|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Jak leżałam w szpitlu, to była ze mną na sali dziewczyna, która właśnie chwaliła sobie szczepionke na rotawirusa. Zdarzyło jej się tak, że Mała wylądowała w szpitalu na jakies oskrzelowe sprawy i tam między innymi był taki chłopczyk właśnie z rotawirusem (genialna matka zataiła ten fakt przed lekarzem). Wszystkie dzieci na sali zaraziły się w ciągu jednej nocy, a jej Mała cały dzień spała i nic jej nie było.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Czarnula, Kasiulenkowo kciuki za wizyty.
![]() Casaa pochwal się meblami jak już je złożycie Ewusia gratulacje nowego tygodnia ![]() Ja z rana byłam u diabetologa i okazało się, że dzisiaj nie wchodzę do niej tylko mi krew pobrali na to badanie i w czwartek mają być wyniki i wtedy mam już normalną wizytę u diabetolog. Pojechaliśmy kupić jeszcze buty, dla męża bo wczoraj już nam sklepy pozamykali i zdążyliśmy tylko te spodnie kupić. I teraz jakiś wczesny obiad zrobić i już będzie jechał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
jak już pisałam, ja jestem wielką zwolenniczką szczepień. aktualnie jestem nieszczęśliwa że lekarz zalecił ostrożność z krztuścem w ciąży, bo tutaj szczepi się dopiero w 2ms życia więc przez te 2 miesiące będę się denerwować. ale co zrobić
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
Kinga, na razie sa elementy na skrzynki wiec generalnie po zlozeniu efektu jeszcze nie bedzie
![]() ![]() A kiedy wraca do DE? Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Wtajemniczenie
|
Nebula i bardzo dobrze ze zdecydowalas się do nich napisać. Niewiadomo czy to coś da i czy zwrócą pieniądze ale chociaż niech wiedzą że takie praktyki to lekka zenada. To nie jest podniesienie kwoty o 20 czy 50 zl ale prawie dwa razy tyle. Trzymam kciuki w każdym razie
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Kinga nie smutaj będzie wszystko dobrze. Szybko zleci i niedługo znowu będziecie razem. Słabe pocieszenie ale my zostajemy z Tobą ![]()
#4266 |
Rozeznanie
|
w koncu Was nadrobiłam po całym weekendzie
![]() gratuluje nowych tyg i udanych wizyt ![]() w ostatnich dniach zrobiłam o zgrozo 7 pralek dzieciowych rzeczy i zostały jeszcze ze dwie. no i oczywiście nie mogę dokończyć bo pralka odmówiła posłuszeństwa ![]() ![]() ![]() w niedziele byliśmy oglądać wózki. chciałam się przyjrzeć jakimś modelom tako, ale na 3 sklepy znaleźliśmy tylko 2sztuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 |
Zakorzenienie
|
Ewcia, gratuluje 35 tyg
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | ||
Rozeznanie
|
Co do staników ja chciałabym juz na teraz zamówić z Alles Mama ale obawiam się, że nie trafię z rozmiarem..
Przyjechał materacyk ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Ja na pewno się w coś miękkiego zaopatrzę do szpitala. Pewnie kupię jeden ten co wam pokazywałam, po domu też wolę chodzić bez, bo wygodniej, a z moimi maluszkami, to nie problem, teraz podrosły, ale z grawitacją nie mają problemu jeszcze
![]() Dotka o 18.30. ewusia gratulacje ![]() Ja w nocy nie podjadam. Ale musze zjeść coś przed spaniem. Potem dopiero jem z mężem śniadanie jak wstaje do pracy. Cytat:
![]() ![]() A dzisiaj nam nasza położna powiedziała, że już trzy dziewczyny z naszej grupy się wykruszyły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
2400 w 27tc?! :O o mamo.... To ile by mial donoszony? Chyba z 5kg...
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
No my wszystkie zrobiłyśmy tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Czarnula, Jerzyczka, to widzę że jest nas trzy z kiepską nocą. Ja siedzę sama w domu i chyba sobie aż pochlipię z tego stresu. Teraz jest już ok, ale dlaczego musimy takie atrakcje znosić, dlaczego nie możemy mieć "normalnie"...
#4273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja juz poplakalam dzis.. Czarnula, ale duze dziecko w 27 tygodniu :O O ktorej wizyte masz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Mi coś wieczorem brzuch też dawał czadu. W nocy ledwo zasnęłam. Rano boli mnie podbrzusze, więc do teraz kiszę się w pościeli. Trzeba napisać pracę naukową o wpływie pogody na macicę
#4276 |
Zakorzenienie
|
2400 w 27 tc o matulu, Wojtuś w 31tc miał coś ok 1700g, no ale ja też mam mały brzuszek i wychodzi na to, że Młody też będzie malutki, chociaż rozwija się prawidłowo.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Zakorzenienie
|
Ja to się już nawet nie wypowiadam, bo ja dzisiaj wstałam do wc, umyłam zęby, założyłam getry na tyłek i ledwo doszła do łóżka. Już mnie tak spina macica, chociaż ja często już nawet na to nie reaguje. Dopóki nie ma regularnych skurczy, to się nie martwię.
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
To fajnie, że niedługo kończymy swą przygodę z ciążą i będziemy się rozpakowywać
![]()
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Zimne powietrze jednak daje czadu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Malwi, a u Ciebie który to tydzień?
#4282 |
Zakorzenienie
|
Nebula zdjęcia dzieciaczka boskie
![]() Dotka ale lipa z tym swędzeniem :/ dobrze, że w szpitalu będą mogli pomóc, a ciekawe co jeszcze Twój gin powie ![]() magda po tych objawach co piszesz to bym się nie zastanawiała tylko zmieniała kosmetyki na takie jak najbardziej naturalne, myślę, że olej z migdałów sie sprawdzi ![]() uaoo ale jak się mała obróciła to jeszcze o niczym nie świadczy, że poród tuż tuż. A skurcze pewnie z wysiłku, postaraj się poleżeć dzisiaj wiecej ![]() malwi ja jeszcze nie wiem czy będę szczepić na rota ![]() Córka koleżanki teraz na to zachorowała i generalnie jest niewesoło :/ ale ja zamierzam skonsultować sprawę z naszym pediatrą bo już wybrałam sobie jednego bardzo ogarniętego i mam nadzieję, że będzie mu można ufać. Ewusia już 35 tc!? Wow ale wysoko, gratulacje! ![]() czarnula o kurde, jaki duży dzieć w 27 tc! No chyba, że dziewczyna miała źle wyliczany wiek ciaży ![]()
#4283 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- A i u mnie dziś 32 tc ![]()
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Dolaczam do klubu nieudanej nocy,zgaga i bole brzucha nie pozwolily spac. Dzisiaj robie dzien leniwca,już nie mam siły zajmowac sie tym remontem,niech maz sie tym dzisiaj martwi bo ma wolne...poki co wstałam z łóżka tylko auto przeparkowac i sniadanie zjesc :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję skończonych tygodni
![]() miałam ochotę na sałatkę i chyba nie mogę jej zjeść do końca.. najadłam się jej wczoraj wieczorem na kolację i całą noc mnie zgaga męczyła. Zjadłam jakieś 2 h temu znowu i znowu zgaga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a propos czy to normalne że mleko czy co tam teraz wycieka leje się tylko z jednej piersi? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny gratuluję wczorajszych wizyt i dobrych wieści, trzymam kciuki za dzisiejsze ![]() Jestem już po spotkaniu z położną, miła babka, będzie do mnie przychodziła teraz co tydzień, ma całą rozpiskę tematów do przerobienia ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem jak wy to robicie, że chodzicie bez stanika ![]() ![]() ![]() A mleko mi leci głównie z lewego cycka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
graty! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam wielkiego biustu (choć w ciąży skoczył mi o rozmiar w górę i jest fajny bo wcześniej miałam taką chamską przerwę między cyckami, a teraz sie stykają
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.