|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() Baby udanego pobytu braaanie masz ^^ a Wam dobranoc ;*
|
|
#4442 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() _________________________ __________ Chciałam się pochwalić, że założyłam nk ![]() Dawajcie mi tu linki do swoich profili U mnie ok, pospałam do 9 ( najdłużej śpię do 8, jakoś tak)Nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze 5 dni, ale cóż dam radę, Ewelka to super, że jesteś w moim wieku ![]() Powinnam chyba wziąć się za sprzątanie ( zrobie to sama z siebie, bo nie mam obowiązków )Miłej niedzieli
|
|
#4443 |
|
Wtajemniczenie
|
Karlus ja w Twoim wieku ? a Ty czasem nie skonczylas teraz gimnazjum ? bo ja ide dopiero do 3 kl..
link do nk przesle na PW szykuje sie i szykuje, bo ide niedlugo na spotkanie z chłopakiem denerwuje sie jak chooolera, ale co poradze jeszcze mi sie prostownica zepsula,a ja mam manie na punkcie idealnie prostych wlosow i gdzies jak sie podwinie to odrazu panika:Pwgl trzymajcie kciku za udane spotkanie, az mi palce sie trzesa jak pisze milego dnia
|
#4444 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Odpocznij sobie, na sprzatanie jeszcze bedzie czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Baw się dobrze Baby i wypoczywaj ![]() Cytat:
Nieobecnosci na wizazu masz usprawiedliwione![]() U Was też taka brzydka pogoda? U nas jest strasznie, deszcz, zimno,śpąco Nic tylko spać, z nudów się wzięłam za czytanie![]() Miłego wieczorka skarby
|
|
#4445 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale takimi "koleżankami" nie warto nawet sob ie głowy zawracać... znajdziesz sobie fajniejsze towarzystwo, na pewno Cytat:
Cytat:
a o owsiance dlatego gadałyśmy wtedy ciągle bo wątek się narodził na owsiankowym, gdzie zawsze sie rozgadywałyśmy i robiłyśmy off topy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
co za pogoda to ma być lato ![]() dobrze w sumie ze nie mam jeszcze wakacji bo też bym się pewnie nudziła z deka ![]() Witajcie ![]() Wróciłam od TŻ-a i już mi smutno ze pojechałam , fajny taki weekend wspólny bez myślenia o problemach (no czasem przez chwilę pomyślałam ale TŻ odganiał ode mnie złe myśli ) No ale powrót do rzeczywistości jest nieunikniony ![]() zaraz sibię biorę za "wiadomo co" Mam trochę nowych poprawek do wprowadzenia. Jutro mam alergologa i aż się boję...bo w piątek okazało ze jedynym warzywem na jakie jestem uczulona jest soja aż się tam poryczałam na tych testach... Dobrze ze chociaż weekend miałam fajny byliśmy wczoraj w fajnej herbaciarni i pierwszy raz w życiu piłam yerba mate (pyszna miłego wieczorku |
|||||||
|
|
|
#4446 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie,
melduje ze wrocilam tylko, padnieta ale bylo swietnie.. wczoraj nigdzue nie poszlysmy wieczorem bo jak wrocilysmy z miasta zaczelysmy gotowac pyszne jedzenie,popijac szampana i gadajac i gadajac i skonczylo sie na ogladaniu po raz kolejny Mamma Mia i spiewaniu karaoke.. nagadalysmy i nasmialysmy sie za wszystkei czasy,az sie poplakalam ze smiechu i myslalam ze mi brzuch rozsadzi.. http://www.youtube.com/watch?v=HTPko-aXvJM posluchajcie tego jak bedziecie sie chcialy posmiac.. a teraz siedze smutna i zdolowana znowu i nie moge sobie znalezc miejsca w domu.. co sie ze mna dzieje ostatnio...jak Boga kocham... spokojnej nocy wam zycze
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() właśnie weszłam na NK i widzę że kolejną solenizantkę dziś mamy ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Moniś |
||
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwięcej gadki było na owsiankowym i później ile dzisiaj zjadłam'![]() aż w końcu Sathi[która gdzieś zaginęła] wpadła na pomysł plotkowego,który bardzo średnio początkowo się rozwijał,bo i tak wszyscy gadali na IDZ ![]() Co do tej soi to dziwne skoro jadłaś zawsze,aczkolwiek ja przez 2 lata wcinałam ciągle wszystko co mleczne,a tutaj nietolerancja laktozy mnie odwiedziła i co poradzic ![]() Co do tego powrotu od Tż-eta to rozumiem Cię doskonale ponieważ ja wróciłam właśnie po tygodniowym mieszkaniu z Tż-etem i tak nie chciałam tutaj wraca,że aż się popłakałam ledwo wrócilam momentalnie jakiś dym w domu pogoda fucktycznie gównodajna nic tylko lezec w łóżku i jesc grajac w the sims3 ![]() ![]() Moniś jeszcze raz sto lat Btw co z Emilką?
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-06-21 o 23:55 |
|
|
|
|
#4449 |
|
Rozeznanie
|
Kochaneja taki OT...
Bardzo prosze o odpowiedz, otoz jestem na P ok 1,5 miesiaca. Do teraz praktycznie nie przytylam. Obecnie jem ok 2500 i wiecej (nie wiem dokladnie bo nie licze - z czego sie ciesze) i waga rosnie jak szalona! W tydzien wzrosla o 3,5 kg (a nie czarujmy sie nie jem az tyle zeby tak szybko tyc). Wszystko w miare, ale dziwny jest fakt ze mam takie same wymiary jak przed tyciem jedynie brzuch mam wiekszy (no ale tochyba normalne bo jem wiecej). Co to moze oznaczac?? Dodam ze nie jem fast foodow (wiecej niz zwykle) czy innych nowych rzeczy... |
|
|
|
#4450 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Heloł, dzisiaj wstałam jak zwykle przed 8, kurde, ja to jestem niezdecydowana... chce iśc do fryzjera i nie wiem jaką sobie fryzure zrobić, w końcu urosła mi grzywka i żal mi jej ścinać, ale z drugiej strony, ładnie mi w grzywce na bok ![]() Po 12 wybieram się do kosmetyczki, żeby nadała moim brwiom jakiś kształt, jak mi zepsuje, to ją chyba..... ![]() Dziewczyny, jeśli moge, prosze trzymajcie kciuki za piątek! Pogoda jak na razie ok, świeci słońce, potem pewnie jak zwykle pójdę na działke, a od piątku będę musiała na niej siedzieć od 7 do 22, zeby szpaki nie zjadły czereśni W sumie to nie mam nic ciekawego do napisania ![]() Bajo
|
|
#4451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie potrzebne było mi się tak denerwować, nie było źle, wręcz przeciwnie ale przy nim byłam taka skrępowana, chociaż już nieraz rozmawialiśmy, że się jąkałam i wogóle, czasem się zamykałam na troche i nie miałam co mówić ;d ale fajnie się spędziło czas, muszę to przyznac. chociaż naprzeciwko nas w parku siedziała jego była, a moja koleżanka i specjalnie usiadła tam, żeby widziała co robimy ^^ haha, co ludzie mają w głowach. powiedział mi, kiedy sie tak non stop na mnie patrzył ze mu się podobam skoro się patrzy ;d a później napisał mi że to nawet coś więcej, niż mnie lubi, ale nie chciał rozwinąć tego 'więcej', powiedział że kiedy indziej dokończy i zaprosił mnie na następne spotykanie (wcześniej to sie spotykalismy, ale nie tak żebysmy byli sami ;d) wgl widziało nas 39243487348347 ;DD znajomych i wszyscy tak patrząą ;d ale sie rozpisałam ![]() dziś znów taka pogoda :/ aż nic mi się nie chce, dosłownie nic.. ale czymś trza się zajac, z dziewczynami się już umówiłam ![]() jak narazie męczę śniadannie od jakiejś pół h i nie mogę go zjeść ;d miłego dzionka
" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład, a i tak potrafimy tylko źle wybrać. " Edytowane przez EwelkaaS Czas edycji: 2009-06-22 o 12:17 |
|
|
|
|
#4452 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a praktyki coś czuję że szybko zlecą, zwłaszcza jeśli będziesz miała co do roboty... przykre ze w wakacje takie coś, no ale cóż począć na to ![]() Emilka ostatnio pisała ze jest bardzo zaabsorbowana pracą, pisaniem magisterki i TŻ-em ( ) i że nie ma czasu na Wizaż ![]() Cytat:
Cytat:
niemożliwe ![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() dziś nawet fajny dzień, mimo pogody do d*** byłam u alergologa i powiedział ze nie muszę rezygnować z jedzenia soi, bo skoro podczas diety jej nie jadłam i nie było poprawy to w takim razie nie ma ona na mnie większego wpływu Poza tym byłam z kumpelą moja najlepszą drukować jej pracę. Ale jej zazdroszczę też już bym chciała wydrukować, oddać do dziekanatu i nie musieć się przejmować, no ale tymczasowo czekam jeszcze na ostatnie poprawki od promotora Zaraz śmigam na angielski, ostatni w tym semestrze ![]() miłej reszty dnia Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-06-22 o 16:29 |
||||||
|
|
|
#4453 |
|
♥
|
Dobrryy wieczór
wszystko przeczytałam = przynajmniej wiem co u Was słychac. ja cały czas zagoniona : siłownia, praca, znajomi- jak rano wychodze , późnym wieczorem wracam
|
|
|
|
#4454 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewuszki,
ja dzis w domu zostaje, w lozku.. Od 2 dni nie moge jesc,wymiotuje, mam dresczze,bole glowy i moglabym spac i spac..wczoraj w pracy ledwo dalam rade..A okazalo sie w piatek ze mamy 1 potwierdzny przypadek swinskiej grypy w pracy.. ide zaraz sie zarejstrowac do lekarza rodzinnego i zobaczyc co i jak.. milego dnia
|
#4455 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż czaasem to już męczące, wiem. Cytat:
ja właśnie zrobiłam porządek w książkach z 2 kl bo niedługo sprzedaje, to kaski trochę wpadnie a się teraz ona przyda, ooj przyda, bo mam na celu taką różową torbę z House'a, tylko nie wiem czy jeszcze w ogóle jest, tyle czasu na nią zbieram ![]() wogóle nie czuję, że są wakacje, pogoda do kitu, aż nic się nie chce, a muszę jeszcze na zakupy iść ![]() i, wrr, jak mnie ci ludzi denerwują to bajka mówię rodzicom, żeby nie kupowali mi żadnych słodyczy ani napojów czy soczków bo nie jadam/pijam takich rzeczy to oni jak na złość kupują i gdy Ewelinka nie je to już nikt w domu nie je i tak leży i leży. brawo po prostu ![]() chyba trzeba im wkońcu porządnie przemówić ![]() miłego popołudnia
|
|
#4456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zwykle zapracowana, mimo wakacji ![]() Cytat:
i trzymaj sie Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() siedzę i się nudzę normalnie promotor nie pisze ![]() Pogoda bez sensu nadal... przez chwilę było pogodnie i znów sie chmurzy ![]() idę posprzątać mieszkanie trochę, chociaż tyle pożytku będzie z tego że nie mam nic do roboty ![]() miłego wieczoru |
|||
|
|
|
#4457 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie ;]
Huh,trochę mnie tu nie było.. Ot lenistwo i nawał innych obowiązków. Acz od czasu do czasu was podczytuję ![]() Miło,że w miarę wam się układa. Hmm,a teraz do rzeczy. co tam u mnie słychać.. Po primo sesja.. tsaa półmetek. Ćwiczenia na zaliczenia cacy. Jak pierwszy ( i narazie jedyny) egzamin z intepretacji tekstu zdałam na db+, kolejny pisemny z historii kultury oblałam :P 2 pkty zabrakły do oceny dostatecznej. :/ Choć wydwało się,że dobrze wsio napisałam. A i wykładowca robił wrażenie takiego co pójdzie na ustepstwa ;p (uśmiechał się do dziouch jak szalony, wiadomo jak zwykle w jego obecności, rozpętała się istna rewia mody i wdzięczenia..) No,ale.. Póki co szykuję się na wrzesień. Do innego egz. z wiedzy o kulturze wogóle mnie nie dopuszczą, trza będzie napisać pracę zal. od nowa i za 3 miesiące.. W piątek zaś ustny z historii literatury. Tyle o ile czytam,acz wisi mi głębsza nauka. Matce rzecz jasna nic nie mówię, heh jak trza będzie warunek wziąść ,w tym 2000 zł to dopiero.. echh ![]() Zdrowotnie. Po japońsku- jako tako. W zeszły poniedziałek stawiwszy się na oddział wojskowego szpitala ministerstwa obrony narodowej (taka nazwa ) po wstepnej odprawie, konawszy z głodu i pragnienia, o 11 znalazłam się na sali operacyjnej.Tam przy asyście ordynatora (*_____* choc ma te 60 lat ;p) i plastyka odessali z niewielkiego polacia policzka i płata 60 ml tłuszczu.. ![]() Obudziłam się gdy anestezjolog wyciągał mi rurę z tchawicy do tego oddychania pod narkozą, średnio fajne uczucie. Potem sala wybudzęn. Po godzinie byłam już cacy. Aż się dziwię o_O Buzka coś się szczuplejsza zrobiła (na zewnątrz i w środku ;p) i Ja radośniejsza ,że coś ruszyło.. taa. Dzień po, ordynator cały w skowronkach zaczepił mnie z pytaniem 'jak się młodość czuje' wogóle b.miły,taktowny,szarmanck i,zadbany (chodzą słuchy o jego hmm orientacji..)acz nevermind. Więcej takich lekarzy więcej *_* Po uzyskaniu 'zgody' wredna stara sekretarka wezwała mnie na konsultację u niego (w tej kwestii święta krowa,przyjmie jak ma powód.) obejrzał, i kazał zjawić się w piątek. No nic otrzymałam wypis.. witaj wolnosći. Kilka dni pochodziłam po stolycy, upajając się panującą w niej atmosferą, kupiłam parę ciuchów na przecenie w Mango ( w sumie tylko 1/10 tego co bym chciała,ale lepszy rydz niż.. ), łowiłam wzrokiem atrakcyjnych chłopaczków, a i odwiedziłam stołeczny Empik na mini recitalu Riverside z okazji ich nowego albumu. Ojj maja chłopaki werwę mają ;DStety neistety coś spuchnięta. Na nowo :/ coś się spaprało.. Zlądowałam w piątek na kontroli, ten,że krwiak mi się zrobił i trza obserwować, czekać aż się wchłonie. Potem możliwe,że wytną mi część mięśnia,a żeby efekt kosmetyczny był należyty. Zjawić się mam po egzaminach. toteż zjawię. Z nadzieją,że kiedyś skończy się ten pierd...lony kierat. Póki co relaks,lenistwo a i ku..rw.ica,że ominie mnie dziś poznański koncert Nine Inch Nails czy chociaż symfoniczny Comy w Gdańsku. No,ale matek sobie nie wybieramy.. ![]() Póbuję się też odchudzić. Ano, mimo racjnonalnego odżywiania,ruchu przytyłam znowuż 2 kilo do 54.5'z powietrza' ,brzuch jak u ciężarnej,spodnie w rozmiarze 38 za małe lekarze sugerują,że mam brzuszną-biodrową nadwagę taa. Może uda mi się na 1000-1200 kcal co nieco, chociaż na 1600 -1800 tyłam to i.. Ch.u.j by to strzelił wszystko. Ledwie co człowiek tyle o ile cieszy się jedzeniem to zamienia się w paśną swinie,bez zadnej przyczyny. Ewentualnie znajdę sponsora i 13 tys. co by się odessać.. 2 razy. ![]() No nic kończę swe utyskiwania, z nadzieją,że jeszcze kiedyś tu zajrzę. Miłego. |
|
|
|
#4458 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale przynajmniej posprzatalas wiec nie nudzilas sie tak calkiem![]() Cytat:
witajcie, ja jzu sie czuje troche lepiej ale do pracy jutro nie pojde jeszcze. Mam jakas wirusowa infekcje..a najgorsze ze na dworze ze 30 C ![]() odkad pamietam nie bylo tak goraco w Szkocji nie dalam rady w lozku ezec i posiedzialam w sloncu troche i sie wypocilam za wsze czasy..teraz ide sie polozyc dalej.. Przynajmniej moge juz jesc troszke bo od 2 dni nic.. milego wieczrka kochane
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam napisać dzień dobry
Aż mi głupio, bo ostatnio tak rzadko tu zaglądam ![]() Praca złożona. Obrona prawdopodobnie na początku lipca ![]() Agolku dużo zdrówka |
|
|
|
#4460 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze ja zawsze miałam coś na wrzesień do zdawania, przez całe studia Cytat:
mam nadzieję ze już bliżej końca niż początku Cytat:
ej no, jeśli chodzi o wagę to okej z Tobą może z tymi spodniami coś raczej nie tak ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() kolejny dzień nie mam za bardzo co ze sobą zrobić pogoda do bani, pada co chwila i nie pomaga zbytnio fakt, ze jest ciepło, jak ciągle coś na głowę kapie Byłam już dziś na badaniach krwi (przeżyłam, nie zemdlałam - sukces ) A teraz zbieram się do sprzątania dalszego miłego dzionka Wam życzę |
|||||||
|
|
|
#4461 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i pisz więcej co u Ciebie Cytat:
![]() witam tak ostatnio to znów nic się nie dzieje takiego szczególnego.. przez pogode prawie nikt nie wychodzi i ![]() teraz myślę, jak się wyrwać na imprezę na którą zaprosił mnie chłopak, tam do nich bo przez żałobę i to, że nie mają do mnie zaufania mnie nie puszczą :/ przecież nawet nie mam zamiaru tam tańczyc ani nic. wogóle właśnie jem jajecznicę, którą sobie zrobiłam ze skorupkami brawo Ewelka.miłej reszty dnia ! ![]() pe.es. czy zna się któraś z Was na rozmiarach staników ? ![]() bo potrzebowałabym, żeby którejś dać adres stronki na której są rozmiary (chodzi o zamówienie kostiumu kąpielowego) i wskazanie który jest najmniejszy.. da rade ?
" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład, a i tak potrafimy tylko źle wybrać. " Edytowane przez EwelkaaS Czas edycji: 2009-06-24 o 13:36 |
||||
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
O boże Agolku jak przeczytałam o tej świnskiej grypie to mnie zamurowało
dobrze,że Twoja infekcja jest o wiele mniej groźna,ale na pewno męcząca ,wracaj do zdrówkaNo i pojawiła się marnotrawna córka wizażu Emilka [tiaa i kto to mówi ] zaglądaj częściej koniecznieShism dobrze,że powoli do przodu wszystko idzie,oby tak dalej a tą wagą się nie przejmuj,moja też szaleje,to pewnie od pogody![]() .Mój żołądek wysiada jutro odbieram wyniki badań,jeszcze tylko czekam na celiaklie [w sensie na wynik potwierdzający ją ,lub i nie .]No a co do strojów ,dziewczyny poratujcie! ja mam mini cycki ,a wszystkie staniki wypychane,są na mnie krzywe jakieś ,odstają albo coś . załamka.No i potrzebuję wypożyczyc torbę na kółkach,uśmiecham się do Was ładnie hehe![]() A kupiłam dzisiaj przyszłej teściowej z okazji urodzin przecudownego storczyka,miał tyleee pąków,że wyglądał jak średniej wielkości fioletowe drzewko szczęścia,cudowny! [nie żebym się chciała wkupic ]
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-06-24 o 19:25 |
|
|
|
#4463 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak skonczysz to zapraszam do mnie![]() Cytat:
ale moge sie mylic mi nie raz sie zdarzylo ze skorupkami wsuwac ![]() Cytat:
![]() witajcie laleczki, kolejny piekny pogodowo dzis a do tego sie czuje juz spoko w miare wiec posiedzialam sobie na dworze popoludniu i sie opalilam jak nie wiem i az sie boje do pracy jutro taka promienna isc bo pomysla ze sciemnialam! musze sie jakos wybielic do jutra ![]() czuje sie juz duuuuzo lepiej wiec ide do pracy jutro. Mam nadzieje,ze nie bedzie az tak cieplo bo sie zagotuje znowu w biurze. sciskam was mocno i zycze spokojnej nocy
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Jako, że zaczęłam dietę, mam nadzieję, że mogę dołączyć się do plotkowego wątku ? |
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Życiorys,podanie,2 zdjęcia -rozpatrzymy w najbliższej godzinie
![]() ..... Zostałaś przyjęta ![]()
|
#4466 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej u mnie... słońca w prawdzie nie ma ale nie pada chociaż ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
![]() chętnie bym skorzystała z zaproszenia zwłaszcza jakby się to miało zakończyć zaproszeniem na kawkę i ploteczkami ![]() Cytat:
i jak samopoczucie? Cytat:
tylko pamiętaj ze o dietach tu mało rozmawiamy Heloł ![]() U mnie stanu zawieszenia ciąg dalszy. Wczoraj z nudów byłam sama na spacerze (bo juz nie miałam siły gapić sie w maila), nawet fajny taki spacer tylko ja i MP3 player być może dziś to powtórzę. Poza tym znalazłam kwaterę na wakacje w Chorwacji 17-23 lipca (nie mogę się doczekać ) i oblewaliśmy z TŻ-em siostry jego inżynierkę (wszyscy się bronią oprócz mnie ![]() Siostra dziś wyjechała, żeby mieszkać tymczasowo u swojego TŻ-a, zostałam sama, będę do ścian gadać mój TŻ za to nie ma dla mnie w ogóle czasu bo sesja mu się ciągnie opornie bardzo.... niech to się już skończy ![]() trzymajcie kciuki żeby promotor dziś nareszcie odpisał miłego dnia |
|||||||||
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Oto i jestem
![]() Szczęśliwa,bo cały dzień poza domem zakupiłam sobie japonki w ccc,spodenki ala alladynki i koszulke ![]() Co do kostiumów,to widziałam świetne dzisiaj w sklepie który sie zwie bikini chyba, dla Katowiczanek inf że znajduję się On zaraz po lewej stronie przy wejściu do empiku ,ale cena mnie powaliła bo był po 170pln a to chyba jednak trochę dużo jak na strój? .Co do moich wyników,no to z tego co mi mama mówiła jestem silnie uczulona ,ale nie pamieta dokladnie na co no i moja pani gastrolog stwierdziła ,że jest przekonana iz to będą jeszcze jakieś pyłki w każdym razie wizytę mam za tydzien w czwartek więc dowiem się jasnosci ![]() Nie wiem tylko co będę robiła jutro wybrałabym sie jeszcze na jakieś zakupy,ale nie ma z kim Ewusia trzymam kciuki za promotora
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4469 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja tak narzekałam, że źle mi to gryźć a takie pożyteczne to ![]() Cytat:
![]() z chęcią bym wpadła tam na tą impreze, ale nawet boję się zapytaćć, bo zawsze jest to samo i niby mam 15 lat, taa, a nigdzie kompletnie chodzic /jezdzic nie mogę.co do tego stanika ![]() to już sama rozkminiłam co i jak, udało się ![]() dziś pół dnia z koleżanką na mieście i od tego chodzenia po mokrym aż mnie nogi rwą ale cóż, przeżyje.Paseczkowa- czuj czuj bo masz prawo. witam
|
|
#4470 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Piatek w pracy dzis super bylo, nawet mi powiedzialo 2 kolegow ze super ze juz jestem z powrotem i wogole wszyscy byli w swietnym nastroju i az sie milo pracowalo. po pracy mialam tyle energii ze myslalam ze wybuchne, pocwiczylam w domu z 30 min i jeszcze mi bylo malo wiec zalozylam MP3 i poszlam pobiegac i potem kapiel i teraz zaleglam wlasnie na sofie i czekam na film.. milego wieczorka i udango weeknedu wam zycze! jakie macie plany?
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

)
link do nk przesle na PW
Nic tylko spać, z nudów się wzięłam za czytanie

, fajny taki weekend wspólny bez myślenia o problemach (no czasem przez chwilę pomyślałam ale TŻ odganiał ode mnie złe myśli