Łóżkowe"wpadki"cz.2 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-06-20, 12:06   #421
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2

Cytat:
Napisane przez MascarpOOne Pokaż wiadomość
Jeszcze był strasznie zawstydzony tą moją miną, nie wiedziałam co mam zrobić to wybuchłam nagle łooo jaki on duży
Po takim tekście rzuciłbym kobietę w trymiga. Ciężko mocniej obrazić faceta jeśli chodzi o jego zewnętrzność.

No to i ja coś dorzucę.
Woodstock, kilka lat temu gdy jeszcze byłem młodszy i głupszy niż teraz jestem (dalej jestem młody i głupi jakby co ). Po koncercie, cały zakurzony i dobrze wypity błądzę do namiotu koleżanek, jakoś mnie nie wyganiają. Rano jedna jest dla mnie szczególnie miła i zadowolona. Zrozumiałem co się stało gdy spojrzałem na dłonie - całe zakurzone, jedynie palce prawej ręki czyste...
Brrrr... Nigdy więcej tam nie pojechałem.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-20, 12:12   #422
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Po takim tekście rzuciłbym kobietę w trymiga. Ciężko mocniej obrazić faceta jeśli chodzi o jego zewnętrzność.

No to i ja coś dorzucę.
Woodstock, kilka lat temu gdy jeszcze byłem młodszy i głupszy niż teraz jestem (dalej jestem młody i głupi jakby co ). Po koncercie, cały zakurzony i dobrze wypity błądzę do namiotu koleżanek, jakoś mnie nie wyganiają. Rano jedna jest dla mnie szczególnie miła i zadowolona. Zrozumiałem co się stało gdy spojrzałem na dłonie - całe zakurzone, jedynie palce prawej ręki czyste...

oblecha
Stary 2014-06-20, 12:21   #423
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:

No to i ja coś dorzucę.
Fuuu, ale jej błota musiałeś narobić.
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-20, 13:50   #424
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Fuuu, ale jej błota musiałeś narobić.
dla mnie ta cala impreza kojarzy sie z syfem i blotem takze chyba to bylo dla niej bez znaczenia

az dziwne ze to on sie nie pobrudzil
Stary 2014-06-20, 14:32   #425
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
dla mnie ta cala impreza kojarzy sie z syfem i blotem takze chyba to bylo dla niej bez znaczenia
Słusznie chociaż nie ma co uogólniać. Jak byłem to napatrzyłem się na znacznie gorsze akcje. Seks w przepełnionym toitoi-u czy nastoletnia punkowa spawająca na swojego kolegę po pocałunku.
Niemniej na wspomnienie tamtej akcji aż mnie wzdryga, do dziś.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-20, 14:47   #426
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Seks w przepełnionym toitoi-u czy nastoletnia punkowa spawająca na swojego kolegę po pocałunku. .
Zestawienie tych dwóch spraw mnie zabiło. Dla ciebie to jakkolwiek porównywalny poziomO.o?
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-20, 15:09   #427
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Zestawienie tych dwóch spraw mnie zabiło. Dla ciebie to jakkolwiek porównywalny poziomO.o?
Hm, a nie jest to jednako obrzydliwe? Zależy jeszcze czy parka w toiu się upaćkała, jeśli tak to gorzej niż ten pocałunek z bonusem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-20, 15:13   #428
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, a nie jest to jednako obrzydliwe? Zależy jeszcze czy parka w toiu się upaćkała, jeśli tak to gorzej niż ten pocałunek z bonusem.
Najwyraźniej nie rozumiem co nazywasz "spawaniem".
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-20, 15:17   #429
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Najwyraźniej nie rozumiem co nazywasz "spawaniem".
To raczej popularne wśród młodzieży określenie na zwracanie treści pokarmowej. Pozostało w moim słowniku, używam zamiennie z innymi określeniami.
Stary 2014-06-20, 17:35   #430
Ijegrina
Raczkowanie

Moja wpadka z dzisiaj,
Nasz dobry przyjaciel przyjechał do Polski i mieszka u nas od tygodnia. Chłopak jest strasznie ale to strasznie niewstydliwy, bezpośredni, temat tabu dla niego nie istnieją. Przez to zawsze mieliśmy z nim małe problemy bo gość wyznaje zasadę "jak nie chcesz, żeby ktoś wchodził do łazienki to ją zamykaj" itp., on sam oczywiście łazienki nie zamyka a też ma w zwyczaju przejść z łazienki do pokoju golutki, nie widzi problemu, tak został wychowany. Walczę z tym.
Dziś rano z Tż postanowiliśmy się zabawić z wibratorem. Skończylismy, leżymy sobie, muzyka gra, wchodzi kolega ( już go nauczyłam pukać, jeszcze nie nauczyłam, czekać na "proszę"), więc zapukał i wlazł. Mówi coś do nas w ogóle się niczym nie krępuje ( na szczęście byliśmy już przykryci a ja w koszulce ), nagle kończy się piosenka i zanim włączyła się druga nastała chwila ciszy. Słyszymy a coś bzyczy. Ten niewiele myśląc schylił się pod łóżko i wyciągnął mój różowy, dziąłający wibrator ( na szczęście jest ładny a nie taki obleśny, chociaż nie wiem czy to robi różnicę ). Ja czerwona jak burak a ten się cieszy, jeszcze zaczął go oglądać i przełączać programy.
Najgorsze jest to, że dla niego to nie problem, nie wiem jak ja wytrzymam z nim a ma mieszkać u nas przez całe wakacje.

Edytowane przez Ijegrina
Czas edycji: 2014-06-20 o 17:36
Ijegrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-20, 18:53   #431
slaaave13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ijegrina Pokaż wiadomość
Moja wpadka z dzisiaj,
Nasz dobry przyjaciel przyjechał do Polski i mieszka u nas od tygodnia. Chłopak jest strasznie ale to strasznie niewstydliwy, bezpośredni, temat tabu dla niego nie istnieją. Przez to zawsze mieliśmy z nim małe problemy bo gość wyznaje zasadę "jak nie chcesz, żeby ktoś wchodził do łazienki to ją zamykaj" itp., on sam oczywiście łazienki nie zamyka a też ma w zwyczaju przejść z łazienki do pokoju golutki, nie widzi problemu, tak został wychowany. Walczę z tym.
Dziś rano z Tż postanowiliśmy się zabawić z wibratorem. Skończylismy, leżymy sobie, muzyka gra, wchodzi kolega ( już go nauczyłam pukać, jeszcze nie nauczyłam, czekać na "proszę"), więc zapukał i wlazł. Mówi coś do nas w ogóle się niczym nie krępuje ( na szczęście byliśmy już przykryci a ja w koszulce ), nagle kończy się piosenka i zanim włączyła się druga nastała chwila ciszy. Słyszymy a coś bzyczy. Ten niewiele myśląc schylił się pod łóżko i wyciągnął mój różowy, dziąłający wibrator ( na szczęście jest ładny a nie taki obleśny, chociaż nie wiem czy to robi różnicę ). Ja czerwona jak burak a ten się cieszy, jeszcze zaczął go oglądać i przełączać programy.
Najgorsze jest to, że dla niego to nie problem, nie wiem jak ja wytrzymam z nim a ma mieszkać u nas przez całe wakacje.
A przystojny ten kolega i jest na co popatrzeć chociaż jak paraduje nago po mieszkaniu? Ja bym nie miała nic przeciwko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-20, 21:47   #432
Ijegrina
Raczkowanie

przystojny, kiedyś trenował pływanie i piłkę wodną czy coś takiego więc dobrze zbudowany i tyle dobrego, dlatego aż tak mi to nie przeszkadza

Ijegrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-23, 14:26   #433
exspirans
Raczkowanie

Ahh jeden z upojnych wieczorów u TŻ. On cwaniaczek jakich mało, chciał wykorzystać sytuację, gdzie ja jestem w stanie rozkoszy i przekręcić mnie do pozycji 69, na którą tak nalegał. No uwierzcie mi, że ja już naprawdę nie protestowałam, bo podniosłam już nogę żeby " trafić na swoje miejsce" ale niestety akurat w tym momencie kiedy już moje kopyto było w locie, on podniósł się z pozycji leżącej i dostał solidnego kopniaka w twarz
Ale bidulek chyba nie chciał marnować okazji i udał, że nic nie poczuł.

Nie rób priorytetu z kogoś, kto ma Cię tylko za opcję.

exspirans jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-23, 16:16   #434
Meefistofeles
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez exspirans Pokaż wiadomość
Ahh jeden z upojnych wieczorów u TŻ. On cwaniaczek jakich mało, chciał wykorzystać sytuację, gdzie ja jestem w stanie rozkoszy i przekręcić mnie do pozycji 69, na którą tak nalegał. No uwierzcie mi, że ja już naprawdę nie protestowałam, bo podniosłam już nogę żeby " trafić na swoje miejsce" ale niestety akurat w tym momencie kiedy już moje kopyto było w locie, on podniósł się z pozycji leżącej i dostał solidnego kopniaka w twarz
Ale bidulek chyba nie chciał marnować okazji i udał, że nic nie poczuł.
hahahah ostatnio miałam podobna sytuację, Tż namówił na coś nowego, a jak dostał z łokcia to udawał ze wcale go nos nie boli

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Meefistofeles jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-24, 20:39   #435
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

hehe mnie i TŻ ostatnio tak dobrze szło, że zaliczyłam głową o ścianę
MascarpOOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-01, 13:25   #436
201604130936
Konto usunięte

W hotelu (otoczony lasami, nad jeziorem), w ktorym odbywala sie impreza, w innym pawilonie (jak sie pozniej okazalo...) mieszkala rowniez kolonia. Mnie po dosc duzej ilosci alkoholu zebralo sie na czulosci i wyszlam z partnerem na zewnatrz. Po upewnieniu sie,ze wszyscy imprezowicze sa w srodku,ogolnie cisza i spokoj, las dookola, zaczelismy sie baaaaaaaaardzo intensywnie zabawiac.

Nie musze chyba dalej mowic. Oczywiscie zostalismy nakryci (ja w spodnicy pod szyja, z bielizna na kostkach, partner spodnie i bokserki w kolanach i jeszcze sie bawiacy) przez cala grupe kolonijna, dzieci lat 10-12, i ich dwie opiekunki. Wracali tak pozno do hotelu, bo mieli "chrzest". Coz, chrzest bojowy na pewno, zwlaszcza panie, ktore probowalu zaslonic oczy 20 dzieciakom, majac do dyspozycji tylko 4 rece.

Bosz, jesli ktoras z tych dziewczynek jest juz teraz nastolatka i czasem odwiedza wizaz, to ja bardzo przepraszam za ewentualna traume!
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-01, 14:21   #437
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
W hotelu (otoczony lasami, nad jeziorem), w ktorym odbywala sie impreza, w innym pawilonie (jak sie pozniej okazalo...) mieszkala rowniez kolonia. Mnie po dosc duzej ilosci alkoholu zebralo sie na czulosci i wyszlam z partnerem na zewnatrz. Po upewnieniu sie,ze wszyscy imprezowicze sa w srodku,ogolnie cisza i spokoj, las dookola, zaczelismy sie baaaaaaaaardzo intensywnie zabawiac.

Nie musze chyba dalej mowic. Oczywiscie zostalismy nakryci (ja w spodnicy pod szyja, z bielizna na kostkach, partner spodnie i bokserki w kolanach i jeszcze sie bawiacy) przez cala grupe kolonijna, dzieci lat 10-12, i ich dwie opiekunki. Wracali tak pozno do hotelu, bo mieli "chrzest". Coz, chrzest bojowy na pewno, zwlaszcza panie, ktore probowalu zaslonic oczy 20 dzieciakom, majac do dyspozycji tylko 4 rece.

Bosz, jesli ktoras z tych dziewczynek jest juz teraz nastolatka i czasem odwiedza wizaz, to ja bardzo przepraszam za ewentualna traume!
O matko
To nieźle, nieźle
Stary 2014-07-01, 15:52   #438
Biedroneczka_8888
Raczkowanie

Ale wtopa! Się uśmiałam )
Biedroneczka_8888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-01, 17:39   #439
npm_
Raczkowanie

Niezla historia ubawilam sie okropnie! Miejmy nadzieje ze jesli sa mlodymi nastolatkami to jednak nie zagladaja na forum z "seksownymi" wpadkami :P

npm_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-01, 20:00   #440
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez npm_ Pokaż wiadomość
Niezla historia ubawilam sie okropnie! Miejmy nadzieje ze jesli sa mlodymi nastolatkami to jednak nie zagladaja na forum z "seksownymi" wpadkami :P

Mamy takie czasy, że niejedna 14 by nas przebiła
Stary 2014-07-01, 20:20   #441
_Schmetterling
Zakorzenienie

Cytat:
a no...

najlepszy tekst:

Cytat:
Coz, chrzest bojowy na pewno, zwlaszcza panie, ktore probowalu zaslonic oczy 20 dzieciakom, majac do dyspozycji tylko 4 rece.
_Schmetterling jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 06:54   #442
npm_
Raczkowanie

Cytat:
Niestety a mnie juz na pewno. Raz przez przypadek prawie udusilam TZ w trakcie, poza tym bez wiekszych wpadek :P no, nie liczac jeszcze niekumatego sasiada, ktory postanowil nas odwiedzic, usiadl na lozku, w ktorym ja lezalam naga, przykryta koldra i siedzial tak dobre pol godziny :/ moje zycir seksualne jest udane, ale nudne, a nude ta zabijam tu

npm_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-02, 20:59   #443
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez npm_ Pokaż wiadomość
Niestety a mnie juz na pewno. Raz przez przypadek prawie udusilam TZ w trakcie, poza tym bez wiekszych wpadek :P no, nie liczac jeszcze niekumatego sasiada, ktory postanowil nas odwiedzic, usiadl na lozku, w ktorym ja lezalam naga, przykryta koldra i siedzial tak dobre pol godziny :/ moje zycir seksualne jest udane, ale nudne, a nude ta zabijam tu

Jak nudne to zawsze można je wzbogacić, nawet bez narażania na wpadki ;D
Stary 2014-07-03, 09:29   #444
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ijegrina Pokaż wiadomość
przystojny, kiedyś trenował pływanie i piłkę wodną czy coś takiego więc dobrze zbudowany i tyle dobrego, dlatego aż tak mi to nie przeszkadza
Ja bym mu zaproponowała trójkąt
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-03, 23:41   #445
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez rabbit_jessica Pokaż wiadomość
Nam w sumie nie przydarzyła się jakaś konkretna wpadka, ale jeśli chodzi o bezpośrednie mamy, to ostatnio mama TŻ poprosiła " synu czy możesz przestać spuszczać się na łóżko? Jeszcze raz to Cię normalnie zabije" nie wiedziałam gdzie oczy podziać

Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-04, 22:17   #446
Lady_Galadriel
Raczkowanie

Również podzielę się moja wpadką, chociaż niedokońca można ją nazwać łóżkową. Wybrałam się jakiś czas temu do mojego TŻ-ta do pracy (ma sklep z różnymi artykułami budowlanymi itp). Budynek dosyć obszerny, zanim ktoś dojdzie do biura to musi kawałek przejść, a poza tym jak ktoś wchodzi to światełko się zapala. TŻ siedział sobie na fotelu przy biurku, ja stoję przed nim, a że napaleni na siebie jesteśmy i lubimy ryzyko to się zaczęło. Rozpiął mi koszule, nurkuje w moim biuście i nagle obydwoje odwracamy głowy w jednym kierunku a tam stoi zdumiony i zszokowany klient
Mój TŻ od razu do niego wyszedł, ale czerwony jak burak, ja szybko czmychnelam na zaplecze, bluzkę zapięłam ale już na oczy facetowi się nie pokazałam. Tylko jak wychodził to usłyszałam jak mówi: samych przyjemności panu życzę później dokończyliśmy dzieło już po zamknięciu sklepu, bez niespodzianek
Śmiechu było co nie miara

Mój P.

Próbujemy 14/12/2013
Staramy się o małego człowieka 14/02/2016
Lady_Galadriel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-04, 22:22   #447
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez Lady_Galadriel Pokaż wiadomość
Również podzielę się moja wpadką, chociaż niedokońca można ją nazwać łóżkową. Wybrałam się jakiś czas temu do mojego TŻ-ta do pracy (ma sklep z różnymi artykułami budowlanymi itp). Budynek dosyć obszerny, zanim ktoś dojdzie do biura to musi kawałek przejść, a poza tym jak ktoś wchodzi to światełko się zapala. TŻ siedział sobie na fotelu przy biurku, ja stoję przed nim, a że napaleni na siebie jesteśmy i lubimy ryzyko to się zaczęło. Rozpiął mi koszule, nurkuje w moim biuście i nagle obydwoje odwracamy głowy w jednym kierunku a tam stoi zdumiony i zszokowany klient
Mój TŻ od razu do niego wyszedł, ale czerwony jak burak, ja szybko czmychnelam na zaplecze, bluzkę zapięłam ale już na oczy facetowi się nie pokazałam. Tylko jak wychodził to usłyszałam jak mówi: samych przyjemności panu życzę później dokończyliśmy dzieło już po zamknięciu sklepu, bez niespodzianek
Śmiechu było co nie miara
Jak jesteśmy przy temacie życzeń
Poszliśmy z TŻ poszukać jakiś odpowiednich dla nas gumek, od razu wpadły nam w oczy TABU bo wiadomo kusząca cena ;D Wszystko ładnie i pięknie tyle, że ekspedientka złapała pudełeczko w ręce, przeczytała nam wszystko co było napisane o nich z tyłu i spytała czy coś takiego nam odpowiada, my czerwoni, za nami kolejka to mówimy tak ... ona tam nam nalicza ok 4-5zł i na odchodne "przyjemnego wieczoru państwu życzę"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-05, 22:18   #448
Harriboo
Raczkowanie

Cytat:
Jak jesteśmy przy temacie życzeń
Poszliśmy z TŻ poszukać jakiś odpowiednich dla nas gumek, od razu wpadły nam w oczy TABU bo wiadomo kusząca cena ;D Wszystko ładnie i pięknie tyle, że ekspedientka złapała pudełeczko w ręce, przeczytała nam wszystko co było napisane o nich z tyłu i spytała czy coś takiego nam odpowiada, my czerwoni, za nami kolejka to mówimy tak ... ona tam nam nalicza ok 4-5zł i na odchodne "przyjemnego wieczoru państwu życzę"
Jestem w ciężkim szoku o.O

Harriboo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-07, 01:36   #449
Wykorkowana
Raczkowanie

A to i ja powiem, co mi tam.
Mój juz ex bardzo lubił całować moje stopy podczas stosunku i któregoś tam razu w przypływie namiętności troszkę za mocno pociągnął mnie za jedną z nich, a ja sama w tym momencie chciałam nią ruszyć do przodu i moja pięta.. podbiła mu oko. Jedna wielk i fioletowa plama na oku. Trzeba było coś wymyśleć dla rodziny i doszliśmy do wniosku, że to przez piłeczkę tenisową jakby co.
Wykorkowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-07, 13:32   #450
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez Wykorkowana Pokaż wiadomość
A to i ja powiem, co mi tam.
Mój juz ex bardzo lubił całować moje stopy podczas stosunku i któregoś tam razu w przypływie namiętności troszkę za mocno pociągnął mnie za jedną z nich, a ja sama w tym momencie chciałam nią ruszyć do przodu i moja pięta.. podbiła mu oko. Jedna wielk i fioletowa plama na oku. Trzeba było coś wymyśleć dla rodziny i doszliśmy do wniosku, że to przez piłeczkę tenisową jakby co.
a mówią , że seks to zdrowie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości