![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymianka Mikołajkowa :)
Eh, zazdroszcze Wam tej radosci i ekscytacji
bardzo zaluje, ze nie moglam wziac udzialu w tej wymiance a jakie slicznosci dostalyscie! Sunflower, musialabys miec bardzo rozkapryszonego i znudzonego dzieciaczka, zeby rozczarowal sie Twoim prezentem. Toz to cudo przeciez! (Ech, ta kokieteria ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem w szoku, że nie Twoje, głowę bym dała sobie obciąć, a to Ci niespodzianka! Jezeli wpadłysmy w szał otwierania, to zabieram swój prezent na kurs i tam otworzę. Od razu się w niego wystoję, a przy okazji bede miała duuuze grono do podziwiania ![]()
![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
Moja paczuszka na razie jest bezpieczna - tzn ja w pracy, paczuszka w domu... wieczorem miałam małą awarię w kuchni, i - niestety - paczuszka musiała zostać odłożona na bok...
Teraz jak oglądam te śliczności to mnie chce skręcić... wrrr pewnie, jak tylko wpadnę do domu, to ją otworzę :P. Swoją drogą pokuszę się o zgadnięcie kto mi mikołajka sprawił już teraz ![]() tak jak mówiłam opakowanie do mnie przemawia - ![]() ![]() Tak że - strzał w ciemno - dzięki Daguś ![]() I jeśli mi się udało po opakowaniu - to może powinnam zmienić ksywkę na Phoebe... albo Triss Merigold ![]() ![]()
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
ja jestem na milion procent pewna że moją Mikołajką jest iwogg :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
Wow, dziewczyny rewelacyjne rzeczy dostalyscie.
![]() Troche zazdroszcze i nie moge sie na moj prezent doczekac. ![]()
![]() |
#426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczne prezenciki dostalyście. Ja swojego jeszcze nie mam. Może niegrzeczna bylam... a może będę miala latwiej do odgadnięcia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Eh, skoro otwieracie już teraz, to ja też chcę... buu.. ale dopiero wieczorem do domu wrócę. Nic i nikt mnie teraz nie powstrzyma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
no to jestem w kropce... wrócę do domciu i odpakuję - może mi się coś rozjaśni...
![]() i zasadniczo tu ufff - nie muszę zmieniać ksywki ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- nie, nie ja ![]() ![]()
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Ale cuda dostałyście
![]() Zagryze listonosza jak dziś nie przyjdzie ![]()
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
O proszę ile cudeniek pokazujecie
![]() Maximaa Piękne kolczki Sol89 super kolczyki, ciekawa jeszcze jestem jakie mają kolorki ![]() ![]() Poppppy cudne kolczyki dostałaś ![]()
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
Och maximaa niezły z Ciebie detektyw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
ja z małym off-topem
wiem, że jeszcze nie skończyłyśmy tej wymianki... ale już zapraszam do wyminaki prezentowej na Dzień Kobiet - link w moim podpisie. Achnes - bezczelnie zryłam regulamin tej wymianki ![]() ![]()
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Listonosz przyszedł....
nie wytrzymałam i otwarłam ,zwłaszcza, że zobaczyłam od kogo jest paczuszka ![]() Madziu ![]() Napatrzeć się na nie nie mogę. Masz naprawdę zdolne rączki ![]() ![]() No i zaślepiona kolczykami nie napisałam nic o drugiej części prezentu, śliczna serwetka. Z resztą pokażę na foto jak tylko je zrobię ![]()
Edytowane przez Kasia83 Czas edycji: 2009-12-04 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
to ja tez sie przyznam - mimo, ze nie wiedzialam o "powszechnym ruszeniu" otworzylam wczoraj i zajrzalam
![]() podejrzewam, ze ta slicznosc przyjechalam od dwaslonca, bo technioka jest dosc charakterystyczna ![]() ![]() dziekuje serdecznie za prezent i.. za swietny wierszyk mikolajkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Kasiu, cieszę się, że listonosz przeżył
![]() Mikołajko moja - po pierwsze, pachniuchowy prezent super, ja od pięknych zapachów jestem uzależniona ![]() ![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Moje cuda.
Pogoda kiepska więc zdjęcia też takie ![]() Dzięki Madziu jeszcze raz ![]()
![]() |
#438 |
Rozeznanie
|
dostałam dostałam
![]() i oczywiście otworzyłam zaraz bo nie mogłam wytrzymać śliczne są - cytrynowe krople we wrapowych koszyczkach i jeszcze bursztynki się dyndają - ![]() idę się jeszcze trochę pogapić w lustro a potem zrobię zdjęcia i zajmę się śledztwem kto mógł takie śliczności zrobić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Ja też się nie mogłam opanować i otworzyłam paczuszke
![]() Dostałam przecudny komplecik i juz się nie muszę dalej zastanawiac co założyć na sylwestra ![]() Aniu dziękuje- jest cudowny!!! ![]() Zdjecie tego nie oddaje ale po założeniu komplet wyglada po prostu bajecznie! Najpierw włozyłam kolie i poczułam się jak egipska księżniczka. Potem założyłam cudne sięgajace ramion kolce (które sa tak leciusieńkie że nawet nie czuję że cos mam na uszach) i przypomniały mi się czasy młodości gdy wszyscy wołali na mnie Pocahontas (za sprawą notorycznego upodobania do czesania się w dwa warkoczyki hihi) Komplecik niesamowicie rozprasza światło i już wyobraziłam sobie jak cudnie bedzie wygladał np w czasie kolacji przy swiacach...eh...rozmarzył am się ![]() ![]() Dziewczyny- jak szukacie czego na sylwka to walcie do...no własnie do kogo? Ja wiem ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasiu - śliczne kolczyki i od razu widać od kogo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny cuda pokazujecie, co oznacza, że cuda wyczyniłyście i tu chciałabym napisać, że mój prezent jest Marzeniem. Cudowny, wspaniały, idealny dla mnie, fantastyczny- jestem zachwycona! Zdjęcia niestety nie udało mi się jeszcze zrobić, ale na kursie zrobiły furorę
![]() Baaardzo dziękuję mojej Mikołajce, którą już rozszyfrowałam, ale poczekam na Wasze propozycje ![]()
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
Śliczny ten komplecik, mikołajkowe kolory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
no odkleiłam się od lustra i przeprowadzilam śledztwo
![]() myślę że za prezent (prześliczny i idealnie trafiny mimo bardzo ogólnikowego zamówienia) powinnam podziękowac poppy ![]() a reniferek po prostu cudny dziecko mi go zabralo i powiedziało że bedzie na choinkę aż mi wstyd, że mój prezent był tak mizernie opakowany ale mam nadzieję że dzieciaczek mi wybaczy przez wzgląd na zagrypienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chciąłam Cie zmylić troszeńkę i wpisałam adres mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
Poppppy - mam nadzieję, że kolczyki naprawkę Ci się podobają bo przecież o to chodziło
![]() ![]() Rhogata - żadna kokieteria tylko prędzej niska samoocena (lub obiektywizm) Reverie1 - komplet dostałaś zjawiskowy i jak możesz to dodaj te zdjęcia z kompletem na sobie bo nawet sobie nie jestem w stanie wyobrazić jak to wszystko razem wygląda, a na Sylwestra pewnie będziesz przyciągać nie jedno spojrzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
No to i ja się przyznaję, że wczoraj wieczorem, po niefajnym dniu, zaliczonym okropnym dołku, którego wyraz nawet na blogu sie pojawił, nie moglam się powstrzymac i otworzyłam
![]() ![]() ![]() ![]() Aha - a kolce są śliczne!!!!!! ![]() I, mimo, że dzisiaj Barbórka, a nie Mikolaj, to one już dyndają w uszach ![]() Mikołajko moja cudowna - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Rozeznanie
|
poppy - trafione idealnie są po prostu śliczne
myślałam że to cytryny nie trafiły mi się jeszcze nigdy fluoryty w takim kolorze bursztynki podbijają kolor całości i jest przecudnie z tym adresem to niezła zmyłka na szczęście na pieczątce był wrocław i to mnie upewniło (twoje granatowe "żołędziaki" pamiętałam bo bardzo mi się spodobały) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
Reverie, w komplecie od Sol musisz wyglądać naprawdę zjawiskowo
![]() Klejnotki, Twoje czapeczki od Mikołajki są urocze. Podejrzewałam przez chwilę, że to Poppy jest autorką mojego prezentu, ale teraz wątpliwości zostały rozwiane i wszystkie poszlaki wskazują na to, że moją Mikołajką jest ... Zgadnijcie ![]() ![]() Pstryknęłam wcześniej zdjęcie na szybko, teraz dopiero okazało się, że nie jest ostre jak należy. Myślę jednak, że żadna fotka nie odda uroku tej pary, a ja już nie mogę czekać do jutra żeby znów ją sfotografować, bo też chcę czym prędzej pokazać co dostałam. Cała oprawa prezentu również była niezwykła. Bardzo kobiece pudełeczko i miła kartka (pokażę je jutro) wykonane własnoręcznie utwierdziły mnie w przekonaniu o tym, kto zrobił mi tak cudny prezent. Przepraszam za tę mnogość słodkich podziękowań, ale naprawdę jestem zachwycona ![]()
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
zuterio te kloczyki sa bajeczne!!!! tez obstawiłabym poppy ale już się przyznała do autorstwa innego cudenka i przyznam że teraz to nie mam pojęcia kto był twoją Mikołajką
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.