|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Janusz, Grażyna - normalna rodzina - januszowanie część PIĄTA
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Największe januszowanie jakie kiedykolwiek widziałam w Pl.(no może nie najwieksze ale mieści się w moim polskim top 5) to jazda wozem na morskie oko w gorach, z kilkudziesiecioma innymi januszami i grazynami. Za każdym razem jak to widzę mam ochotę -->
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Konto usunięte
|
Dlaczego ludzie się nie myją? Często jadę autobusem czy tramwajem i zawsze spotykam jakiegoś śmierdziela. I najczęściej to są osoby tak na oko powyżej 40. I nie mówię tutaj o smrodzie papierosów, tylko o niemytym, brudnym, spoconym ciele w przepoconych ciuchach. Przysiadł sie do mnie gość w tramwaju, to myślałam, że zwymiotuje, tak od niego waliło. Dlaczego?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | ||
Zasiedzenie
|
Cytat:
Ktoś wprowadził Cię w błąd. Przeczytaj definicję autora i utworu w ustawie o prawie autorskim. Czy freelancer nie ma żadnych praw do swojego dzieła? Oczywiście że ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#427 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
![]() |
#429 |
Konto usunięte
|
Fuuuj mam te same obserwacje, przeważnie w metrze, jak widzisz prawie pusty wagon to nie wsiadasz! Bo to prawie pewne że jedzie w nim śmierdziel.
Ja tam od razu zwiewam, ew. Zmieniam wagon, nawet wolę postać niż się męczyć w smrodzie. Jak sytuacja zdarzy się w sklepie czy gdzieś indziej też zdarza mi się odsunąć, czasem z komentarzem. Ostatnio tak było w knajpie, musiałam zmienić stolik bo od laski obok dawało jakby się myła raz na kwartał do tego była wredna.(ok.30ki) W górach jest mnóstwo Januszow, najlepsze naginanie po górach w klapeczkach kubotkach i z piwkiem VIPkiem z biedry w łapce ![]() Edytowane przez 201704240947 Czas edycji: 2017-03-10 o 06:58 Powód: Jestem analfabetom |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Polka Ogarniaczka
|
No, zapach takich tanich fajek z potem, masakra
![]() ![]() Dla mnie gorsze od zaręczyn na weselu są zaręczyny na studniówce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Konto usunięte
|
Dokładnie! Smutna prawda jest taka, że ludzie używają antyperspirantu zamiast prysznica. A najgorzej jak wierzą w reklamy, że trzyma do 72 godz. Więc przez te 72 godz. Nie będą się myć bo przecież jak nałożą anty, to już nie muszą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zasiedzenie
|
Albo u młodych facetów czasem spotykam zestaw dezodorant + pot, to też smród straszny. W sensie nie antyperspirant pod pachę, tylko pacha "goła", a dezodorant użyty jako zapach psikany na oślep po ubraniu. Na studiach miałam kilku takich osobników.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#434 |
Konto usunięte
|
Walka z brudasami to jak walka z wiatrakami.
Jedyne co pomaga np. na studiach czy w pracy to konkretnie i prosto w twarz wypowiedziane "potrzebujesz prysznica". Ułamek z tego to mogą być choroby ale większość to brudasy. |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Padam z zażenowania na ten filmik. Wysłałam tżowi, żeby wiedział, czego nie robić
![]() Co do śmierdzieli to ja niestety mam pecha na całej długości moich edukacyjnych przygód. Najgorzej było gimnazjum i LO - doskonale wiedzieli, że śmierdzą. Ludzie sie bardzo męczyli, w końcu udało się wymyślić treść komunikatu, który został przekazany baardzo delikatnie. No i co, umyli się oboje delikwenci raz i tyle, nawet tydzień nie minął i znowu smród. Kolega capił mokrym psem, natomiast panna K już śmierdziała potem i niemytymi ciuchami (nawet po tłustych włosach było widoczne, jak często sie myje). Nauczyłam się nosić w torebce jakieś wody kibelkowe lub dezodoranty, coby psikać w bliskim otoczeniu, a nie haftować podczas zajęć. W komunikacji miejskiej stosuję w tym celu szalik spryskany czymś mocno zapachowym lub chusteczki. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A chyba tu opowiadałam, ale przypomniała mi się opowieść mamy sprzed lat (30 albo i 40 lat temu). Pojechali z pracy na jakieś szkolenie na kilka dni. Hotel, każdy pokój z prysznicem. Większość kobiet korzystała ile mogła z tych luksusów kąpiąc się kilka razy dziennie. Na co jedna wyparowała "szkoda, że dzisiaj nie sobota, bo bym się wykąpała"... Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2017-03-10 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Konto usunięte
|
Jak można nie czuć swojego smrodu? Nie rozumiem. Ja jak jestem brudna to czuję, że się kleję, no i przede wszystkim czuję że walę.
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Konto usunięte
|
Fuuuuj
![]() ![]() Ja nie moge, chyba wybuchłabym ze złości jakbym musiała takiego śmierdziela znosić w pracy albo w szkole uhh Niektorym śmierdzą ciuchy, nwm jak to określić poza zapachem mokrego psa jak jest wilgotno na dworze ale też bierze mnie na wymioty. Swoją drogą miałam znajoma od której też tak waliło potem ze nie szło usiedzieć koło niej. Zapytalam...wyszło troche niezrecznie.Zarzekała się, że się myje i używa deo. Poszła na badania, wyszło, że miała jakieś problemy hormonalne coś jak podczas menopauzy. I tez nie wiedziała że śmierdzi potem. Więc konfrontacja wyszła na dobre w tym wypadku. Mi też na jazdę w metrze pomaga szalik spryskany perfumami. Czasem jak mnie już to wnerwia psiukam ostentacyjnie (jak nie można otworzyć okna), ostatnio jak czekałam w banku, nie obchodzi mnie czy to grazynowanie. No lepsze to niż smród Edytowane przez 201704240947 Czas edycji: 2017-03-10 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=GrubyCzarnyKot;
Mi też na jazdę w metrze pomaga szalik spryskany perfumami. Czasem jak mnie już to wnerwia psiukam ostentacyjnie (jak nie można otworzyć okna), ostatnio jak czekałam w banku, nie obchodzi mnie czy to grazynowanie. No lepsze to niż smród[/QUOTE] nie ma to jak do jednego smrodu dodać drugi, a ulubione perfumy wymieszane z zaduchem stają się nie do wytrzymania |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Konto usunięte
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;71735621]nie ma to jak do jednego smrodu dodać drugi,
a ulubione perfumy wymieszane z zaduchem stają się nie do wytrzymania[/QUOTE] Nie wiem moje perfumy nie śmierdzą, nie wiem jak Twoje. Raczej na codzień używam delikatnych zapachów i tak, pomagają mi znieść ten smród. Bez perfum albo odświeżacza jest dużo gorzej |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Pełzanie
|
No właśnie co do śmierdzieli... ostatnio zabrałam na stopa faceta, który pracuje jakby w tej samej firmie, tylko że jest od sprzątania podwórka, kopania rowów itp. Wracałam do domu, on łapał stopa niedaleko firmy. Niby wiedziałam, że nie będzie fiołkami pachniał, ale śmierdziało tak, że pootwierałam okna i to było najdłuższe 15 min w moim życiu. Jeżeli nie zabiorę go przy kolejnej okazji, to wyjdę pewnie na wredną sucz, ale znoszenie tego smrodu to ponad moje siły.
#442 |
Zakorzenienie
|
Pamiętaj, ze to co dla Ciebie może być rajskim zapachem dla innych może być zwyczajnym smrodem (i odwrotnie).
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Konto usunięte
|
Ciężka sprawa, może nie miał się jak ogarnąć po takim dniu fizycznej pracy.
Chyba, że zabrałaś go przed pracą ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() W myśl tego nie mam zamiaru znosić czyjegoś smrodu bez walki. Smród smrodem zwalczam Z resztą bez przesady, Gucci bamboo śmierdzi dla mnie przyjemniej niż pot i bród. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Pełzanie
|
Tylko to nie pierwszy raz. Może nie ma stałego dostępu do pralki i łazienki, na kilka tygodni problem się zmniejszył, bo zmienił miejsce zamieszkania, a teraz znowu się zaczęło. Po jednym dniu pracy fizycznej, człowiek, który zmienia ubranie i bierze codziennie prysznic, chyba nie śmierdzi tak, że aż łzy lecą z oczu?
#445 |
Konto usunięte
|
Weee
![]() Nie zabieraj go, nie szkoda Ci auta? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zdjęcie ot dodatek miał być, jako ozdoba. Usunęlismy oczywiście to jedno zdjęcie. No tak, może się domagać takiej wysokości wynagrodzenia jak napisałaś, tyle ze to zdjęcie było "warte" maksymalnie 50 zł. A facet mówił że on chce grubą kasę za to, czyli wnioskuję kilka tysięcy albo więcej. Wątpię że to zdjęcie komukolwiek wcześniej sprzedał więc raczej faktur nie miał i fotograf by je wycenil właśnie na jakieś 50 zł, nic więcej. Ot facet ewidentnie chciał zarobić dużo i szybko. I zapewne widział aukcje od początku jej trwania a czekał kilka miesięcy i na podstawie tego chciał procent od naszej sprzedaży naszego produktu. (Mówił że aukcja ta jest dawno już, że ja widział, to po co czekać, mógł od razu żądać zadośćuczynienia tak?). Ty chyba nie czekasz pół roku, nie obserwujesz swojego zdjęcia tylko działasz od razu jeżeli znajdziesz, mam rację? Ja nie mówię że dobrze zrobiliśmy używając cudzego zdjęcia, to się oczywiście już nie powtórzy ani nie powtórzyło. Samotny, nie jestem prawnikiem, pisze to co mój prawnik pisał facetowi więc z łaski swojej odbij ode mnie. A że nie przytaczam dokładnie co było w piśmie napisane to akurat nie twój interes ☺ Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Rematka: wciąż jesteście złodziejami. Jak ukradniesz komuś cole za 3.50 to tez wciąż jesteś złodziejem mimo że była tania.
Co do potu. Ja czasem śmierdze. I zdaje sobie z tego sprawę i mi mega wstyd ale nie jestem w stanie nic na to poradzić. Mam problemy hormonalne i najczęściej na 2-3 dni przed miesiaczka mój pot się mega nasila i przybiera taki wręcz męski zapach. I niestety trwa to do końca miesiączki. Prysznic biorę wtedy dwa razy dziennie, noszę ze sobą dezodorant, a nawet chusteczki nawilżanie do przetarcia, ale wystarczy mi trasa na uczelnie w autobusie i jak wysiade to już czuję że się śmierdze i mam mokra koszulkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.