![]() |
#421 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2
Cytat:
![]() No to i ja coś dorzucę. Woodstock, kilka lat temu gdy jeszcze byłem młodszy i głupszy niż teraz jestem (dalej jestem młody i głupi jakby co ![]() Brrrr... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oblecha ![]()
![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
dla mnie ta cala impreza kojarzy sie z syfem i blotem takze chyba to bylo dla niej bez znaczenia
![]() az dziwne ze to on sie nie pobrudzil ![]()
![]() |
#425 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niemniej na wspomnienie tamtej akcji aż mnie wzdryga, do dziś. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Moja wpadka z dzisiaj,
Nasz dobry przyjaciel przyjechał do Polski i mieszka u nas od tygodnia. Chłopak jest strasznie ale to strasznie niewstydliwy, bezpośredni, temat tabu dla niego nie istnieją. Przez to zawsze mieliśmy z nim małe problemy bo gość wyznaje zasadę "jak nie chcesz, żeby ktoś wchodził do łazienki to ją zamykaj" itp., on sam oczywiście łazienki nie zamyka a też ma w zwyczaju przejść z łazienki do pokoju golutki, nie widzi problemu, tak został wychowany. Walczę z tym. Dziś rano z Tż postanowiliśmy się zabawić z wibratorem. Skończylismy, leżymy sobie, muzyka gra, wchodzi kolega ( już go nauczyłam pukać, jeszcze nie nauczyłam, czekać na "proszę"), więc zapukał i wlazł. Mówi coś do nas w ogóle się niczym nie krępuje ( na szczęście byliśmy już przykryci a ja w koszulce ), nagle kończy się piosenka i zanim włączyła się druga nastała chwila ciszy. Słyszymy a coś bzyczy. Ten niewiele myśląc schylił się pod łóżko i wyciągnął mój różowy, dziąłający wibrator ( na szczęście jest ładny a nie taki obleśny, chociaż nie wiem czy to robi różnicę ). Ja czerwona jak burak a ten się cieszy, jeszcze zaczął go oglądać i przełączać programy. Najgorsze jest to, że dla niego to nie problem, nie wiem jak ja wytrzymam z nim a ma mieszkać u nas przez całe wakacje.
przepraszam, ale jestem złośliwa. z natury. ![]() Edytowane przez Ijegrina Czas edycji: 2014-06-20 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
przystojny, kiedyś trenował pływanie i piłkę wodną czy coś takiego więc dobrze zbudowany i tyle dobrego, dlatego aż tak mi to nie przeszkadza
![]()
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Ahh jeden z upojnych wieczorów u TŻ. On cwaniaczek jakich mało, chciał wykorzystać sytuację, gdzie ja jestem w stanie rozkoszy i przekręcić mnie do pozycji 69, na którą tak nalegał. No uwierzcie mi, że ja już naprawdę nie protestowałam, bo podniosłam już nogę żeby " trafić na swoje miejsce" ale niestety akurat w tym momencie kiedy już moje kopyto było w locie, on podniósł się z pozycji leżącej i dostał solidnego kopniaka w twarz
![]() Ale bidulek chyba nie chciał marnować okazji i udał, że nic nie poczuł. ![]()
![]() |
#434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
BAN stały
|
hehe mnie i TŻ ostatnio tak dobrze szło, że zaliczyłam głową o ścianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Konto usunięte
|
W hotelu (otoczony lasami, nad jeziorem), w ktorym odbywala sie impreza, w innym pawilonie (jak sie pozniej okazalo...) mieszkala rowniez kolonia. Mnie po dosc duzej ilosci alkoholu zebralo sie na czulosci i wyszlam z partnerem na zewnatrz. Po upewnieniu sie,ze wszyscy imprezowicze sa w srodku,ogolnie cisza i spokoj, las dookola, zaczelismy sie baaaaaaaaardzo intensywnie zabawiac.
Nie musze chyba dalej mowic. Oczywiscie zostalismy nakryci (ja w spodnicy pod szyja, z bielizna na kostkach, partner spodnie i bokserki w kolanach i jeszcze sie bawiacy) przez cala grupe kolonijna, dzieci lat 10-12, i ich dwie opiekunki. Wracali tak pozno do hotelu, bo mieli "chrzest". Coz, chrzest bojowy na pewno, zwlaszcza panie, ktore probowalu zaslonic oczy 20 dzieciakom, majac do dyspozycji tylko 4 rece. Bosz, jesli ktoras z tych dziewczynek jest juz teraz nastolatka i czasem odwiedza wizaz, to ja bardzo przepraszam za ewentualna traume! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To nieźle, nieźle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
Ale wtopa! Się uśmiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
Niezla historia
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Niestety
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Również podzielę się moja wpadką, chociaż niedokońca można ją nazwać łóżkową. Wybrałam się jakiś czas temu do mojego TŻ-ta do pracy (ma sklep z różnymi artykułami budowlanymi itp). Budynek dosyć obszerny, zanim ktoś dojdzie do biura to musi kawałek przejść, a poza tym jak ktoś wchodzi to światełko się zapala. TŻ siedział sobie na fotelu przy biurku, ja stoję przed nim, a że napaleni na siebie jesteśmy i lubimy ryzyko to się zaczęło. Rozpiął mi koszule, nurkuje w moim biuście i nagle obydwoje odwracamy głowy w jednym kierunku a tam stoi zdumiony i zszokowany klient
Mój TŻ od razu do niego wyszedł, ale czerwony jak burak, ja szybko czmychnelam na zaplecze, bluzkę zapięłam ale już na oczy facetowi się nie pokazałam. Tylko jak wychodził to usłyszałam jak mówi: samych przyjemności panu życzę ![]() ![]() Śmiechu było co nie miara ![]()
![]() |
#447 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Poszliśmy z TŻ poszukać jakiś odpowiednich dla nas gumek, od razu wpadły nam w oczy TABU bo wiadomo kusząca cena ;D Wszystko ładnie i pięknie tyle, że ekspedientka złapała pudełeczko w ręce, przeczytała nam wszystko co było napisane o nich z tyłu i spytała czy coś takiego nam odpowiada, my czerwoni, za nami kolejka to mówimy tak ... ona tam nam nalicza ok 4-5zł i na odchodne "przyjemnego wieczoru państwu życzę" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
A to i ja powiem, co mi tam.
Mój juz ex bardzo lubił całować moje stopy podczas stosunku i któregoś tam razu w przypływie namiętności troszkę za mocno pociągnął mnie za jedną z nich, a ja sama w tym momencie chciałam nią ruszyć do przodu i moja pięta.. podbiła mu oko. Jedna wielk i fioletowa plama na oku. Trzeba było coś wymyśleć dla rodziny i doszliśmy do wniosku, że to przez piłeczkę tenisową jakby co. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.