|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
ech, a ja jestem zestresowana. TŻma jutro rozmowę w sprawie pracy i nie mogę sobie jakoś znaleźć miejsca. niedobrze tak wszystko przeżywać..
|
#422 |
|
Gość
|
Et-ko, weź gorącą kąpiel, powinno pomóc
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
już brałam i na mój stres nie działa
![]() ale dziękuję Ci Nemo
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś randkowałam
3 randka z tym chłopakiem! Zaprosilam go do mojego lokum, bo na dworze zimno i nogi mnie dziś bolą, więc nie miałam ochoty łazić Zamówiliśmy pizze, gadaliśmy 4 godziny bez przerwy No chłopak jest uroczy Komplementami mnie zasypuje, nie daje za nic płacić, nie dał mi pozmywać tylko wyrwał mi talerze i pozmywał Zapatrzony we mnie jak w obrazek Powiedział, że bardzo mnie lubi A ja cały czas staram się trzymać dystans... Co najlepsze założyłam dziś koszulkę z napisem: Don't Touch I mówię, że to specjalnie dla Niego heeh Trzymamy się za ręce i pocałunek na dobranoc No i zapytałam czemu mu się ręce trzesą jak mnie całuje ![]() Wiecie dziewczyny, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale ja się już nie chcę tak bezkrytycznie i totalnie zakochać... Dałam z siebie wszystko z eksem i już nie dam się tak skrzywdzić. W sumie to postawię eksowi dwa tiry wódki, bo już widzę, że nauczyłam się cholernie dużo. Moja mama mówi: " Ten kto bardziej kocha, zawsze bardziej cierpi". Dlatego nie chcę się już w nic angażować na 100%. Wolałabym zapatrznego we mnie mężczyznę Ale nie to, że ja w ogóle nic do niego nie będę czuła. Będę kochała, ale już nie tak mocno. Jak śpiewała Renata Przemyk " Nie potrzebna wcale mi, taka miłość do krwi". A tamto była miłość do krwi. I niestety to była moja krew...![]() Nie wiem czy rozumiecie o co chodzi... Po prostu ja już kochałam za bardzo... I spłonełam w tej miłości... Nigdy więcej... ![]() Teraz powolutku, może coś z tego będzie, może nie... Jest dobrze tak jak jest
|
#425 |
|
*sportaddict*
|
Melodio, robisz i myślisz DOKŁADNIE to samo, co ja parę lat temu po rozstaniu z exem i powiem Ci, że wyszło mi to tylko na zdrowie
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze no, wolny dzien a ja sie nie wyspałam bo już po 6 sie obudziłam
|
|
|
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zaczęłam nadrabiać rano wszystkie posty które napisałyście, i nie skończyłam... zostałam wyrwana na spacer, później przyrządzaliśmy wspólnie obiad z okazji 'święta dziękczynienia', później odwiedził nasz znajomy, a na końcu wylądowaliśmy w kinie na Beowulf. Dzień mi minął tak szybko, że nie wiem kiedy...
Patrzę tak na wasze rozważania o wadze... ja nawet nie wiem ile ważę, ale na pewno nie mniej niż 57kg (165cm). W liceum ważyłam 49-52kg, i nie lubię oglądać zdjęć z tamtych czasów, bo wyglądam jak chuda szkapa z wielkimi balonami - po prostu nieproporcjonalnie. Idealna waga dla mnie to 54kg, i właśnie powolutku do niej zamierzam schodzić. A moja dewiza na wagę jest taka: dopóki mieszczę się w swoje ulubione ubrania, wszystko jest ok .Ps. załączam kilka zdjęć ze spaceru (dzisiaj spadł u nas pierwszy śnieg!)
|
#428 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki
Dopiero poznym wieczorem z ledwoscia przeczytalam Nasz watek jest jak strus pedziwiatr he he![]() szybki!!!A ja bylam na zakupach: Kupilam sobie kozaczki na koturnie Napisalam mu smsa tylko. Ze mam dla Niego niespodzianke...ze jest cieplutka i Napisał: Ze dziekuje i cieszy sie choc nie wie co to ale jestem okropna, bo bedzie musial czekac do soboty a do tej pory umrze z ciekawosci Wiec napisalam: Ale na pewno uszka Ci juz nie zmarzna![]() Cytat:
A co bedzie dalej czas pokaze. Nie ma co sie spieszyc i bardzo dobrze ze tak robisz Piszesz ze boisz sie zaangazowac. Mysle ze to przyjdzie po czasie, jesli naprawde cos bedziesz do niego czuc. I ze wtedy cala bylas oddana eks?? Jak poznalam mojego Tz bylam ostrozna, pomalu, spokojnie, z niczym nie chcialam sie juz spieszyc i wyszlo mi to na dobre Jestem z nim szczesliwa i on ze mna tez Ale jest w Nas /a 4 lata ponad jedtesmy razem/nutka tajemniczosci.. On zaskakuje mnie, caly czas zadziwia/w pozytywnym /tego slowa znaczeniu i Ja jego rowniezMelodio oby tak dalej i do przodu Nema nie wiem czym moze to byc spowodowane??Moze idz do lekarza i powiedz mu o tych wszystkich objawach Madlen, bardzo podobala mi sie Twoja fryzurka, /poprzednia/co przy krzesle czerwonym stoisz.. Bardzo ładna z Ciebie młoda dziewczyna, zmieniajaca sie w kobiete Madzialenko bardzo sie ciesze ze uklada Ci sie z Tz ![]() Etka pamietaj: Tyko pozytywne myslenie, Tz sobie poradzi, dostanie prace |
|
|
|
|
#429 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do butów BRONX - można je kupić w sklepach Heavy Duty (przynajmniej w Arkadii w Warszawie ja je kupowałam). Z tej samej serii polecam buty firmy Marisha i Blink. Wszystkie pochodzą z usa/brazylii, wszystkie są wygodne i nie do zdarcia, i mają niesamowite fasony.
Ok... Wszystkim, które już wstały życzę miłego dnia. Tym które jeszcze spią, niech im się coś dobrego jeszcze przyśni. Ja uciekam spać. I wolę nie myśleć ile jutro będę miała czytania do nadrabiania...
|
#430 |
|
*sportaddict*
|
Anitko - fajny av
![]() Rav - ja uwieeeeelbiam morze |
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie w październiku sliczne butki kupiłam w Heavy Duty, wlasnie z firmyMarisha - są cudowne
|
|
|
|
#432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W poprzednim związku zrozumiałam, że najmniej pewnym to własnie siebie samego można być pewnym Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś nałozyłam moje rurki wąziutkie ciemne, czarny obcisły sweterek, oficerki i doszłam do wniosku, że mimo okresu nie wyglądam jak balon Oj, postępy, ale wiem już, że biegaie nie dla mnie...Ja już kiedyś opowiadałam historię moją i Męża, tłumacząc dlaczego się "oświadczyłam"... Zresztą ja wtedy po prostu chlapnęłam, czy się ze mna hajtnie, a on z pełnym entuzjazmem, że oczywiście i że teraz ma narzeczoną ![]() ![]() Zresztą ja taka już jestem ![]() Cytat:
W ciągu tygodnia moge przytyć to, co schudłam w ciągu miesiąca...P.S. Piątek dziś! Tylko kilka godzin i weekend!!!!!!
|
||||
|
|
|
#433 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() mi spadł apetyt, ale waga rośnie - zalety zblizajacego sie okresu
|
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I do końca dnia nie mogłam zgiąć kolana... Mąż łaskawie ciepłe okłady robił, a ja łaskawie nie powiedziałam mu, że biegałam
|
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..No niestety nie potrafię żyć w zwiążku bez miłości, bo jak jej na początku nie było, tak też później nie zapukała do mych drzwi....![]() A teraz znowu wiem, że tylko miłośc moze być podstawą do szczęśliwego związku i cieszę się, że dane mi było znowu uwierzyć w jej sens Ależ patetycznie zabrzmiało ![]() Miłego piątku, za kilka godzin weekend |
|
|
|
|
#436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo potem Cie bola i cierpisz![]() Bieganie obciaza kolana, wiec jak ktos ma problemy z kolanami to bieganie powinien sobie odpuscic ![]() Tak jeszcze tylko 6 godzin i weekend ![]() Witaj Vadi Choc Av nadrabiam bo dzis jakas do niczego jestem: Glowa peka,katar dostalam a pracowac trzeba
|
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś wydawało mi się to niemożliwe, aby w ogóle takie coś jak mój obecny związek mogło istnieć poza bajkami, więc... jak byłam w związku to nie angażować się za mocno, nie zakochać się za bardzo, nie szaleć, myśleć i analizować, wtedy nie będzie bolało... A z Mężem - kochać jak tylko się da - nawet jesli później będę cierpiała tak samo jak teraz kocham - warto ![]() P.S. Mój Szwagier, który strasznie mnie nie lubił zaczyna godzić się z sytuacją i łagodnieje Całe szczęscie ![]() Anitko wiem, wiem po tym wtorkowym wyskoku zdecydowanie sobie daruje, bo wygląda na to, że ciężko to będę musiała odchorować A szkoda, bo lubię biegać, bardzo lubię, a przez te kolana nie mogę żadnych porządnyuch aerobów nie moge robić
|
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi cóż niektórzy malkontenci muszą się pogodzić z faktami, szwagier to mąż siostry bo zawsze mam wątpliwości ? |
|
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brat Męza to kto? ![]() Wg słownika onet.pl szwagier (Wilga) ‘mąż siostry albo brat żony lub męża, także: mąż szwagierki, mąż kuzynki lub kuzyn żony albo męża’ EDIT: Więc mój Szwagier - brat Męża, jako jego bliską koleżankę i dziewczynę tak "na luźno" lubił bardzo, wręcz uważał za świetną babkę A jak okazało się, że to coś poważniejszego i mamy zamiar zamieszkac to okazało się, że jestem zła, niedobra, nie zasługuję na Męża, w ogóle jestem przydka i bebe Oj, czego to my nie usłyszeliśmy ![]() Jeszcze tydzien przed slubem bruździł i... prawie nie został świadkiem, bo powiedzieliśmy mu, że skoro złorzeczy to niech spada... A teraz jest grzeczny, miły, uczynny, cuda niewidy Wczoraj to nawet pojechałl dla mnie kupić coś w Gdańsku Sam się pofatygował
|
|
|
|
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem ze milosc ma wielka moc
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny: żona twojego brata to bratowa, a mąż twojej siostry to szwagier
|
|
|
|
#442 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie no ja Was ubije normalnie
tyle bazgrolicie ze nie jestem w stanie tego nadrobic dzialo sie cos ciekawego o czym powinnam wiedziec?? mam nadzieje ze nic waznego mnie nie ominelo a u mnie nawet ok, staramy z TZ sie nie klocic - raz wychodzi a raz nie ale jestesmy mysle na dobrej drodze ![]() dzisiaj idziemy na 12 pocwiczyc to zn ja na step a on na silownie
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Hm a ja od poniedziałku miałam ćwiczyc, ale nic z tego nie wyszło, bo czasu nie było
Moze od tego poniedziałku zacznę
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi ja miałam miec wspaniałego szwagra (męża siostry), no chłopak cudowny po prostu, poza tym wieloletni kolega mojego Tża ...i jak się okazało miałam mieć- a mam faceta, którego zupełnie nie znam, pantoflarza, który nigdy nie sprzeciwi się swojej żonie, faceta bez klasy i własnego zdania. Więc pozory mylą , a on jest kolejnym książkowym przykładem jak to ślub zmienia charakter człowieka ![]() P.s Ja tam ćwicze codziennie w sypialni, chyba tez się liczy ?
|
|
|
|
|
#447 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hihi wspolczuje
ja bym chyba sobie w glowe strzelila jakbym nie mogla cwiczycuwielbiam chodzic na fitnes teraz mialam dluga przerwe ale zabieram sie znow solidnie do pracy
|
|
#448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Mąż też mówi, że przy ilości naszych ćwiczeń to nie powinnam się martwić, bo wystarczy ![]() Cytat:
We wtorek pomyślałam, że skoro minęło tyle czasu od operacji to powinno być dobrze, a tu jedna wielka :doopa: |
||
|
|
|
#449 |
|
Gość
|
Dzień dobry
![]() Ja w sumie przelotem dzisiaj, bo za 15min wychodze na PKS do Wrocka, a stmatąd już prosto do mojego TŻ ![]() buziaki dziewczęta i samych przyjemności dzisiaj Wam życzę! |
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, gdyby tam było to moje upiększanie do pracy tez byłoby pozbawione sensu??? ![]() Fajnie, że dzisiaj się zobaczysz z Tżem, miłego weekendu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

3 randka z tym chłopakiem! Zaprosilam go do mojego lokum, bo na dworze zimno i nogi mnie dziś bolą, więc nie miałam ochoty łazić
No chłopak jest uroczy
Trzymamy się za ręce i pocałunek na dobranoc

Nasz watek jest jak strus pedziwiatr he he
ale jestem okropna, bo bedzie musial czekac do soboty a do tej pory umrze z ciekawosci
Wiec napisalam: Ale na pewno uszka Ci juz nie zmarzna

- zalety zblizajacego sie okresu
Bo potem Cie bola i cierpisz