|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pannom Młodym 2010 wszystko jedno jaki będzie tytuł wątku - cz. VIII
Hello
Co się tutaj działo ciekawego jak mnie nie było? Wczoraj pojechaliśmy z TŻtem i moimi rodzicami w Bieszczady. Super wyprawa, wyszliśmy na Rawki i Krzemieniec. Pogoda świetna, tylko znowu nas zjarało, wyglądamy jak indianie Dzisiaj od rana jestem na nogach, byłam w Urzędzie Celnym i bardzo chętnie przyjmą mnie na staż, nawet od dzisiaj, ale oczywiście UP musi najpierw ich wniosek rozpatrzeć. W UP musiałam się zarejestrować, masakra vco tam się dzieje, trzeba mieć stoicki spokój... Kobieta wpisując moją specjalizację miała kłopot z wyrazem "transgraniczna". Kilka razy literowała a i tak się pomyliła. Wogóle to nie było nic co by pasowało do mojego kierunku jako zawód, więc mnie podciągnęła pod specjalistę administracji, a to z moją specjalizacja nie ma wiele wspólnego, bo jestem po bezpieczeństwie wewnętrznym. No ale nieważne, prawdopodobnie od września będę się stażować. Szkoda, że mi nie dadzą munduru, bo nawet sekretarka w nim chodzi Aha, jaki zbieg okoliczności, bo w tym UC kierownikiem jest pan, który gra na gitarze w zespole, na którego próbie byliśmy z TŻtem gdy szukalismy zespołu na wesele
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jestem już po pracy Ogólnie bardzo przyjemnie. Grupa składa się z 8 kobitek (większość starsza ode mnie ). Wydaje mi się, że się podobało, ale zobaczymy później. Jutro mam pierwsze zajęcia z drugą grupą, ale i tak stres będzie już mniejszy ![]() Po pracy byłam też na rozmowie kwalifikacyjnej. Do piątku dowiem się, czy będę pracować w szkole na pół etatu ![]() Cytat:
Kubusewa, współczuję przygody z @ No ale niestety od czasu do czasu takie rzeczy się zdarzają ![]() Tancerka, jak miło że już jesteś. Gratuluję postępów remontu i udanego urlopu
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Wtajemniczenie
|
Lusmarija ja polecam oczywiście Zakopane
Ewentualnie może Bukowinę Tatrz. skoro w góry chcecie pójść raz. Mnie bardziej podobają się Tatry, choć lubię też Bieszczady, ale jednak to nie to samo ![]() tancerka fajnie, że wyjazd się udał Wszystkim PMkom życzę udanych urlopów ![]() Centipede jeszcze ja ja Ja też wymarzyłam sobie niebieski bukiet
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-08-03 o 15:11 |
|
|
|
#4444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). jest bardzo fajny aqua park w Bukowinie Tatrzanskiej, mozna jechac na Slowacje do Tatralandii albo do Meander Parku w Oravicach (w Zakopcu tez jest aqua park, ale chyba nie powala )i te widoki na Tatry Cytat:
zdazysz ja zawsze sie pakuje na ostatnia chwile i zawsze zdaze ![]() a na dlugo jedziecie? i czemu akurat do Wawy? w interesach? bo to tak malo wakacyjnie Cytat:
no to super, ze sie wycieczka udala my tez zjarani piekny byl wczoraj dzien ![]() to masz pewno tak opalone jak ja - do linii skarpetek |
|||
|
|
|
#4445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie było, Bieszczady już nie robią na mnie wrażenia odkąd zaczęliśmy chodzić po Tatrach. Oczywiśnie także mają swój urok ale czułam wczoraj niedosyt TŻteż też, stwierdzilismy, że jakoś tak dziwnie mało stromo hihihi i nie ma łańcuchów do wspinania. Ale fanie było sobie na szczycie posiedzieć na trawie a raczej wśród wysokich traw
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faaajnie bylo![]() a moj TZ jest zauroczony tymi bieszczadzkimi bukowymi lasami
|
|
|
|
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedziemy do Wawy bo tam mamy ciocie czytaj: darmową metę do spania ![]() a na jak długo.. do piątku jakoś tak.. a czemu tak nie wiem.. spytajcie mojego TZ |
|
|
|
|
#4448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sumie to rozumiem Twojego TŻta, a raczej jego zauroczenie Na mnie nie robi to już takiego wrażenia, z prostego powodu - za często to widzę
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka Asiulka cześć
![]() Tancia ta szwagierka i szwagier to durnie! po co ten ślub, niech TZ pogada z bratem bo to nie rodzina nowa sie tworzy tylko nowa patologia
|
#4450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To już jest nałóg. I tak mi przyszło do głowy, że jak pójdę na staż, to pewnie wieczorami będę się tu udzielać, bo w ciągu dnia nie będę miała możliwości.
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze 11 dni i będę miała 3
|
#4452 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wyszło słoneczko nareszcie ![]() Kasia a jak tam u Ciebie... bo to chyba dziś TZ miał sie wprowadzić co???? pewnie sie cieszysz
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz poleciał do matki po avizo, bo listonosz zostawił, a to jego buciki ze stanów przyleciały i idziemy zaraz na pocztę odebrać
|
|
#4454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to na ile rodzice wyjechali???
|
|
#4455 |
|
Wtajemniczenie
|
Już teraz życzę udanego wyjazdu
może poszperaj jeszcze na necie, jakie atrakcje w okolicach Zakopca czy w Bieszczadach są
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko kiszka, bo dostałam @ ostatnia miałam 21 dni temu i przez całe te 3 tygodnie plamamiłam wiem, że tak może byc przy plastrach, ale troszkę dziwne, zawsze miałam @ co 29 dni złośliwa @ jak ja mam wolna chate i TZ pod ręką
|
|
#4457 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4458 |
|
Adwokat diabła
|
hellow kitty's
|
|
#4459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
czesc,
Zagadkowy Nick witaj tancerka212 ty tez witaj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tzn moze nie koniecznie zeby stało to wszystko na oddzielnym stoliku ale zeby kelnerki proponowały rozna herbatke do wyboruCytat:
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu ty to masz szczescie hehehe tż tylko dla ciebie a tu @- ja mam więcej farta bo wczoraj wróciłam z wakacji i zaraz przed snem dostałam @ więc ani godzinki z wczasów z tżcikiem mi @ nie zmarnowała hehehe ale powiem wam dziewczyny że jakaś napalona kobieta się ze mnie zrobiła aż mnie tż nie poznaje- ale się cieszy hehehe
![]() Kasia pytałaś też czy tż może z nim porozmawiać- otóż szwagier nawet sam przyszedł do mojego tżta pogadać i zapytać się co mój tż sądzi na ten temat że on ma trochę już dość swojej niedoszłej jeszcze żony no ale co tu kurdę doradzać- jak jemu się powie NIE to on na złość zrobi TAK, jak powie mu się TAK to potem powie że ktoś mu kazał... jest dorosły i nikt za niego takiej decyzji nie podejmie czy ma się zenić czy nie... najgorsze że sami widzą jak jest ale przez to że są zaręczeni i ślub niedługo to jakoś tak ciężko się rozstac... w ogóle nie chciałabym się w takiej sytuacji znaleźć.. ślub goni, a tu człowiek się zastanawia... najlepiej by było odłożyć ten ślub i niech się trochę poznają lepiej chyba... ale same wiecie kurdę jak to byłoby teraz ciężko wszystko odłożyć gdyby się coś między tżtem a nami popsuło jak za 5 miesięcy ślub nie wiadomo czy się rozstać czy próbować pogodzić i jakimś ekspresowym tempem dotrzeć... mówię wam istna komedia ale taka dość nieszczęśliwa ale sami są sobie winni i sami takiego piwa nawarzyli więc muszą je sami wypić... póki co rodzina ciągle z nimi gada że jak tak ma być to nie warto się żenić ale kurczę wiadomo jak to jest ciężko zerwać zaręczyny i odwołać ślub... a najgorsze jest to że teściowa ich namówiła na ten ślub bo nie chciała żeby mieszkali razem bez ślubu i teraz ma za swoje że nie warto się wtrącać i przyspieszać niczego i nie poganiać do ślubu bo teraz przez to tylko płacze i sie denerwuje... szkoda że nie pomyślała o tym jak ich pół roku temu namawiała na ten slub oj dużą winę właśnie ona ponosi za całą tą sytuację bo gdyby nie ten ślub to pewnie już by się rozstali a teraz nie wiadomo co tu robic i co w ogole między nimi jest... ehhh...a z milszych rzeczy to oficjalnie mogę powiedzieć że wybudowały się dziś ściany łazienki i przedpokoiku naszego małego i pewnie wkrótce będziemy zalewać podłogi a kuchnia jak już wam mówiłam będzie w kolorach cytrynkowo-srebrnym
|
#4461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chory klimat tam macie w mieszkaniu, nie sama mam znajomych którzy są zaręczeni a jemu wcale do ślubu się nie śpieszy, a ona by już chciała, no i dochodzi często między nimi do spięć, bo on zachowuje się jak dziecko i nie wie czego chce, i ona już czasami ma tak dosyć że bez pierścionka chodzi No i nie wiem co z tego na dłuższą metę będzie ![]() Ale w sytuacji Twojego szwagra myślę że jeśli mają jakiekolwiek wątpliwości a nawet przewidują rozwód to po co w ogóle brać ślub, a może niech w ogóle sobie jakąś przerwę w związku zrobią i niech pobędą sami przez jakiś czas, i się im zatęskini i zrozumieją że nie mogą ze sobą być... uwielbiam happy endy . Ja Życzę Ci cierpliwości a im powodzenia, żeby dobrą drogę wybrali.Wróciłam z zakupów, ale przeceny są wszędzie Kupiłam 2 bluzki i zapłaciłam 35zł w reserved szok
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja już po pierwszym dniu nie było tak źle, będę siedzieć od pon do pt od 9-18 i w soboty ale i tak nie wyrobię 30 h więc zaangażuję moją siostrę, bo bardzo zalezy mi na wyjeździe z TZtem, tak stracę tylko 195 zł, a czas spędzony z TZtem jest bezcenny i się okazało że płacą 6,5 na godz, ale tysiaczek będzie i chyba te cięzko zarobione pieniązki włożę na konto coby na lodówkę było hehe
|
|
|
|
#4463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
mój brat jest nienormalny delikatnie mówiąc
wnerw
|
#4465 |
|
Raczkowanie
|
No więc z TŻ-tem jestesmy już razem 4,5 roku i w końcu przyszedł moment na zaręczyny
trochę musiałam go pomęczyć, bo on jak chyba każdy Facet nie ma wyobrażenia jak to wygląda z terminami, salą i zespołem![]() I właśnie po zaręczynach go uiświadomiłam i już całkiem się przeraził. Ślub planujemy na sierpień/wrzesień. Ja mieszkam na wsi a mój Narzeczony (wreszcie mogę tak powiedziec ) w małym maisteczku więc myślę, że u nas nie ma tak obłożonych terminów na wesela! W każdym razie dopiero zaczynamy nasze przygotowania ![]() A propo winietek, to mi się pomysł bardzo podoba. W zeszłym roku na weselu mojego brata wszyscy goście rzucili się zajmowa krzesła. I to oczywiście od razu po kilka! W efekcie w kolejce z życzeniami stałą tlyko maął grupka, ale reszta doszła dopiero po "rezerwacji" miejsc... Bardzo mnie to zirytowało, ale co z tego, skoro u mnie w rodzienie winietki wszyscy krytykują :/
|
|
#4466 |
|
Konto usunięte
|
Mi winietki nie przeszkadzają. Ale z uporem maniaka KAŻDY ładuje mnie na sam koniec stołu
A raz jakaś dzieciarnia obok |
|
|
|
#4467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopiero my im uświadamiamy, że 1,5 roku przed slubem już terminy sa oblegane.
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
mój jak mieliśmy ślubować w kwietniu to twierdział, że czas(ale to tak chyba miało być) bo w końcu przełozyliśmy na wrzesień i wtedy expresowo sam załatwiał salę i orkiestrę
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Ostatnio nie mam na nic czasu. Najpierw siedze w pracy potem rozmowy z Tz i wiecie co cały czas sie głowimy bo Tz wszedzie studia polekwidowali Najpiew Uniwerek matematyczno-informatyczny polibude:/ A teraz to szłoły prywatnej SWSPiZ trzeba zapłacić jeszcze raz tyle:/ A Łódź nam sie nie opłaca ale nadal sie zastanawia nad nią. A ja jak zwykle swje plany musiałam przełożyć. Już studia wybrane i w ogóle to fundusze sie skruciły:/ Normalnie paranoja. Musze jeszcze moja dyrektorke szkoły przekabacić żeby zrobiła mi specjalizację rachunkowości a potem kontynuacje zrobie z licencjatem tego. A po za tym może po stażu prace bede miec zobaczymy jak sie potocza sprawy. Wszystko zależy od tego czy bede miec specjalizacje moja czy nie... Kasiu skoro Ty za 11 dni masz 3 to ja już je mam o kurde. Chyba mnie dużo rzeczy omineło. Faktycznie 396 dni
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-08-03 o 20:28 |
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Łodzi to mi nawet nie wspominaj Niestety "studiuję" na AHE U nas poziom jest dość dobry, jak to na angielskim, ale co z tego jak uczelnię zlikwidują ![]() Co do suwaczka, to u mnie podobnie, tylko cyferki trzeba zamienić 369
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

Co się tutaj działo ciekawego jak mnie nie było?
Wczoraj pojechaliśmy z TŻtem i moimi rodzicami w Bieszczady. Super wyprawa, wyszliśmy na Rawki i Krzemieniec. Pogoda świetna, tylko znowu nas zjarało, wyglądamy jak indianie
Kobieta wpisując moją specjalizację miała kłopot z wyrazem "transgraniczna". Kilka razy literowała a i tak się pomyliła. Wogóle to nie było nic co by pasowało do mojego kierunku jako zawód, więc mnie podciągnęła pod specjalistę administracji, a to z moją specjalizacja nie ma wiele wspólnego, bo jestem po bezpieczeństwie wewnętrznym. No ale nieważne, prawdopodobnie od września będę się stażować. Szkoda, że mi nie dadzą munduru, bo nawet sekretarka w nim chodzi 

). Wydaje mi się, że się podobało, ale zobaczymy później. Jutro mam pierwsze zajęcia z drugą grupą, ale i tak stres będzie już mniejszy
No ale niestety od czasu do czasu takie rzeczy się zdarzają 
w interesach?

jakoś tak.. a czemu tak nie wiem.. spytajcie mojego TZ 

nie wiadomo czy się rozstać czy próbować pogodzić i jakimś ekspresowym tempem dotrzeć... mówię wam istna komedia ale taka dość nieszczęśliwa
No i nie wiem co z tego na dłuższą metę będzie