęście podał pytania.