|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy,
Cytat:
Z wakacji jak na razie nici - rozchorowalam sie i leze w lozku. Pewnie o probke bedzie ciezko w aptece. Nie wiem czy mialas okazje uzywac Lieraca kremu koloryzujacego - ten jest podobny ale wiele lepiej stapia sie z cera. |
|
|
|
|
#428 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#432 |
|
BAN stały
|
ups ... przepraszam pokickało mi się
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i inne
Może biała czekoladka Bourjois z minimalnym ubytkiem,prawie niewidocznym?Za LRP Active C xl.
|
|
|
|
#434 |
|
BAN stały
|
u Ciebie spodobalo mi sie
Lolita Lempicka edp 13/30 ml uszkodzona, syn ułamał koncówkę atomizera, ale pewnie da się naprawić * Lolita Lempicka L de Lolita 28/30 ml Tigi, Shine Serum, ubytek 40% * Paul Mitchell, Seal and Shine, odzywka ubytek 15% * Loreal Serum Lumino Contrast, ok 1/3 z 50 ml jest bardzo wydajne * Rene Furterer, Mouse Stylisante, pianka dwa razy użyta w małej ilości * Tigi Bed Head, Upight Heat Activated Curl Maker, preparat do stylizacji loków na ciepło (suszarka, lokówka) |
|
|
|
#435 | ||
|
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
moze teraz znalazlabys u mnie cos w zamian z L Lempickiej?
|
|
|
|
#438 |
|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
* The Body Shop White Musc, żel pod prysznic, 100ml nowy
Shine Serum, Tigi Loreal Serum Lumino Contrast, ok 1/3 z 50 ml jest bardzo wydajne to jeszcze mi wpadlo w oko
|
|
|
|
#440 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() rozumiem, że chcesz wszystkie 3 za czekoladkę? ![]() Jakie jest jej zużycie?
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyzej dodalabys jakis drobiazdzek ![]() EDIT: Jeszcze bardzo podoba mi sie Miracle klasyczne, ale pewnie 2 zapachow nie chcialabys oddawac?
|
|
|
|
|
#445 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
przypomnę sobie jutro Princess (chyb ajuż są w Douglasie? ) i odezwę się wieczorem
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na L mnie ostatnio tak wzielo, ze oddam nawet 2x wiecej Princess i to z mila checia Sa juz w Douglasie, osobiscie widzialam
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
A L'Or de Torrente 100 ml z małym ubytkiem bez kartonika?I więcej już Cię nie męczę.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Sa juz w Douglasie, osobiscie widzialam