|
|
#391 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Cytat:
napra wdę Cię podziwiam! ja bym nie dała rady, zawsze jak idę gdzieś na imprezę, domówkę czy zwykle spotkanie z koleżankami to jednak wpada trochę kalorii![]() Cytat:
u mnie gorąco i pewnie standardowo wyjdę gdzieś dopiero jak będzie ciemno![]() Cytat:
Cytat:
gratulacje! ja zważę się jutro, mam nadzieję, że też coś mi spadło![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale skoro będziesz miała pokój z łazienką to i tak super, zawsze mi się wydawało, że jest jedna na korytarzu na ileś tam osób, a tego, jak przystało na prawdziwą babę, bym nie zniosła![]() i nie martw się wagą! ani się obejrzysz, a zacznie spadać ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- szczerze mówiąc wolałabym Warszawę, Kraków albo Wrocław, no ale nie narzekam, Trójmiasto też fajne
|
|
|
#392 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To spróbuję następnym razem na 1 lub 2 i zobacze jak wyjdzie. Ty na 1 i 2 masz pewnie bardzo duze tempo machania? Bo ja na 6 to sobie bardziej maszerowałam niż biegłam... Cytat:
W takim razie jutro zmienię swój trening i spróbuję dłużej i z mniejszym obciążeniem i zobaczymy jak wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
Ale ja też wyboru nie miałam, więc jest Kraków. Cytat:
|
|
|
|
#393 |
|
Konto usunięte
|
Aaależ zjadłam dobry makaron z pesto i pomidorem
A wcześniej pobiegałam trochę za psem po parku
|
|
|
|
|
#394 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dobry
Aleście namachały, nie dam rady na wszystko odpisać. Jestem dziś wybitnie zmęczona i śpiąca Dwa dni już kawy nie piłam SZOK! Ale jakoś nie ma kiedy.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje dziewczyny!Cytat:
Cytat:
Dziś byłam zmuszona zamienić obiad z podwieczorkiem, bo byłam poza domem i nie bardzo miałam jak. A więc: I: omlet z łososiem, cebulką, cukinią, ziarnami+kiełki, pomidor skropiony oliwą+świeża bazylia II: kefir, jabłuszko III: tu ten nieszczęsny goły serek grani oliwkowy (pycha IV: filet z kurczaka z pary + warzywa V: będzie rybka (nie wiem jaka, jakaś dzika ) z parowara i też na pewno świeże warzywkaMało wody było (nie miałam kiedy) i w ogóle jakoś średnio mi się ten dzień podoba. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
|
|
|
#395 | |
|
Zadomowienie
|
Mój dzisiejszy jadłospis
I. Jogurt naturalny z 3 łyżkami muesli orkiszowego, pół jabłka, biała kawa II. Mała bułeczka z sałatą lodową, papryką i 2 plasterkami polędwicy drobiowej z warzywami, biała kawa III. Kotlet mielony z indyka, 4 łyżki szpinaku z jogurtem, pół brokuły IV. Jogurt naturalny, biała kawa V. Sałatka: wieśniak, sałata lodowa, papryka, ogórek kiszony, pieprz 1400 kcal Ćwiczeń tyle co na rowerze do pracy i z powrotem czyli 10 min ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zrobiłam 10 km na rowerze
Dzisiejszego jadłospisu nie ujawniam, nie był idealny, ale z każdym dniem mam nadzieję, że będzie lepiej
|
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
ja na wódeczkę też i jeszcze bym pewnie piwem popiła
![]() zamówiłam sobie te dwa archiwalne numery Shape'a z płytami Ewy Chodakowskiej i już się nie mogę doczekać aż dotrą! tyle dobrego się o niej naczytałam, że już czuję jak mi centymetry i kilogramy będą leciały
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakoś mam wstręt do wódki ostatnio hehe z ćwiczeń : 1h53min na rowerze kolacja: jajecznica z 2 jaj + pomidor ![]() teraz zielona i relaks ![]() ale sie zmachałam na tym rowerze ![]() o Ewce słyszałam, a jakie są po tym efekty? |
|
|
|
|
|
#399 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba wypośrodkować i przyjąć 53 kg za wagę właściwą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
motywujecie nieziemsko! [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36041426]U mnie na wadze 59,1kg - dokładnie 1,5kg mniej niż tydzień temu No kolejny spadek ![]() Cytat:
nie możesz się poddać, bo wiesz, że będzie jeszcze gorzej trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie płacz, bo to wina wstrętnej @ waga spadnie jak się okres skończy ![]() Brawo za orbitka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||||
|
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem załamana! Dawno się nie ważyłam, jakoś z 2 tygodnie temu i ważyłam coś kolo 75 kg a dziś się zważyłam i..... 77,8 kg!!!!!!!!!!!!!!!!
MASAKRA! Zastanawiam się nad wykupieniem 3miesięcznego karnetu na grupowe odchudzanie link: https://www.citeam.pl/oferty/szczeci...odchudzajace-1 Czy myślicie, że to dobre rozwiązanie? Mam karnet na siłownie, saunę i zajęcia fitness, zumbę, abt itd. Póki co nie korzystam za często bo to zawsze coś wypadnie, a zazwyczaj jak nie klientka czy remont to moje lenistwo... Kontynuując zjadłam jeszcze 2 kawałki czekolady, duży kubek białej kawy z miodem, kanapkę z pomidorem i polędwicą, a no i nektarynkę. Jem bardzo dużo błonnika - w tabletkach z ananasem i jako "płatki". Dodatkowo dla przestrogi kupiłam sobie dziś gumę do żucia orbit z zawieszką pączka do telefonu, aby to była przestroga abym tak nie wyglądała! Najgorsze jest to, że wszystko idzie w brzuch i uda. Cellulit mi się zrobił okropny Proszę o wparcie...Boooożee.... ((((
|
|
|
|
|
#401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
34 w cieniu ![]() Cytat:
Znowu przesmacznie Cytat:
![]() Super ![]() Ja też pośmigałam na rowerku treningowym 70 min (26,1 km) dobre i tyle
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że duża część właśnie męczy się z @.
No cóż... moja wpadnie za tydzień i jestem ciekawa zmian na wadze ![]() A na dzisiaj: Śniadanie: Pół kromki z a'la nutellą (a co! ) i 1,5 z serkiem kanapkowym śmietankowym i rzodkiewką.2Śniadanie: jabłko, garść winogron, pół małego banana Obiad: makaron ze serem i z cukrem nie miałam cynamonu ![]() Kawa biała z maca Podwieczorek: mały jogurt z musem truskawkowym 20minutowy spacer szybkim tempem ![]() Kolacja: będzie kromka chleba z jajkiem na twardo. ...Kocham nie mieć nic dobrego w lodówce ![]() Lora dziwne, że w 2tyg przybyło Ci 2kg. Może zbliża Ci się okres? Może przesadziłaś z tłuszczami/węglowodanami? Może organizm odkłada zapasy 'na gorsze dni'?... Co do 'kupowanych diet' nie jestem przekonana. Aby skutkowały trzeba robić i jeść dokładnie to, co tam jest napisane... Ja nie lubię być kontrolowana, poza tym nie miałabym chyba tych wszystkich wymyślnych produktów, z których dania trzeba robić. Takie diety kojarzą mi się głównie z dużym wydatkiem, ale jeśli kogoś stać, to w sumie, czemu ma nie spróbować...
|
|
#403 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
![]() idę biegać, tak szalona jestem, paaa |
|
|
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36056250]Ja w miesiąc przytyłam 5kg - da się
ale chyba nie będąc na diecie...
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
Razem z końca miesiąca dostanę okres... A najwięcej ostatnio przed dietą było cukrów....
Może i dobrze, że przytyłam to będzie mnie motywować do działania!
|
|
|
|
|
#407 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
efektem jest uzyskanie wymarzonej figury
wejdź sobie na jej stronę ewachodakowska.pl i tam w zakładce 'wasze efekty' można zobaczyć trochę zdjęć, niektóre są bardzo motywujące zresztą prawie 43 tysiące fanów też mówi za siebie![]() mam już dość tych temperatur! niech już będzie jesień! ![]() najpierw rower, teraz bieganie, szalejesz dziewczyno! wielki szacun dla Ciebie!
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
no to jestem....
dni są dla mnie za krótkie dobrze, że jutro pracuję tylko rano to po południu będę mogła częściej do Was zaglądać Dzisiejszy dzień minął mi tak samo jak 2 poprzednie - ciągle w biegu i brak czasu nawet na jedzenie!! tak wieć niej grzeszę - 3 dni idealnej diety Cyba nadrobię wszystkie posty jutro, bo już mi się oczy zamykają i zasypiam nad kompem... Dobranoc i co jutra |
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
natalia926, gwiazdka93,Sikorka0204, agulaaaa, BeeAnn, plastikowabiedronka, heroine86- dziękuje dziewczyny!
Cytat:
Czekałam na 7 i sie doczekałam ![]() A ja dzisiaj nie jadłam tak jak powinnam..;/ Tzn nie regularnie strasznie bo jak zjadłam sniadanie przed 10.00 to później dopiero zjadłam po 16 obiad w domu. Co prawda piłam wode w miedzyczasie-przez cały dzien jakieś 3 litry. Ale nie miałam jak nawet jesc bo byłam w pewnym sensie w pracy. Wiec z 5 posiłków zrobily mi się 3:/O 19 zjadłam jeszcze kolacje. Dobrze, ze taka sytuacja u mnie się zdarza sporadycznie. Nie moge się jakoś zmobilizowac do cwiczeń. Tzn nie mam problemu z cwiczeniami na rece, czy z chodzeniem- bo ostatnio chodze sporo. Ale jakos mi sie nie chce cwiczyc miesni brzucha, a to powinnam robić w pierwszej kolejności Pomóżcie i zmotywujcie mnie...ehh
|
|
|
#411 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niech tylko zołza![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zazdroszczę ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#412 |
|
Konto usunięte
|
No to moja dzisiejsza karta dań
![]() 1. śniadanie: 3 małe kromki ciemnego chleba z twarożkiem i ogórkiem 2. drugie śniadanie: odrobina musli z jogurtem naturalnym 3. obiad: makaron pełnoziarnisty + łyżka pesto + pomidor 4. podwieczorek: nektarynka i utarte jabłko z jogurtem naturalnym 5. kolacja: 60g tuńczyka z kukurydzą i świeżym ogórkiem Tuńczyk mi chyba nie służy, znowu brzuch mnie po nim boli... Co myślicie tak ogólnie? |
|
|
|
|
#413 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Nareszcie w domku
![]() Mój dzisiejszy dzień wyglądał tak I 2 parówki drobiowe, kromka chleba, pomidor II lody( 2 kulki) III ryż , leczo( ciągle to samo...) IV 2 marchewki surowe Kilka słów wyjaśnienia: -lody musiałam zjeść po potrzebowałam pudełko od nich ![]() -leczo - 3 dni pod rząd bo mój mąż go nie tknął bo zauważył cukinie, której nie cierpi - a myślałam że nie zauważy oszustwa ![]() - między II śniadaniem a obiadem minęło 5 godz - przez szefową bo ciągle stała mi nad głową i nie było jak szybciej zjeść ![]() 15 min na orbim - tylko tyle bo za późno wstałam Dzień 3 oficjalnie uznaję za zakończony ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro sobie popatrzę no co Ty na dłuższą metę takie temp są nieznośne, jesień lubię, ale takie babie lato, bo nie cierpię pluchy, jak jest szaro i ponuro i ogólnie do d.py![]() Cytat:
![]() Powiem Ci, że brzucha też nie chce mi się ćwiczyć [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36059627]No to moja dzisiejsza karta dań ![]() 1. śniadanie: 3 małe kromki ciemnego chleba z twarożkiem i ogórkiem 2. drugie śniadanie: odrobina musli z jogurtem naturalnym 3. obiad: makaron pełnoziarnisty + łyżka pesto + pomidor 4. podwieczorek: nektarynka i utarte jabłko z jogurtem naturalnym 5. kolacja: 60g tuńczyka z kukurydzą i świeżym ogórkiem Tuńczyk mi chyba nie służy, znowu brzuch mnie po nim boli... Co myślicie tak ogólnie?[/QUOTE] jak dla mnie idealna i ja jutro tuńczyka robię, bo ostatnio same jajca albo wieśniak..podkradnę pomysł na obiad, bo niezywkle apetycznie to wygląda ![]() Cytat:
przeleć parę stron i zobacz, jak to mniej więcej ma wyglądać, czy to Orlica czy Plastikowabiedronka, przepraszam, jeśli o którejś zapomniałam, ale piszę tak na szybko z pamięci.Ja melduję, że przed 22 wyszłam na dwór z koleżanką na marszobieg , zaliczone 40 min 2min biegu- 4min marszu i zmieniamy proporcje, bo wcale się nie męczę Kondycha mi się poprawiła, wrzesien będzie aktywnie spędzony 3 na 3 a z czasem bieg będziemy wydłużać w weekend mam 2 imprezy, sobota i niedziela - grill - to będzie prawdziwa próba, z jedzeniem spoko, dam radę, ale z alkoholem... |
|||
|
|
|
|
#415 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Zważ się jutro na spokojnie raz jeszcze może waga sfiksowała? 2. Warsztaty mogą być ciekawe ale my damy Ci wsparcie i motywację za darmo, ale wybór należy do Ciebie -ja tą kasę wydałabym np. na nowy strój do ćwiczeń ![]() 3. Błonnik jest super sama biorę ale pamiętaj, że każdą tabl musisz popić 2 szkl wody bo inaczej zamiast pęcznieć w żołądku zadziała zapierająco - może po części też tu jest przyczyna? 4. Na cellulit nie ma nic lepszego niż masaż bańką chińską 5. Najważniejszy punt - pociesz się tym, że jestem od Ciebie o ponad 10 kg cięższa Tyle w temacie... Nie mazać mi się tu więcej prosze ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36059627]No to moja dzisiejsza karta dań ![]() 1. śniadanie: 3 małe kromki ciemnego chleba z twarożkiem i ogórkiem 2. drugie śniadanie: odrobina musli z jogurtem naturalnym 3. obiad: makaron pełnoziarnisty + łyżka pesto + pomidor 4. podwieczorek: nektarynka i utarte jabłko z jogurtem naturalnym 5. kolacja: 60g tuńczyka z kukurydzą i świeżym ogórkiem Tuńczyk mi chyba nie służy, znowu brzuch mnie po nim boli... Co myślicie tak ogólnie?[/QUOTE] Jak zawsze perfekcyjna Super jedzonko i apetyczne zdjęcia![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
Swoją drogą w niektórych jest jak dla mnie za dużo białka więc odpada![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w pracy. Upału chyba dzisiaj nie będzie deszcz padał rano u mnie w sumie jak patrzę na pogodynkę to ma być 25 stopni i opady
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja też już w pracy. U mnie póki co 22 i straszna duchota
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#419 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie na razie słońca nie widać. Niebo pokryte jest warstwą chmur.
![]() Zobaczymy co będzie dalej. Ja kończę już śniadanko, a o 10 wybieram się na jazdy. (Wcześniej nie mówiłam, ale jestem w trakcie kursu na prawko )Dzisiaj też idę do pracy na 4h, więc przerwa między posiłkami będzie większa niż zawsze, ale przynajmniej te 4h się trochę poruszam Ja również na sobotę planuję imprezę - 8nastka koleżanki. Pozwolę sobie na pół kawałka tortu i jedno piwo, ewentualnie jakieś lody. Nie chcę wszystkim tam mówić, że się odchudzam. Następny dzień to będzie wizyta w WesołymMiasteczku, postaram się jakieś jedzenie zebrać ze sobą, bym nie musiała wcinać hamburgerów czy frytek
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Letina w sumie ja całej reszcie też nie chcę mówić, że się odchudzam, wiedzą tylko 3 koleżanki
Jakoś to załatwię U mnie póki co bezchmurnie oby nie padało to będzie rower
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

wzięłam sobie wodę i zjadłam pół wieśniaczka
napra wdę Cię podziwiam! 
pogoda za oknem cudna... mgła i 12 stopni
ehh, i to ma być lato 
u mnie gorąco i pewnie standardowo wyjdę gdzieś dopiero jak będzie ciemno
wiem, że to tylko woda zeszła, ale zawsze
Ale ten kg mniej to spora motywacja 
Mam nadzieję, że w końcu zacznę chudnąć

Aleście namachały, nie dam rady na wszystko odpisać. Jestem dziś wybitnie zmęczona i śpiąca
Dwa dni już kawy nie piłam SZOK! Ale jakoś nie ma kiedy.
(nie miałam kiedy) i w ogóle jakoś średnio mi się ten dzień podoba. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.

34 w cieniu

To chyba wszystko wyjaśnia