![]() |
#4291 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
taska i elianka suknie pierwsza klasa !!
Tiffi chciałabym ją kupić ale necie jest tylko adres głównego salonu i nie ma innych więc boje się że nie znajdę jej u mnie w mieście. Ty jak kupiłaś swoją i ile one w ogóle kosztują ![]()
#4292 |
Zakorzenienie
|
Elianka. Taska - śliczne suknie! proste, eleganckie..kobiece. No i koronki które uwielbiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Rozeznanie
|
skoro Wy chwalicie się swoimi sukienkami to i ja przpomnę się ze swoją i pokaże jeszcze raz w tym wątku
![]() oto ona: kolor biały bez kwiatka jednak bo wolę mniej ozdób i góra tzn gorset bedzie drapowany a nie zakładany jak w tym modelu juz po 1szej mierze, ale zdjęć nie mam bo w sumie to mierzyłam tylko podszewkę ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny kolejne piękne suknie są wybrane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-01 o 23:17 Powód: istnieje funkcja "EDYTUJ" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Raczkowanie
|
Katey piekna! Bardzo mi sie takie podobaja ale mowy nie ma, zebym mogla taka zalozyc, jestem za malo wyrazna... musialam miec koronkowa i z ozdobkami inaczej znikalam w sukience i tyle mnie widzieli
![]() Marta, Kodeina blush dziekuje... *ogladam wasze i coraz bardziej watpie, czy moja to rzeczywiscie moja. Mama dala mi zakaz wchodzenia na neta ![]() Tlumacze sobie, ze skoro w takiej wygladalam najlepiej to nie moge miec taka na widok ktorej mdleje, bo wygladalabym srednio. - To naprawde nie ja, skasowalam z komputera wszystkie zdjecia ze mna, zeby TZ sie do nich nie dobral. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tiffi a może pochwaliłabyś się swoją sukienką, ciekawa jestem który model wybrałaś ![]()
![]() |
#4300 |
Zakorzenienie
|
marto- sukienka która mierzylam byla troszke inna.. model ten sama, ale byla ecru, wiec wzór na koronce był bardziej wyraźny
![]() ![]() ![]()
#4301 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny śliczne suknie, każda niepowtarzalna i ma cos w sobie
![]() *** Za oknem jest ohydnie. Nie wiem jak u Was, ale u mnie nic tylko popasc w depresje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Raczkowanie
|
to prawda ,dziś we Wrocławiu jest fatalnie...
wkleję zdjęcie sukienki na którą strasznie zachorowałam i proszę Was o opinię ,czy: będzie pasowała blondynce o falowanych włosachhttp://img107.imageshack.us/img107/2160/04sere3qi0.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zadomowienie
|
wg mnie pasuje jak najbardziej
nawet bardziej blondynce niż brunetce, zwłaszcza ten beżowy dodatek
#4304 |
Raczkowanie
|
A ja mam wątpliwości czy bedzie pasowac.... Bardziej zależy to moim zdaniem od cery. Czy masz bardzo jasną karnacje? czy sniadą? No i najlepiej to jest przymierzyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zakorzenienie
|
Dopisuje się już na dobre- ślub 31 .08.2008- niestety niedziela, bo sali nie bło. Ale co tam, grunt, że od 31 sierpnia będziemy na dobre i złe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Raczkowanie
|
mam cerę śniadą i faktycznie myslę ,że na bladej osobie sukienka nie wyglądała by najlepiej
nie miałam przyjemności jeszcze przymiarki , bo sukienkę odesłano producentowi do drobnych poprawek i we Wrocławiu jest tylko w białym kolorze ![]() a może któraś z Was widziała już ją na żywo w tym kolorze co za zdjęciu- złoto +ecri????
#4307 |
Raczkowanie
|
To myslę, ze bedzie ok
![]() ![]() Wklejam jeszcze raz kiecke i buty. Nacykalam 20 zdjec tych butow i zadne nie oddaje prawdziwego ich wygladu. :/ Ale widac, ze tez sa perlowe. Musze miec zabudowane, bo w bucikach, ktore sa zapinane na kostce zle wygladam, bo mi zew. czesc stopy ucieka za but i wyglada to syfiascie :/ Obcas jest poszerzany przy koncu - mega stabilny! Zabic sie w nich nie powinnam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Zadomowienie
|
Babeczko, bardzo ładne buty
![]() Ja też nareszcie kupiłam! W wolnej chwili wkleję ![]()
#4310 |
Zakorzenienie
|
babeczko buty ladne i wygladaja na wygodne
![]() a ja w sobote wplacilam zaliczke za suknie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1204478240 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1204478242 |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zadomowienie
|
Hej
My jesteśmy już po pierwszej poradni. Tragedia. Nie dość, że babka trzymała Nas 2h, od 19 do 21 w piątek to jeszcze trafiła się taka dewotka... Szok... a jeszcze jedno spotkanie z Nią nas czeka:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak czytam Wasze opowiesci to coraz bardziej sklaniam sie, zeby na nauki pojsc do ksiedza z mojej rodzinnej parafii (kilka polgodzinnych spotkan) i poradnie odbebnic u babki, ktora nikomu jeszcze problemow nie robila ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Raczkowanie
|
Witam! Ja ślub biorę 01 sierpnia w piątek ;o) a zdecydowaliśmy się na to z narzeczonym miesiąc temu
![]() A więć za 5 miesięcy mam ślub, a tu wszystko zaplanowane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wesele robi robisz w tradycyjnej formie czy coś w stylu małego przyjecia/obiadu?Pytam bo piszesz że uroczystośc odbędzie się w piątek,nie matriwsz się,ze goście nie zjawią się z tego powodu w komplecie?Bo wiesz praca,zmęczenie po całym tygodniu itd.No chyba,że masz taką żwawą rodzinkę,bo u mnie to połowa by kręciła nosem ![]()
![]() |
#4316 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo za te propozycje bolerek ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Również zazdroszczę fachowca w dziedzinie muzyki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Makijaż również chcę zrobić sama. Nie zaufam żadnej makijażystce ![]() Paznokciami zajmie się profesjonalistka. Ciągle noszę krótkie, ponieważ sie rozdwajają i pękają. Na ten jeden dzień zdecyduję się na jakieś niezbyt długie paznokcie żelowe, którymi nie będę straszyć TŻta ![]() Nie lubię zdjęć studyjnych ![]() Oto próbki mojej fotografki: http://www.beznazwy.com/ Zdecydowaliśmy się tylko na zdjęcia z ceremonii ślubu + życzenia i ujęcia przed samym ślubem (np. jeszcze w samochodzie) oraz plener innego dnia (choćby miało padać ![]() ![]() Cytat:
Mój TŻ nadal jest przeciwny, ale to na nic, bo okazało się, że tak czy siak 18.10. ma zajęty ![]() ![]() Mam takie samo zdanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Tak na marginesie, w Krakowie byłam w malutkim butiku - suknie były przepiękne, niektóre kojarzyłam z kolekcji innych projektantów (to był salonik krawcowej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4317 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się, że przydały Ci się porady z wizażu ![]() Życzę powodzenia w dalszych przygotowaniach ![]() Ja się swoimi zajęłam tak porządnie już od grudnia 2007. Robie im różne maczanki, stosuje różne odżywki, olejki, nawilżam kremami, balsamami itp i już mogę przyznać, że po prawie 3 miesiącach są twardsze, mniej podatne na uszkodzenia i się nie rozdwajają. Obecnie mam białą część paznokcia na 7-8 mm i staram się ją utrzymać do ślubu.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4318 |
Rozeznanie
|
Witam. my dziś z Tż-etem wybraliśmy obrączki, będą do odbioru za 2 tygodnie
![]() ![]() ![]()
#4319 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co sądzicie o bieli i ecru w stroju gości weselnych? Bardzo mnie to ciekawi.... Ja jakoś rygorystycznie do tego podchodzę ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.