![]() |
#421 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: troszkę rzeczy do wymiany
moze cos u mnie za
- Woda toaletowa PATRICK DEMPSEY 2 - Woda perfumowana BOND GIRL - Woda toaletowa HERVE LEGER HOMME
![]() |
#422 |
Konto usunięte
|
cos za
- Woda perfumowana FAR AWAY DREAMS - Woda toaletowa WINDSCAPE dla niego po za watkiem mam paletke isadora http://images.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/p/zdrow...smoky-eyes.jpg bez tego morelowego cienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
niestety jest już w trakcie wymiany...nic więcej Ci się nie podoba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
spódniczkę już sama zaczęłam nosić
![]() ![]() ![]() reszty zdjęć ubrań nie mogłam wgrać, bo na dysku ich nie mam i takich ładnych tez nie mam zbytnio czym zrobić;/ dużo kłopotu ta awaria wizażu narobiła ![]() a tak ogólnie to mogłabym Ci oddać np. revlon ten w płynie za far away dreams ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
ok, nic sie nie dzieje
![]() przepraszam za jakośc tego zdjęcia ale mój telefon tylko tyle potrafi o tej porze ![]() spódniczka jest całkiem czarna, z takiego grubszego materiału w sam raz na teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
Wolałabym Dempseya
![]() ![]() co do terminu wysyłki-to nie jest to aż takie ważne, ponieważ będzie to w takim razie prezent bez powodu dla TŻta) no za kieckę w swoim czasie dałam 180$, była założona aż raz na studniówkę no i też właśnie powodów nie mam by ją założyć ![]()
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
mogę oddać np:
revlon w musie i lakier opi za far away dreams i jet femme holiday ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- ale nie oddam revlonu za far away... ![]() za dwa perfumy owszem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- ale nie oddam revlonu za far away... ![]() za dwa perfumy owszem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- windscape mi sie nie podoba... ![]() ![]() a może poza watkiem masz jakies kosmetyki fajne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
ok, już zarezerwowałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
hmm... sama pracuję w Avonie, więc wiem, że te dwa perfumy ( far away i jet femme) są równowartością podkładu...więc jeśli wybrałabyś sobie cos innego, zamiast tego revlonu w musie to mogłabym oddać za samo far away, bo na nich mi najbardziej zalezy...kurcze ciężkie te wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u ciebie: Woda toaletowa JET FEMME Holiday, "Lustereczko powiedz przecie" i skarpetki ( czy można by prosić zdjęcia? )
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Książki bez problemu dorzucę, skarpetkami i książką Tima Sandersa też byłabym zainteresowana, ja też postaram się zrobić zdjęcie książki Zimbardo, bo widzę, że przez ostatnią awarię jest niewidoczne. I tak sobie myślę, a nie znalazłabyś czegoś u mnie za wodę Bond Girl?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-12-09 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Sugerując się twoją wish to z bajek, które mogę ci zaproponować są: Król Lew, Tarzan, Złota Seria Bajek - może z 10 książek, niestety treść wszystkich z tej złotej serii jest po angielsku, La fontaine - Bajki, sporo książek popoularnonaukowych dla starszych dzieci z cyklu "Świat wczoraj i dziś" Wszystkie książki są w twarych oprawach. Narazie wklejam ich zdjęcia z netu lub przykładowe z serii, bo książki są u rodziców, bo ja u siebie nie mam ich gdzie trzymać.
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Antka chętnie oddam za far away
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
coś za herve leger homme?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
La Fontaine - BAJKI z rycinami Gustave'a Dore - mają 870 stron i duży format, książek Coelho już nie mam, natomiast Osho planuje kupić, ale na chwilę obecną też nic nie posiadam.
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
tak, tylko pierwsza strona. co byś w takim razie chciała za perfumy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
To czy za Zimbardo, La Fontaine, M.Domagalik i L.Wiśniewski - 188 dni i nocy i McBurney Donald - Myśleć jak psycholog pasowałaby ci wymianka: BOND GIRL, JET FEMME Holiday, Far Awy Dreams, WINDSCAPE dla niej, "Lustereczko powiedz przecie", skarpetki i książka Tima Sandersa?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Mam baśnie z nad Dunaju czy coś takiego - w każdym razie gruba książka w twardej oprawie
![]()
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Oj szkoda, że Far Away już w trakcie wymiany, to może zamiast niego HERVE LEGER HOMME do tamtych rzeczy?
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
to są takie krople
![]() http://www.bezokularow.pl/i93_krople...ml_nowosc.html oczywiście, że nowe, nieużywane, nieotwierane itd ![]() ![]()
Edytowane przez Annabel89 Czas edycji: 2010-12-14 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Acha, rozumiem, dobrze, to zapraszam na PW i też tam się udaję
![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
prosiłabym o fotki:
- NEW LOOK śliczna tuniczka, rozmiar z metki UK 8, EU 36 baardzo rozciągliwa więc na M i L też spokojnie da radę mam z wymianki, założona 2-3 razy, na mnie niestety za duża, a jest cudna ![]() - BOHOO tuniczka, rozmiar z metki UK 10, EU S, ale to raczej M/L, prześliczna, ale to samo - duża ![]() to za któregoś ciuszka bym sie chętnie wymieniła,jak wymiarowa będzie dobry,a jak nie to to interesuje mnie: woda toaletowa far away dreams a jak masz cos poza wątkiem to bym była chętna na jakis peeling antybakteryjny bądż żel do mycia twarzyc bez granulek ![]() słownik mi niepotrzebny więc myslę po świętach się dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Do lalaith
"Coś u mnie za "Małego artystę" całość ![]() Niestety nic nie znalazłam. Kosmetyki mnie nie interesują bo też jestem konsultantką Avon. Jedyna rzecz która mnie zaciekawiła to depilator. Chyba, że zaproponujesz mi jeszcze coś innego. Mam jeszcze "Baśnie" Andersena. Gruba 1200 stron. Twarda okładka, płótno. A może znajdziesz gdzieś na wymiankach dla mnie książkę "Malujemy kwiaty przez cztery pory roku" Książka nie jest droga ok.25 zł. Za nią oddała bym Ci te wszystkie pisma. Moja biżuteria : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=471599&page=5 moje wymianki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486323 miłośniczki malarstwa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=490701 Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2010-12-25 o 00:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Wtajemniczenie
|
Pielgrzyma już nie ma, został słownik interpunkcyjny. Może zainteresuje Cię coś w moim wątku ciuchowym? U Ciebie niestety nie widzę zdjęć, więc nic póki co nie wymyślę.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.