![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Dzień dobry
![]() Wczoraj kolacja była bardzo kiepska, przez co brzuch dał mi rano w kość (może byłaby ok gdyby nie jedna bułka, którą tu smażą na tłuszczu a mimo to jest pyszna ![]() ![]() U mnie dziś pogoda też nieciekawa aczkolwiek po dwumiesięcznych upałach w końcu jest czym oddychać i nie trzeba mieć włączonej klimy w mieszkaniu...także w sumie na korzyść. Dziś za mną: 90 minut orbitrek 40 minut bieżnia 35 minut rowerek 30 minut ćwiczeń siłowych 3 km spacer Jeszcze jutro i zasłużony odpoczynek. A teraz jem dietetyczną sałatkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sikorka to super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja już wyjątkowo po śniadaniu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | ||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36059627]No to moja dzisiejsza karta dań
![]() (...) Co myślicie tak ogólnie?[/QUOTE] Napiszę krótko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Agulaaaa 58
![]() ![]() ![]() ![]() Orlica to waga nawet nie z ostatniego tygodnia tylko jeszcze wcześniej ![]() gwiazdka93 a mierzyłaś się? efekty można zauważyć szybciej po ubywających cm więc niekoniecznie ta sama waga równa się z brakiem efektów ![]() Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2012-08-23 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Sikorka spokojnie zrzucisz jeszcze 5 kg ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Agulaaaa z tą kondycją to faktycznie bardzo szybko widać, jeszcze 2-3 tygodnie temu na orbitreku ledwo godzinę ćwiczyłam a teraz godzinka to pikuś
![]() W sumie to wagę fajnie byłoby mieć w okolicach 50 ale i tak najważniejsze są wymiary...mogę ważyć więcej byleby tylko ciało fajnie wyglądało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Cześć kochane!! Właśnie się biorę za nadrabianie wczorajszego i dzisiejszego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do imprez, to powiem Ci, że jak pod koniec zeszłego roku schudłam ok.10kg (tyle się napracować na taki efekt, a potem znowu to przybrać, brak mi słów ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Melduje, że jestem już po sniadaniu-pół grahamki z serkiem ogorkowo koperkowym grani, po drugim sniadaniu jogurcie naturalnym z granolą czekoladową i powoli zblizam się do obiadu- za jakieś 40 minut- a będzie sos ze świeżych grzybów z surówką z białej kapusty i 2 ziemniakami
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() na jakieś piwko może się skuszę, bo tak wiecznie przecież nie będę odmawiać ![]() ja w poniedziałek zacznę 3 tydzień diety i powiem Wam, że coraz lepiej się czuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | ||||||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jak się biegało??? ja już sie nie mogę doczekać jak znów zacznę - jak tylko się przeprowadzę to zaczynam - znalazłam już trasę koło nowego mieszkania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36059627]No to moja dzisiejsza karta dań 1. śniadanie: 3 małe kromki ciemnego chleba z twarożkiem i ogórkiem 2. drugie śniadanie: odrobina musli z jogurtem naturalnym 3. obiad: makaron pełnoziarnisty + łyżka pesto + pomidor 4. podwieczorek: nektarynka i utarte jabłko z jogurtem naturalnym 5. kolacja: 60g tuńczyka z kukurydzą i świeżym ogórkiem Tuńczyk mi chyba nie służy, znowu brzuch mnie po nim boli... Co myślicie tak ogólnie?[/QUOTE] tak ogólnie to myślę, że powinnam brać z Ciebie przykład!!!! ![]() Cytat:
Cytat:
co do Twojej imprezy - może zamiast piwa to lampka szampana, albo nawet 2? ponoć mniej tuczy niż piwo, a na 18-tce na pewno będzie się lał strumieniami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() uffff chyba nadrobiłam 2 ostatnie dni ![]() u mnie jedzeniowo dziś ok - póki co żadnych pokus ani gzechów ![]() zaraz zacznę poszukiwanie orbitreka w internecie, więc jak znacie jakieś strony, gdzie można kupić cos fajnego to dajcie znać. Chcę kupić do nowego mieszkania i mam zamiar zainwestować w coś porządnego (może nie tak profesjonalny jak w klubach fitness, ale coś w tym stylu, bo kiedyś miałam orbitreka kupionego w carrefour za ok 300-400zl i rozwalił się bardzo szybko + strasznie hałasował) poza tym kupiłam sobie dziś 2 pary butów - wkleję Wam zaraz zdjęcia (jak mi się to uda) - niby lato się już kończy, ale tu je ponoszę jeszcze ze 2 miesiące albo nawet dłużej. poza tym właściciel sklepu sprzedał mi 2 pary w cenie jednej i zapłaciłam 15 euro, więc jestem bardzo zadowolona... nie wiem jeszcze jak będę w nich chodzić bo nigdy nie miałam butów na takiej podeszwie, ae póki co wydają się wygodne ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieje, ze udalo mi sie z tymi zdjeciami (jesli je widzicie to znaczy ze jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja muszę wybrać się na zakupy i po sezonie może upoluję jakieś adidasy do biegania ![]() ![]() ja kupowałam na all orbiego za 44o zł, półtora roku temu, troszkę hałasuje, ale nie aż tak bardzo, jak skrzypi to naoliwiam i jest ok i tak ćwiczę na najmniejszym obciążeniu ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety właśnie problem w tym, że ja nie mam ładnej diety ![]() Brak produktów tj. twaróg, serki homogenizowane, jogurty naturalne sprawia, że mam niemały problem z doborem produktów, dlatego stawiam na MŻ i liczę, że może się uda ![]() 15 Euro za dwie pary ![]() ![]() Swoją drogą dziś są chińskie walentynki ![]() Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2012-08-23 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Szampan? Ok, czemu nie (mam nadzieję, że w ogóle będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Piję herbatkę i zbieram się w sobie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Raczkowanie
|
Właśnie skończyłam sprzątać mieszkanie i umieram ze zmęczenia. Termometr pokazuje mi 32 stopnie, a jest schowany w cień. bieganie z odkurzaczem i mopem chyba mogę uznać za równorzędne z aerobikiem, bo lało się ze mnie okropnie!!
![]() a co do nowych butów, to na jutro już sobie uprasowałam ciuchy do nich i rano będę z przyjemnością obserwować jak mojemu mężowi szczęka opada na mój widok ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Sikorka0204 - z moją mamą jest podobnie. jak nigdy za bardzo nie gotowała, tak teraz przed naszym przyjazdem spędza 2 dni w kuchni i gotuje, piecze... żebyśmy przypadkiem głodni nie byli! i jeszcze na wyjazd nam szykuje jedzenie do zabrania - Polski chlebek, ciasto, pierogi.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wróciłam z pracy. Ale dziś miałam roboty obliczeniowej...aż mnie oczy pieką od ekranu. Ale przynajmniej szybko zleciało to 7h. Szkoda, że mi nie płacą
![]() Zjadłam obiad i lecę na siłownie spróbować na tym orbitreku z mniejszym obciążeniem jak zalecałyście. A dziś wieczorem mam babski wieczór... najpierw u koleżanki a później klubowo. Nie chciałam mówić, że się odchudzam, wiec powiedziałam że nie chcę pić po siłowni, bo mi szkoda wysiłku... Więc czeka na mnie u koleżanki cola zero, tiger bez cukru... i desperados red, gdybym się dała przekabacić. Powinnam się dac przekabacić? ![]() PS: później nadrobię co popisałyście od rana...bo widzę, że sporo a orbi czeka :P
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2012-08-23 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
gaia a czego CI nie płacą?
![]() ![]() ![]() ![]() tweet w sumie racja, lepiej raz zainwestować, a mieć porządny sprzęt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |
Raczkowanie
|
Hej hej
![]() gratuluję tym, którym leci z wagi, też bym chciała... Niestety jak się ma takie grzeszki na sumieniu ![]() ![]() Ale w ciągu ostatniego tyg ubyło mi AŻ 1 cm w boczkach z czego baaardzo się cieszę ![]() Dziś mam wrażenie, że strasznie dużo zeżarłam: 1) pół bułki palucha ziarnistego, jogurt, pół szklanki koktajlu z j.nat, malin i banana, kawa bez cukru 2) odrobina sałatki greckiej, troszkę gotowanego kalafiora 3) zupa pomidorowa (na jogurcie) i 2 podudzia z kurczaka gotowane 4) planowane spaghetti, ale domowej roboty i na dietetycznych zasadach ;P PS. Tweet_83 dasz ten przepis na lody??? ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#445 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
o cholercia!!! się rozpisałam jak głupia dzisiaj, a zapomniałąm o przepisie!! - przepraszam!!!!!
no to już: składniaki: laska wanili 300ml mleka 200ml śmietany (najchudsza jaką znalazłam w sklepie ma 4% tłuszczu, więc ok na dietę) 4 łyżki stevii (zamiast cukru, jeśli robisz z cukrem to ma być 100g, a ze słodzikiem nigdy nie próbowałam, więc nie wiem ile trezbe by go dodać) 2 żółtka podgrzać mleko ze smietaną (nie ma zawrzeć, ale prawie), odstawić z palnika. Przeciąć wzdłuż laskę wanilii i wydłubać z niej pestki. wydłubane pestki wrzucić do mleka i śmietany i odstawić na 15 min, żeby był zapach i smak wanili. utrzeć żółtka ze stevią po 15 min wlać napar waniliowy do żółtek ze stevią i zostawić do wystygnięcia. najlepiej wstawić na noc do lodówki, bo ma się porządnie schłodzić. Następnie: całość wrzucam do maszyny do robirnia lodów, która je miesza i jednocześnie chłodzi - trwa to ok 40 min i potem ładuję do małych pojemniczków (używam foremek silikonowych do muffinów, bo jak zamroziłam za pierwszym razem wszystko w litrowym pojemniku to było takie twarde, że nie mogłam ich pokroić. - Niestety im chudsze lody tym mocniej zamarzają, bo jak robię czasem takie na tłustej śmietanie to bez problemu da się je jeść). i tyle. jak nie masz maszyny to mozna po schłodzeniu wstawić do zamrażarki i mieszać często - jak byłam mała to tak robiłam z mamą, ale teraz się wygodnicka zrobiłam. Można zrobić też to samo z cynamonem - jak zjem waniliowe to zrobię. mężowi robię czekoladowe, bo uwielbia, a ja nie cierpię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
mój pierwszy raz z killerem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.