|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Dzięki, dziewuchy
![]() ![]() Najbardziej chciałabym nauczyć przekierowywać myśli na sprawy WAŻNE, tak by móc się skupić na czymkolwiek innym, niż na myśleniu o tym, o czym nie ma sensu myśleć... strasznie mi przykro. Gdyby nie to cholerne oczyszczanie, to już bym siedziała z butelką piwa ![]() Dzięki za wysłuchanie, jesteście nieocenione, serio ![]() W tym temacie E.O.T, chyba, że stanie się coś tak spektakularnego, że nie będę się w stanie powstrzymać przed rozpowszechnianiem wieści. Ale pewnie tak nie będzie ![]()
#4262 |
Zakorzenienie
|
Carla na początku wyrobisz sie w 5 minut
![]() ![]() ![]() ![]() 6 dzień zajmuje na oko z 20 min - ale nie patrzyłam .. Cwiczenia są prosciutkie - podnieś noge i barki, podnieś obie nogi, nożyce ... Boleć zaczyna jak zrobi się więcej powtórzeń ... Choć nie jak zaczęłam pierwszy raz to przy sześciu zaczynały sie zakwasy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- obejrzyj sobie tutorial z dwoma karkami http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM ... Na dobranoc ![]() Furry nie smutaj ![]() ![]() scio my po trzech spotkaniach - to nawet randki nie były ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- [QUOTE=kwiatuszek2 3;39449543]zapraszmy. u nas zawsze mile widziane kobietki z prawdziwą nadwagą ![]() Dzięki za przyjęcie ![]() ![]() ![]() Moja dieta w dużej mierze oparta jest na diecie Dukana, tylko że troche ją zmodernizowałam po swojemu, znaczy jem warzywa i owoce, gdzie w Dukanie przez jakiś czas jest to zabronione. A ja za bardzo uwielbiam warzywka ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- CARLA_23 bardzo chętnie zacznę z Tobą A6W ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do dukana to jesteśmy calkowitym przeciwniczkami ![]() ![]() to tylko spowolni ci metabolizm i spowodje ci odkładanie tkanki tłuszczowej z wszystkiego co zjesz. żeby podkręcić metabolizm ostatni posiłek powinien być 2-3 godziny przed snem.
![]() |
#4266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a nie sądzicie że każde "zejście" z diety powoduje jo-jo. Czy to zdrowa czy nie, czy jakaś tam inna?
Ja wchhodzę z takiego założenia, że nawet odchudzając się co to kcal może wystąpić efekt jojo. No pewnie że na diecie rekukcyjnej wystąpi to wolniej ale wystarczy popuścić pasa a dodatowe gramy/kilogramy wracają. Nie ma co się oszukiwać. Ja nie wierzę w efekty jojo przy innych dietach. Wystarczy zachować umiar i rozsądek a taki efekt nie powinien nastąpić. Czekam teraz na wasze odpowiedzi bo sądzę że macie sporo inne zdanie na ten temat ;p Teoria teorią ale w praktyce nie rzadko wychodzi inaczej, ja np się nie wypowiadam co jakichś tam diet bo po prostu ich nie stosowałam i nie wiem czy efekt jojo jest możliwy czy nie (choć jak pisałam w efekt jojo nie wierzę chyba że ktoś zakańcza dietę i potem wpierdziela jak dziki guziec to jojo na 100% wystąpi , jak nie na 200%) |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj nie miałam czasu się zważyć więc dziś stanełam na wadze przez sekunde mignelo mi 77,9 kg
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj zrobiłam w domu 40 mnnut zumby ![]() ![]() Ja tylko na chwile bo lece na uczelnie, zajrzę po zajęciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
hejka. Jestem tak wykonczona i zalatana, ze nie dalam rady nawet wejsc ;/ robicie oczyszczanie?
Lece do pracy. Masakra. Za małą strasznie tesknie ;(( chyba wolalam siedziec z nią w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
Hej!!!
Ja po 6 miesiącach znajomosci zdecydowałam się na sex,ale (teraz już)mąż był bardzo konsekwentny i starał się z tygodnia na tydzień ![]() U mnie z dietą wszystko dobrze...ale za 2 dni mam okres dostać i czuje się napuchnięta jak balon.... ![]() Jak tylko się ociepli to zaraz zaczynam biegać ![]() Kefirowe dziewczyny...dałyscie mi do myslenia...muszę pomyśleć z tym oczyszczaniem ![]()
#4272 |
Zakorzenienie
|
Hahahahahahaha. Nie wiem czy się śmiać czy co?
Słyszałam właśnie jak ojciec do matki powiedział, że stosujemy na nim terror psychiczny ![]() Wiecie co? No po prostu zarąbisty poranek. Wstać i od razu czuć się jak piąte koło u wozu. Terror psychiczny... Chodzi i rzuca mięsem teraz na wszystkich. Chyba kiedyś nie wytrzymam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
ogolnie, nie terroryzuj tatusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |||||||||
Rozeznanie
|
Hellou
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Furry odezwał się? Ja nie jestem za tak radykalnym dzwonić albo nie ![]() ![]() ![]() wiem, że łatwo się mówi ale będzie dobrze ![]() Furry i Olu jakie wrażenia po odbytym dniu pierwszym i jak w dniu 2?
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-02-26 o 08:12 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4278 |
Zadomowienie
|
ogolnie ....
![]() ![]() Ja juz po sniadanku owsianka z mlekiem ![]() na drugie sniadanie planuje kanapke z szynka z kurczka ,salata i pomidorem na obiadk piers z indyka pieczona z warzywami ... a na reszte pomysly brak.... ok lece z mala do szkoly a pote 30 min orbitrek i cwiczenia ![]() milego dnia dzieczyny |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Rozeznanie
|
Wszystkim kobietkom ze spadkiem wagi i cm gratuluję
![]() ![]() Ja z ciekawości zajrzałam do moich pomiarów i na 6 pomiarach mniej mnie o 17cm może nie wiele ale zawsze coś ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Monia a to taki z Ciebie terrorysta (dobrze się maskujesz) ![]()
#4280 |
Zakorzenienie
|
Nowsze dziewczyny może nie wiedzą, bo nie doczytały jakie przeboje mam z ojcem, ale wierzcie mi, że ten jego dzisiejszy tekst to przeszedł sam siebie
![]() Obserwując małżeństwo rodziców nauczyłam się naprawdę bardzo wiele. Nie wiem czy to źle czy dobrze ![]() Dobrze, dobrze, nie będę tatusia terroryzować. Ale musicie wiedzieć, że dla niego terror psychiczny to wtedy, kiedy o 5 zł poproszę ![]() I to naprawdę, to może i jest śmieszne, ale taka jest prawda. A nieraz idę do niego i proszę o jakieś drobne, bo mi np. brakuje do czegoś tam. Najpierw nagada swoje, potem z łaską to 5 zł mi da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jem owsiankę z truskawkami, zrobiłam na nowy sposób i niezbyt smaczna. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4282 |
Rozeznanie
|
Ja też owsiankę zjadłam dziś Scio ja nie lubię z truskawkami ale za to z suszonymi owocami mi smakuje
![]() Dziś puki co dobrze się czuje ![]() ![]()
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dukan a jojo ja tam myśle że ta dieta kończy się w większości mi znanych osób jojo bo żadna z tych osob nie trzymała sie na stówe zasad wychodzenia z niej i potem białkowych dni do końca życia ... Dlatego podziwiam mame Tychy ![]() Nie ma co dyskutować o tym że jest ona zdrowa- bo nie jest. Ale przy założeniu że jest przeprowadzona solidnie i co do joty - można dyskutować że te parę miesięcy niezdrowe jest lepsze niż 10 lat z 40 kg nadwagi na karku. A ludzie stosują wybiórczo, potem jedzą jak mówi nadalka jak dzikie gużce i sie dziwia że jest jojo ![]() Nasza dieta ma ta przewagę że jest odżywianiem na całe życie - no i regułu sa elastyczne .. Nawet jak ktos zje czekolade to trudno jutro nie zje i poćwiczy i bedzie ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Hehe, czyli widać, że co znajomość to inne losy i przypadki, więc nie ma co uogólniać
![]() Z tym seksem to też różnie ![]() ![]() ![]() ![]() W każdym razie mi taka opcja odpowiada, a jak facet nie ucieka na wiadomość, że kobieta chce z seksem poczekać, to chyba dobry znak, nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() myślę że jakiś sekret leży w tym aby jeść ale w odpowiednich ilościach. np 1 kawałek ciasta a nie blacha ![]() a druga sprawa kiedyś czytałam że rownie ważny jest okres stabilizacji wagi i powinien trwać n tyle ile zajeło nam chudnięcie ( rok chudliśmy=rok stabilizacji) ot moja teoria ![]()
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
ogolnie no już nie bądz taka terrorystka
![]() Fakt że cała sytuacja jest szczególnie dla Twojej mamy niemiła - przyznam że sobie czegoś takiego w małżeństwie nie wyobrażam. Bo przecież co moje to twoje itd Zwłaszcza że Twoja mama zajmuje sie domem , gotowaniem, podejrzewam ze gacie twojemu tacie tez pierze ![]() Ale wiem że tak bywa - a ty wyciagnij wniosek takie żeby i pod względem stosunku do kasy ogladać sobie "lubych"... Bo jednak dużo skąpców chodzi po świecie ![]() A ja z kolei mam w domu "utracjusza" ![]() ![]() W efekcie to ja zarządzam kasą i powiedzmy ze wychodzimy z zupełnie niepotrzebnych długów ale powoooliiiii.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() o efektach napiszę jak przejdę przez 3 dni - o ile przeżyję ![]()
![]() |
#4288 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny..
Ja wczoraj karetke wzywałam tzn mąż dzwonił...Ale że nie przjadą powiedzieli.... dostałam wysokiego ciśnienia 160/100 no myślałam że odjade tępy ból głowy i drgawki.... masakra ale sie wystraszyłam.... dobrze że po jednym wypadku z wysokim ciśnieniem 2mies temu pani doktor mi przepisała na zapas tabletki na zbicie ciśnienia..bo po jednej tabletce mi wyskoczyło wysokie ciśnienie.... i wypiłam Tabletke i cisnienie spadło ale po 20min zpowrotem zaczeło sie to samo i wypiłam drugą i potem pojechałam na dyżur...tam lekarz zbadał ciśnienie i tyle do chaułpy...bo ciśnienie się unormowało.... myślałam że może jakieś ekg psss... beznadzieja... Ale była okazja żeby wyrzucić z siebie wszystko i pogadać z mężem przeprosił mnie i powiedział że mnie kocha... Szkoda że po co niektórym facetom przychodzi ciężko wyrażać uczucia ![]() ![]() Ale nie ma to tamto wczoraj 3x w kibelku na dłuższym posiedzeniu... popuściło i dziś waga 80.2 proszę tam o wpisanie ![]() ![]() ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
Apropo samej diety - to mam faze lekow że utyłam
![]() Na pewno martwienie sie tym jest bez sensu - jutro sie zważe i bede wiedzieć ... Oby nie było znowu 80 ![]() ![]() Właśnie zjadłam sniadanie -dwie wasy (chleb wyszedł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() więc ja latam po sklepach z sznurkiem w ręku , obmierzam wszystkie ciuchy i kupuję na oka dla mojego mężą ![]() i tak wykfalikowałam się już w butach, koszulach, swetrach i spodniach oczywiście o gaciach i skarpetach nie wspomnę. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.