![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Aska...już jesteś w pepco? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wiem. Rosalgin ![]()
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. ![]() ![]() Ur. 23.01.2013 ![]() "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2013-12-11 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4295 |
Zakorzenienie
|
A tu co taka cisza?
![]() Dziecko wykąpane,najedzone i uśpione ![]() Teraz pozostaje mi czekać na męża aż wróci z pracy. Wychodzi z domu po 6 wraca po 20 ![]() ![]()
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Kurczę, dziewczyny, nie chciałam, żeby ktoś to aż tak źle odebrał...
![]() ![]() Uwielbiam Was (i mam nadzieję, że chociaż niektóre z Was mnie też) i jeśli Was uraziłam kiedykolwiek, to przepraszam. ![]() ![]() Potrzebuję resetu. ![]() ![]() Cytat:
![]() No cóż, to chyba wrodzona cecha mężczyzn... ![]() ![]() A co do nocek, to fajnie, że już Ci się ułożyło wszystko, bo miałaś chyba najgorsze ze wszystkich dziewczyn, współczułam (i współczuję pozostałym) strasznie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Nadrabiam i zostało mi jeszcze 9 stron, ale pewnie dziś nie skończę to piszę szybko, żeby zdążyć z życzeniami dla naszej Oleńki ![]() ![]() ![]() Bishonka kochana ogromnie Ci współczuję ![]() ![]() Aśka wybacz, ale Twój post o listonoszu poprawił mi humor, a że dzisiaj ze mną kiepsko to bardzo Ci dziękuję ![]() Ja mam już dość, wysiadam całkowicie. Nocki ostatnio beznadziejne, jak śpię ciągiem godzinę to dużo, w ciągu dnia nie jestem w stanie iść się wysikać bo Ewa od razu łzy jak grochy. Mało tego, nawet jak ją przypnę do fotelika do karmienia to muszę ją ciagle trzymać, oddalam się na 20cm i płacze jakby ją ze skóry obdzierali. Nie wiem już co sobie sąsiedzi myślą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zadomowienie
|
Black i od razu lepiej
![]() A co do kaszlu - na pewno przy zapaleniu górnych dróg oddechowych kaszel może się dość długo utrzymywać, i jest to według mnie taki dość suchy kaszel, on nie brzmi "chorobowo" tylko raczej tak jakby coś drażniło w gardle. Ania mi pokaszliwała chyba ze dwa tygodnie, w szpitalu było gorąco i sucho, to jej chyba nie pomagało... A ja sama nieraz ze dwa miechy kaszlałam przy górnych drogach. Z tym że wcale nie jest powiedziane że u Oliwii też jest taki właśnie kaszel, musi ją lekarz osłuchać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie chyba wróciło to, co miałam w ciąży - swędzenie i upławy, ale nie mam kiedy i do jakiego gina się wybrać... I jeszcze blizna po szyciu mnie swędzi ![]() My dzisiaj mieliśmy. Po tym, jak kiedyś się po niej ![]() ![]() AŚKA, tak mnie wzięło na rozmyślania o Twojej historii... Skoro listuncio zobaczył Twój tył ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyłączam się, i przede wszystkim 100 LAT DLA NASZEJ OLEŃKI! Idę czytać dalej.
![]() |
#4302 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aśka no wiesz co, nieznajomy,a ty od razu z dupy strony się pokazujesz :nonono: Ale u Was sarkastycznie dzisiaj, Neti dziś ma głupawkę ![]() A co do tych dup, to też mieliśmy z TŻ taką wpadkę. Nakreślę sytuację. Jakaś leśna dróżka, bunga bunga w aucie, jakoś po południu, TŻ na górze. Wszystko pięknie, miło, ale się zorientowałam że jakieś światła mi mrugają. Aaaa tam, myslę sobie- to pewnie z wrażenia. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4303 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hahaha nikomu nie powiemy :P spoko piórnik jak co jej zostanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pierona! ![]() ![]()
![]() |
#4304 |
Zakorzenienie
|
Aśka....gdzie jesteście?????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Rozeznanie
|
Uwaga Uwaga
Dzisiaj ja się chwalę
#4306 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo, przeciez jego dragal by mi tylek rozerwał. Az mi sie cos dzieje na samą mysl. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:brzy dal:
![]() ![]() brawo!!!!!!!!!!1 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
nadrabiam i nadrabiam i nadrabiam...
spsul mi sie samochod ![]() ![]() ![]() ale ASKA poprawila mi humor ![]() ![]() ![]() olenko- kochanie ty nasze, 100 latek w zdrowiu i szczesciu!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4308 | |
Zadomowienie
|
Oleńka, wszystkiego dobrego dla Cibie z okazji pierwszych urodzin
![]() Aśka, no nie mogę, padłam z tych obeliksów i twojej pupci ![]() ![]() Cytat:
![]() Illusion, dzięki za link ![]() ![]() Lenova, Black ![]()
![]() |
#4309 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tez jest kaszel i co lepsze, nie wiem jaki, tzn wydaje mi sie ze mokry ale pewnosci nie mam... w dzien jest niby ok, jak odciagam gilunki to sie wkurza i wtedy ten kaszel sie nasila, i jeszcze przed samym spaniem i rano po spaniu... i chyba jutro przejde sie do lekarza niech go oslucha... a co to za leki te dwa? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | ||
Zakorzenienie
|
tylko żeby potem nie było na mnie z tymi lampkami, bo one nie są takie fajne, jak te na zdjeciu co wstawiłam przykładowo, bo mniejsze i na biało świecą, a nie na żółto; no, to się ubezpieczam
![]() Cytat:
![]() a nic takiego specjalnego, bodziaka i koszulkę (na dole), bo rozmiarów nie było; i zdecydowanie dziewczyńskie rzeczy tam rządzą ![]() udało się ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bokeh - pierwsze z lewej, najbardziej czytelne jak dla mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zadomowienie
|
Pstryniu Oliwka miała zapalenie górnych dróg oddechowych a to się ciut inaczej objawia... Flegamina na odksztuszanie ( Black tak mi właśnie przyszło do głowy że może niepotrzebnie jej to dajesz, skoro Oliwka nie odksztusza wydzieliny to to ją chyba może prowokować do kaszlu), Clemastin to taki odczulający trochę, dają przy krtani bo ona miewa podłoże alergiczne. A mokry kaszel co do zasady lepszy, powinno się wyodrywać co się ma oderwać i przejść
|
![]() ![]() |
![]() |
#4316 | |||
Zakorzenienie
|
ile miłośći ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Będzie dobrze ! odbijecie się tam od dna, najważniejsze że macie wsparcie! Będziesz miała pomoc przy Blance, trochę odpoczniesz i będzie lepiej. A z mamą... znam ten temat moja też czasem ma takie ponure nastawienie i denerwuje mnie to zawsze Cytat:
![]() ![]() BRAWO !!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() To teraz ja, właśnie zjadłam kolacjo obiad, od 10 nic nie jadłam ![]() ![]() ![]() Jeszcze muszę wymyślić prezent dla tżbokeh od moich rodziców i od siebie. I milijon pińcet prezentów do tżtowej rodziny ![]() to cooo Bijkora stawiaj flache za egzamin ! ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- A! no i dziękuję za opinie dotyczące grafiki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- ahahaha ![]()
![]() |
#4317 |
Zakorzenienie
|
ale ja jestem ciele majowe, maskra
![]() ![]() kiedyś tak samo zrobiłam z odżywką do włosów - kupiłąm zamaist szamponu i TŻ mi mówi, że jakoś dziwnie mu sie tym włosy myje ![]() nie zgapiaj od Amelci ![]()
#4318 |
Zakorzenienie
|
jeszcze 4 strony...
jej, ja tez pamietam zeszloroczna wigilie, jak sie dzielilam z malzem w szpitalu oplatkiem, i jak wszystkim odpisywallam ze nie mozna nas odwiedzac bo mlody z ta zotlaczka a tak naprawde to nie chcialam zeby ktokolwiek przyszedl w wigilie bo bym sie chyba poryczalala na amen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
#4320 |
Zakorzenienie
|
tu fajny pomysł na zapakowanie prezentów
![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-12-11 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.